Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα!συμφωνωε τη ρανια.κατα τιν 7ο να ειμαστε ετοιμες

Για το θηλασμο δ συμφωνω απολυτα.υπαρχουν παιδακια που πινουν ξενο γαλα αλλα ειναι πολυ γκρινιαρικα κ δ κοιμουνται καλα.νομιζω εξαρταται κ απο το φυλο.εχω παρατηρησει οτι αγορακια που δ θηλασαν ειναι κολλημενα με τη μαμα τους(τουλ του περιγυρου μου).σιγουρα στην αρχη ο θηλασμος ειναι πολυ απαιτητικος κ δ εχει προγραμμα.κ δ μπορει να σε βοηθησει κανεις σ αυτο.αλλα μετα το τριμηνο συνηθως ειναι τελεια(εκτος αν υπαρχει θεμα γοπ η αλλεργιας)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΒΙΚΗ Μ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΕΠΙΝΕ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 Κ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ Μ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΑΜΗ Κ ΜΑΜΗ( Ο ΚΑΛΟΣ Μ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε ειρηνη..κ μενα τωρα αρχισε να κοιμαται καλα(10-:cool: κ θα ξαναρχισουμε τα ξενυχτια

Ολα τα αγορακια που ξερω(κ ειναι πολλα,δ υπαρχουν μπεμπουλες στην παρεα),με το που χασουν τη μαμα τους απο το οπτικο πεδιο κλαμα..

Καλα το μαμα!το χουν ολα.σαν το ανεκδοτο που λεει το παιδακι μαμα το ενα,μαμα το αλλο κ τον μπαμπα,που ειναι η μαμα;

Καλημερα!συμφωνωε τη ρανια.κατα τιν 7ο να ειμαστε ετοιμες

Για το θηλασμο δ συμφωνω απολυτα.υπαρχουν παιδακια που πινουν ξενο γαλα αλλα ειναι πολυ γκρινιαρικα κ δ κοιμουνται καλα.νομιζω εξαρταται κ απο το φυλο.εχω παρατηρησει οτι αγορακια που δ θηλασαν ειναι κολλημενα με τη μαμα τους(τουλ του περιγυρου μου).σιγουρα στην αρχη ο θηλασμος ειναι πολυ απαιτητικος κ δ εχει προγραμμα.κ δ μπορει να σε βοηθησει κανεις σ αυτο.αλλα μετα το τριμηνο συνηθως ειναι τελεια(εκτος αν υπαρχει θεμα γοπ η αλλεργιας)

Oσον αφορά τα αγόρια ισχύει ότι είναι κολλημένα με την μαμά αλλά θα σου πω ειλικρινά ...ο δικός μου που θήλαζε μέχρι προσφατα τουλάχιστον 2-3 φορές την μέρα παίρνει αγκαλιά το βυζί, το αριστερό γιατί ξέρει ότι το δεξί είναι του μωρού, και του δίνει φιλάκι και το αγκαλιάζει! Μην ακούω γέλια! Που να το δείτε! Οταν τον ρωτάω ποιον αγαπάει πιο πολύ, εμένα ή το βυζί, μου απαντάει το βυζί! :D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Oσον αφορά τα αγόρια ισχύει ότι είναι κολλημένα με την μαμά αλλά θα σου πω ειλικρινά ...ο δικός μου που θήλαζε μέχρι προσφατα τουλάχιστον 2-3 φορές την μέρα παίρνει αγκαλιά το βυζί, το αριστερό γιατί ξέρει ότι το δεξί είναι του μωρού, και του δίνει φιλάκι και το αγκαλιάζει! Μην ακούω γέλια! Που να το δείτε! Οταν τον ρωτάω ποιον αγαπάει πιο πολύ, εμένα ή το βυζί, μου απαντάει το βυζί! :D

Ειμαι σιγουρη.μου φαινεται πολυ λογικο.κ εμενα μπορει να μην πιει γαλα αλλα πανω στο στηθος θα ξαπλωσει κ θα με μυριζει για να κοιμηθει.κ συγχρονως θα τη χαιδευω..εμεις δ εχουμε προτιμηση.ουτε λεει να το αγαπαει.δ το ξεχωριζω.αλλα τουλ της αρεσει το δικο μου γαλα πιο πολυ απο τηςαγελαδας!

Την πρωτη εικονα εννοουσα

Επισης η μικρη μου ηταν της αγκαλιας.ολη μερα αγκαλια.το πρωτο εξαμηνο ετσι τη βγαλαμε.αφου περπατησε την παρακαλαμε για μια αγκαλια

Ρανια λες να ηρεμησει κ μενα αν αποθηλασει;γτειναι πολυ δραστηρια.ειμαστε πλεον σε φαση αποθηλασμου.δ ξερω αν θα χει κανενα πισωγυρισμα μετα το καλοκαιρι με τη μετακομιση κ τη γεννα.τωρα προσπαθει να βρει τροπο να κοιμαται μονη.μπορει να πιπιλισει 2φορες τη μερα η μια γορα στις 2μερες.αλλα επειδη δ θηλαζει ολο τρωει κ ζηταει γαλα μου!(αγελαδας)κ δ το πινει κρυο..αντε να ετοιμαζεις 5το χαραμα!

Θα σου πω το εξής. Εμένα ο δικός μου μόλις αποθήλασε έκοψε τελείως το βραδινό γάλα, δεν το αντικατέστησε με μπουκάλι. Και έκανε και του πρώτους συνεχόμενους ύπνους το βράδυ. Οσον αφορά την ημερήσια δραστηριότητα να ξέρεις ότι λόγω ηλικίας βλέποντας και τον δικό μου θέλει συνέχεια να σκαρφαλωνει να τρέχει και να χορεύει αλλά δεν έχουμε γκρίνια πλέον (εννοώ εχουμε φυσιολογική γκρίνια πλέον)

Το μόνο θέμα που έχουμε και πιστεύω ότι είναι λόγω χαρακτήρα είναι ότι χτυπάει συνέχεια τα πόδια του την ωρα που κοιμάται. Σκέφτομαι μήπως τον πονάνε λόγω ανάπτυξης!

Κι εγώ στον δικό μου φτιάχνω το γάλα λίγο ζεστό. Εχω ακόμα θερμός με ζεστό νερό για το γάλα του.

Βίκυ μου τα κορίτσια ισχύει ότι δεν έχουν την ίδια προσκόληση με την μαμά?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειμαι σιγουρη.μου φαινεται πολυ λογικο.κ εμενα μπορει να μην πιει γαλα αλλα πανω στο στηθος θα ξαπλωσει κ θα με μυριζει για να κοιμηθει.κ συγχρονως θα τη χαιδευω..εμεις δ εχουμε προτιμηση.ουτε λεει να το αγαπαει.δ το ξεχωριζω.αλλα τουλ της αρεσει το δικο μου γαλα πιο πολυ απο τηςαγελαδας!

Την πρωτη εικονα εννοουσα

Την πρώτη εικόνα ζούμε! χαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Θα σου πω το εξής. Εμένα ο δικός μου μόλις αποθήλασε έκοψε τελείως το βραδινό γάλα, δεν το αντικατέστησε με μπουκάλι. Και έκανε και του πρώτους συνεχόμενους ύπνους το βράδυ. Οσον αφορά την ημερήσια δραστηριότητα να ξέρεις ότι λόγω ηλικίας βλέποντας και τον δικό μου θέλει συνέχεια να σκαρφαλωνει να τρέχει και να χορεύει αλλά δεν έχουμε γκρίνια πλέον (εννοώ εχουμε φυσιολογική γκρίνια πλέον)

Το μόνο θέμα που έχουμε και πιστεύω ότι είναι λόγω χαρακτήρα είναι ότι χτυπάει συνέχεια τα πόδια του την ωρα που κοιμάται. Σκέφτομαι μήπως τον πονάνε λόγω ανάπτυξης!

Κι εγώ στον δικό μου φτιάχνω το γάλα λίγο ζεστό. Εχω ακόμα θερμός με ζεστό νερό για το γάλα του.

Εμενα ειχε αρχισει να κοιμαται 8-9ωρες μετα το πασχα.ενω θηλαζε 6φορες τουλ.

Καμια φορα ξυπνουσε κ ηθελε μονο αγκαλια.βολευοταν κ με τον μπαμπα.Εμεις πινουμε φρεσκο απο 1 κ σε κουπα με καλαμακι κ λιγο μελι.

Εμενα δ καθεται στον κωλο της.ακομη κ το φαγητο ορθια το τρωει!δ νομιζω οτι θα αλλαξει αυτο.αλλα γκρινια δ εχουμε.ποτε δ ηταν γκρινιαρα.ακομη κ οταν πεφτει αντιδρα πολυ καλυτερα απο τα αγορια της παρεας

Αυτο με τα ποδια..κ μας ανησυχα κοιμαται.συνηθως γυρναει καθετα κ κλωτσαει τον μπαμπα.δ ειχα σκεφτει οτι μπορει να ναι αυτο

Τουλ το δικο μου κοριτσι ναι.ειναι κ θεμα χαρακτηρα.γενικα δ θελει να την πιανουν,αγκαλιες,φιλια.χαδιαρα ειναι μονο μαζι μου οταν θελει.ειναι πολυ ανεξαρτητη.θελει να περπαταει(ευτυχως κραταει χερι)κ ολο φευγει μακρια μας

Διαφημίσεις

ΡΑΝΙΑ Μ Κ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Τ ΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΡΑΝΙΑ Μ Κ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Τ ΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Πόδια με δική τους προσωπικότητα! χααχαχαχα! Τι να πω, εγώ είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως εχουμε το συνδρομο ανήσυχων ποδιών!

http://www.healthyliving.gr/2013/01/15/σύνδρομο-ανήσυχων-ποδιών-συμπτώματα/

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Η πονοι αναπτυξης η συνεχιζουν κ τα βραδυα τα ποδια τους οτι κ τη μερα!

Εθρηνη μου μαζι ειναι τα μικρα μας.εμενα 1/9!

Σημερα πηγαμε παιδιατρο εδειξε οτι εμεινε σταθερη σε αναπτυξη ενω ολο τον ιουλιο ετρωγε συνεχεια:confused:θα δω τον αλλο μηνα μετρηση μονη μου γτ ραντεβου σε 6.

Κ μενα μπορει να ξυπνησει κ μπορει να θελει κ φαγητο αλλα λογω αποθηλασμου.καμια φορα πινει μονο νερο.

Εμενα δ μ κλωτσαει γτ βαζει το κεφαλι στο μαξιλαρι μου κ τα ποδια πανω στον μπαμπα.εχουμε πολλες φωτο με κουλες στασεις υπνου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...