Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια μου ήρθαν επισκέψεις, θα ξαναμπω σε λίγο να συνεχίσουμε το κους κουσ.

Ριτάκι τώρα κατάλαβες και εσύ γιατί έκανα την κουτί για το φάρμακο του εμετού.χιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φελια, τωρα μαλιστα, ετσι εξηγουνται τα πατωματα! Στο πρωτο ειχες μια δικαιολογια! Στο δευτερο????:cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Deleni ο αντρας μου τον τρωει τον δικο σου στα κιλα! 1.87 και 112 κιλα (λεει.....)! Ασε δεν παιζονται!

Πάλι διέπρεψε δια της παρουσίας της η πεθερούλα...ήταν στο διπλανό δωμάτιο όταν μεγαλουργούσαμε...:lol::lol::lol::tongue:

Ο δικός μου 1.82 ύψος 108 κιλά.....αν θες να βρούμε και τον ΔΜΣ (δεικτη μαζας σωματος) :tongue:

Εντομεταξύ παλάβωσα μεχρι να κάνει μπάνιο ο άνηρ...με τα δύο μαζι εναλλάξ το ένα χέρια το άλλο καρότσι μέχρι που έχασα τη σειρα ποιο βάζω που....το κεφάλι μου πονάει απίστευτα.....Ευτυχως πήρε τον Γιώργο βόλτα και η μικρή κοιμάται....για να δω πως θα περάσω ευχάριστα τον χρόνο μου,τι μου προτίνεται ,σκούπα-σφουγγαρίστρα ,συμάζεμα ή σιδέρωμα;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

632626bqp1ge0mp4.jpg

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:-D:-D:-D:-D:-D

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να ακούσετε και την καρδούλα!!!

.

Όσο για τη γαστρεντερίτιδα τι να πω , ευτυχώς που δεν είχε δημιουργηθεί ακόμα το έμβρυο καλά καλά όταν με έπιασε γιατί 1ον θα το είχα ξεκουφάνει με όλους αυτούς τους θορύβους εκεί μέσα αλλά δεν παύει να έζησε και στιγμές μεγάλων βομβαρδισμών και έντονης πείνας που θα έχει να θυμάται.

Δεν έχω λόγια...'εγραψες!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

.Ευτυχως πήρε τον Γιώργο βόλτα και η μικρή κοιμάται....για να δω πως θα περάσω ευχάριστα τον χρόνο μου,τι μου προτίνεται ,σκούπα-σφουγγαρίστρα ,συμάζεμα ή σιδέρωμα;;;

Κάτσε και ξεκουράσου.... μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ απλά λιώσε στον καναπε....:cool::cool::cool: (ευσεβείς πόθοι και για μένα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Άχ Κίκο μου συγχαρητήρια!!!! Μια πολύ καλη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Είναι πολύ ευχάριστο νέο και καθόλου να μην αγχώνεσαι για όλα τα υπόλοιπα! Εϊπαμε όλα είναι θεωρητικά για τον αν είναι ή όχι καλή η εποχή που σου έτυχε εσύ που παιδεύτηκες περισσότερο για τον Αναστάση σου το ξέρεις καλά! Όσο για τη δουλειά δε νομίζω ότι έχει το δικαίωμα ο εργοδότης να σε διώξει όσο είσαι έγκυος και για κάποιο διάστημα μετά! Όλα θα πάνε καλά!

Πετρούλα κι εμείς είχαμε κάτι περίεργα ξεσπάσματα τελευταία! Τώρα που βγήκατε θα ξεδώσει και θα ηρεμήσει!

Λαζαρένια καλό ταξίδι να έχετεμ να ξεκουραστείς και να περάσετε τέλεια αν δεν τα ξαναπούμε!

Πικουλίνα να σας ζήσουν τα νέα μωράκια!

Σε αυτήν την κοψιά ανδρών ανήκει και ο δικός μου! 1.86 πριν λίγο καιρό είχε πιάσει τα 93 κιλά και ήταν σχετικά καλά (όταν τον γνώρισα 88 κιλά και γραμμωμένος, τώρα έχουμε κι εμείς αυτόν τον εννιαίο κοιλιακό...) αλλά μετά τις γιορτές καβάντζωσε τα 99 λέει (εγώ για 100+ τον κόβω)

Ο Γώγος τελικά έχει γαστρεντερίτιδα έκανε και πάλι εμετό! Πόσο να κρατάει και πώς μπορώ να προστατέψω τη μπέμπα? ΤΗ Δευτέρα είχαμε και εμβόλια, και η μικρή και ο Γώγος 2, ήταν και της ανεμοβλογιάς που από τις πολλές αναβολές θα το κάνει στο στρατό τελικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ψηφίζω ένα γρήγορο συμμάζεμα! Είναι το αγαπημένο μου στα άλλα κάνω την πάπια Φέλια!

Πάντως εσείς παιδί δεν συλλαμβάνεται χωρίς τις ευλογίες της πεθερούλας!!!

Λοιπόν ας αφήσουμε τους άντρες μας στην ησυχία τους με τα κιλά τους γιατί καθόλου δε με συμφέρει που αν αντιστραφεί η συζήτηση τη δεδομένη στιγμή είμαι 10 κιλά πάνω από όταν με γνώρισε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα μου εμένα καθόλου δεν με πειράζουν τα κιλά του... τον θέλω τον άντρα λίγο "δυναμωμένο" δεν μπορώ τις οδοντογλυφίδες...:tongue::tongue::tongue: την υγεία του όμως θέλω να προσέχει λίγο παραπάνω γιατί οι ηλικίες μας είναι επικύνδινες...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κικο τελικα πρεπει να ειμαι πολυ κουρασμενη να μην καταλαβω!!!!

Συγχαρητηρια!!!!Ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το νεο μελος...δεκεμβρη γεννας ου ου Χριστουγεννιατικο νινι!!!!!!!!!!!

Τα μεγαλεπιβολα σχεδια μου παααατωσαν στο κλαμα της μικρας....εχει μαθει χερια παει.........και κοιμαται μονο αγκαλια μου.....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Δύσκολη μέρα η σημερινή.........17.40 γύρισα σπίτι από τη δουλειά. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας.

Συγγνώμη και που χτες σας άφησα έτσι ξαφνικά :oops::oops::oops::oops: αλλά το μωρό μου έκανε πάλι εμετό. Μάζευα πάλι βραδιάτικα, πλυντήρια, άλλαγμα σεντόνια κλπ. Τεσπά. Σήμερα είναι καλύτερα.

Να σας ζητήσω μια χάρη; Πείτε ένα νηστίσιμο γλυκό.....που να ακολουθείτε και από τη συνταγή του έτσι.;);););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Γιοβάννα ντεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα γλυκά, δεν το έχω λέμε!

Ποιός κατακατουρήθηκε πάλι Φέλια? Η μικρή ή ο μεγάλος? Τις τελευταίες μέρες κι ο Γώγος όλο μουσκεύει και το φανελάκι του από τα τσίσα, αλλά μετά τη γαστρεντερίτιδα στενοχωρήθηκα που του είπα το πρωί εσύ είσαι μεγάλος ποτέ δεν έκανες τα κακά πάνω σου κι εκείνος πήρε ένα περίλυπο ύφος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kiko τι ωραία νέα!!!! Με τα κάλό να πάνε όλα κοπέλα μου.

Εμ το είπα εγώ από το πρωί ότι είναι καλή η μέρα!!!!

Κι εμείς μάλλον καλά είμαστε. Φάγαμε και λίγο φαγητάκι κ φρουτάκι και δεν έχουμε κάνει ακόμα μουστάρδες. Αρα κορίτσια το γάλα ήταν κι ευτυχώς! Δεν θα πιει λοιπόν ακόμα φρέσκο, θα συνεχίσουμε τη σκόνη.

Να ευχηθώ τώρα περαστικά και στα υπόλοιπα αρρωστούλικα.

Αντε ένας ένας με τη σειρά να γινόμαστε καλά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κικο μου τι ευχαριστα νεα διαβαζω ...μπραβο κουκλα μου με το καλο να πανε ολα καλη εγκυμοσύνη σου ευχομαι.

Giovanna νηστισιμο θελεις?

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Η συνταγή αυτή είναι της Αργυρώς απλός εγώ πρόσθεσα κάτι παραπάνω για να βάλω την δική μου πινελιά

Υλικά

1 ½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο

1 πρέζα αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού σόδα

1 κουταλιά της σούπας μπεικιν

¾ φλιτζάνι ζάχαρη

1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι

1 πορτοκάλι πουλπα….το έβρασα για 45 λεπτα, μετά το έκοψα κομματάκια από τα όποια αφαιρεθήκαν τα κουκούτσια το στράγγισα πολύ καλά

1/3 φλιτζάνι σπορέλαιο

1 κουταλιά της σούπας ξύδι

1 βανίλια

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, σόδα, μπεικιν, αλάτι, βανίλια και ανακατεύουμε με κουτάλι.

Στο μπλέντερ βάζουμε, ζάχαρη, ξύδι, τον χυμό, πουλπα και τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά με σύρμα ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη.

Προσθέτουμε τα υγρά υλικά στο αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά για 2-3 λεπτά με ένα κουτάλι

Λαδώνουμε μια φόρμα πολύ καλά, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170 βαθμούς στις ανιστασης για 60 λεπτά περίπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...