Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Και που;δεν συγκρινω τον εαυτο μου με τα κοριτσια γιατι εμενα 17 εβδομαδων δεν θα ηταν βιωδιμο.το χω μεσα μου ομως πως μπορει ισως να ηταν.τεσπα.απλα ταλαιπωρηθηκα να γεννησω εκανα 22 ωρες με πολυ πονο.τεσπα.ολα καλα!συγκινηθηκα.αι στο καλο!

Μη το σκεφτεσαι.17εβδ ηταν πολυ μικρουλι..

Αυτη τη φορα θα ειναι ολα διαφορετικα!θα εχεις εναν πολυ ομορφο τοκετο στην ωρα του!

Δ μπορω να το χωνεψω οτι ολο αυτο απο την ουρολοιμωξη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μη το σκεφτεσαι.17εβδ ηταν πολυ μικρουλι..

Αυτη τη φορα θα ειναι ολα διαφορετικα!θα εχεις εναν πολυ ομορφο τοκετο στην ωρα του!

Δ μπορω να το χωνεψω οτι ολο αυτο απο την ουρολοιμωξη..

Για να δουμε!!!τεσπα!!!!

Παντως την τελευταια φορα που εκανα γεν ουρων η μικροβιολογος μου ειπε πολυ νερο να πινω γιατι ειδε λεει κατι μικροοργανισμους!!!τι στο καλο ηταν ουτε ξερω!!!!δεν παλευεται να εισαι μες στο αγχος τοσο καιρο!!!!!εγω φοβαμαι κιολας με το παραμικρο!ειναι και οι ορμονες απο το χαπακωμα ο.τι να ναι!!!!ποσο να προσεχουμε????????

Εγω γεννησα σε μια ώρα.ημουν στο νοσοκομείο 3εβδομάδες...θα μου το έπαιρναν όμως έτσι κ αλλιώς με καισαρικήλογω ελειψης αμνιακου αλλά βγήκε τελικά μόνη της..

Η μπέμπα μου ήταν 28κ6 και 1160.γεννηθηκε καλά...ουτε οξυγόνο δεν χρειάστηκε.πηρε μικρόβιο στη μονάδα ομως έκανε εγκεφαλική αιμοραγια και αν ζούσε θα είχε σίγουρα προβλήματα.

Οι γιατροί στη μονάδα..δεν είναι αισιόδοξοι...Σου μιλάνε από την αρχή για τα χειρότερα...για να είναι καλλυμενοι.οταν είδα το μωρό για πρώτη φορά δεν το πίστευα...δεν είχα προετοιμαστει...

Όταν γεννησα το πήραν αμέσως...τους είχα πει μάλιστα να μην δω τίποτα γιατί φοβόμουν...γεννησα φυσιολογικοτατα...ήταν ένα κανονικό σε ύψος μωρό αλλά αδύνατο.

Να πω και στην Ιζαμπελα ότι πρώτα ο Θεός οι νεογνολογοι θα θελουν γαλα...ειναι πολύ δύσκολο...χωρίς μωρό να τραβάει από το στηθος και με ψυχολογία όχι κ τόσο καλή...ειναι μαρτύριο...

Το είχα προσπαθήσει αρχικά...γιατι το μωρό πήγαινε καλά...όταν χειροτέρεψε τα παράτησα...είχε πετρωσει το στήθος...πονος και μετά όταν διέκοψα πάλι πονος.ω θεέ μου καμιά να μην το περάσει.η ξαδέρφη μου που γεννησαμε μαζί επιδη κ αυτής τις εσπασαν τα νερά πρόωρα στην ίδια εβδομάδα με μένα έχει έναν μπέμπη χαριτωμένο χωρίς κανένα πρόβλημα.γεννηθηκε 1200.εμεινε ένα μήνα στο νοσοκομείο και όλα περασμένα ξεχασμένα.θα δεις πολλά στη μοναδα.αισιοδοξια...

Πράγματι πόσο να προσέχουμε;τι άλλο να καανουμε...

Κορίτσια υποφερο από αιμορροΐδες...είμαι ξάπλα κ πονάω..τι να κάνω...

Νιώθω ατονία λόγω αναιμίας και προχθές είδα μυγάκια...άλλο πάλι κ αυτό...πίεση πολύ χαμηλη

Μπορω να σας καταλαβω στο θεμα με τις ορμονες..τις τελευταιες μερες νιωθω χαλια χωρις καποιο λογο

Οσο κ να προσεχουμε καποια πραγματα δ μπορουμε να τα ελεγξουμε.υπαρχουν κ οι ατυχιες

Ισαβελλα προσεχε με την αναιμια την υποταση.για τις αιμοροιδες δ μπορω να σε βοηθησω.ξερω οτι το δροσερο νερακι ανακουφιζει κ η αλοη.εισαι κ γερμανια,δ ξερω τι μπορεις να κανεις.εδω εγω απλα θα πηγαινα στα επειγοντα

Διαφημίσεις

Πράγματι πόσο να προσέχουμε;τι άλλο να καανουμε...

Κορίτσια υποφερο από αιμορροΐδες...είμαι ξάπλα κ πονάω..τι να κάνω...

Νιώθω ατονία λόγω αναιμίας και προχθές είδα μυγάκια...άλλο πάλι κ αυτό...πίεση πολύ χαμηλη

Απο αιμορροιδες δεν εχω ιδεα!!!ισως καποια αλλη κοπελα να σε βοηθησει αν ξερει.εγω υποφερω απο καουρα στο στομαχι.ειδικα χθες.πεθανα.και σημερα ελαχιστα μεχρι στιγμης.αν συνεχισει θα παρω τον γιατρο να μου δωσει τπτ αν γινεται.μιλαμε για πολυ καουρα!!!

Εγω Ισαβελλα γενικα εχω χαμηλη πιεση.αλλα προχθες στο γιατρο ειχα 11 με 6,5.

Οσον αφορα τον αιματοκριτη 29.6!!!!ο.τι μπορω κανω!!!

Μπορω να σας καταλαβω στο θεμα με τις ορμονες..τις τελευταιες μερες νιωθω χαλια χωρις καποιο λογο

Οσο κ να προσεχουμε καποια πραγματα δ μπορουμε να τα ελεγξουμε.υπαρχουν κ οι ατυχιες

Ισαβελλα προσεχε με την αναιμια την υποταση.για τις αιμοροιδες δ μπορω να σε βοηθησω.ξερω οτι το δροσερο νερακι ανακουφιζει κ η αλοη.εισαι κ γερμανια,δ ξερω τι μπορεις να κανεις.εδω εγω απλα θα πηγαινα στα επειγοντα

Αυτο με τις ορμονες το λεω γιατι εγω δεν ειναι οτι ειναι μερες που ειμαι χαλια η καλα.απλα εκει που γελαω κλαιω ενα πραγμα ανετα κιολας.χωρις λογο!κ μετα ξανα οκ!

Να ξαπλωνεις στο πλαι

Εισαι μονη στο σπιτι;

Αν το λες σε εμενα το να ξαπλωνω παρατηρησα χθες οτι μονο ξαπλωμενη στο πλαι ημουν λιγο καλυτερα.δεν μπορω ν φαω τπτ.ουτε νερο.κ να εχεις και την αλλη να σου λεει:να πινεις πολυ νερο!

:shock:

Για τις καουρες σοδα-αναψυκτικα.κρυο γαλα η παγωτο.κ αντιοξινο επιτρεπεται

Βρε μαμμυ πως κρατιεσαι;κανεις κανονικα οτι εκανες;πολυ χαμηλος αιματοκριτης.πιεση εχω δει κ χειροτερα.να προσεχεις

Εγω 2-3μερες τωρα κλαιω χωρις λογο κ ειμαι μες στην καταθλιψη κ τα νευρα

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια αν περνατε απο καμια Εκκλησια αναψτε κανενα κερακι για το προωρο αντρακι της παρεας μας να παει γρηγορα σπιτι του με τη μαμα του! Μην γραφετε τετοιεςιστοριες. Η μανουλα αυτη περναει πολυ δυσκολα τωρα. Καταλαβαινω τον πονο σας αλλα μην την επιβαρυνουμε αλλο. Αισιοδοξια θελει και καλη πιστη. Ο μικρουλης θα δυσκολευτει αλλα ολα θα πανε καλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βρε κοριτσια αν περνατε απο καμια Εκκλησια αναψτε κανενα κερακι για το προωρο αντρακι της παρεας μας να παει γρηγορα σπιτι του με τη μαμα του! Μην γραφετε τετοιεςιστοριες. Η μανουλα αυτη περναει πολυ δυσκολα τωρα. Καταλαβαινω τον πονο σας αλλα μην την επιβαρυνουμε αλλο. Αισιοδοξια θελει και καλη πιστη. Ο μικρουλης θα δυσκολευτει αλλα ολα θα πανε καλα!

εννοειται!!!

Στην ισαβελλα το ελεγα αλλα κ για σενα.στο αριστερο πλευρο.κτ γινεται με τα οξεα του στομαχου

Εγω δεν παιρνω σωστα τον σιδηρο.θα προσπαθησω απο δω και μπρος.καταλαβα μετα οτι δεν ηταν για μενα.:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...