Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Δοξα τω θεο!ειμαστε καλα!εμεις ειμασταν 760γρ την τελευταια φορα!κλωτσαμε πλεον δυνατα και περισσοτερες φορες τη μερα!σε δυο βδομαδες θα κανω καμπυλη και μετα τις 20 κορτιζονες!ησυχα!!!!να ξεκουραστεις οσο μπορεις και να χαλαρωσεις!!!!!με το καλο ο γαμος!!!!!ολα μαζι!!!!ομορφα ειναι αυτα!χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα!!!!!!!:-P

υ.γ.θα γινω και ξανα θεια πρωτα ο θεος τον φεβρουαριο!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩ MUMMY ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ. Κ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ Σ ΝΙΝΙ Π ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ Κ ΕΜΕΙΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩ MUMMY ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ. Κ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ Σ ΝΙΝΙ Π ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ Κ ΕΜΕΙΣ

Ειρηνη ευχαριστω πολυ!!!!!!!να χαιρεσαι κ εσυ οοοολλααααα τα παιδακια σου!!!

:lol::-P:lol:

Ειρηνη μου ευχαριστω πολυ! Mummy με το καλο και το ανηψακι σου!!! Θα εχει παρεα ο γιοκας σου να παιζει!!! Για το κιλακι και εγω ανυπομονω!!!

Οσο για τις ηλικιες που λεγατε παιζει να ειμαι η μικροτερη της παρεας!!! Εκλεισα το Μαιο τα 25!!! Ποσο χαιρομαι και οταν ακουω για μεγαλες οικογενειες με πολλα παιδια!!! Εγω θελω τρια αλλα μαλλον στα δυο θα σταματησουμε γτ ο αντρουλης μου λεει οτι μεχρι δυο ειναι καλα για να μπορουμε να ανταπεξελθουμε οικονομικα!!! Βεβαια ποτε δεν ξερεις!!! Εχουμε καιρο μπροστα μας!!!

JhFkp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε; Επιτέλους από αύριο διακοπές!! Εγώ είμαι σχεδόν 30 και ολοκληρώνομαι ως μητέρα με το αγόρι μου που έρχεται! 3 παιδάκια είναι μια χαρά πιστεύω στις εποχές μας!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα!!!

Πω πω βλεπω εδω μεσα χαμός και ωραια νέα!!

Να σας πω την αληθεια δεν ξερω αν θα κανουμε αλλο παιδακι, ο Θεός βεβαια και μόνο αποφασίζει. Όχι οτι δε θα θελαμε βεβαια!!

Για την ωρα εχω κολλησει στη μπεμπουλιτσα μου που ερχεται, ας ερθει αυτη με το καλο και βλέπουμε...

Τελευταιες μερες ειναι ήσυχη η δική μου, κλωτσάει λιγοτερο μου φαίνεται...τη μερα μονο οταν τρωω δινει εντονοτερα το παρών. Αλλά και η κοιλια ενταξει...τουρλα κανονικη!!

Και η πεινα μου ατελειωτη...ειδικά για junk, σουβλάκια κλπ...αχ..και φυσικα ορεξη για μαγειρεμα μηδεν με τετοια ζέστη κιολας...

Διαφημίσεις

Τα παιδακια ειναι ευλογια!!!!!!μου λεει ο αντρας μου πολλες φορες:ωραια να ετρεχαν εδω μεσα δυο τρια πιτσιρικια!!!!!!!!:lol:και με πειραζει και καλα οτι θα τους ελεγε να τα σπανε ολα!!!!!να σκιζουν καναπεδες να ζωγραφιζουν τοιχους και τετοια!!!!!!!ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!

Καλα καταλαβατε.οταν ερθει η ωρα και γεννησω με το καλο θα εχω δυο μωρακια εγω στο σπιτι!!!!!!!!!!:tongue:

Παντως ειχα στο μυαλο μου οτι οι αντρες δεν θελουν παιδι -οικογενεια!!!!και ομως!αποδεικνυεται το αντιθετο!και το βλεπω κ απο πολλους μπαμπαδες τωρα τελευταια!!!!!!:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια! !Είμαστε σταθεροί με μέτρια υποστήριξη. Και αυτή η έκφραση είναι που θέλεις να ακούς όταν έχεις μωρό στη μονάδα. Όποτε Ναι το ποντικάκι μου είναι καλα. Άρχισα και τις αντλήσεις για γάλα .βγαίνει το πρωτόγαλα τώρα.έχω την αγελάδα (θηλαστρο )και τραβάω κάθε 3 ώρες.

Θα σας ξαναγράψω μετά τις 1 που θα πάω να δω το παιδι μού.το οποίο παιδί μου αντιδράει μόνο όταν του μιλάει ο μπαμπάς του.κουνάει ποδαράκια χεράκια ,εμένα τιποτα από τώρα χ@σμ@νη με εχει.

ααααα βάλαμε και παμπερς γιατί κάνουμε τσισακια από το πρωτο 24ωρο ..λειτουργουν τα νεφρα μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ιζαμπελλα μου τι ομορφα που τα λες για το γιοκα σου!γλυκας πρεπει να ειναι το ποντικακι σου..πολυ χαιρομαι που ειναι σταθερος κ παει καλα.

Περιμενουμε νεοτερα

Καλημέρα κορίτσια! !Είμαστε σταθεροί με μέτρια υποστήριξη. Και αυτή η έκφραση είναι που θέλεις να ακούς όταν έχεις μωρό στη μονάδα. Όποτε Ναι το ποντικάκι μου είναι καλα. Άρχισα και τις αντλήσεις για γάλα .βγαίνει το πρωτόγαλα τώρα.έχω την αγελάδα (θηλαστρο )και τραβάω κάθε 3 ώρες.

Θα σας ξαναγράψω μετά τις 1 που θα πάω να δω το παιδι μού.το οποίο παιδί μου αντιδράει μόνο όταν του μιλάει ο μπαμπάς του.κουνάει ποδαράκια χεράκια ,εμένα τιποτα από τώρα χ@σμ@νη με εχει.

ααααα βάλαμε και παμπερς γιατί κάνουμε τσισακια από το πρωτο 24ωρο ..λειτουργουν τα νεφρα μας!!!

τέλεια νέα! όλα πάνε καλά λοιπόν... το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι υπομονή να περάσει λίγο ακόμα ο χρόνος. :-P:)

StW9p2.png etcKp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΣΑΣ ΣΤΕΛΛΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ Μ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΜΑ Τ ΜΠΕΜΠΗ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Καλημερα κοριτσια!!! Ιζαμπελλα μου να σου ζησει το μικρο σου αντρακι!!!! Να ειναι παντα γερος και συντωμα να τον κρατησεις στην αγκαλια σου!!! Να πατε σπιτακι σας γεροι και δυνατοι!!! Ολα θα πανε καλα και συντομα θα ειναι μια αναμνηση!!!! Να του δωσεις τα φιλια μας!!!! Με συγκινησατε πολυ!!!!

Τοσες μερες ημουν στο πατρικο μου και δεν μπορουσα να συμμετεχω στις συζητησεις γτ εμπαινα απο το κινητο που σερνοταν αλλα εμπαινα για να διαβαζω τα νεα της Ιζαμπελλας μας!!! Η θετικη σκεψη ειναι μαζι σας!!!!

Εμεις μεγαλωνουμε ραγδαια!!! Ειμαστε 800γρ και κατι και πολυ δραστηριοι!!! Απο κιλα ειμαι στα 4-4,5!!! Ο μπεμπης στις μετρησεις ειναι λιγες μερες μεγαλυτερος!!! Ολα φαινονται πολυ καλα!!! Την επομενη φορα θα μου γραψει να κανω και την καμπυλη σακχαρου!!!

Την Τριτη φευγουμε Θασο και σημερα εχω πλυντηρια για να ετοιμασω τα ρουχα μας!!! Για τον πολιτικο ψωνησα το φορεμα και πρεπει να συνεννοηθω και με το κομμωτηριο!!! Σημερα θα παμε να παρουμε το καροτσι και την προικα που ειχαμε κλεισει!!! Και οταν γυρισουμε μετα το 15Αυγουστο θα βαψουμε και το δωματιο!!!

Αυτα ειναι τα νεα μου απο ολες αυτες τις μερες και το σημαντικοτερο ειναι οτι μεγαλωνουμε καλα και ανυπομονω για το Νοεμβρη!!!

Ιζαμπελλα μου και παλι να σου ζησει το ποντικακι σου οπως το λες!!!! Να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σας και οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!!!!

Γεια σας!τι κανετε;το πρωι εγραψα βιαστικα

Μαμμυ με το καλο το ανηψακι.η κορη εχει 9μηνες διαφορα με τον ανηψιο κ τα πανε πολυ καλα.αλλα εχουμε φιλους με 4μηνες διαφορα κ παιζουν πολυ ωραια

Αντε βρε δοανακι χαθηκες κ ανησυχησα..με το καλο τα ψωνια κ οι ετοιμασιες!καλα να περασετε!μεγαλωσε το αγορακι σου!

Μπραβο μπραβο. Τετοια να ακουω! Ολα καλα θα πανε! Να ευχεσαι να σε εχει χεσμενη γιατι τα αγορια ειναι τρελοι μαμακηδες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...