Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εγκυμοσυνη μας ανακοινωνεις? Δεν τα πιανω και ευκολα !!! Με το καλο να δειτε το αποτελεσμα που επιθυμειτε !!!

Δεν ξερω αν ειναι το "κατιτις" ή αν ειμαι πολυ εγωιστρια αλλα αν εχεις να κοιμηθεις 2 χρονια και να εισαι με ενα απαιτητικο μωρο 24ωρες το 24ωρο ... ε μαλλον το αργεις το δευτερο !

Ριτα λεγεεεεεεε λεεεε ! Ακου θα σε διωξουμε !!!

Ναι μωρε Λαμπρινουλα ετσι ειναι,το ειχα ξαναπει και παλαιοτερα και εγω στα κοριτσια.Για εμας που ειμασταν ολη μερα με το μωρο ειναι αλλιως.Θελουμε να χαλαρωσουμε λιγο.

Καλα, εσυ δεν το συζητω εισαι ηρωιδα μακραν.Ουδεμια συγκριση με εμας τις υπολοιπες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι μωρε Λαμπρινουλα ετσι ειναι,το ειχα ξαναπει και παλαιοτερα και εγω στα κοριτσια.Για εμας που ειμασταν ολη μερα με το μωρο ειναι αλλιως.Θελουμε να χαλαρωσουμες λιγο.

Καλα, εσυ δεν το συζητω εισαι ηρωιδα μακραν.Ουδεμια συγκριση με εμας τις υπολοιπες.

Ρε παιδια κι εγω που δουλευω, μη νομιζετε ακομα κουρασμενη νιωθω...

Παντως Λαμπρινη μου οντως, εσυ και η Λαζαρενια μας ειστε αξοιθαυμαστες!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ομολογω ότι και τα δυο μου παιδια τα εκανα πανω στη τρελα.....όπως βρεθηκαμε την πρωτη φορα στο πάτωμα και στο δεύτρο 2 μετρα πιο περα..στο ίδιο πάτωμα....αν καταφερει και με ριξει παλι στο πάτωμα παω για τριτο..:tongue:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

τελικα δεν ξαπλωσα!

καλε δεν με αγχωσατε εσεις ειναι σκεψεις που τις κανω καιθημερινα αλλα μαλλον βλεποντας και κανοντας!

κικο μου τι εχουμε κατι;;;;;;;

αντε μακαρι αυτα ειναι νεα περιμενουμε να μας το ανακοινωσεις!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσια ομολογω ότι και τα δυο μου παιδια τα εκανα πανω στη τρελα.....όπως βρεθηκαμε την πρωτη φορα στο πάτωμα και στο δεύτρο 2 μετρα πιο περα..στο ίδιο πάτωμα....αν καταφερει και με ριξει παλι στο πάτωμα παω για τριτο..:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ερωτα αχ ερωτα!!!!!

ασυγκρατητους σας βρησκω χαχαχαχα!!!!

Α ρε Φέλια η καλύτερη είσαι! Καλέ βάλτε στο πάτωμα πλακάκια αν δε θέτε 3ο!!!

Κίκο μακάρι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Περιμένουμε πώς και πώς! Ιωάννα άντε καλέ ίσα που προλαβαίνουμε να κερδίσουμε το στοίχημα (το επόμενο!)

Πάντως κι εγώ μέχρι 9 μηνών ήμουν σπίτι με το Γώγο όταν αποφασίσαμε ή τέσπα το αφήσαμε στην τύχη του και ήρθε το επόμενο μωρό! Όπως αισθάνεται η κάθε μία κορίτσια αλλά το έχω ξαναπεί ότι οι εγκυμοσύνες στις μέρες μας είναι πολύτιμες οπότε...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α ρε Φελια! Με τις τρελλες σου!

Ακου στο πατωμα! Ειστε φλογερο ζευγαρι!:D

Κοριτσια για οποια δεν ενδιαφερεται ακομα για το δευτερο, προσοχη στα πατωματα!:cool:

t7fQp3.png

Ααααα τι εχασα πάλι!!!!!!!!!!!

Σηκωθηκε ο μικρος με μια γκρινια τεραστια..... ειδε και τον μπαμπα του να φευγει, αυτό ηταν!!Τρια τέταρτα εκανα να τον ηρεμησω

Κικηηηηηηηηηηηηη!!!!!Λες;;;;;Αντε θα περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!

Ε ρε τι τραβηξε το σπορακι εκει μεσα, σε πόλεμο κανονικό εζησε!!!χαχαχα

Αντε με το καλό!!

Ρε Ρίτα τι μελλοντικο και μελλοντικό λές συνεχεια..Το καλοκαιρι εφτασε, σε τρεις μηνες στην παραλια θα αραζουμε..Για βαλτα κατω λίγο!

Βατραχακι να μη σκεφτεσαι καθολου για τον Τιμο και να στενοχωριεσαι..Μπορει να λές δεν θελω να ερθει και μετα εκει μολις γεννησεις να ζητας να δεις το παιδί, ή να σε ζητησει εκεινος πρωτα..

Η διπλανη μου στην κλινικη καθε μερα τον εβλεπε το γιο της , μολις 16 μηνών ήταν...Μαλιστα για να φυγουν του εβγαζε ο μπαμπας του ενα αυτοκινητακι απο την τσεπη και του ελεγε πάμε εξω στο διαδρομο να το παίξεις;;

Και σιγα-σιγα εφταναν στο αυτοκινητο...

Αστο για τότε, οπως αισθανθεις, μπορεις να βαλεις ορια και απαγορευσεις στη λαχταρα της μανας;;;Θα εισαι τοσο φορτισμενη συναισθηματικα που θα θες απεγνωσμενα να τον αγκαλιασεις....

Μαρινα τα πιτσιρικια, καμια βελτιωση;;;Ε τον καημενο τον Γωγο, σε επαιρνε μωρε το καημενουλι να σου μιλήσει..Ειχε μεγαλη επιθυμια!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω το βλεπω τοοοοοσο μακρινο το δευτερο μωρο που μαλλον δνε θα χρειαστει να της πω τιποτα ...θα ειναι σε ηλικια που θα ξερει μεχρι και ανατομια !!!

:-D:-D:-D:-D γεια σου βρε λαμπρινη με τα ωραια σου!!!

κι εγω μια απο τα ιδια σκεφτομαι....

πως εισαι?τι κανει η μικρη???

κοριτσια ειστε καλα?

βατραχινα καλη λευτερια σου ευχομαι.ολα θα πανε καλα κοριτσι μου και ο τιμακος μια χαρα θα ναι!!!

κικο πολυ ευχαριστο το νεο σου.να μας πεις τα αποτελεσματα...

ριτα περαστικα σου.κατι διαβασα για εμετους οτι ειχες?εισαι καλα τωρα?

φελια γελασα πολυ με τα πατωματα!!!:-D:-D:-D

οποτε οταν ξαναγινει κατω στο πατωμα θα ξερεις τι σε περιμενει....

κοριτσια εγω φευγω την κυριακη και δεν ξερω αν θα προλαβω να σας ξαναδω,προς το παρον.

ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνακια καλυτερα!!!

θα τα ξαναπουμε.

βατραχουλινα με εναν πονο!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

κι εσυ καλα να περασεις και καλο ταξιδι!!!

στονε μου νομιζω πως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ζηταω να τον δω αλλα προς το παρων το αφηνω ετσι κι οπως ερθει.

ηρεμησε τωρα ο μικρος;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...