Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ 33 ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ 3 Κ 4 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5! ΠΟΙΑ ΛΥΠΟΘΙΜΗΣΕ? ΝΑΙ ΕΧΩ 3 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Μ ΓΑΜΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ 1 ΤΟ ΓΙΟ Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μ Κ ΛΟΓΩ Τ ΟΤΙ Ο 2 Μ ΑΝΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΧΗΡΟΣ ΑΤΕΚΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΛ 2 ΔΙΚΑ Τ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ Τ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Κ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ Μ ΣΑΝ ΔΙΚΑ Τ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ

Aν σου πω ότι γελάω? Φαντάζομαι όσες το διαβάζουν. Θα είναι η ίδια αντίδραση με την φάτσα που έπαιρναν όλοι με τον άντρα μου όταν έκανα τον γιο μου, που του έδιναν συμβουλές για το παιδί του στύλ....τώρα θα δεις τα ζόρια, παει η ελευθερία σου, θα ξεσκατώνεις μωρά και διάφορα άλλα μέχρι που αποκάλυπτε ότι είχε ήδη δύο παιδιά και η μεγάλη του κόρη ήταν 22 χρονών......Ο άντρας μου είναι 42! Αφού τα σκέφτομαι τώρα και γελάω!

Μπράβο Ειρήνη μου... να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Ευχομαι οικονομικά αν μουδώσει ο Θεός και αντέχω να κάνω και τρίτο! Για τέταρτο και πέμπτο δεν νομίζω ....χαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σήμερα είμαι 25 κ6...περυσι σαυτην την εβδομάδα μου εσπασαν τα νερά

Πάει κ αυτό

Επομένως στόχος η 28κ 6...γεννησα δυστυχώς

Θα καταλάβω εγκυμοσυνη και ίσως να αρχίσω να χαίρομαι κ εγώ όπως όλες οι άλλες την 29...

Μην σας ρίχνω...καλημερες

Ισαβέλλα δεν μας ρίχνεις! Ολα καλά θα πάνε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Aν σου πω ότι γελάω? Φαντάζομαι όσες το διαβάζουν. Θα είναι η ίδια αντίδραση με την φάτσα που έπαιρναν όλοι με τον άντρα μου όταν έκανα τον γιο μου, που του έδιναν συμβουλές για το παιδί του στύλ....τώρα θα δεις τα ζόρια, παει η ελευθερία σου, θα ξεσκατώνεις μωρά και διάφορα άλλα μέχρι που αποκάλυπτε ότι είχε ήδη δύο παιδιά και η μεγάλη του κόρη ήταν 22 χρονών......Ο άντρας μου είναι 42! Αφού τα σκέφτομαι τώρα και γελάω!

Μπράβο Ειρήνη μου... να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Ευχομαι οικονομικά αν μουδώσει ο Θεός και αντέχω να κάνω και τρίτο! Για τέταρτο και πέμπτο δεν νομίζω ....χαχαχαχα!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΑΝΙΑ Μ Κ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Κ Ο ΔΙΚΟΣ 42 ΕΙΝΑΙ

Φανταζομαι το σοκ τους ρανια!οι κορες του πως βλεπουν το μικρο σας κ αυτος εκεινες;

Ισαβελλα αντε να αρχισεις να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου!ολα καλα θα πανε αυτη τη φορα!

Καλα ειρηνη με εστειλες!τοσο μικρη κ 5παιδακια;!μπραβο σας!κορες στην εφηβεια!νηπιο!κ νεογεννητο!χαμος στο σπιτι..να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!

Εγω το νοεμβρη κλεινω τα τριαντα κ θελω οπωσδηποτε τριτο.αν ερθει κ ενα τεταρτο ακομη καλυτερα!μες στη δεκαετια..δ βιαζομαι..

Εναν γιο και μια κόρη έχει από τον πρώτο γάμο. Ο μικρός μου τους λατρεύει και τα μεγάλα τον λατρεύουν. Αλλά πίστεψέ με ξεκινάει από μένα όλο αυτό, γιατί έχω 'κακια μητριά' από τον δεύτερο γάμο του μπαμπάκα μου και δεν θέλω να περάσει κανένα παιδί το ίδιο με μένα.

Για να λέμε και την αλήθεια, ο άντρας μου έχει πολύ καλά παιδιά!

Εγώ είμαι από τις μεγάλες της παρέας μιας και έχω κλείσει τα 35. Τι να κάνω καθυστέρησα να πάρω την απόφαση να συμμαζευτώ λόγω και ψυχολογικής εναντίωσής μου στον γάμο λογω του άσχημου διαζυγίου των γονιών μου!

Βικάκι μου σκορπιός?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ναι.σορρυ.μπερδευτηκα με τις κορες της ειρηνης..

Μια χαρα ειναι η ηλικια σου!

Δ της βγαινει το μητρικο της μεγαλης αδερφης;στο γιο σου δ φαινεται περιεργο γτ ειναι μικρουλης

Τοσο ειναι η νονα της κ εχουν πολυ πλακα μαζι!

Εννοειται σε μια ισορροημενη οικογενεια θα υπαρχουν αισθηματα αγαπης.για το πρωτοτυπο του πραγματος αναρωτιομουν

Τι κακια μητρια;!σαν φιλες θα ειστε..

Ναι.σκορπιος.19.για να δουμε ποια θα γεννησει τοτε;εγω λογικα 14

Ναι.σορρυ.μπερδευτηκα με τις κορες της ειρηνης..

Μια χαρα ειναι η ηλικια σου!

Δ της βγαινει το μητρικο της μεγαλης αδερφης;στο γιο σου δ φαινεται περιεργο γτ ειναι μικρουλης

Τοσο ειναι η νονα της κ εχουν πολυ πλακα μαζι!

Της βγαίνει λίγο και το χαίρομαι δεν σου κρύβω. Ο γιος μου δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τη σχέση που έχουν.

Ο μεσαίος φάνηκε λίγο μαγκωμένος στην αρχή ίσως γιατί αισθάνθηκε ότι του πήρανε τη θέση του μικρού αλλά του δώσαμε να καταλάβει ότι ο καθένας έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μπαμπά. Ο μεσαίος είναι 12.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εννοειται σε μια ισορροημενη οικογενεια θα υπαρχουν αισθηματα αγαπης.για το πρωτοτυπο του πραγματος αναρωτιομουν

Τι κακια μητρια;!σαν φιλες θα ειστε..

Ναι.σκορπιος.19.για να δουμε ποια θα γεννησει τοτε;εγω λογικα 14

Εγώ max στις 10 μπαίνω με ραντεβού για καισαρική. Και ίδια ημερομηνία έχει γεννέθλια και ο άντρας μου! Μπορεί να γιορτάζουμε διπλά λοιπόν! Και η μέλλουσα νονά της μικρής σκορπιός. Και ο γιος μου με ωροσκόπο στον σκορπιο. Αφού βλέπω κεντρί και σκιάζομαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Izambella μου, κουράγιο και αισιοδοξία να έχεις. Είσαι στο καλύτερο μέρος για την περίπτωση, όσο χάλια και να είναι για την ψυχολογία σου. Μακάρι να υπήρχε τρόπος και να πέρναγαν οι εβδομάδες πιο γρήγορα για 'σένα... Σε σκέφτομαι και ΄σένα και τον μπεμπάκο σου και εύχομαι να αργήσεις πολύ ακόμη να τον δεις!

Irenespyros, μπράβο σου κοπέλα μου! Να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι με τον αντρούλη σου να καμαρώνετε τα υπέροχα παιδιά σας! Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω! Αν και θα το ήθελα πολύ να κάνω κι άλλα παιδιά, στην καισαρική αυτή θα ζητήσω απ' το γιατρό μου να μου κάνει περίδεση σαλπίγγων. Ξέρω ότι αν δεν το κάνω, θα με πιάσει πάλι η τρέλα και θα ξαναμείνω έγκυος και οικονομικά δε θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο μεγάλωμα 3 παιδιών... Άτιμη κρίση... Νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο μεγάλη της παρέας; Στις 27 του μήνα κλείνω τα 37. Εγώ άργησα πολύ να μείνω έγκυος. Ώσπου θεώρησα ότι δεν μπορούσα και σταμάτησα τις προσπάθειες. Και έμεινα ξαφνικά στα 33. Τότε όμως απέβαλα στην 8η εβδομάδα. Και καταστράφηκα ψυχολογικά... Και μ' έπιασε τέτοια εμμονή να ξαναμείνω που σιχάθηκα το σεξ στο τέλος... Και όταν αποφάσισα ότι θα πάω για σπερματέγχυση και χαλάρωσα, κάναμε μια φορά για σκέτη αναψυχή και έπιασα το γιο μου!! Και τώρα απλά σταμάτησαμε ένα μήνα την προφύλαξη και έγινε με την πρώτη! Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα έτσι αμέσως αλλά πια ούτε μέτραγα μέρες ούτε είχα καθόλου άγχος. Απλώς απολαμβάναμε...

2016.pnghHGHp3.png

Izambella μου, κουράγιο και αισιοδοξία να έχεις. Είσαι στο καλύτερο μέρος για την περίπτωση, όσο χάλια και να είναι για την ψυχολογία σου. Μακάρι να υπήρχε τρόπος και να πέρναγαν οι εβδομάδες πιο γρήγορα για 'σένα... Σε σκέφτομαι και ΄σένα και τον μπεμπάκο σου και εύχομαι να αργήσεις πολύ ακόμη να τον δεις!

Irenespyros, μπράβο σου κοπέλα μου! Να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι με τον αντρούλη σου να καμαρώνετε τα υπέροχα παιδιά σας! Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω! Αν και θα το ήθελα πολύ να κάνω κι άλλα παιδιά, στην καισαρική αυτή θα ζητήσω απ' το γιατρό μου να μου κάνει περίδεση σαλπίγγων. Ξέρω ότι αν δεν το κάνω, θα με πιάσει πάλι η τρέλα και θα ξαναμείνω έγκυος και οικονομικά δε θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο μεγάλωμα 3 παιδιών... Άτιμη κρίση... Νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο μεγάλη της παρέας; Στις 27 του μήνα κλείνω τα 37. Εγώ άργησα πολύ να μείνω έγκυος. Ώσπου θεώρησα ότι δεν μπορούσα και σταμάτησα τις προσπάθειες. Και έμεινα ξαφνικά στα 33. Τότε όμως απέβαλα στην 8η εβδομάδα. Και καταστράφηκα ψυχολογικά... Και μ' έπιασε τέτοια εμμονή να ξαναμείνω που σιχάθηκα το σεξ στο τέλος... Και όταν αποφάσισα ότι θα πάω για σπερματέγχυση και χαλάρωσα, κάναμε μια φορά για σκέτη αναψυχή και έπιασα το γιο μου!! Και τώρα απλά σταμάτησαμε ένα μήνα την προφύλαξη και έγινε με την πρώτη! Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα έτσι αμέσως αλλά πια ούτε μέτραγα μέρες ούτε είχα καθόλου άγχος. Απλώς απολαμβάναμε...

Μικρούλα είσαι! Χαχα εγώ είμαι 39 κ είναι το πρώτο μου :D

StW9p2.png etcKp3.png

Κορίτσια Καλημέρα.Τελικά από μανούλα Νοεμβρίου έγινα μανούλα Αυγούστου.Σήμερα τα ξημερώματα γέννησα. Φυσιολογικά το Παιδί μου είναι 1100 και είναι στη θερμοκιτηδα.τη θετικη σας ενεργεια να πανε ολα καλα... βΊ

Καλημέρα!!!

Βλέπω μιλάτε για ηλικιες..35 εγω και ναι ειναι το πρωτο μου μωρο! Δες μας πηραν και τα χρόνια εεε??

Izambella ελπίζω σύντομα να μπεις να μας πεις οτι όλα ειναι καλά!! Σου στέλνουμε τη θετική μας σκέψη!!

Κορίτσια Καλημέρα.Τελικά από μανούλα Νοεμβρίου έγινα μανούλα Αυγούστου.Σήμερα τα ξημερώματα γέννησα. Φυσιολογικά το Παιδί μου είναι 1100 και είναι στη θερμοκιτηδα.τη θετικη σας ενεργεια να πανε ολα καλα... βΊ

Πωπω να σου ζήσει και να ειναι γερός!!!!!!!!! :D

Δεν ειχα δει το μνμ σου, εγραφα κ εγω...

Ο μπέμπης ηθελε να βγει, δεν κρατιοταν :-D

Όλα ευχομαι να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...