Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα!πολυ ζεστη..

Εμενα η γνωμη μου ειναι χωρια καροτσι κ καθισμα αυτοκινητου.εχοντας ενα παιδι που δε το βολεψαν.αλλα ουτε κ ο ανηψιος τα χρησιμοποιησε ιδιαιτερα.εμεις βολευτηκαμε πολυ το καλοκαιρινο καροτσι.κ πλεον το ποδηλατακι η ιωαννα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες!!!!βικυ με γεια το πλυντηριο-στεγνωτηριο!!!!θεωρω πως θα σε βολεψει πολυ.και εγω το σκεφτομαι.ειδικα το χειμωνα ειναι σωτηριο!!!!

Μαμα μια αν εχεις σκοπο να βαλεις κουνια μην παιρνεις πορτ μπεμπε.ξερω εγω;στην αρχη μωρε τρωνε κοιμουνται κλαινε μονο.χαχαχα.σιγα μην κατσουν στο σαλονι.απλα εγω σκεφτομαι για πορτμπεμπε για να τον εχω σαλονι κουζινα που ειναι ενιαιος χωρος πανω στον καναπε οταν κοιμαται.απο αυτη την αποψη.

Σε μεγαλο σπιτι κ αν κανετε εκδρομουλες θα βολεψει το παρκοκρεβατο μακροπροθεσμα

Για το ρηλαξ ειδικα για τα αγορακια δ ειναι καλο το σημειο δεσιματος.γενικα τα μωρακια εχουν ευαισθητη πλατουλα κ πρεπει να ειναι ξαπλα σε σταθερο κ σκληρο στρωμα.ουτε αυτα με τη δονηση ειναι ιδανικα

Γεια σας κοριτσια. Και εγω παρκοκρεβατο χρησιμοποιω στην κουζινα. Σιγουρα ενα παρκο θα το χρειαστειτε καποια στιγμή. Καλύτερα να πάρετε παρκοκρεβατο που θα το χρησιμοποιήσετε απο την πρωτη μερα

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Γεια σας, μανούλες! Το ρηλάξ είναι καλύτερο για όταν το μωρό είναι ξύπνιο γιατί μπορεί να βλέπει και αργότερα να παίζει με τα παιχνιδάκια που κρεμάς από πάνω. Όταν κοιμάται καλό είναι όντως να ξαπλώνει ανάσκελα για την πλατούλα του. Πάντως επειδή εγώ είχα το θήλαστρο και γύρω στις 10 ώρες την ημέρα ήμουν ακινητοποιημένη για το άρμεγμα τον είχα δίπλα μου στο ρηλάξ για να τον βλέπω, να του μιλάω, να του τραγουδάω και να μπορώ να τον πιάσω χωρίς να σηκωθώ. Επειδή έμεινε και τις πρώτες 11 μέρες στην εντατική δεν άντεχα να τον αφήνω μόνο του ούτε λεπτό. Για 'μένα όχι για το παιδί... Η γιατρός του το ήξερε και μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που βολεύει και για μετά το τάισμα που για τουλάχιστον 20 λεπτά δεν πρέπει να ξαπλώσουν. Το ρηλάξ επειδή έχει την ελαφρά κλίση είναι ό,τι πρέπει. Τη νύχτα βέβαια κοιμόταν κανονικά στο λίκνο του στο δικό μας δωμάτιο μέχρι 6 μηνών και μετά στην κούνια στο δικό του. Μέχρι 6 μηνών καλό ειναι να κοιμούνται μαζί μας. Εγώ σκόπευα να τον φοράω με μάρσιππο ring sling αλλά αφού χάσαμε το θηλασμό και έπρεπε να αντλώ, κατέληξα στο ρηλάξ. Τώρα που το σκέφτομαι αν δεν τα καταφέρει κι αυτή να πιάσει το στήθος, δε θα μπορέσω να αντλήσω, δε θα έχω χρόνο. Γαμώτο, στεναχωριέμαι... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί εντατική αυτήν τη φορά...

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μανούλες! Το ρηλάξ είναι καλύτερο για όταν το μωρό είναι ξύπνιο γιατί μπορεί να βλέπει και αργότερα να παίζει με τα παιχνιδάκια που κρεμάς από πάνω. Όταν κοιμάται καλό είναι όντως να ξαπλώνει ανάσκελα για την πλατούλα του. Πάντως επειδή εγώ είχα το θήλαστρο και γύρω στις 10 ώρες την ημέρα ήμουν ακινητοποιημένη για το άρμεγμα τον είχα δίπλα μου στο ρηλάξ για να τον βλέπω, να του μιλάω, να του τραγουδάω και να μπορώ να τον πιάσω χωρίς να σηκωθώ. Επειδή έμεινε και τις πρώτες 11 μέρες στην εντατική δεν άντεχα να τον αφήνω μόνο του ούτε λεπτό. Για 'μένα όχι για το παιδί... Η γιατρός του το ήξερε και μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που βολεύει και για μετά το τάισμα που για τουλάχιστον 20 λεπτά δεν πρέπει να ξαπλώσουν. Το ρηλάξ επειδή έχει την ελαφρά κλίση είναι ό,τι πρέπει. Τη νύχτα βέβαια κοιμόταν κανονικά στο λίκνο του στο δικό μας δωμάτιο μέχρι 6 μηνών και μετά στην κούνια στο δικό του. Μέχρι 6 μηνών καλό ειναι να κοιμούνται μαζί μας. Εγώ σκόπευα να τον φοράω με μάρσιππο ring sling αλλά αφού χάσαμε το θηλασμό και έπρεπε να αντλώ, κατέληξα στο ρηλάξ. Τώρα που το σκέφτομαι αν δεν τα καταφέρει κι αυτή να πιάσει το στήθος, δε θα μπορέσω να αντλήσω, δε θα έχω χρόνο. Γαμώτο, στεναχωριέμαι... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί εντατική αυτήν τη φορά...

Δεν έχω άλλο παιδάκι, αλλά αυτό που ακούω συνέχεια είναι ότι κάθε μωρό και κάθε γέννα είναι διαφορετικά! Να έχεις θετική σκέψη :D

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε κοριτσια!!!

Rennie συμφωνω με Ziliher, θετική σκεψη πανω απ όλα!

Πάντα υπάρχει πιθανότητα να παει κατι στραβά ακόμη και σε ιδανικες συνθήκες, αλλά ισχυει και το αντιθετο.

Ολα θα πανε καλά!

Καλημερα!πολυ ζεστη..

Εμενα η γνωμη μου ειναι χωρια καροτσι κ καθισμα αυτοκινητου.εχοντας ενα παιδι που δε το βολεψαν.αλλα ουτε κ ο ανηψιος τα χρησιμοποιησε ιδιαιτερα.εμεις βολευτηκαμε πολυ το καλοκαιρινο καροτσι.κ πλεον το ποδηλατακι η ιωαννα

Vikib να σε ρωτησω κάτι, μαλλον δεν εχω καταλάβει σωστα.

Ας υποθεσουμε οτι παρει κανεις καρότσι απλο σκετο.

Και χωρια καθισματακι αυτοκινητου.

Εχω την εντυπωση απο οσα εχω δει στο ιντερνετ ότι και χωρια να το παρεις ο καθισματακι παλι βγαινει ανα ηλικια μωρου, πχ 0-9, 9-18 κλπ

Υπάρχουν στην αγορά και 0-18 μηνων? Εννοω μπορεί να υπαρχει αλλά ειναι καταλληλο για να μπει νεογεννητο βρεφος σε 0-18?

Επισης λεει για κιλα μωρου.οχι μηνες.εμας του καροτσιου ηταν 0-13.αλλα με τιποτα δ μας βολεψε

Εχω κ φιλη ομως που το αλλαξαν μετα το χρονο.παρολο που ο μικρος της ειναι θηριακι καθοταν οκλαδον κ βολευοταν

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Και εγω παρκοκρεβατο χρησιμοποιω στην κουζινα. Σιγουρα ενα παρκο θα το χρειαστειτε καποια στιγμή. Καλύτερα να πάρετε παρκοκρεβατο που θα το χρησιμοποιήσετε απο την πρωτη μερα

Ναι το παρκο δεν θα παει χαμενο σιγουρα, το εχω σκεφτει κ αυτο, πχ τουαλέτα να θες να πας ρε παιδι μου :mrgreen:

Καλημερα κοιλιτσες!ναι μαμα.μια υπαρχουν 0-18,0-25 κ 0-36!εμεις πηραμε 0-25 οταν ηταν 6μηνων.ειναι καταλληλο απο νεογεννητο

Δλδ το παιρνεις μια και εξω λιγο μεγαλυτερο και μπαινει απο το μαιευτηριο εκει?

Καλη φαση :)

Kορίτσια μου κι εμένα δεν με βόλεψε το 3 σε 1. ΤΟ κάθισμα αυτοκινήτου 0-13 ήταν τελείως άχρηστο και το χρησιμοποιήσαμε μονο για να βγούμε από το νοσοκομείο και μετά με μεγάλο φόβο μιας και δεν δενόταν καλά στο αυτοκίνητο. Κι εμείς 6 μηνών μιας και ήταν και μεγάλο μωρό πήραμε 0-25.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ?

ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΜΑΣ Π ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ Κ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ. ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΕΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

RENNIE ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...