Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Αν είναι σαν τα ποσοστά για να κερδίσεις το Τζόκερ βάζω τα κλάματα τώρα 

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Η Ε2 είναι οκ για ένα ωοθηλακιο που σημαίνει πως ίσως όχι για το δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω οβιτρελ αύριο. Μπορεί να φοβήθηκε μη χαθεί το κυρίαρχο επειδή είναι ήδη 18 κ δε με έβαλε Δευτέρα. Πάντως ρώτησα για να καταλάβω 🤣 περιμένω απάντηση. Θα με βρίσουν στο τέλος αλλά θέλω να καταλαβαίνω τι γίνεται όσο μπορώ. Ειδικά όταν τα παίρνουμε όλα ανώριμα.

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΗΣΙΜΟ

Υλικά

3 φλιτζάνια αλεύρι φαριν απ

2 φλιτζάνια ζάχαρη

2 φλιτζάνια νερο

6 κουτ σουπας κακάο

1 κουτ γλυκου σόδα

10 κουτ σουπας ξύδι

2 βανίλιες

Λάδι για το ταψί

Αχνή ζάχαρη για άλειμμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα η ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170 βαθμούς για 40 λεπτα

Βγάζουμε το κέικ από το φουνο το αφήνουμε να κρυώσει και στην συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με άχνη η κάνουμε γλασο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικο μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

Με το καλο κοπελα μου και μην αγχωνεσαι για τιποτα αφου ηρθε η ωρα και σας το εστειλε ετσι απλωχερα ο Θεος ολα θα πανε σουπερ!!!!!!

Παρα πολυ χαρηκα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινη την κραταω τη συνταγουλα και ελεγα τι κεικ νηστισιμο να κανω αυριο!

Εχω στο μυαλο μου και κατι Πασχαλινο...χιχιχιχ

Να εισαι καλα.

Αληθεια εσυ τι προσθεσες στη συνταγη?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κέικ μήλου με πετιμέζι (νηστισιμο)

Ιδανικό και υγιεινό γλυκό για τη νηστεία κι όχι μόνο.

Συστατικά

• 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. μπέικιν
  • 1 κ.σ. σόδα
  • 1 κ.σ. κανέλα
  • 1 κ.σ. τζίντζερ (πιπερόριζα)
  • 2/3 ποτ. πετιμέζι ή μέλι αραιωμένο με λίγο νερό
  • 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
  • 2-3 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
  • 1-2 χούφτες σταφίδες μαύρες+ξανθές
  • 1/2 κούπα αμύγδαλα καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
  • 2 μήλα τριμμένα
  • 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και ξύσμα πορτοκάλι
  • ζάχαρη άχνη

Φτιάχνει

15 μερίδες περίπου

Οδηγίες

1. Βάζω σε μπολ το λάδι και το πετιμέζι και ανακατεύω τα υλικά με το χέρι να ενωθούν. Αν χρησιμοποιήσω μέλι τότε αραιώνω σε 1/2 ποτήρι νερό χλιαρό 3 κ.σ. μέλι και ανακατεύω καλά μέχρι να διαλυθεί κι έπειτα το ρίχνω στο λάδι.
  2. Ρίχνω και το αλεύρι και το μπέικιν και ανακατεύω. Ρίχνω τη ζάχαρη, τις σταφίδες, τ'αμύγδαλα και τα μήλα τ'ανακατεύω καλά με κουτάλι και στο τέλος ρίχνω το χυμό πορτοκαλιού στον οποίο διαλύω τη σόδα (προσοχή γιατί φουσκώνει), μαζί και το ξύσμα πορτοκαλιού.
  3. Στρώνω μια βουτυρωμένη λαδόκολλα σε ταψί ή σε φόρμα για κέικ και απλώνω το γλυκό με το κουτάλι ομοιόμορφα.
  4. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 β. για 40 λεπτά περίπου ή έως βγεί το μαχαίρι καθαρό. Οταν κρυώσει το πασπαλίζω με άχνη ζαχαρη

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

ειπα να κατσω να σας διαβασω και καινε τα ματια μου απο το διαβασμα.προσπαθω οσο μπορω αλλα ματαια.δεν τα καταφερνω.λιγα μονο και φυσικα πολλα τα ξεχναω.

απο αυτα που θυμαμαι......

ΚΙΚΗ μου συγχαρητηρια κουκλα μου ολα να σου πανε τελεια και να εχεις σε λιγους μηνες ενα γερο μωρακι.τι χοριακη εβγαλες?

η συμπεθερα μου τι κανει κοριτσια?την εχω χασει λιγο (νομιζω)

αρμακι χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου.

ριτακι καθε μερα σκεφτομαι τον λαμπρο σου και ολο το αναβαλω!!!

φελια κανει δουλεια το πατωμα ε?εγω οπου και να ξαπλωσω παντως με τον γνωστο παραδοσιακο τροπο παιδι δεν κανω.

τι γινεται με τα τεκμηρια ρε κοριτσια?

η συμβαση μου δεν βλεπω να ανανεωνεται

(οτι θυμαμαι γραφω μη με παρεξηγειτε)

επισης χαθηκαν και η νικη και η μαμαλευτερακη.

βατραχακι μου κοντευεις ε?που θα γεννησεις?

περαστικα στα αρρωστουλικα (αλεξανδρα και γωγουλης)

εμεις ειμαστε πολυ καλα.αυριο εχουμε 2 επισκεψεις ψωνια εκκλησια πω πω μονο που το σκεφτομαι ολη μερα στους δρομους μου ρχεται να παω στο γραφειο.δεν μπορω το εξω μου αρεσει το σπιτι μου...πλακα πλακα ειμαι πολυ ξενερωτη!

αχ τι αλλα...

πετρουλα?θα σε δω καθολου?θελω να ερθω αλλα...α το γραφειο αντεχει σε κακουχιες.το ρημαξε η φωτεινη και τιποτα δεν επαθε.

αντε φευγω παω για το παρα 5 και μετα νικολουλη.

μαλλον θα σας διαβασω απο το κιν.συνεχιστε εσεις.

φιλακια πολλα και να ξερετε οτι δεν σας ξεχναω οι καταστασεις φταινε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κικη συγχαρητηρια κοριτσι μου, να το επιβεβαιωσετε και με το γιατρο συντομα ευχομαι!!!!!

Ολα τα άλλα θα ερθουν απο μονα τους και εμεις ενω το αποφασισαμε μετα και ειπαμε μετα τις γιορτες των Χριστουγεννων και εντατικα για μετα το Πάσχα μας εκατσε με την πρωτη και στον υπνο ε, μην το ξεχναμε!!

Αυτα ειναι τα καλά, χωρις αγχος και αγωνίες!!

Ιωαννα τι περνατε και εσεις με την μικρή...Ας ειναι περαστικα!!!!!Συμφωνω με τη συνταγη που σου εδωσε η Φωτεινή, ωραιοτατο κέικ πορτοκαλιου και αρωματικό!!!

Μαρίνα κι ο Γωγος δεν συνήλθε ακομη ε;;Η μπουμπου πως τα πάει;;

Βικυ χαθηκαμε μωρε.....Τα μικρα τι κανουν;;;

Μολις μπορεσετε σας περιμενω!!!

Συγγνωμη αν ξεχασα καμια αλλά ήρθαμε πριν απο λίγο απο τον παιδότοπο και ειπα να καλησπερισω πριν μπω για μπάνιο... 4 ολοκληρες ωρες τρελάθηκε στο παιχνιδι και ποπο δεν εβαλε κατω, ειχε και γεννεθλια ενα κοριτσακι 2 ετων και μαζευτηκε ολος ο παιδικος σταθμός στον παιδοτοπο :?:?.....

Καλο βραδυ, φιλια!!!

Α να πω και εγω για τις διαστασεις του συζυγου (σιγα που δεν θα..) 1.85 και 88 κιλά!!!Τσιλιμπιθρονι ακομη...Τον τρεχουμε ολη μερα.....που να βαλει γραμμαριο!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Mπήκα και'γω, φύγανε πριν λίγο οι επισκέψεις μας, έγινε ένας ψιλοχαμός εδώ , έφαγε και πίτσα ο μικρός και τώρα και οι δύο άντρες πέσανε τέζα.

Πως τα καταφέρνει ρε παιδιά αυτό το παιδί κάθε φορά που έχω επισκέψεις και δεν έχουν παιδιά για να ασχοληθούν μαζί του κάνει τα πιο τρελά και κουφά πράγματα του κόσμου για να μας αποσπάσει την προσοχή.Μιλάμε οργίασε το άτομο , οι άνθρωποι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, τι ανέβαινε σε τραπέζια, τι πάνω σε καρέκλες , τι έπαιρνε παιχνίδια και τα έκανε μικρόφωνα και άλλα κουφά για να γυρίσουμε να του ρίξουμε μια ματιά.

Κορίτσια σας υπέρευχαριστώ για τις ευχές σας, εύχομαι και εσείς να είσαστε καλά και οι οικογένειες σας και όποια επιθυμεί ένα παιδάκι να το αποκτάει , μέσα από την καρδιά μου.

Βάλατε και συνταγούλες νηστίσιμες απ'ότι βλέπω και καλά κάνατε γιατί εγώ με το χαλβά που φτιάχνω αυτές τις μέρες απο νηστίσιμα ,τον είχα μπουχτίσει και έψαχνα και κάτι καινούργιο να πω την αλήθεια μου.

Βικάκι η χοριακή έδειξε 4200 αλλά να φανταστείς είμαι τόσο ήρεμη που δεν πήρα καν τον γιατρό μου να του το πω και να μου κλείσει ραντεβού.Βρε πως αλλάζει ο άνθρωπος απο εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη, στο πρώτο ανοίξαμε εμείς το μικροβιολογικό για να δούμε τα αποτελέσματα και τώρα ......

Μιας και λέτε για διαστάσεις συζύγων εμείς είμαστε 1,87 και 95 κιλά. Εγώ τον γνώρισα στα 100 κιλά μετά μου έγινε μανκέν και έπεσε στα 90 και τώρα έχει αρχίσει πάλι και τρώει όλο το φαγάκι του και επανήλθε στα αρχικά του ,με μια μόνιμη 4μηνών κοιλίτσα.χιχιχι (άρε και να τα έβλεπε αυτά που γράφω)

Φέλια απ'ότι διαβάζω εσύ πατωμάτα τα έκανες και τα 2 τα τέκνα εε;στο 3ο όμως να πρωτοτυπήσεις και να επιλέξεις το κρεβάτι, άλλη αίσθηση βρε παιδί μου.:tongue:

Περαστικά στα αρρωστούλικα για άλλη μία φορά.

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κοριτσάκια.

ΚΙΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ!!!!

Κορίτσια όταν λέγατε ότι ποντάρατε στην Ιωάννα εννοούσατε τη Joa έτσι; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σήμερα είναι κάπως καλύτερα η Αλεξάνδρα, απύρετη και με περισσότερη όρεξη. Βέβαια ο βήχας καλά κρατεί και τώρα το βράδυ, λείπει και ο σύζυγός μου απόψε, φοβόμουν ότι θα μου τον έκανε τον εμετό. Νομίζω ότι την ανακατέβει και το αέριους. Από μύξες είναι καλύτερα.

Μαρινάκι περαστικά στο Γώγο σου. Τσάμπα τον μάλωσες τον καυμένο. Μην του λέτε βρε ότι είναι μεγάλος. Είναι δυνατόν να είναι μεγάλο ένα μωρό 21 μηνών; Πλενε του τα χέρια τακτικά και πρόσεχε, όσο γίνεται, να μην πιάνει την μπέμπα.

Κα Φωτεινή ευχαριστώ για τις συνταγές. Μας έχει αύριο τραπέζι η νονά της Αλεξάνδρας και ήθελα να φτιάξω κάτι νηστίσιμο.

Βατραχάκι μου μην αγχώνεσαι. Εγώ θα έλεγα να τον προετοιμάσεις τον Τίμο για το ότι θα λείψεις, αυτό λένε και οι ψυχολόγοι, για να ξέρει και ότι θα γυρίσεις κιόλας. Εμείς από τη Δευτέρα του Πάσχα έως Σάββατο θα λείψουμε, Ρώμη χωρίς Αλεξάνδρα, και έχω ξεκινήσει να την προετοιμάζω από τα Χριστούγεννα :tongue::tongue::tongue: Σήμερα της έκανα και τεστ και τα θυμόταν όλα όσα της είχα πει.

-Που θα μείνεις Αλεξάνδρα μου όσο λείψει η μαμά με τον μπαμπά;

-Παππούλη, γιαγιά, τούμπο (τούρμπο......η γάτα που έχουν οι δικοί μου)

-Και που θα σε πηγαίνει βόλτα η γιαγιά;

- Ρήνη, Μαλού (Ειρήνη και Μαριλού), κούνιες

-Και τι θα σου φέρουν ο μπαμπάς και η μαμά;

-Πολλά δώρα!!!!!!

Καλά το τι λέει το στόμα της είναι απίστευτο. Τραγουδάει και τη 'Λυγαρία' και το 'Ντάρι-ντάρι'.......αφού λέω να την τραβήξω βίντεο και να το στείλω στον Πάριο. 'Έλα μαμά βάλε λυγαριά πάμε χοέτσουμε' :eek::eek::eek::eek::eek:

Λαμπρινή ήθελα να στο πω και το ξέχναγα. Η μικρή σου ακούει δύο γλώσσες σωστά; Ελληνικά εντός σπιτιού και γερμανικά εκτός. Μην περιμένεις να μιλήσει σύντομα, θα αργήσει αλλά θα είναι δίγλωσση. Όπως συμβαίνει και με τα παιδιά που έχουν γονείς διαφορετικών εθνικοτήτων.

Λαζαρένια καλό ταξίδι και Καλό πάσχα να έχετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1401811yho44c9apr.gif

ΚΙΚΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

1401811yho44c9apr.gif1401811yho44c9apr.gif

Κοριτσάρα μου εύχομαι μία υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη! Χάρηκα τόσο πολύ και συγκινηθηκα που είπες ότι για τον Αναστάση παλεύατε δυο χρόνια και ότι δεν το περίμενες... Είδες όμως? Ήρθε!!!!Όλα θα πάνε τέλεια! Μην σκέφτεσαι τίποτα παρά μόνο ότι θα αποκτήσεις ακόμα ένα θυσαυρό!

Τα αρρωστούλικά μας πως είναι σήμερα?

Giovanna τι να πω για την Αλεξάνδρα? Όσο σκέφτομαι αυτή την πονηρή φατσούλα να τραγουδάει νησιώτικα τρελλαίνομαι! Φαντάζομαι τι θα έχετε πάθει εσείς! :lol:

Εμείς σήμερα μοναχούλες..:-(. Ο καλός μου έχει σεμηνάριο. Ευτυχώς τουλάχιστον έχει καλή μέρα οπότε θα βολτάρουμε! :D

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Λαζαρένια μου να περάσεις τέλεια στο ταξίδι σου! Άντε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κι εσύ!

Βατραχάκι μου κι εγώ είμαι της άποψης να τον προετοιμάσεις τον Τιμούλη σιγά σιγά. Αν ξέρουν είναι καλύτερα.

Λοιπόν επόμενες εγκυμονούσες: joa, Ρίτα, giovanna

Ρίτα καλά λέει η Πετρούλα, το καλοκαίρι κοντοζυγώνει! Πλησιάζει η σειρά σου!:D

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Κικιτσα μου συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!!! Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Ολα θα πανε τελεια, μη σκας για τιποτα! Και να σου πω και κατι? Τωρα που εμεινες εγκυος αποκλειεται να χασεις τη δουλεια σου! Ο εργοδοτης δεν μπορει να σε απολυσει μεχρι το παιδι να γινει ενος ετους. Δλδ χοντρικα μεχρι τον Νοεμβριο του 2011. Ε, μεχρι τοτε θα εχει περασει και η κριση θεωρητικα, θα σταματησουν και οι απολυσεις! Αρα, ολα καλα!

Ριτα καλα με κουφανες! Ακου τωρα.. Να ειναι γεννημενοι την ιδια μερα, τον ιδιο χρονο και να εχουν και τις ιδιες ακριβως αναλογιες! Κατι μου λεει οτι αν ποτε αυτοι οι δυο συναντηθουν, θα βρει ο ενας στον αλλο την αδερφη ψυχη του!

Παντως βλεπω οτι οι πιο πολλοι ειναι βαρεων βαρων!:D Ουτε εμενα μου αρεσουν παντως οι συλφιδες... Αντικειμενικα!

Stone μου εμεις να δεις πως τον ξεπατωνουμε! Αλλα το φαι, φαι δεν το ξεχναει ποτε!

Μαρινα μου περαστικα στο παιδι! Πως ηταν η νυχτα σας?

Ρε κοριτσια ειμαι να σκασω.. Το παιδι μου εχει τσακωθει με τον υπνο, παει και τελειωσε! Τις τελευταιες μερες ξυπναει στις 7 και σημερα, καθοτι Σαββατο, ξυπνησε στις 6:40! Ποσο πιο αργα να τον κοιμιζω? 11 παει για να κοιμηθει! Καμια ιδεα??? Στο μεταξυ, σημερα το πρωι με το που ηπιε το γαλα το εβγαλε ολο... Η που ηταν τυχαιο γεγονος, ή που μας τριγυριζει καμια γαστρεντεριτιδα. Θα σκασω λεμε...

t7fQp3.png

καλημερα!!!

τελικα αρχησα απο εχθες να του λεω του τιμου χαλαρα οτι η μαμα θα φερει τον μπεμπη στο σπιτι κι οτι θα λειψει και θα κανει νανι με τον μπαμπα για να δουμε σας ευχαριστω για τις συμβουλες!

Νατασα μου μπορει να ετυχε δες πως θα παει ευχομαι να ειναι τυχαιο γεγονος!

κι εμενα ο αντρας μου οταν τον γνωρισα ηταν 65 κιλα με τα κολλητα του και τους κοιλιακους του και τωρα κανουμε κοντρα ποιος εχει μεγαλητερη κοιλια χαχαχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: εχει φτασει εως 99 κιλα ουτε 100 χαχαχαχα!!!

Βικη μου εδω στη καβαλα θα γεννησω εχει δυο ιδιωτικες κλινικες !

Γιοβαννα μου θα πατε Ρωμη;τελεια καλα να περασετε αχ ζηλευω!!!!

καλα να περασετε ολες!!!!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...