Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααααααα

ασε βρε ριτακι και εμενα μου σφηνωθηκε στο μυαλο και δεν μπορω να το βγαλω.κανεις δεν δικαιολογει ποτο και οδηγηση,αλλα πες μου (γιατι αυτο με εκνευριζει αφανταστα) γιατι δεν στηνουν μπλοκα παντου και το κανουν μονο οταν εχουν αναγκη απο λεφτα?σαββατο βραδυ και κυκλοφορουν πολλοι και καποιοι μεθυσμενοι.βαλε ρε ανθρωπε μπλοκα σε ολους τους δρομου και σηκωνε αμαξια και παρε διπλωματα,γραψε και οσους δεν εχουν καθισματακι και εχουν μωρο και δημοσιοποιησε το,δεν θα βαλουν μυαλο?θα βαλουν καποια στιγμη,αλλα οχι για μια βδομαδα οσο δηλ για να μαζεψουν λεφτα απο τις κλησεις.μονιμα πρεπει να γινει.

χθες περασαμε απο την πεθερα μου και επειδη την ταισε την φωτεινη εκει φοβηθηκα μη κανει εμετο στην επιστροφη και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι λενε πολλοι.κοντα ειστε τι θα παθει να το κρατας λιγο ορθιο να βλεπει εξω για να μη ζαλιστει?εχω ομως βγαλει το μαξιλαρι του συνοδηγου και μια χαρα βλεπει και απο το καθισμα της.στην τελικη ας κανει εμετο θα μυρισει ωραια και το αμαξακι μου...το παιδι παντως χωρις καθισμα δεν παει πουθενα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν σας ειπα.με επιασε μια μανια καθαριοτητας το σαββατο και καθαρισα τα χαλια,αλλα πως?

ειχε κανει σε πολλα σημεια η φωτεινη εμετο κατα καιρους και ενω το καθαριζα και εβγαιναν οι λεκεδες αν ξαπλωνα στον καναπε μου μυριζε λιγο.οποτε πηρα στο καθαρηστηριο που τα στελνω το καλοκαιρι και μου ειπαν να τα τριβω με μια βουρτσα με ζεστο νερο και ξυδι και μετα παλι με ζεστο νερο και μαλακτικο,εβαλα και το αγαπημενο μου μαλακτικο και μυριζει ΤΕΛΕΙΑ!!!σιγα μη τους τα ξανα στειλω τωρα με αυτο το κολπο χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημέρα κι από μένα φιλενάδες...

Βικάκι και ριτάκι συμφωνώ σε ό,τι είπατε μαζί σας...και το δικό μου το μωρό χωρίς κάθισμα δεν πρόκειται πάντως να πάει πουθενά!

Και επίσης...Αλκοόλ και αυτοκίνητο είναι αυστηρώς απαγορευμένα και δεν το δικαιολογώ με τίποτε!

Τα αρρωστούλικα τί κάνουν;

m57Zp2.png

Καλημερα κι απο μενα και καλή εβδομαδα να εχουμε όλοι μας.

Κοιμηθηκαμε αγκαλια με τον μικρό..Με εχει πιασει μεγαλος φοβος και νομιζω μου εχει δημιουργησει πρόβλημα. Εχουν σφηνωθει ιδεες στο μυαλο μου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα κι απο μενα και καλή εβδομαδα να εχουμε όλοι μας.

Κοιμηθηκαμε αγκαλια με τον μικρό..Με εχει πιασει μεγαλος φοβος και νομιζω μου εχει δημιουργησει πρόβλημα. Εχουν σφηνωθει ιδεες στο μυαλο μου

να σου φυγουν αγαπη μου,δεν αλλαζει τιποτα τωρα δυστυχως.απλα με τις πραξεις αλλων βαζουμε μυαλο.

ηρθε δουλεια....ελπιζω να τα καταφερω να σας ξαναερθω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομαδα.

Πετρούλα μου κορίτσι μου έπαθα ΣΟΚ με αυτά που διάβασα!!!! Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς????Κρίμα στο αγγελούδι.!!!!!! Αβάσταχτος ο πόνος αλλά τι να πώ , φανταστείτε πως θα αισθάνονται όλοι τώρα.Απαράδεκτος ο τρόπος που φέρθηκαν.Φαντάζομαι τι Σοκ ήταν και για εσάς Πετρούλα.Βγάλτο κορίτσι μου τώρα απο το μυαλουδακι σου και βάλε σαν εικόνα τον Αναστάση να σε χαμογελά και να σου δίνει φιλάκια και να δεις πόσο γρήγορα θα ξεχαστείς.

Εμείς περάσαμε ένα πολύ ήσυχο Σ/Κ δεν πήγαμε πουθενά δεν κάναμε τίποτα.Η Ραφαελίτσα μου από το Σάββατο εμφάνισε συνάχι και έχουμε να κοιμηθούμε δυο βράδια.Δεν προλαβαίνω να βγώ από το δωματιο της να πάω στην κρεβατοκάμαρα και αμέσως ξυπνάει και κλαίει.Σήμερα είμαι ένα ράκος δεν έχω κουράγιο ούτε να περπατήσω.Και από χθες κορίτσια δεν πολυτρώει και μάλιστα ούτε το γάλα της ήπιε σήμερα για να δούμε!!!!

Βικάκυ πολύ χάρηκα για την Φωτεινή που άρχισε να τρώει , σε είχα πεί ότι το μουρουνέλαιο κάνει δουλειά!!!!! Καλέ ερωτευτήκατε??????:P:p:p

Κορίτσια μου περαστικά στα αρρωσστούλικα!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε και να φύγουν όλα τα άσχημα..

Σήμερα το Ευάκι μου κοιμήθηκε κάπως καλύτερα, εφτασε 1 για να κοιμηθεί, γιατί την πέρνουμε στο κρεβάτι μας για να κοιμηθεί για να την ελέγχω μήπως ανεβάσει πυρετό και δεν βολεύεται, αλλά μετά κοιμήθηκε καλά και η μυτούλα της σαν να άνοιξε λιγάκι. Την βοήθησε μάλλον το σιρόπι. Τώρα ξύπνησε κεφάτη και ελπίζω να φάει και κάτι..

Πετρούλα μου, προσπάθησε να ηρεμήσεις και το ξεχάσεις...είναι απόλυτα φυσιολογικό να σ'έχει πιάσει φόβος, εδώ ένα ατύχημα απλό να δεις στο δρόμο ταράζεσαι για μέρες, πόσο μάλλον αυτό που πέρασες εσύ...έχεις τον Αναστασάκο σου που γι'αυτόν πρέπει να είσαι καλά και χαρούμενη.

Σαρδελάκι μου το σιρόπι λέγεται aerius και είναι αντισταμινικό. Ο Αστεράκος πως πάει με το μπούκωμα?

Βίκυ έχω χαρεί πάρα πολύ που η Φωτεινούλα μας επιτέλους τρώει!

Εύα μου περαστικά στη Ραφαελίτσα και εύχομαι να είναι απλά ένα μπουκωματάκι και να φύγει γρήγορα. Καλή δύναμη γλυκεία μου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από μένα και καλή εβδομάδα

Εύχομαι τα αρρωστούλικα να είναι καλυτερα

Ρίτα μήπως είναι δοντάκι?

Πετρούλα το σοκ μεγάλο και δύσκολα ξεπερνιέται ...πάντα θα το θυμάστε

Μια γνωστή μου το αγοράκι της που τώρα είναι περίπου 12 δεν καθόταν σε καθισματα, θυμάμαι πάντα την έλεγα να το ζορίσει άλλα η απάντηση ήταν ότι δεν ήθελε το παιδί.

Τι θα πει δεν ήθελε το παιδί…να το δέσεις και θα κάτσει που θα πάει στο χέρι του ήταν?

Η Φωτεινή με έχει ανοίξει τα ντουλάπια και έβγαλε τα ρύζια και μακαρόνια έξω.

Σήμερα λέω να την δώσω ρεβίθια με πράσα και ρύζι, είδα την συνταγή σε ένα περιοδικό και μου φάνηκε νόστιμη ……και Βίκυ μην στεναχωριεσε και φοβάσαι θα τα πατήσω καλά τα ρεβίθια για να μην πνιγεί:):)

Kαλημερα !!

να μαι και εγω!!!Πωπω Πετρουλα σοκαριστηκα τοσο μα τοσο πολυ ...κριμα η ψυχουλα ..και σκεφτομαι και αυτους τους ανθρωπους που απο δικη τους υπαιτιοτητα χαθηκε το παιδι τους..Πωπω δεν θα αντεχα να ζω...

Περαστικα σε ολα τα παιδακια μας ..Και εμεις εχουμε ξανα βηχα αλλα κοιμηθηκε πολυ καλα και ειναι πολυ ευδιαθετος ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα.

Πετρούλα σίγουρα κοπελα μου ηταν φρικτό αλλα εσυ εχεις αγκαλιτσα το παιδακι σου και

αυτο θα σε κανει να το ξεχασεις γλυκεια μου.

Ευα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να της περασει γρηγορα.

Μαρακι λογικα θα αρχισει να συνερχεται το κοριτσακι μας.Να του δωσεις ενα μεγαλο φιλακι.

Βίκυ μα βγηκε ερωτιαρα η μικρή???Πες της καλε οτι ειναι μια θεα και να μην κυνηγαει αυτη αγορακια να αφησει να την κυνηγανε αυτα.

Συμπεθερα ο γαμπρουλης μου πως ειναι ?

Εμεις χθες κοιμηθηκαμε ολη νυχτα .Φυσικα ξυπνησε καμια ωρα μετα που την εβαλα για υπνο αλλα μετα καθολου.Ουφ επιτελους.

Κοριτσια παντως το αεριους που λεει το Αρμακι ειναι πολυ καλο για το μπουκωμα..τα βοηθαει πολυ να κοιμηθουν , εμεις οταν τον βλεπουμε οτι ξεκιναει τα μπουκωματα του δινουμε 2,5 μλ αεριους και κοιμαται πολυ καλυτερα , αμα εχουμε και πολυ βηχα και αδυνατει να κοιμηθει καταφευγουμε στο αταραξ αλλα πολυ λυση αναγκης .Ειναι και τα δυο αντισταμινικα ιδιας φιλοσοφιας απλα το αταραξ ειναι κατι πιο καινουργιο και πιο δυνατο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τα φάρμακα που λέτε κορίτσια ούτε που τα ξέρω...αλλά ήθελα να ξέρω κάποιο φάρμακο για μπούκωμα για να μπορώ να βοηθάω το παιδί χωρίς να τρέχω αμέσως στον γιατρό όταν δεν έχει ακροαστικά, βήχα ή πυρετό.

Δηλ. να τα έχω σπίτι για πρώτες βοήθειες σε τέτοιες περιπτώσεις διότι το μικράκι μου συνήθως ΣΚ αρρωσταίνει.

Να πάρω ένα αέριους να το έχω σπίτι δηλ.;

Εσείς Ιωάννα τα έχετε στο φαρμακείο σας;

Ο μικρός είναι καλύτερα με τις μυξούλες από σήμερα...10 μέρες τρομερό μπούκωμα...καταναλώσαμε τουλάχιστον 6 κουτιά ανταλλακτικά οτρισαλιν!

m57Zp2.png

α πηραμε και εμεις στολη αλλα δεν προβλεπεται να την φορεσει , κλοουν..

ενω την διαλεξε μονος του και του αρεσει να την βλεπει δεν το συζηταει να την φορεσει αλλα με τιποτα , αμα δεν καταφερουμε να του την βαλουμε θα την βαλω σε τσαντουλα μηπως και καταφερουν να του την βαλουν στον παιδικο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εγω το αεριους θεωρω οτι ειναι απαραιτητο για το φαρμακειο μου , δλδ μαζι με το ντεπον ,πονσταν και το σολντεσανιλ (που αυτο το εχουμε για πολυ σπανιες περιπτωσεις)αλλα το θεωρω απαραιτητα για το φαρμακειο -επισης ορους και οτρισαλιν

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...