Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

Αν δεν με απατά η μνήμη μου ένας μέσος ρυθμός ανάπτυξης είναι 1 με 2 χιλ την ημέρα, είναι λίγο οριακό το δεύτερο. Μπορεί και να το πάρει δλδ αν φτάσει 16 δεν έχει λόγο να το αφήσει. Μπορεί να είναι το outsider σου που θα δώσει βλαστοκύστη, ποτέ δεν ξέρεις! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρεμησε πια..εκατσα κατω και του μιλησα εκεινος χτυπουσε τα ποδια του και εκλαιγε του λέω η μαμα θελει αγκαλια και μεσα στα κλαματα επεσε στην αγκαλια μου..

Τωρα θα τον πάω στον παιδότοπο να παιξει λίγο, θα ερθει και η κουμπαρα μου με το βαφτιστηρι μου.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθαμε ειναι καμια εδω;

δεν ξερω τι φταει αλλα εχει αρκετη γκρινια ο Τιμος!

πικουλινακι μου γεννησε κι αλλη;αχ εχω αρχισει να αγχονομαι χαχα μαλλον τελευταια θα ερθω ομως χαχα γιατι γεννησαν νωρις;

Εκαναν και οι δυο προγραμματισμενες καισαρικές. Η μια ειχε προβλημα με τον πλακουντα και η αλλαη με τη πίεση. Οποτε ηταν ψιλοαναμενομενο οτι θα γεννησουν νωρις.

Αννουλα ειπαμε τον παντρευτηκα με εναν και μονο κοιλιακο....καi πολλα αλλα επιπλεον...στο πρωτο παιδι ημασταν παρανομο ζευγαρι..εε δεν ηθελα να λεει η μελλουσα πεθερα οτι της εσπασα το κρεβατι,γιατι σε μενα θα ταριχνε όχι στον γιο της που με περνουσε αλλη μια εγω στο βαρος..και πεσαmε στα πατωματα,γλυτωνεις και το τριξιμο ετσι :tongue:

Lazarenia καλα να περασετε!!!!!!!αχ ζηλευωωωωωωωωωω..αληθεια που πας;;;;;;;;

Πετρουλα υπομονη!!!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πριν τα ξεχάσω πάλι...

Λαζαρένια καλά να περάσετε και καλό ταξίδι!!!!:-D:-D

Μαρίνα μου ελπίζω να μην αρρωστήσετε...:?

Κικο δεν τα πετάνε αυτά έτσι... είναι ήδη 6.01...Περιμενουμεεεεε:tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι και εγώ αγχωνόμουνα πάρα πολύ αλλά ήρθε η μικρή και ήταν μια χαρά σαν να μην συμβαίνει τίποτα... με αγκάλιασε κανονικά, παίξαμε και έφυγε με τον μπαμπά να πάνε βόλτα...:-D:-D:-D πιο πολύ εγώ συγκινήθηκα που είχα να τη δω τρεις μέρες... (μπήκα Παρασκευή και την είδα Κυριακή και εξιτήριο πήρα την τετάρτη οπότε... μην ανησυχείς καθόλου...;)) Μέχρι να σου λείψει θα είσαι στο σπίτι!!!!:-D

Πετρούλα και εμένα κάνει κάτι σπαραξικάρδια τώρα τελευταία...είναι η ηλικία μάλλον!!!:rolleyes:

Ρίτα πρόσεχε με τα στοιχήματα γιατί έτσι όπως το αρνείσαι υποψιάζομαι ότι εσύ θα είσαι η επόμενη....:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Άντε να πάμε και καμιά βόλτα....8):cool:

Δεν θυμάμαι ποια ρώτησε :oops::oops::oops: Γιάννη θα τον βαφτίσουμε τον μικρούλη, κλείσαμε για τις 27 Ιουνίου...

Όσο για τον έναν κοιλιακό Φέλια... ο άντρας μου ήταν 68 κιλά (με ύψος 1,85) πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε και όταν καταλήξαμε μαζί ξεκίνησε απο τα 88 και έφτασε στο τιμημένο 103 που δε λέει να κατέβει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν θέλω να σας πω τι ποσότητες τρώει γιατί μάλλον δεν θα με πιστεύετε...:tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αντε καλε Κικο! Θα σκασουλε λεμε! Με το που μπηκα σπιτι, ετρεξα κατευθειαν να μαθω τα νεα σου!

Λαζαρενια καλο ταξιδι! Να περασεις τελεια!

Φελια, τωρα μαλιστα, ετσι εξηγουνται τα πατωματα! Στο πρωτο ειχες μια δικαιολογια! Στο δευτερο????:cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Deleni ο αντρας μου τον τρωει τον δικο σου στα κιλα! 1.87 και 112 κιλα (λεει.....)! Ασε δεν παιζονται!

t7fQp3.png

Ακομα κανενα νεο?

Καλε κικο?Που εισαι?

Νατασσα οι ανδρες μας θελω να σου πω εκτος του οτι γενεθλιαζουν παρεα ειναι και μια κοψια.Ακριβως ιδιες διαστασεις με μεγαλη ακριβεια!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να’μαι και εγώ λοιπόν. Προσπαθούσα να βρω κάτι να δελεάσω το μικρό και να τον απασχολήσω για να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να σας πω τα νέα. Ευτυχώς βρήκαμε τη ζωγραφική στο χαρτί και όχι μόνο και λίγο δηλαδή από το ριχτάρι του καναπέ και ξεχνιέται το μανάρι μου.

Λοιπόν αν και δεν έχω πάει ακόμα στο γιατρό για να είμαι και με τη σφραγίδα του έγκυος , θεωρώ πως τα αποτελέσματα της χοριακής κάτι τέτοιο δείχνουν.

Κορίτσια μπορεί εσείς να είχατε στοιχηματίσει πως θα είμαι η επόμενη , εγώ όμως δεν σας κρύβω πίστευα πως θα ήμουν η τελευταία που θα ανακοίνωνα αυτό το νέο , μιας και τον Αναστάση κάναμε 2 ολόκληρα χρόνια μέχρι να μας κάτσει και θεωρούσα πως και το επόμενο κάπου εκεί χρονολογείται. Τελικά αν δεν υπάρχει άγχος όλα γίνονται. Με συγκινήσατε πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε και πέρα από τους γονείς μου , οι επόμενοι που ήθελα να το μοιραστώ ήσασταν εσείς.

Παρόλη όμως τη χαρά που νιώθω έχουν αρχίσει ήδη και οι προβληματισμοί , τύπου αν θα τα καταφέρω με 2 παιδιά , τι θα κάνω με τη δουλειά μου ,νομίζω πως βρήκα και εγώ να γκαστρωθώ στη χειρότερη περίοδο, σήμερα διώξανε μια κοπέλα που επέστρεψε πριν 2 μήνες από τη 10μηνη άδεια λοχεία της. Δηλαδή ούτε καν αν θα πάρω το 6μηνο δεν ξέρω.

Βέβαια τι σκέφτομαι τώρα , ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε , αλλά είμαι λίγο αγχώδης τύπος και όλα περνάνε από το μυαλό μου.

Αρκετά όμως σοβαρεύτηκα … επομένως να και τα αρνάκια που ονειρευόμουνα κάθε λίγο και λιγάκι και λαχταρούσα και σας έγραφα, είχα λόγο που με είχε πιάσει τέτοια οβελιομανία , δούλευε βλέπεις αυτό μέσα .χιχιχιχ

Όσο για τη γαστρεντερίτιδα τι να πω , ευτυχώς που δεν είχε δημιουργηθεί ακόμα το έμβρυο καλά καλά όταν με έπιασε γιατί 1ον θα το είχα ξεκουφάνει με όλους αυτούς τους θορύβους εκεί μέσα αλλά δεν παύει να έζησε και στιγμές μεγάλων βομβαρδισμών και έντονης πείνας που θα έχει να θυμάται.

Ελπίζω να παίξατε πολλά λεφτά και να μη τη βγάλατε με φραγκοδίφραγκα για τη χάρη μου.:tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες.

Λαζαρένια καλό ταξίδι να έχεις κοπέλα μου και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα εύχομαι.

Καλέ όλες οι υπόλοιπες που έχουν εξαφανιστεί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...