Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και κοιλιτσες... Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το ιασω.πήγαμε πάλι πήραμε ένα ορό κατσαμε ένα 7ωρο και γυρίσαμε... Δε ξέρω τι να πω άλλο,παρακαλάμε να παει 30 εβδομαδων ο μικρός μόνο.. κατά τα άλλα ηρεμία τάξη και ασφάλεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια και κοιλιτσες... Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το ιασω.πήγαμε πάλι πήραμε ένα ορό κατσαμε ένα 7ωρο και γυρίσαμε... Δε ξέρω τι να πω άλλο,παρακαλάμε να παει 30 εβδομαδων ο μικρός μόνο.. κατά τα άλλα ηρεμία τάξη και ασφάλεια. ��

Θα φτασεις κοριτσι μου. Το ευχομαστε ολες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και κοιλιτσες... Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το ιασω.πήγαμε πάλι πήραμε ένα ορό κατσαμε ένα 7ωρο και γυρίσαμε... Δε ξέρω τι να πω άλλο,παρακαλάμε να παει 30 εβδομαδων ο μικρός μόνο.. κατά τα άλλα ηρεμία τάξη και ασφάλεια.

Izambella να κατσεις στο κρεββατι να εισαι ξεκούραστη, ουτε δωματια ουτε τιποτα εχεις χρονο γι αυτα! Ξεκουράσου κοριτσι μου να φτασεις σε ενα ασφαλές σημειο τουλαχιστον, τωρα ποςες εβδομαδες εισαι?

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και κοιλιτσες... Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από το ιασω.πήγαμε πάλι πήραμε ένα ορό κατσαμε ένα 7ωρο και γυρίσαμε... Δε ξέρω τι να πω άλλο,παρακαλάμε να παει 30 εβδομαδων ο μικρός μόνο.. κατά τα άλλα ηρεμία τάξη και ασφάλεια. ��

Φυσικά και θα φτάσεις στις 30 εβδομάδες και θα τις ξεπεράσεις... :-D:-D:-D

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι όλες οι αγωνίες και οι αϋπνίες που έχουμε από τη πρώτη στιγμή που περιμένουμε τα αποτελέσματα χοριακής, τον πρώτο υπέρηχο, τα αποτελέσματα της αυχενικής, της αμνιοπαρακέντησης, μικροπροβληματάκια με τις άλλες εξετάσεις, μετά η β επιπέδου, το ντόπλερ και φυσικά να νιώθουμε τα σκιρτήματα των μωρών μας μέχρι και την ώρα του τοκετού, αυτά είναι που μας προετοιμάζουν για την μητρότητα. Γιατί και η μητρότητα θα έχει απέραντη αγάπη, αλλά θα έχει και πολλές αγωνίες και ανησυχίες. :D

StW9p2.png etcKp3.png

ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΧΕΙΣ. Μ'ΑΚΟΥΣ? χ χ χ χ

Διαφημίσεις

Η πονοι αναπτυξης η συνεχιζουν κ τα βραδυα τα ποδια τους οτι κ τη μερα!

Εθρηνη μου μαζι ειναι τα μικρα μας.εμενα 1/9!

Σημερα πηγαμε παιδιατρο εδειξε οτι εμεινε σταθερη σε αναπτυξη ενω ολο τον ιουλιο ετρωγε συνεχεια:confused:θα δω τον αλλο μηνα μετρηση μονη μου γτ ραντεβου σε 6.

Κ μενα μπορει να ξυπνησει κ μπορει να θελει κ φαγητο αλλα λογω αποθηλασμου.καμια φορα πινει μονο νερο.

Εμενα δ μ κλωτσαει γτ βαζει το κεφαλι στο μαξιλαρι μου κ τα ποδια πανω στον μπαμπα.εχουμε πολλες φωτο με κουλες στασεις υπνου

ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΕ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ Κ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Π ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ :-D:tongue:

Izambella, πάλι συσπάσεις είχες; Ο ορός είναι για απλή ενυδάτωση ή σου βάζουν μαγνήσιο; Τέλος πάντων ό,τι και να είναι φρόντισε να είσαι στην ξάπλα και μάλιστα στο αριστερό πλευρό και όλα θα πάνε καλά! Τις κορτιζόνες τις έκανες; Εύχομαι να μην ξανατρομάξεις και να φτάσεις στις 40 όχι μόνο στις 30 εβδομάδες!

Κορίτσια, σχετικά με το να αφήνεις το μωρό να κλαίει για να μην κακομάθει είναι ό,τι χειρότερο. Κατʼ αρχάς, τα μωρά μέχρι 1 έτους περίπου κλαίνε γιατί πραγματικά χρειάζονται κάτι, όχι από καπρίτσιο. Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις τι ακριβώς τα ενοχλεί αλλά το να τα αφήνουμε να κλαίνε τους δημιουργεί αίσθημα απόγνωσης και απελπισίας. Ακόμα και να ανήκουν στην κατηγορία των πιο απαιτητικών παιδιών, τότε είναι που χρειάζονται ακόμα περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πολλές και συνεχείς αγκαλίτσες. Οι δουλειές και το νοικοκυριό δε θα τελειώσουν ποτέ αλλά τις βάσεις της προσωπικότητας με αυτοπεποίθηση και αυτάρκεια μια φορά έχουμε την ευκαιρία να τις θέσουμε. Και δεν κακομαθαίνουν απʼ αυτό. Εμένα ο γιος μου κοιμόταν απʼ την αρχή συνεχόμενα όλη τη νύχτα στο λίκνο του και μετά στην κούνια του. Μόνο όταν βγάζει δόντια και πονάει, κλαίει και τον παίρνω μαζί μου. Όταν σκάσει πια το δόντι και δεν πονάει πια ξαναπάει στο δωμάτιό του χωρίς πρόβλημα. Δεν τον εκπαίδευσα βέβαια, τυχαίνει να είναι υπναράς και καλόβολος, όπως ακριβώς ήταν και είναι ο μπαμπάς του. Αλλά νομίζω ότι ειδικά αν έχεις ένα γκρινιάρικο μωρό θα του βγει περισσότερη ένταση, αν το αφήνεις να κλαίει. Επιπλέον, ρε κορίτσια, για πότε θα μεγαλώσουν και θα είναι σε φάση «α παράτα με, ρε μάνα» και να κλείνονται στο δωμάτιο τους ούτε που θα το καταλάβουμε… Τώρα που είμαστε όλη τους η πηγή ασφάλειας, χαράς και τρυφερότητας, ας το εκμεταλλευτούμε. Τα όρια χρειάζονται σαφώς αλλά όταν πια το παιδάκι καταλαβαίνει. Ας πούμε σήμερα, λύσσαξε γιατί ήθελε να βγάζει και να βάζει το φωτιστικό απ΄ την πρίζα. Πήγα κι εγώ κι έβαλα προστατευτικό καπάκι στην πρίζα για να μην πάθει ηλεκτροπληξία. Κλάμα;;; Ξύδι! Του εξήγησα ότι δεν παίζουμε ΠΟΤΕ με την πρίζα και ενώ και καλά έκλαιγε κοίταζε πώς να βγάλει το καπάκι! Μετά από λίγο, βαρέθηκε σταμάτησε και του είπα να παίξουμε μπάλα και χαιρόταν σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Τώρα ναι, είναι καιρός να μπαίνουν όρια για να ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Όχι όταν είναι μωρά όμως.

Άσχετο, εμάς είναι μπαμπάκιας! Όταν είναι ο μπαμπάς στο σπίτι γραμμένη με έχει! Μόνο όταν πεινάει ή νυστάζει και όταν αρρωσταίνει θέλει μόνο εμένα. Έχει πλάκα γιατί μας έχει ορίσει αρμοδιότητες! Ο μπαμπάς για το παιχνίδι και η μαμά για τις ζωτικές ανάγκες!

2016.pnghHGHp3.png

Καλημέρα Καλημέρα... Σας γράφω από το ΙΑΣΩ.Όχι που δεν θα ερχόμουν.έχει πιάσει ο τοκογραφος κάτι

60αρες για την πλάκα του. Επίσης με έκαναν σουρωτήρι μέχρι να μου βρουν φλέβα. Περασα και την εμπειρία να δω αν έχω διαστολή,υπέροχο βράδυ κορίτσια. Γεμάτο εμπειριες. Έφαγα ένεση πάλι όρο με μαγνισιο και ίσως με κρατήσουν μέσα ...

Αυτά προς το παρόν,Καλημέρα σας!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Izambella μην απελπίζεσαι. Ότι χρειαστεί θα κάνεις για να κρατήσεις γερό το μωράκι σου στην αγκαλιά σου. Έχε πίστη στο Θεό και όλα τα δύσκολα θα περάσουν γρήγορα. Είμαστε μαζί σου σε ότι χρειαστείς!!Το μωράκι σου μια χαρά θα γεννηθεί στην ώρα του!! Μόνο αυτό να σκέφτεσαι!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Ιζαμπελλα;;;;καλημερα βρε κοριτσι μου.τι εγινε παλι;τωρα διαβασα το μηνυμα σου!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!τουλαχιστον εκει σε προσεχουν.μακαρι να σε αφησουν να πας σπιτακι σου.τι κανει ο μπεμπης;ο τοκογραφος τι ειναι;απο την αρχη σε εχουν ματιασει.για ονομα του θεου!να εισαι αισιοδοξη!θα σε βοηθησει η παναγια να πανε ολα ολα καλα μεχρι τελους!

Καλημέρα Καλημέρα... Σας γράφω από το ΙΑΣΩ.Όχι που δεν θα ερχόμουν.έχει πιάσει ο τοκογραφος κάτι

60αρες για την πλάκα του. Επίσης με έκαναν σουρωτήρι μέχρι να μου βρουν φλέβα. Περασα και την εμπειρία να δω αν έχω διαστολή,υπέροχο βράδυ κορίτσια. Γεμάτο εμπειριες. Έφαγα ένεση πάλι όρο με μαγνισιο και ίσως με κρατήσουν μέσα ...

Ιζαμπέλα γλυκια ανησυχούμε ολες μαζι σου κανεις ομως δεν ποναει οσο εσυ η ιδια, απαίτησε να νοσηλευτείς στο νοσοκομειο σε πλήρη ακινησία εαν δεν αντέχετε οικονομικα πηγαινε στο Ελενα μεχρι να εισαι σε θεση αν στο επιτρέπουν οι γιατροι να γυρισεις σπιτι εκει θα σε χορηγήσουν με διαφορα σπασμόλυτικα και ισως να καθυστερήσουν με φαρμακα τον τοκετό ενας μηνας ακομα κερδισμένος ειναι για το μωρο σου τεραστια διαφορα. Εισαι στις προσευχές μας. Προσεχε οσο μπορεις με θετικη σκεψη ολα καλα θα πανε. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ & ΞΑΠΛΑ !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Izαmbella μου η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι μαζί σου! Εχω περάσει αυτό το άγχος με τον καρδιοτοκογράφο, και κορτιζόνες στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όχι επειδή είχα συσπάσεις αλλά επειδή δεν ακουγόταν ο μικρός. Φαντάσου είχα κινητικότητα ένα ελαφρύ χάδι κάθε 3-4 μέρες! Ακόμα και αν ο μικρούλης σου αποφασίσει να γνωρίσει τη μαμά του νωρίτερα ευχομαι να πάνε όλα καλά!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...