Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα.Τελικά από μανούλα Νοεμβρίου έγινα μανούλα Αυγούστου.Σήμερα τα ξημερώματα γέννησα. Φυσιολογικά το Παιδί μου είναι 1100 και είναι στη θερμοκιτηδα.τη θετικη σας ενεργεια να πανε ολα καλα... βΊ

Καλημερα μανουλα πια!!!!να σας ζησει ιζαμπελλα μου.ανατριχιασα.να τον εχει καλα η παναγιτσα.δεν εχω τιποτα αλλο να πω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια Καλημέρα.Τελικά από μανούλα Νοεμβρίου έγινα μανούλα Αυγούστου.Σήμερα τα ξημερώματα γέννησα. Φυσιολογικά το Παιδί μου είναι 1100 και είναι στη θερμοκιτηδα.τη θετικη σας ενεργεια να πανε ολα καλα... βΊ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ Σ ΣΤΕΛΝΩ ΟΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Μ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

izambella μου να σας ζήσει το αντράκι σας. Καλή υπομονή γιατί θα είστε καιρό μέσα. Πόσο σας έιπαν?

Δεν πειράζει κορίτσι μου, οταν εμείς θα γεννάμε εσείς θα είστε ήδη 3 μηνών!!! Θα έχεις ξεφύγει από τα πολύ δύσκολα και θα το χαίρεσαι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

izambella μου να σας ζήσει!! και εγώ έχω μια φίλη που γέννησε στην 27 εβδομάδα και όλα πήγαν μια χαρά. Τώρα έχει μια κοριτσάρα 10 χρονών. Πίστη στο Θεό και όλα θα πάνε μια χαρά!! Η σκέψη μας μαζί σου!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημερα κοιλιτσες κ στη νεα μανουλα ιζαμπελλα!κοριτσι μου να σας ζησει!υπομονη γτ εχετε ακομη μακρυ κ δυσκολο ταξιδι αλλα οπως ειπε η ρανια οταν θα γενναμε ο μαχητης σου θα ειναι 3μηνων!οι σκεψεις μου κ οι προσευχες μου ειναι μαζι σας.η παναγιτσα θα σας προσεχει κ ολα θα πανε καλα

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια Ευχαριστώ παρά πολύ.περιμένω να πάω να τον δω στις 12 στη μονάδα.είμαι λίγο μπερδεμενη ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί!δε πρόλαβα καν να το αγγίξω το καλωδιοσαν το παιδι μου και το πήραν!να είναι καλά μόνο και θα έχω πολλά χρόνια να το παίρνω αγκαλιά το ποντικάκι μου !!

Καλημερα σε ολες, Ιζαμπέλα μου να σου ζησει καλοταξιδος ο μπέμπης ο βιαστικός, εχει ολα τα προσοντα να τα παει αριστα μην φοβασαι τα κιλα του ειναι ικανοποιητικα θα παρει και βαρος και θα ειναι μια χαρα το ποντικάκι σου, θα προσευχηθώ για το μωρο σου και το μωρο μου σημερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Αχ κορίτσια έρχομαι από τις μέλλουσες μαμάδες Οκτωβρίου του 2016 σας διάβαζα με αγωνία τις τελευταίες μέρες εύχομαι στο κορίτσι που γέννησε πρόωρα να οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο δεν θα είναι εύκολο κορίτσι μου όμως έχουμε πολύ καλές μονάδες μην το βάλεις κάτω έχε πίστη στους γιατρούς θα μπορούσε να συμβεί σε όλες μας κάτι παρόμοιο να χαίρεσαι τον πρίγκηπα σου άλλη μια ιστορία που με συγκινεί.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αχ κορίτσια Ευχαριστώ παρά πολύ.περιμένω να πάω να τον δω στις 12 στη μονάδα.είμαι λίγο μπερδεμενη ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί!δε πρόλαβα καν να το αγγίξω το καλωδιοσαν το παιδι μου και το πήραν!να είναι καλά μόνο και θα έχω πολλά χρόνια να το παίρνω αγκαλιά το ποντικάκι μου !!

ΔΥΝΑΜΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΛΥΚΙΑ Μ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΡΟΣ 2ΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ Η ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΦΙΛΙΑ Κ ΑΓΚΑΛΙΕΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ Μ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

Ιζαμπελλα θα εχεις ολα τα χρονια μπροστα σου να τον παιρνεις αγκαλιες!!!!!

Νιωθω σοκαρισμενη απο το πρωι.δεν ξερω αν ειμαι η μονη.μου θυμισε την δικη μ περιπτωση.βεβαια καμια σχεση.απλα ολα ο τοκετος ο ξαφνικος κτλ.πω πω!!!!ο θεος ειναι μεγαλος!!!

Μαμμυ εσυ κ η ισαβελλα μπορειτε να νιωσετε καλυτερα την ιζαμπελλα.γ αυτο κ το σοκ.εμενα απλα ειναι συνεχεια στην σκεψη μου απο το πρωι η ιδια κ ο μικρουλης μας

Ιζαμπελλα τον ειδες;πως ειναι;

Μαμμυ εσυ κ η ισαβελλα μπορειτε να νιωσετε καλυτερα την ιζαμπελλα.γ αυτο κ το σοκ.εμενα απλα ειναι συνεχεια στην σκεψη μου απο το πρωι η ιδια κ ο μικρουλης μας

Ιζαμπελλα τον ειδες;πως ειναι;

Και που;δεν συγκρινω τον εαυτο μου με τα κοριτσια γιατι εμενα 17 εβδομαδων δεν θα ηταν βιωδιμο.το χω μεσα μου ομως πως μπορει ισως να ηταν.τεσπα.απλα ταλαιπωρηθηκα να γεννησω εκανα 22 ωρες με πολυ πονο.τεσπα.ολα καλα!συγκινηθηκα.αι στο καλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...