Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως πιο πολυ σκεφτομαι που θα αφησω τον τιμο παρα που θα παω να γεννησω αν και θα ερχεται να με βλεπει αλλα παλι νιωθω καπως!

Βατραχακι το ξερω το περασα ακριβως το ίδιο....το τι κλαμα εριξα στο μαιευτηριο δεν λεγεται....και όταν γυρισα τον βρηκα αλλιωτικο...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Σωπα λεεεε !!!! Περαστικά χαρα μου και αγυριστα να ειναι !!!

Καλα ειμαστε , μια χαρα απο υγεια ! Δεν αποφασιζει ο σκατοκαιλος να κανει καλες μερες να μας φτιαξει η διαθεση και να ξαμολησω και τη μικρη που μολις ξυπναει παιρνει το φτυαρακι και το κουβαδακι της να παει για μεροκαματο !!!

Ευχαριστω φιλεναδα!

Αχ στο μεροκαματο και η μικρη ε?Φερτην να πηγαινουν για δουλεια με τον Γρηγορη που εχει ολααα τα εργαλεια :D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι τα μικρα μας ακομα δεν εχουν συναισθηση του χρονου . Νομιζω αγχος θα του δημιουργησεις λεγοντας η μαμα σε μερικες (?) μερες θα λειψει για λιγο απο το σπιτι . Σε ολα οσα λες για το μωρο βαζε και οτι η μαμα θα παει να το φερει το μωρο και αστο ανοιχτο ...

Μολις σε πιασουν πονοι και τρεχεις ριξε μου ενα φασκελο που δεν προλαβες να τον προετοιμασεις !! χαχααχα

Βατραχακι τα μικρα μας ακομα δεν εχουν συναισθηση του χρονου . Νομιζω αγχος θα του δημιουργησεις λεγοντας η μαμα σε μερικες (?) μερες θα λειψει για λιγο απο το σπιτι . Σε ολα οσα λες για το μωρο βαζε και οτι η μαμα θα παει να το φερει το μωρο και αστο ανοιχτο ...

Μολις σε πιασουν πονοι και τρεχεις ριξε μου ενα φασκελο που δεν προλαβες να τον προετοιμασεις !! χαχααχα

χαχαχα Λαμπρινη οταν με πιασουν οι πονοι θα ριχνω φασκελα για παρτυ σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως κι εγω ετσι λεω να μην του πω κατι οτι θα λειψω.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεννησα σε αλλη πολη και ηταν μακρια να ερθει αλλα δεν θα το άνταχα να ερθει και να φυγει....όταν γυρισα μου φανηκε ότι ειχα μεγαλωσει όσο ελειπα...να σου πω μην δινεις και πολυ σημασια σε αυτα γιατι ειμαι και απαισιως συναισθηματικη και η κατασταση με τον γιο μου, θυμιζε ταινιες Βουρτση -Ξανθοπουλου...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Γεννησα σε αλλη πολη και ηταν μακρια να ερθει αλλα δεν θα το άνταχα να ερθει και να φυγει....όταν γυρισα μου φανηκε ότι ειχα μεγαλωσει όσο ελειπα...να σου πω μην δινεις και πολυ σημασια σε αυτα γιατι ειμαι και απαισιως συναισθηματικη και η κατασταση με τον γιο μου, θυμιζε ταινιες Βουρτση -Ξανθοπουλου...

αχ φελια μου εμεις θα ειμαστε κοντα ξερω οτι θα περασουν γρηγορα οι μερες αλλα τωρα μου φαινοντε παρα πολλες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...