Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, βγήκε η αμη μου είναι 1,04. Η γυναικολόγος είπε πως είναι φυσιολογική αλλά εμένα μου φαίνεται πως είναι χαμηλή. 😒

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω το βλεπω τοοοοοσο μακρινο το δευτερο μωρο που μαλλον δνε θα χρειαστει να της πω τιποτα ...θα ειναι σε ηλικια που θα ξερει μεχρι και ανατομια !!!

:tongue::tongue: α ωραια δεν ειμαι η μονη!!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μωλε Φελια μου !

Τι κανει ο μικρουλης ? Πως παει το ποδαρακι ?Η τουλουμπιτσα? Ακομα απομονωση ??

Εννοειται...ο Γιωργος ,όταν πεσω ξερη στο πάτωμα και μαζευουν θα ειναι περδίκη...το ξερω σε αυτο το σπίτι όταν πεφτει ο ένας σηκωνεται ο άλλος,σαν να λέμε"πανω απο το πτωμα μου..":tongue:

O γιωργος θελει χερια η μπουμπου χερια ...ποσο ζηλευω τις ινδες θεες με τα 2 ζυγαρια επιπλέον χερια που έχουν..σιγουρα θα ειχαν πολλά παιδια....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Bρε Φελια αυτο το ''infractions 1/0 '' κατω απο το αβαταρ σου τι ειναι?

Τους είχα ξεχειλώσει τη σελίδα με το τίκερ μια φορά και ο admin έπαθε εγκεφαλικό...θα το διαγραψει το Σεπτ του 2010 ,τότε που τελειωνει και η θεραπεια :tongue:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Α φιλεναδα δεν θα νιωθεις ποτε μοναξια γιατι εγω σιγουρα θα ειμαι μετα απο σενα !

Σοβαρα τωρα , δεν ειμαι ετοιμη ουτε σωματικά (αν και ηλικιακα δεν με παιρνει για πολλες καθυστερήσεις) ουτε ψυχολογικα για ενα δευτερο μωρο .

Χιλια χρονια να ζησει το κοριτσακι μου και παντα ετσι να ειναι αλλα κακα τα ψεμματα ειναι παιδακι υψηλων απαιτήσεων . Τωρα αρχιζει να ειναι η ηλικια που παιρνουμε καρπους απο τους κοπους μας και θελω να το ευχαριστηθω και να χαλαρωσω !

Τους είχα ξεχειλώσει τη σελίδα με το τίκερ μια φορά και ο admin έπαθε εγκεφαλικό...θα το διαγραψει το Σεπτ του 2010 ,τότε που τελειωνει και η θεραπεια

αααααααααααα ακου να δεις... (!!!????)

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χμμμ βατραχάκι εγώ νομίζω ότι καλά θα κάνει να σε επισκεφτεί ο άντρας σου με τον Τίμο στο μαιευτήριο! Εγώ το περίμενα πώς και πώς και έφαγα φόλα αφού ο μικρός αρρώστησε με πυρετό και δε μπορούσαν να τον φέρουν! Η διπλανή κοπέλα που η κόρη της είναι ακριβώς σαν τα δικά μας δεν ήθελε να της τη φέρουν! Τελικά την έφερε ο άντρας της και τρελάθηκαν μαμά και κόρη και μια χαρά η μικρή στο τέλος έφυγε με το μπαμπά της! Η μαμά πάλι έκλαιγε που έφυγε το κοριτσάκι της και εγώ επίσης έκλαιγα που δεν είχα δει καθόλου το δικό μου!:tongue::tongue::tongue:Όσο για το Γώγο μπήκα προγραμματισμένα αλλά μια χαρά κατάλαβε την αναστάτωσή μας και το καυμενάκι εκεί που πήγα να το φιλήσω πήρε κι αυτός το μικρό τσαντάκι που είχαμε κάτι πράγματα για τη μπουμπούκα χαιρέτησε και τη γιαγιά και είδαμε και πάθαμε να τον βγάλουμε από το ασανσέρ που είχε μπει μαζί μας! Τις επόμενες μέρες ήταν που ήταν και άρρωστος είχε αποτρελαθεί. Έψαχνε τα δωμάτια και φώναζε μαμά, μαμά εκτός του ότι πήρε μια μέρα το κινητό της μαμάς μου προφανώς πάτησε επανάκληση και μόλις το σήκωσα μου φώναζε μαμά, μαμά! Άκουγα τη μάνα μου από μέσα να του λέει θα την πάρουμε αργότερα τηλέφωνο τη μαμά, κι εκείνος ο κακομοίρης προσπαθούσε με τα ακαταλαβίστικά του να μου μιλήσει. Δε μπορείς Βατραχάκι μου να αποφύγεις λίγη στενοχώρια και από μέρους σου και από εκείνον, αλλά μετά...ποιός σας πιάνει! Το καλύτερο δώρο θα του κάνεις

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Χιλια χρονια να ζησει το κοριτσακι μου και παντα ετσι να ειναι αλλα κακα τα ψεμματα ειναι παιδακι υψηλων απαιτήσεων . Τωρα αρχιζει να ειναι η ηλικια που παιρνουμε καρπους απο τους κοπους μας και θελω να το ευχαριστηθω και να χαλαρωσω !

Ετσι ακριβως νιωθω και εγω.Καλα θα το κανω και το δευτερο αλλα προς το παρον ειναι η καλυτερη περιοδος μας.Ειλικρινα με εκπλησει τοσοοο ευχαριστα καθε μερα ο μικρος!Ας το χαρουμε το Καλοκαιρακι και μετα βλεπουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δε χαιρέτησα και τη Λαμπρινούλα που έχω καιρό να τη δω!

Παρεπιμπτόντως οοολες στην πολυκατοικία μου ή είναι έγκυες στο 2ο ή γέννησαν μόλις!

Ο Γωγουλίνος ξαναέκανε εμετό πριν το μεσημεριανό του χωρίς να έχει φάει παρά μετά το γάλα του μόνο μια μπανάνα! Μετά ήθελε να φάει και του έδωσα όσο ήθελε.Ελπίζω να μην κάνει γαστρεντερίτιδα γιατί είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εσύ Ριτάκι όλο και πιο πίσω το πας! Κάτι έλεγες ότι θα έβαζες μπροστά από το Καλοκαίρι, τώρα το καθυστερείς κι άλλο? Δε θα καταλάβεις μου φαίνεται πότε θα σε καταστήσει και πάλι έγκυο ο σύζυξ!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μου δεν θα αντεξω να μην μου τον φερουν να τον δω το ξερω αν και δεν νομιζω να μην θελει μετα να φυγει ισως να θελει να παω κι εγω μαζι αλλα αν τον παρει ο μπαμπας του και του πει παμε βολτα νομιζω θα τον ξεγελαει.

ουφ αγχοθηκα τωρα παω να ξαπλωσω λιγο και τα λεμε μετα φιλια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...