Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! !Είμαστε σταθεροί με μέτρια υποστήριξη. Και αυτή η έκφραση είναι που θέλεις να ακούς όταν έχεις μωρό στη μονάδα. Όποτε Ναι το ποντικάκι μου είναι καλα. Άρχισα και τις αντλήσεις για γάλα .βγαίνει το πρωτόγαλα τώρα.έχω την αγελάδα (θηλαστρο )και τραβάω κάθε 3 ώρες.

Θα σας ξαναγράψω μετά τις 1 που θα πάω να δω το παιδι μού.το οποίο παιδί μου αντιδράει μόνο όταν του μιλάει ο μπαμπάς του.κουνάει ποδαράκια χεράκια ,εμένα τιποτα από τώρα χ@σμ@νη με εχει.

ααααα βάλαμε και παμπερς γιατί κάνουμε τσισακια από το πρωτο 24ωρο ..λειτουργουν τα νεφρα μας!!!

izambella μου μπράβο, υπομονή να περάσουν λιγακι οι μέρες...! Το ποντικάκι σου ειναι καλα και αυτό ειναι το σημαντικότερο!! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Και μωράκια! Τι κάνετε. ?Εγώ παλεύω με το θήλαστρο να βγει το γαλα

Είχε καμία από εσάς Θηλαστρο να μου προτείνει ποιο να πάρω?ειχα σκοπο η μανα να θηλάζω αλλά ο μικρός είχε άλλη άποψη !εχθές μας κατεβασαν το σκουφάκι είδαμε τη φάτσα του.εντάξει ίδιος ο μπαμπας του ειναι. εγω δε υπάρχω πουθενά ...φιλική συμμετοχή η μάνα. ...

Καλημέρα κορίτσια! Και μωράκια! Τι κάνετε. ?Εγώ παλεύω με το θήλαστρο να βγει το γαλα

Είχε καμία από εσάς Θηλαστρο να μου προτείνει ποιο να πάρω?ειχα σκοπο η μανα να θηλάζω αλλά ο μικρός είχε άλλη άποψη !εχθές μας κατεβασαν το σκουφάκι είδαμε τη φάτσα του.εντάξει ίδιος ο μπαμπας του ειναι. εγω δε υπάρχω πουθενά ...φιλική συμμετοχή η μάνα. ...

Καλημερα Ιζαμπελλα μου! Τι ομορφα νεα! Χαιρομαι που ολα κυλανε καλα! Ευχομαι συντομα να βγειτε! Ο μικρος με τα κιλακια του πως τα παει? Πηρε καθολου? Οσο για το θηλαστρο εγω δεν μπορω να βοηθησω γτ δεν εχω εμπειρια καθολου! Τπτ δεν πηρε απο τη μαμα?? Τελικα ολα εμεις τα τραβαμε και μετα ειναι ιδιοι οι μπαμπαδες τους!!!! Δεν πειραζει και παλι κουκλια θα ειναι!!! χιχι!!!:tongue:

JhFkp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Π ΑΚΟΥΩ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ.

DOANI Μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ?

Good morning ladies and babies!

Izambella δόξα το Θεό. Για θήλαστρο τον πρώτο καιρό ξέρω νοικιάζεις νοσοκομειακό, οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου μειώσει ή ακόμη και να σου κόψει το γάλα.

Ρώτα όμως και για σίγουρα κάποια μαία.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε??? Ελπίζω να είσαστε καλά!

Εγώ σε 2 μέρες - πρώτα ο Θεός πάντα- μπαίνω στον 7ο...!!!!

Τελικά περνάει ο καιρός...

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!

Ιζαμπελλα μου νοσοκομειακο θηλαστρο πρεπει να νοικιασεις.οι αντλησεις πρεπει να ειναι 8-10τωρα στην αρχη.επειδη ομως συνθηκες ειναι ιδιαιτερες κανε οτι καλυτερο μπορεις χωρις να νιωθεις πιεση κ γι αυτο.πινει πολυ γαλατακι ο μικρουλης μας;

Να ρωτησω βρε κοριτσια κτ ασχετο τις δευτερομανουλες με μικρα παιδακια.τους εχετε κανει το εμβολιο της μηνιγγιτιδας;

Καλημέρα κορίτσια .Ο μικρός δε πίνει γάλα ακόμα,κάνουμε αποθήκη κάτω για όταν αρχίσει

Με το καλό.Δεν εχει πάρει βάρος ,έχει χάσει και ειναι αναμενόμενο οπως μας ειπαν. Και εγω νοσοκομειακό σκεφτομαι να ενοικιάσω τελικα.κάνω κάθε 2 ώρες αντλησεις Γιατί κατεβηκε το γάλα και πρέπει να βγει.κάνω και μασάζ το οποίο πωναει πολύ, αλλά δεν με πειράζει θέλω απλά να ακούω Ότι το παιδι είναι σταθερό.Αυτό με νοιάζει μόνο . Ο πόνος περνάει. βΊ

Καλημέρα κορίτσια .Ο μικρός δε πίνει γάλα ακόμα,κάνουμε αποθήκη κάτω για όταν αρχίσει

Με το καλό.Δεν εχει πάρει βάρος ,έχει χάσει και ειναι αναμενόμενο οπως μας ειπαν. Και εγω νοσοκομειακό σκεφτομαι να ενοικιάσω τελικα.κάνω κάθε 2 ώρες αντλησεις Γιατί κατεβηκε το γάλα και πρέπει να βγει.κάνω και μασάζ το οποίο πωναει πολύ, αλλά δεν με πειράζει θέλω απλά να ακούω Ότι το παιδι είναι σταθερό.Αυτό με νοιάζει μόνο . Ο πόνος περνάει. βΊ

Ιzambella μου νοσοκομειακο θα νοικιασεις. Αν ολα πανε καλα και ο μικρουληςκαταφερει να θηλασει απο το στηθος δεν θα χρειαστεις μετα. Αν δεν πιασει θηλη, το οποιο ειναι φυσιολογικο για μωρακια που μαθαινουν απο την αρχη το μπουκαλ οπως και για θεματα θηλων οπως ειχα εγω με το ενα στηθος ωραιο και ευκολο ειναι το ηλεκτρονικο της avent. Οι εταιριες και τα φαρμακεια προωθουν πολυ τα meleda ( νομιζω ετσι λεγονται).

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα Ρανια μου μια χαρα ειμαι εγω δοξα το Θεο φουσκωνω!!! Πολυ κουραση νιωθω!!! Χτες πηγαμε μια βολτιτσα για "ποτακι" που ειχαμε καιρο να παμε και περπατουσαμε στα λαδαδικα, ηταν ωραια αλλα κουραστηκα παρα πολυ και με τραβουσε η κοιλια και να φανταστεις σαν αποσταση δεν καναμε τπτ το ιδιαιτερο! Ειχα και κατι χαζα πονακια κατω χαμηλα και λιγο στο πλαι αλλα ευτυχως κοιμηθηκα κα σημερα το πρωι ξυπνησα καλα!!! Πολυ νυστα ρε κοριτσια αυτες τις μερες σαν κοτοπουλο ειμαι οπως με κοροιδευει και ο αντρουλης μου!!!!

Μολις τελειωσα το σιδερο και ειμαστε ετοιμοι να τα βαλουμε σε βαλιτσες για τις διακοπουλες μας!!!

Ιζαμπελλα μου λογικο να εχει χασει, συνηθως ετσι γινεται με τα προωρακια και με ολα τα μωρα γενικα τις πρωτες μερες στην κλινικη!!! Συντομα ομως θα δεις οτι θα αρχισει να παιρνει βαρος και να τρωει το αντρακι σου και εσυ θα πετας απο ευτυχια!!! Να μας κρατας ενημερες!!! Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω ακουσει οτι το νοσοκομειακο βοηθαει να μην κοπει το γαλα ενω τα αλλα μειωνουν τη ροη! Καλη δυναμη κοριτσι μου!!!

JhFkp2.png

Izambella μου, χρειάζεσαι αυτό :

http://klinikum.gr/product/symphony/

Στο ίδιο site έχει και τα διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα, απʼ όπου μπορείς να νοικιάσεις. Να πάρεις τουλάχιστον 2 σετ χοάνες και μπουκάλια για να τα έχεις έτοιμα αποστειρωμένα. Πρόσεξε να βρεις ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος χοάνης για ʽσένα, έτσι ώστε να μην σου πληγώνονται οι θηλές και να αντλείς αποτελεσματικά. Για σακουλάκια πιο καλά και οικονομικά ήταν της Lansinoh. Εύχομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται να πιάσει ο μπεμπάκος το στήθος και να μην αρμέγεις για καιρό. Εμείς δεν τα είχαμε καταφέρει δυστυχώς και τον πήγα με το θήλαστρο μέχρι 7,5 μηνών. Μετά δεν άντεχα άλλο. Αλλά πια και το παιδί ήταν μεγάλο, ήθελε να γυρνοβολάει δεν μπορούσε να κάθεται 6-7 ώρες την ημέρα να με κοιτάει που καθόμουν εγώ ακινητοποιημένη για να αντλώ…

Πάντως τώρα πρέπει να φτιάξεις την ατομική του τράπεζα θηλασμού που ακόμα δεν τρώει για να προλάβεις να μη χρειαστεί καθόλου συμπλήρωμα από ξένο. Σκέψου ότι , όταν τον πήρα πια σπίτι μου δώσανε πίσω ό,τι δεν είχε προλάβει να πιει κι έτσι βγήκα με 5-6 μέρες μπροστά απόθεμα. Ό,τι απορία έχεις, πες μου αλλά μάλλον φαίνεται να το ʽχεις! Κι εγώ επειδή δεν μπορούσα να τον πάρω αγκαλιά, ένιωθα ότι έτσι με κάποιο τρόπο τον βοηθούσα και με παρηγορούσε πολύ αυτό. Υπομονή, κοπέλα μου και για πότε θα τον κυνηγάς και δε θα τον προλαβαίνεις ούτε που θα το πάρεις χαμπάρι!

Vikib, ο γιος μου έκανε την 1η δόση αφού έκλεισε το χρόνο. Πότε θα κάνει την επαναληπτική δεν ξέρω. Αλλά αυτό που χορηγείται απʼ τα ταμεία. Βέβαια εμένα δεν πάει και σταθμό. Αλλά δεν το ψάχνω γενικά, η γιατρός του αποφασίζει και της έχω εμπιστοσύνη.

Doani, καλές διακοπές να έχεις. Απʼ την κούραση μπορεί να κάνεις συσπάσεις. Δεν είναι αστείο, πρόσεχε. Και να φροντίζετε όλες κορίτσια να πίνετε πολύ νερό. Πάνω από 2 λίτρα τη μέρα. Και για τις ουρολοιμώξεις και για τις συσπάσεις χρειαζόμαστε πολλή ενυδάτωση. Πολύ πολύ νερό.

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Ευχαριστώ για τις ευχές και τις συμβουλές σας!εμάς πέρασαν τα 3 πρώτα 24ωρα και το παιδι μού είναι σταθερό .κάτι που θέλαμε και παρακαλουσαμε,τελικά ενοικιασα το θυλαστρο που έχω εδώ στο Νοσοκομείο με τη χοάνη και τα μπουκαλάκια του.φευγοντας θα το πάρω μαζί μού.όποτε μια χαρά, αύριο βγαίνω κοριτσια και θα έρχομαι να τον βλέπω 2 φορές τη μέρα.νιώθω ότι τον εγκαταλειπω. Γαμωτο.

Κορίτσια Ευχαριστώ για τις ευχές και τις συμβουλές σας!εμάς πέρασαν τα 3 πρώτα 24ωρα και το παιδι μού είναι σταθερό .κάτι που θέλαμε και παρακαλουσαμε,τελικά ενοικιασα το θυλαστρο που έχω εδώ στο Νοσοκομείο με τη χοάνη και τα μπουκαλάκια του.φευγοντας θα το πάρω μαζί μού.όποτε μια χαρά, αύριο βγαίνω κοριτσια και θα έρχομαι να τον βλέπω 2 φορές τη μέρα.νιώθω ότι τον εγκαταλειπω. Γαμωτο.

Να ξερεις οτι απο εδω και περα οτι και να κανεις θα νιωθεις οτι τον εγκαταλειπεις. Ποσο μαλλον που ο μικρουλης περναει δυσκολα τωρα. Το αγχος που νιωθεις δεν θα περασει ποτε ακομα κι αν τον εχεις σπιτι. Εγω ακομα δεν εχω σταματησει να ξυπναω απειρες φορες το βραδυ για να δω αν αναπνεει! Σου ειπαν ποσο υπολογιζουν οτι θα μεινει μεσα;;; 2μηνο, 3μηνο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα Ρανια μου μια χαρα ειμαι εγω δοξα το Θεο φουσκωνω!!! Πολυ κουραση νιωθω!!! Χτες πηγαμε μια βολτιτσα για "ποτακι" που ειχαμε καιρο να παμε και περπατουσαμε στα λαδαδικα, ηταν ωραια αλλα κουραστηκα παρα πολυ και με τραβουσε η κοιλια και να φανταστεις σαν αποσταση δεν καναμε τπτ το ιδιαιτερο! Ειχα και κατι χαζα πονακια κατω χαμηλα και λιγο στο πλαι αλλα ευτυχως κοιμηθηκα κα σημερα το πρωι ξυπνησα καλα!!! Πολυ νυστα ρε κοριτσια αυτες τις μερες σαν κοτοπουλο ειμαι οπως με κοροιδευει και ο αντρουλης μου!!!!

Μολις τελειωσα το σιδερο και ειμαστε ετοιμοι να τα βαλουμε σε βαλιτσες για τις διακοπουλες μας!!!

Ιζαμπελλα μου λογικο να εχει χασει, συνηθως ετσι γινεται με τα προωρακια και με ολα τα μωρα γενικα τις πρωτες μερες στην κλινικη!!! Συντομα ομως θα δεις οτι θα αρχισει να παιρνει βαρος και να τρωει το αντρακι σου και εσυ θα πετας απο ευτυχια!!! Να μας κρατας ενημερες!!! Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω ακουσει οτι το νοσοκομειακο βοηθαει να μην κοπει το γαλα ενω τα αλλα μειωνουν τη ροη! Καλη δυναμη κοριτσι μου!!!

Με το καλο οι διακοπουλες σας. Κι εγω εχω αρκετους πονους στη λεκανη και χαμηλα στη κοιλια οταν περπαταω πολυ η κουραζομαι στο σπιτι. Την πεμπτη φοβηθηκα λιγο γιατι ειχα μικροσυσπασεις και μου ειπε ξεκουραση ο γιατρος. Εγω δεν διαφωνω..αλλα ποιος θα τα κανει ολα;;;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Izambella όσες φορές θα τον έβλεπες αν ήσουν μέσα τόσο θα τον βλέπεις και τώρα. Ίσως καλύτερα να πας στο σπίτι (ο νους σου σίγουρα θα είναι στο νοσοκομείο) και από την άνεση του σπιτιού σου να κάνεις τις αντλήσεις σου. Μου φαίνεται καλύτερο. :D Σου εύχομαι σύντομα να τον καλωσορίσετε σπίτι σας!

Rennie από νερό άλλο τίποτα. Πίνω πάνω από 2 λίτρα την ημέρα, αλλά ίσως να πρέπει και παραπάνω.

Σήμερα,πήρα μια τρομάρα.... πήγα να ξαπλώσω λίγο το μεσημέρι και ξαφνικά, έτσι όπως έστριψα ελαφρά, ένιωσα ένα αιχμηρό πόνο χαμηλά στην κοιλιά και μετά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Κάθισα ακίνητη περίπου 10 λεπτά και μετά είχε περάσει. Μάλλον κράμπα θα ήταν, αλλά το παρακολουθώ στενά ...

StW9p2.png etcKp3.png

Ρανια μου 3μηνο.Πάμε για τρίμηνο μέσα.δε με νοιάζει αυτό να είναι βγει γερός με νοιάζει.Εγώ κορίτσια πετάγομαι κάθε πρωί την ώρα που τον γέννησα .απλά ξυπνάω .μεγάλο σοκ όσο και αν προσπαθώ να το διαχειριστώ και να είμαι ψύχραιμη νιώθω πως Ακροβατώ .τα κλείνω όλα όμως σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκεπτόμενη το παιδι και μονο. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...