Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα και καλοοοοο μηηννναααααααααα!!!!!!!!:cool:

Rennie μου μην ανησυχεις!!!!συμφωνω και με τις προλαλησαντες!!!καθε εγκυμοσυνη διαφορετικη.μην συγκρινεις τπτ.με το καλο το μωρουλινι να ερθει!!!:D

Εγω θυμαμαι και απο την αδερφη μου οτι το παρκο ηταν πολυ βολικο γιατι μαγειρευε ,αλλαζε σεντονια ,απλωνε ξεγνοιαστα!!!εμενα θα μου το δωσει εκεινη οποτε δεν αγοραζω!!!ειναι χρησιμο κοριτσια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλοοοοο μηηννναααααααααα!!!!!!!!:cool:

Rennie μου μην ανησυχεις!!!!συμφωνω και με τις προλαλησαντες!!!καθε εγκυμοσυνη διαφορετικη.μην συγκρινεις τπτ.με το καλο το μωρουλινι να ερθει!!!:D

Εγω θυμαμαι και απο την αδερφη μου οτι το παρκο ηταν πολυ βολικο γιατι μαγειρευε ,αλλαζε σεντονια ,απλωνε ξεγνοιαστα!!!εμενα θα μου το δωσει εκεινη οποτε δεν αγοραζω!!!ειναι χρησιμο κοριτσια!!!!

Eμένα στο πάρκο δεν καθόταν ούτε 5 λεπτά! Καλύτερα να δείτε πρώτα αν είναι παιδάκι που κάθετε και μόνο του και μετά να αγοράσετε πάρκο ή παρκοκρέβατο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eμένα στο πάρκο δεν καθόταν ούτε 5 λεπτά! Καλύτερα να δείτε πρώτα αν είναι παιδάκι που κάθετε και μόνο του και μετά να αγοράσετε πάρκο ή παρκοκρέβατο.

Εγω μιλησα γιατην χρησιμοτητα του.σιγουρα καθε παιδακι ειναι διαφορετικο μωρε!αλλα μηπως εξαρταται και απο εμας;τους γονεις εννοω;για να γινω πιο σαφης:αν παραδειγμα το βαλεις μεσα και κλαιει και το παρεις κατευθειαν αγκαλια λογικο ειναι να το αποθηκευσει στο μυαλουδακι του και την επομενη φορα δεν θα κατσει.θα συνδεσει οτι κλαιω αρα με σηκωνουν οποτε το χασες το παιχνιδι.παντως το 90%των περιπτωσεων καθονται.οχι ολη μερα.μιλαμε για καμια ωρα.......ισα ισα να μπορεσεις να κανεις τπτ μεσα στο σπιτι.εμας ο μικρος κοιμοταν και εκει.

Κ η δικια μου δ καθοτανε.αλλα γενικα το προτεινω σαν αγορα.γτ εκανε ημερησιους υπνους(οταν δ εμπιστευομουν να την αφησω καναπε).να παιξει προτιμουσα στο πατωμα μετα το εξαμηνο.κ γενικα την επαιρνα παντα μαζι μου.εγω στο παραμικρο κλαμα αντιδρουσα(επιλογη μου να μην την αφησω να κλαει)

Δεν διαφωνώ γιατί δεν είμαι από τις μαμάδες που αφήνουν τα παιδιά τους να κλαίνε για να μαθαίνουν και ευτυχώς γιατί διάβαζα τις προάλλες ότι αυτό κάνει πολύ κακό στην ψυχολογία του μωρού και του παιδιού στην εξέλιξή τους. Βέβαια όταν έχεις και ένα παιδί με παλινδρόμηση 3ου βαθμού και αλλεργία στο γάλα και ομφαλοκήλη λογω του κλάμματος δεν νομίζω να σου αρέσει η ιδέα του να κλαίει. Η λογική ότι είναι ένα παιχνίδι και το θέμα είναι ποιος θα το κερδίσει μου φαίνεται τελείως ανώριμο! Είναι σαν να λες ότι ένα παιδί μέχρι δύο τριών χρονών που θέλει να τη μάνα του είναι κακομαθημένο. Η ότι το μωρό έχει τη νοημοσύνη να καταλάβει τον τρόπο και να σε χειρίζεται λες και είναι ενήλικας! Σταματάνε να κλαίνε γιατί νιώθουν αβοήθητα και εγκαταλελειμένα!

http://www.baby.gr/babyzine/moro/455-na-afino-to-moro-na-klaiei

Αυτό είναι βέβαια άποψή μου!Ο καθένας μεγαλώνει το παιδάκι του όπως νομίζει αυτός καλύτερα και εννοείτε ανάλογα με την υπομονή του και τα θέλω του!

Παρεπιπτόντως υπάρχει ένα πολύ ωραίο βιβλίο για τις μαμάδες των παιδιών που δεν κοιμούνται (οπως ο δικός μου) που λέγεται'τα παιδιά ειναι άνθρωποι της νύχτας'. Εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν και μωρακια (τα γνωστά για την κοινωνία κακομαθημένα) που είναι πιο ευαίσθητα από τη φύση τους και έχουν λίγες παραπάνω ανάγκες! Ετυχε να έχω ένα τέτοιο παιδάκι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια μαλλον ειναι καπου στη μέση...γενικα ως νεοι γονεις εχουμε λιγο την ταση υπερ-προστατευτηκότητας απεναντι στο μωρο μας.

Δεν ξέρω ακόμη πως θα αντιμετωπίσω ενα μωρό που ενδεχομένως διαρκώς γκρινιάζει και κλαίει, φυσικά δεν θα το αφήσω αβοήθητο στη "μοιρα" του αλλά τρέχοντας για το παραμικρο κιχ καταληγουμε να γινομαστε ισως ακραιες!

Και για να το παω κ λιγο παραπερα,κατα τη δική μου πάντα άποψη, το παιδι(δεν εννοω το βρέφος ή το μωρακι 1 ετους) θα πρεπει και να κλαψει και να "χτυπήσει" και να μαθει. Η πραγματική ζωη δεν ειναι τοσο ροζ αλλωστε...

Τώρα στην πράξη τι θα κάνω θα σας γελάσω...αλλά ελπίζω να αποφυγω οτιδηποτε υπερβολικό...

το ότι θα πεσουν κ θα χτυπησουν κ θα πονεσουν είναι σιγουρο.κ πρεπει να ειμαστε ψυχραιμες

ουτε θα τα εχουμε σε γυαλα η πανω στο ροζ συννεφακι

αλλα εκπαιδευση υπνου δ μπορω να κανω μετα τα 1,5 αρχισε η δικια μου γκρινιες όταν θελει κτ κ δ γινεται κ ψευτικα κλαματα

αλλα να κλαιει στην κουνια για να μην κακομαθει αγκαλια.δ μου ταιριαζει,αλλοι μπορουν

ειχα διαβασει ότι είναι σαν εμεις να ειμαστε σε μια ξενη χωρα κ δ μιλαμε τη γλωσσα κ λεμε ότι πειναμε,διψαμε,κρυωνουμε,φοβομαστε κ δ ανταποκρίνεται κανεις..(δ ειπα ότι ειπε καποια ότι θα το κανει.κ απλα λεω ότι δ μπορω εγω.ο καθενας μεγαλωνει το παιδι του όπως νομιζει αυτος καλυτερα)

Κορίτσια σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω φτιάχνουμε το δωματιο και γενικά έχω ένα χαμό στο σπίτι. Εγώ δίνω εντολές από το κρεβάτι και όλοι οι υπόλοιποι τρέχουν. .. Και πάλι κουράζομαι με τόσο χαμό στο σπίτι. ..Τεσπα ας πάνε όλα καλά με το μικρό και ας είναι ολα μπάχαλο! !!νεότερα αύριο.

ΥΓ ούτε εγώ θα αντέξω να τον ακούσω να κλαίει. ..θα τρεχω με τη μια ειμαι σίγουρη, άμα βγει και πρόωρο? Τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι λέμε θα μου βάλει

Κορίτσια σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω φτιάχνουμε το δωματιο και γενικά έχω ένα χαμό στο σπίτι. Εγώ δίνω εντολές από το κρεβάτι και όλοι οι υπόλοιποι τρέχουν. .. Και πάλι κουράζομαι με τόσο χαμό στο σπίτι. ..Τεσπα ας πάνε όλα καλά με το μικρό και ας είναι ολα μπάχαλο! !!νεότερα αύριο.

ΥΓ ούτε εγώ θα αντέξω να τον ακούσω να κλαίει. ..θα τρεχω με τη μια ειμαι σίγουρη, άμα βγει και πρόωρο? Τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι λέμε θα μου βάλει

ιζαμπέλλα θα τσακωθούμε. Δεν θα γράφεις μηνύματα τέτοιες ώρες γιατί αγχώνομαι ότι κάτι εγινε βρε κορίτσι μου. Τη συζήτησή σου είχα εχθές το βράδυ με τον γιατρό μου!

Γενικά κορίτσια μου πιστέψτε με όταν γεννάς οι ορμόνες είναι έντονες και δεν αντέχεις να βλέπεις το μωρό σου να κλαίει. Ο δικός μου πονούσε ο κακομοίρης πολύ! Και ακόμα και τώρα που που είναι δύο καταλαβαίνω όταν πονάει η κοιλίτσα του γιατί μουγκρίζει ο κακομοίρης το βράδυ. Εχουμε ευαισθησία μεγάλη πλέον. Και επίσης πιστέψτε με πριν γεννήσω κι εγώ έλεγα πως δεν θα τον αφήνω να μου βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι αλλά χαίρομαι που είμαι μαμά που δεν τον αφήνει να κλαίει.

Αααα και προς ενημέρωσή των μαμάδων που θα θηλάσουν, ο θηλασμός κάνει το παιδί πιο δραστήριο. Εμείς ηρεμήσαμε πολύ μόλις κόψαμε τον θηλασμό δηλαδή πριν 3 μήνες! Τα μωρά που πίνουν ξένο γάλα είναι πιο ήρεμα και κοιμούνται πιο πολύ από νωρίς! Ο θηλασμός κανει τα μωρά να αναζητάνε συνέχεια τη μαμά τους! Αυτά για να μην νομίζετε ότι με τον θηλασμό είναι όλα παραδεισένια! χαχαχαχαχα!

Εμείς πήγαμε εχθές στο γιατρό. Είμαστε πολύ καλές. Η μικρή έχει φτάσει τα 850γρ . ΤΗν άλλη εβδομάδα έχουμε καμπύλη ζαχάρου. Πάλι ραντεβού στις 22-08 και 22-9 το doppler. Koντεύουμε κορίτσια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ Isabella τι ωραια, πολυ ομορφη διαδικασια το παιδικο δωματιο αν και εχει την κουραση του εσυ να ξεκουράζεσαι το πιο σημαντικο ειναι η υγεια του μωρου το δωματιο και τα υπολοιπα δεν ειναι τοσο σημαντικα.

Αλλα βρε κοριτσια δεν ειναι λιγο νωρις ? εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβρίου 20/12 εχω ΠΗΤ και λεω νοεμβρη να φτιαξω δωματιο και να αγορασω καποια πραγματα οχι ολα.

Πχ πρωτα το λίκνο αφου θα κοιμάται μαζι μας στο δωματιο στην αρχη και τα βασικα προικιά ρουχα κλπ.

Μηπως να ξεκινήσουμε κι εμεις??? λετε να ειναι αργα τοτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Isabella τι ωραια, πολυ ομορφη διαδικασια το παιδικο δωματιο αν και εχει την κουραση του εσυ να ξεκουράζεσαι το πιο σημαντικο ειναι η υγεια του μωρου το δωματιο και τα υπολοιπα δεν ειναι τοσο σημαντικα.

Αλλα βρε κοριτσια δεν ειναι λιγο νωρις ? εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβρίου 20/12 εχω ΠΗΤ και λεω νοεμβρη να φτιαξω δωματιο και να αγορασω καποια πραγματα οχι ολα.

Πχ πρωτα το λίκνο αφου θα κοιμάται μαζι μας στο δωματιο στην αρχη και τα βασικα προικιά ρουχα κλπ.

Μηπως να ξεκινήσουμε κι εμεις??? λετε να ειναι αργα τοτε?

Aπλώς να ξέρεις ότι όταν μπεις στο μήνα σου θα είσαι πολύ βαριά για να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις. Δεν μιλάω στο θέμα των κιλών αλλά στο θέμα της κούρασης. Εγώ στον μικρό μου μόλις μπήκα στο μήνα μου για να σφουγγαρίσω το καθιστικό που είναι 3,5χ3 'εκανα 3 διαλλείματα! πόσο μάλλον να είχα να αγορές και να ετοιμάσω δωμάτιο! Και παρεπιπτόντως δεν είχα πάρει κιλά και δούλευα μέχρι τον 8ο, πήγαινα βόλτα τα σκυλιά κάθε μέρα και το θηλυκό μεγάλες αποστάσεις.

Εγώ στον 7ο τα είχα όλα έτοιμα. Τα ρούχα τουμικρού έτοιμα καθαρά-σιδερωμένα, κούνιες τοποθετημένες καρότσια αγορασμένα. Το μόνο που έφτιαξα λίγο πριν μπω στο μήνα μου ήταν η βαλιτσα μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΝΙΝΑΚΙΑ?

ΡΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΠΤ ΜΠΗΚΕ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Κ ΟΥΤΕ Π ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΦΕΙΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΛΑΕΙ Η ΟΧΙ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΑΝ ΚΛΑΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ Η ΠΟΝΟ, ΑΝ ΕΜΑΘΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΕ Ο ΓΙΟΣ Μ ΣΠΑΡΑΖΕ Η ΚΑΡΔΙΑ Μ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΘΡΑΣΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΑΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ Κ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Καλημερα!συμφωνωε τη ρανια.κατα τιν 7ο να ειμαστε ετοιμες

Για το θηλασμο δ συμφωνω απολυτα.υπαρχουν παιδακια που πινουν ξενο γαλα αλλα ειναι πολυ γκρινιαρικα κ δ κοιμουνται καλα.νομιζω εξαρταται κ απο το φυλο.εχω παρατηρησει οτι αγορακια που δ θηλασαν ειναι κολλημενα με τη μαμα τους(τουλ του περιγυρου μου).σιγουρα στην αρχη ο θηλασμος ειναι πολυ απαιτητικος κ δ εχει προγραμμα.κ δ μπορει να σε βοηθησει κανεις σ αυτο.αλλα μετα το τριμηνο συνηθως ειναι τελεια(εκτος αν υπαρχει θεμα γοπ η αλλεργιας)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ Μ ΤΗΝ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ Τ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ.

Επισης η μικρη μου ηταν της αγκαλιας.ολη μερα αγκαλια.το πρωτο εξαμηνο ετσι τη βγαλαμε.αφου περπατησε την παρακαλαμε για μια αγκαλια

Ρανια λες να ηρεμησει κ μενα αν αποθηλασει;γτειναι πολυ δραστηρια.ειμαστε πλεον σε φαση αποθηλασμου.δ ξερω αν θα χει κανενα πισωγυρισμα μετα το καλοκαιρι με τη μετακομιση κ τη γεννα.τωρα προσπαθει να βρει τροπο να κοιμαται μονη.μπορει να πιπιλισει 2φορες τη μερα η μια γορα στις 2μερες.αλλα επειδη δ θηλαζει ολο τρωει κ ζηταει γαλα μου!(αγελαδας)κ δ το πινει κρυο..αντε να ετοιμαζεις 5το χαραμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...