Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα.πολυ πρωινες ειστε..

Συμφωνω με τη ρεννιε

Ιζαμπελλα μου υπομονη κ κουραγιο.τις καταλαβες τις συσπασεις κ πηγες;ελπιζω να μην εισαι μοναχουλα..ευχομαι να πανε ολα καλα κ να γυρισεις σπιτακι.να εισαι ηρεμη για το αγορακι σου.ποσο εβδ εισαι τωρα;δ σκεφτεσαι να πας κ μια βολτα απο το πανεπιστημιακο για μια γνωμη;ο τραχηλος οκ;σε σκεφτομαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες μανούλες και μωρούλια!!

Ιzambella μου κουράγιο και υπομονή! Εύχομαι την επόμενη φορά που θα μας γράψεις τα νέα σου να έχεις γυρίσει σπίτι σου και να ξεκουράζεσαι και να ηρεμείς!

Αύριο κλείνω την 26η εβδομάδα, πως τρέχουν έτσι οι μέρες, ουτε που καταλαβαίνω..!

Εισαγωγή κορίτσια. Θα κάτσω εδώ να δούνε τι γίνεται. Τώρα περνάω από εμβρυολογο καρδιογράφημα αίματος κλπ.Ο μικρός είναι οκ μέχρι τώρα .Εγώ Πρέπει να σταματήσω τις συσπασεις. Είμαι 26+ 4 όπως είπαν εδώ και όχι 26+6 όπως νομίζαμε. Να φτάσω 30+ κορίτσια... Αυτό μόνο. Να είναι ο μπέμπης άνετος. Καταραμένη Ουρολοίμωξη τι μου κάνεις! !!

Εισαγωγή κορίτσια. Θα κάτσω εδώ να δούνε τι γίνεται. Τώρα περνάω από εμβρυολογο καρδιογράφημα αίματος κλπ.Ο μικρός είναι οκ μέχρι τώρα .Εγώ Πρέπει να σταματήσω τις συσπασεις. Είμαι 26+ 4 όπως είπαν εδώ και όχι 26+6 όπως νομίζαμε. Να φτάσω 30+ κορίτσια... Αυτό μόνο. Να είναι ο μπέμπης άνετος. Καταραμένη Ουρολοίμωξη τι μου κάνεις! !! 😣

Διαφημίσεις

Εισαγωγή κορίτσια. Θα κάτσω εδώ να δούνε τι γίνεται. Τώρα περνάω από εμβρυολογο καρδιογράφημα αίματος κλπ.Ο μικρός είναι οκ μέχρι τώρα .Εγώ Πρέπει να σταματήσω τις συσπασεις. Είμαι 26+ 4 όπως είπαν εδώ και όχι 26+6 όπως νομίζαμε. Να φτάσω 30+ κορίτσια... Αυτό μόνο. Να είναι ο μπέμπης άνετος. Καταραμένη Ουρολοίμωξη τι μου κάνεις! !! 😣

Με την βοήθεια των γιατρών θα φτάσεις σιγουρα! Αλλες καθονται μήνες!!!!! Μην φοβάσαι! Βρε κορίτσι μου τόσο βαριά ουρολοίμωξη?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλή δύναμη! εύχομαι σύντομα να επανέλθετε στο σπίτι ήρεμοι και απροβλημάτιστοι - μανούλα και μπεμπάκι! <3

StW9p2.png etcKp3.png

Izabella επειδη νοσηλευτηκα περυσι 3εβδομαδες στο νοσοκομείο θα σου πω τα εξής...

Κάνε εισαγωγή...Αν σταματήσουν οι συσπάσεις κ η ουρωλοιμωξη φεύγεις αλλιώς μένεις μέχρι την 34 εβδομάδα με τοκολυτικη αγωγή φυσικά(δεν επιτρέπεται πάνω από την 34)και ενδοφλέβια αντιβιωση για την ουρολοιμωξη. Μάλλον ο ορος αντιβιωση θα ήταν.αν εμενες για κανενα μισαωρο στο νοσοκομείο.η τοκολυτικη αγωγή είναι συνεχόμενη...ολη μέρα...και είναι πανάκριβη...ένα μπουκάλι στοιχίζει γύρω στα 400ευρώ.πηγαινε σε δημόσιο νοσοκομείο.η ασφάλεια μου πέρυσι χρεώθηκε για 3εβδομάδες νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο 8000ευρώ.φυσικα πρέπει να ελέγχεται ο τραχηλος για τυχόν διαστολή...ηρέμησε σκέψου θετικά και να ξέρεις ότι αυτό που περνάς εσύ συμβαίνει σε πάρα πολλές.αντιμετωπιζεται όμως.

Ναι:tongue:σε 3-4μηνες ευτυχως καθε φορα ερχοταν το σπορακι..

Αν κ δ μπορουσα να φανταστω να θελω τοσο συντομα δευτερο!

Σκεφτεστε κ για τριτο;ποσο χρονων εισαι;

ΕΙΜΑΙ 33 ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ 3 Κ 4 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5! ΠΟΙΑ ΛΥΠΟΘΙΜΗΣΕ? ΝΑΙ ΕΧΩ 3 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Μ ΓΑΜΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ 1 ΤΟ ΓΙΟ Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μ Κ ΛΟΓΩ Τ ΟΤΙ Ο 2 Μ ΑΝΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΧΗΡΟΣ ΑΤΕΚΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΛ 2 ΔΙΚΑ Τ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ Τ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Κ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ Μ ΣΑΝ ΔΙΚΑ Τ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ

Διαφημίσεις

Irenespyros μπράβο...όταν ακούω κάτι τέτοια... Αισιοδοξω...η ζωή πάντα δείχνει τελικά κ την καλή τηςπλευρα.ποσο χρονών είναι τα παιδιά σου;οικονομικά τα καταφέρνετε καλά...βέβαια τα κορίτσια έχουν κ τον μπαμπά τους.33 μόνο;πόσο ήσουν όταν παντρευτηκες για πρώτη φορά;

ΑΧ ΒΡΕ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Π ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΟΙΜΟΞΗ. Η ΣΚΕΨΗ Μ Κ Η ΑΓΑΠΗ Μ ΜΑΖΙ Σ ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ

Κορίτσια σήμερα είμαι 25 κ6...περυσι σαυτην την εβδομάδα μου εσπασαν τα νερά

Πάει κ αυτό

Επομένως στόχος η 28κ 6...γεννησα δυστυχώς

Θα καταλάβω εγκυμοσυνη και ίσως να αρχίσω να χαίρομαι κ εγώ όπως όλες οι άλλες την 29...

Μην σας ρίχνω...καλημερες

Irenespyros μπράβο...όταν ακούω κάτι τέτοια... Αισιοδοξω...η ζωή πάντα δείχνει τελικά κ την καλή τηςπλευρα.ποσο χρονών είναι τα παιδιά σου;οικονομικά τα καταφέρνετε καλά...βέβαια τα κορίτσια έχουν κ τον μπαμπά τους.33 μόνο;πόσο ήσουν όταν παντρευτηκες για πρώτη φορά;

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΑ 19 Κ 20 ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ ΟΙ ΚΟΡΕΣ Μ ΕΙΝΑΙ 13 ΣΤΑ 14 Η ΜΕΓΑΛΗ 11 Η ΜΕΣΑΙΑ Κ 9 Η ΜΙΚΡΗ. Ο ΓΙΟΣ Μ 2. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ Τ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ Κ ΑΛΛΟ 1 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ Κ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΤΕ Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ

Κορίτσια σήμερα είμαι 25 κ6...περυσι σαυτην την εβδομάδα μου εσπασαν τα νερά

Πάει κ αυτό

Επομένως στόχος η 28κ 6...γεννησα δυστυχώς

Θα καταλάβω εγκυμοσυνη και ίσως να αρχίσω να χαίρομαι κ εγώ όπως όλες οι άλλες την 29...

Μην σας ρίχνω...καλημερες

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΣ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ Μ ΜΕ 3 ΜΩΡΑ Κ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ. Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ Μ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ Χ Χ Χ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...