Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Για τις καουρες σοδα-αναψυκτικα.κρυο γαλα η παγωτο.κ αντιοξινο επιτρεπεται

Βρε μαμμυ πως κρατιεσαι;κανεις κανονικα οτι εκανες;πολυ χαμηλος αιματοκριτης.πιεση εχω δει κ χειροτερα.να προσεχεις

Εγω 2-3μερες τωρα κλαιω χωρις λογο κ ειμαι μες στην καταθλιψη κ τα νευρα

Απαντηση στην ερωτηση πως κρατιεμαι:εχετε δει καθολου underworld?????? Δεν θυμαμαι σε ποιοηταν αλλα σε ενα ειχε ξυπνησει ο αρχι αρχι αρχι βαμπιρ ο βικτωρ και τον ειχαν με κατι σωληνακια με αιμα.σου λεει βαμπιρ που κοιμοταν κ καλα αιωνες και ξυπνησε!!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Izambella, να σας ζήσει, κοπέλα μου! Να είναι τυχερός και γρήγορα να βγείτε απ' τη ΜΕΝΝ! Εγώ απ' τις 11 μέρες που ήταν ο μικρός μου μέσα έχω να σου πω τα εξής.

1) Να θυμάσαι ότι από την 25η εβδομάδα και μετά τα παιδάκια πάνε καλά. Απλώς χρειάζεται χρόνος και είναι πραγματικά τραυματικό να το βλέπεις στη θερμοκοιτίδα. Να σκέφτεσαι όμως ότι η διαδικασία που θα γινόταν φυσικά μέσα στο σώμα σου τώρα γίνεται εκεί. Και πίστεψέ με, όταν τον πάρετε πια σπίτι θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!!

2) Φρόντισε να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο διπλό. Τις πρώτες μέρες μέχρι να κατέβει το γάλα πρέπει κάθε 2 ώρες να αντλείς για 10 λεπτά, διάλλειμμα για 5 και μετά άλλα 10. Τη νύχτα κάθε 4. Όταν πια κατέβει, μπορείς να αραιώσεις τις αντλήσεις κάθε 3 ώρες και 4 πάλι τη νύχτα. Για τις θηλές καλο είναι να χρησιμοποιείς ελαιόλαδο ή κρέμα λανολίνης που δεν χρειάζεται να ξεπλένεις πριν αντλήσεις. Επειδή είναι μικρούλης ρώτα, αν επιτρέπεται να κάνεις τη μέθοδο των καγκουρώ.

3) Δες ποιους ανθρώπους θες εσύ να έχεις δίπλα σου. Χρειάζεσαι ισχυρό πλαίσιο στήριξης και να μη σε νοιάζει ποιος θα παρεξηγηθεί. Εγώ μόνο τον άντρα μου ήθελα και τον πατέρα μου. Τη μάνα μου δεν την άντεχα γιατί είναι λιπόψυχη κι έπρεπε να την παρηγορώ κι από πάνω. Έτσι της έστελνα μόνο μηνύματα για τα ιατρικά ανακοινωθέντα. Φυσικά να υπολογίζεις και όλες εμάς εδώ και ειδικά εμένα, αν νομίζεις ότι θα μπορούσα να σε βοηθήσω σε οτιδήποτε, στείλε πμ.

Κουράγιο και αισιοδοξία σου εύχομαι!

2016.pnghHGHp3.png

Κορίτσια, για τις αιμορροϊδες σταματήστε να χρησιμοποιείτε χαρτί μετά την τουαλέτα. Κατευθείαν να πλένεστε με κρύο νερό (όσο πιο κρύο αντέχετε) και σαπούνι. Τις καλμάρει και δεν θα παθαίνετε πια και ουρολοιμώξεις. Εγώ τουλάχιστον έτσι μόνο σώθηκα και απ' τα δύο. Γιατί λόγω διαβήτη έχω και μεγαλύτερη ευαισθησία σε ουρολοιμώξεις, ευχαριστώ πολύ, να τον χαίρομαι...

2016.pnghHGHp3.png

Κορίτσια, για τις αιμορροϊδες σταματήστε να χρησιμοποιείτε χαρτί μετά την τουαλέτα. Κατευθείαν να πλένεστε με κρύο νερό (όσο πιο κρύο αντέχετε) και σαπούνι. Τις καλμάρει και δεν θα παθαίνετε πια και ουρολοιμώξεις. Εγώ τουλάχιστον έτσι μόνο σώθηκα και απ' τα δύο. Γιατί λόγω διαβήτη έχω και μεγαλύτερη ευαισθησία σε ουρολοιμώξεις, ευχαριστώ πολύ, να τον χαίρομαι...

Ωχ... πότε σου προέκυψε ο διαβήτης; Κι εγώ σήμερα μπήκα στην 24η εβδομάδα και απ΄ ο,τι βλέπω από τις μετρήσεις μου, το σάκχαρο έχει πάρει την ανηφόρα ελαφρώς... με βλέπω για ινσουλίνη σύντομα!

Επίσης, και εμένα μου λένε να πίνω πολύ νερό γιατί στην προηγούμενη εξέταση ούρων βρήκαν αυξημένα τα πυοσφαίρια. Η καλλιέργεια που έκανα αμέσως μετά δε έδειξε παθολογία (για αντιβίωση κτλ κτλ), αλλά πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε πολύ περισσότερο στην τουαλέτα και να καθαρίσει το σύστημα γενικά.

StW9p2.png etcKp3.png

Κοπελιές μου το παιδάκι μού ειναι μια χαρά. Ίδιος ο μπαμπάς του .πήγα τον είδα το πρωί τρελάθηκα. Είναι σκληρό να μην μπορώ να το πάρω αγκαλιά αλλά θα έχω χρόνια γι'αυτό αργότερα καλά να είμαι το μωρό μού. Ξανθούλης είναι τελικά άσπρος πήρε τα χρώματα μου το παιδι.Ο μπαμπάς μας ειναι μελαχρινος. Τώρα θα ξαναπάω. Ετπιμαζομαι ψηχολογικα για το 3μηνο που με περιμένει στα πάνω κάτω

ξεκίνησα αντλήσεις για γάλα.και ευτυχώς το κλίμα είναι θετικό από όλους πήραμε τα δώρα μας τις ευχές μας και χαμόγελα.αχ κορίτσια είναι ένα μικρό ποντικάκι έχω τρελαίνει! !!έγινα μάνα είναι ότι πιο ομορφο εχω δει ποτε μου!!!

Διαφημίσεις

Αχ μωρέ, πόσο χαίρομαι που καμαρώνεις τον υπέροχο μπεμπακο σου! Μπράβο, ψυχούλα μου, καλή δύναμη εύχομαι και για τους 3 σας!

Ziliher, εγώ είμαι διαβητικη Τ1 από 4 ετών, δεν είναι διαβήτης κύησης. Τον έχω εδώ και 33 χρόνια!

2016.pnghHGHp3.png

Κοπελιές μου το παιδάκι μού ειναι μια χαρά. Ίδιος ο μπαμπάς του .πήγα τον είδα το πρωί τρελάθηκα. Είναι σκληρό να μην μπορώ να το πάρω αγκαλιά αλλά θα έχω χρόνια γι'αυτό αργότερα καλά να είμαι το μωρό μού. Ξανθούλης είναι τελικά άσπρος πήρε τα χρώματα μου το παιδι.Ο μπαμπάς μας ειναι μελαχρινος. Τώρα θα ξαναπάω. Ετπιμαζομαι ψηχολογικα για το 3μηνο που με περιμένει στα πάνω κάτω

ξεκίνησα αντλήσεις για γάλα.και ευτυχώς το κλίμα είναι θετικό από όλους πήραμε τα δώρα μας τις ευχές μας και χαμόγελα.αχ κορίτσια είναι ένα μικρό ποντικάκι έχω τρελαίνει! !!έγινα μάνα είναι ότι πιο ομορφο εχω δει ποτε μου!!!

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ Π ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΟΚ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Καλημερα κοριτσια!!! Ιζαμπελλα μου να σου ζησει το μικρο σου αντρακι!!!! Να ειναι παντα γερος και συντωμα να τον κρατησεις στην αγκαλια σου!!! Να πατε σπιτακι σας γεροι και δυνατοι!!! Ολα θα πανε καλα και συντομα θα ειναι μια αναμνηση!!!! Να του δωσεις τα φιλια μας!!!! Με συγκινησατε πολυ!!!!

Τοσες μερες ημουν στο πατρικο μου και δεν μπορουσα να συμμετεχω στις συζητησεις γτ εμπαινα απο το κινητο που σερνοταν αλλα εμπαινα για να διαβαζω τα νεα της Ιζαμπελλας μας!!! Η θετικη σκεψη ειναι μαζι σας!!!!

Εμεις μεγαλωνουμε ραγδαια!!! Ειμαστε 800γρ και κατι και πολυ δραστηριοι!!! Απο κιλα ειμαι στα 4-4,5!!! Ο μπεμπης στις μετρησεις ειναι λιγες μερες μεγαλυτερος!!! Ολα φαινονται πολυ καλα!!! Την επομενη φορα θα μου γραψει να κανω και την καμπυλη σακχαρου!!!

Την Τριτη φευγουμε Θασο και σημερα εχω πλυντηρια για να ετοιμασω τα ρουχα μας!!! Για τον πολιτικο ψωνησα το φορεμα και πρεπει να συνεννοηθω και με το κομμωτηριο!!! Σημερα θα παμε να παρουμε το καροτσι και την προικα που ειχαμε κλεισει!!! Και οταν γυρισουμε μετα το 15Αυγουστο θα βαψουμε και το δωματιο!!!

Αυτα ειναι τα νεα μου απο ολες αυτες τις μερες και το σημαντικοτερο ειναι οτι μεγαλωνουμε καλα και ανυπομονω για το Νοεμβρη!!!

Ιζαμπελλα μου και παλι να σου ζησει το ποντικακι σου οπως το λες!!!! Να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σας και οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1100γρ

JhFkp2.png

Καλημερα καλημερα!!!!!!!

Ιζαμπελλα να το χαιρεσαι το "ποντικινι"σου!!!!!!τσανθουλης ειναι,??????????σιγουρα εχετε τρελαθει!!!!!!!!τα φιλια μας!!!!!!!!!!!!:P

Doan καλως την!μια χαρα μπεμπαρος ειναι!χιχι!ετοιμασε βαλιτσουλες και καλα να περασετε μωρε.θα ειναι τελεια!!!!!!:lol:

Καλημερα καλημερα!!!!!!!

Ιζαμπελλα να το χαιρεσαι το "ποντικινι"σου!!!!!!τσανθουλης ειναι,??????????σιγουρα εχετε τρελαθει!!!!!!!!τα φιλια μας!!!!!!!!!!!!:P

Doan καλως την!μια χαρα μπεμπαρος ειναι!χιχι!ετοιμασε βαλιτσουλες και καλα να περασετε μωρε.θα ειναι τελεια!!!!!!:lol:

Ευχαριστω πολυ mummy μου!!! Αρχισα τις ετοιμασιες σιγα σιγα και ανυπομονω!!! Θελω χαλαρωση και αλλαγη περιβαλλοντος!!! χιχι!!!

Μπεμπαρος δε λες τπτ το παιδι μου!!!:tongue:

Εσυ τι κανεις?? Τι κανει το δικο σου ζουζουνι?

JhFkp2.png

Ευχαριστω πολυ mummy μου!!! Αρχισα τις ετοιμασιες σιγα σιγα και ανυπομονω!!! Θελω χαλαρωση και αλλαγη περιβαλλοντος!!! χιχι!!!

Μπεμπαρος δε λες τπτ το παιδι μου!!!:tongue:

Εσυ τι κανεις?? Τι κανει το δικο σου ζουζουνι?

Δοξα τω θεο!ειμαστε καλα!εμεις ειμασταν 760γρ την τελευταια φορα!κλωτσαμε πλεον δυνατα και περισσοτερες φορες τη μερα!σε δυο βδομαδες θα κανω καμπυλη και μετα τις 20 κορτιζονες!ησυχα!!!!να ξεκουραστεις οσο μπορεις και να χαλαρωσεις!!!!!με το καλο ο γαμος!!!!!ολα μαζι!!!!ομορφα ειναι αυτα!χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα!!!!!!!:-P

υ.γ.θα γινω και ξανα θεια πρωτα ο θεος τον φεβρουαριο!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!! Ιζαμπελλα μου να σου ζησει το μικρο σου αντρακι!!!! Να ειναι παντα γερος και συντωμα να τον κρατησεις στην αγκαλια σου!!! Να πατε σπιτακι σας γεροι και δυνατοι!!! Ολα θα πανε καλα και συντομα θα ειναι μια αναμνηση!!!! Να του δωσεις τα φιλια μας!!!! Με συγκινησατε πολυ!!!!

Τοσες μερες ημουν στο πατρικο μου και δεν μπορουσα να συμμετεχω στις συζητησεις γτ εμπαινα απο το κινητο που σερνοταν αλλα εμπαινα για να διαβαζω τα νεα της Ιζαμπελλας μας!!! Η θετικη σκεψη ειναι μαζι σας!!!!

Εμεις μεγαλωνουμε ραγδαια!!! Ειμαστε 800γρ και κατι και πολυ δραστηριοι!!! Απο κιλα ειμαι στα 4-4,5!!! Ο μπεμπης στις μετρησεις ειναι λιγες μερες μεγαλυτερος!!! Ολα φαινονται πολυ καλα!!! Την επομενη φορα θα μου γραψει να κανω και την καμπυλη σακχαρου!!!

Την Τριτη φευγουμε Θασο και σημερα εχω πλυντηρια για να ετοιμασω τα ρουχα μας!!! Για τον πολιτικο ψωνησα το φορεμα και πρεπει να συνεννοηθω και με το κομμωτηριο!!! Σημερα θα παμε να παρουμε το καροτσι και την προικα που ειχαμε κλεισει!!! Και οταν γυρισουμε μετα το 15Αυγουστο θα βαψουμε και το δωματιο!!!

Αυτα ειναι τα νεα μου απο ολες αυτες τις μερες και το σημαντικοτερο ειναι οτι μεγαλωνουμε καλα και ανυπομονω για το Νοεμβρη!!!

Ιζαμπελλα μου και παλι να σου ζησει το ποντικακι σου οπως το λες!!!! Να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σας και οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ DOANI Μ ΟΝΤΩΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Τ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ Σ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΝΙ Π ΜΕΓΑΛΩΣΕ ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ Σ ΚΙΛΑ Π ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΞΡΕΜΑΤΑΚΙ Π ΠΗΡΕΣ ΑΝΤΕ Κ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ. ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Χ Χ Χ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...