Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Izambella, να μην το κλείνεις το κουτάκι... Να το βγάζεις και να ξεσπας. Είναι τραυματικο αυτό που περνάτε και για σένα πιο πολύ. Εμάς έμεινε 11 μέρες μέσα και τις φωτογραφίες που του έβγαζε ο μπαμπάς του από τη μονάδα μετά που χρονισε μπόρεσα πια να τις δω χωρίς να κλαίω με λυγμούς. Και τις πρώτες 3 εβδομάδες που τον είχα πια στο σπίτι, εκτός από το άρμεγμα, τον κρατούσα συνεχώς. Ακόμα και για κατουρημα πήγα με το μωρό στα χέρια, συγγνώμη κιόλας... Επιπλέον είσαι λεχωνα. Δικαιούσαι να κλαις όλη μέρα, αν θες. Βγαζε τα από μέσα σου να νιώθεις καλύτερα

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες και μωράκια!

Ιzambella μου κάθε μέρα η σκέψη μου είναι μαζί σου και στον μικρό! Δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο αλλά συμφωνώ...μην το κλείνεις το κουτάκι, χρειάζεται να βγει όλο αυτό από μέσα σου και όχι να κρυφτεί...

Υπομονή, είναι σταθερός ο μικρούλης σου, πάει καλά!! Τα δύσκολα θα περάσουν!!

Ρανια μου 3μηνο.Πάμε για τρίμηνο μέσα.δε με νοιάζει αυτό να είναι βγει γερός με νοιάζει.Εγώ κορίτσια πετάγομαι κάθε πρωί την ώρα που τον γέννησα .απλά ξυπνάω .μεγάλο σοκ όσο και αν προσπαθώ να το διαχειριστώ και να είμαι ψύχραιμη νιώθω πως Ακροβατώ .τα κλείνω όλα όμως σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκεπτόμενη το παιδι και μονο. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Θα βγει γερός κορίτσι μου θα δεις. Ουτε που θα το πιστεύεις όταν θα τον παίρνεις σπίτι. Υπομονή σου έυχομαι, θέλει μεγάλη δύναμη. Εγώ να ξέρεις σε θαυμάζω.

Το μοναδικό πράγμα που θεωρώ κρίμα είναι που εδώ στην Ελλάδα δεν επιτρέπουν την επαφή μαμάς και μωρού όταν βρίσκονται στη ΜΕΝΝ. Θα βοηθούσε τον μικρούλη και τη μαμά τόσο πολύ!

Σας σκεφτόμαστε όλη μέρα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

IZAMBELLA Μ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΑΓΩΝΙΑΣ, ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ Μ

Διαφημίσεις

Μπράβο, Ράνια! Καλή όρεξη λοιπόν!

Και πόσο δίκιο έχεις για τους κανόνες λειτουργίας των ΜΕΝΝ στο εξωτερικό. Θα ήταν πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμο για την ψυχολογία της μάνας να μπορείς να περνάς ώρες μαζί με το μωρό σου και να το παίρνεις αγκαλιά... Εμένα τουλάχιστον αυτό μου στοίχιζε πιο πολύ απ' όλα.

2016.pnghHGHp3.png

Kαι για τον ρυθμό εξέλιξης του μωρού!

Γιατί με το θέμα της καισαρικής πόσο πίσω είμαστε. Εγώ γέννησα, τον είχαν δίπλα μου κάτω από μια λάμπα μέχρι να με ράψουν ενώ θα μπορούσαν να τον ακουμπήσουν στο στήθος μου. Δύσκολο είναι? Μου τον έδειξαν 2 λεπτά και πολλά λέω και τον ειδα μετά από 2 ώρες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ξεχασα να σας πω...έκανα καμπύλη ζακχαρου. 75γρ 2ώρες

Οι τιμές μου είναι για γέλια!

νηστείας 68

60min 74

120min 84

θα πεθάνω μέσα σε τούρτες και προφιτερόλ! :P

ΤΥΧΕΡΟΥΛΛΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ.

Διαβάζω τούρτες και προφιτερολ....νομίζω θα χτυπήσω ένα οικογενειακό προφιτερολ και εγώ.Ε μια που καμπύλη δε πρόλαβα να κάνω... Θα το φάω με τιμή και δόξα για όλες σας!!!

Διαφημίσεις

Γρηγορα ενα σπεσιαλ για την izambella μας!!

Το χτύπησα το γλυκάκι μου το μεσημέρι.μετα μακαρόνια με κιμά και από αύριο διατροφή για το γαλα. Παρασπονδίες τελος ένα 24ωρο "άδεια" έχω και τελος'τελος'!!!☺:tongue::tongue:

Το χτύπησα το γλυκάκι μου το μεσημέρι.μετα μακαρόνια με κιμά και από αύριο διατροφή για το γαλα. Παρασπονδίες τελος ένα 24ωρο "άδεια" έχω και τελος'τελος'!!!☺:tongue::tongue:

Xαχα! Καλή υπομονή!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΛΕΣ?

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7 ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...