Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ναι ή σχεδον ναι :D

Απλα η καλαθουνα -πως να το περιγραψω- εχει αλλο στυλ απο το πορτ μπεμπε.

Σα μεγεθος και χρησιμοτητα ειναι το ιδιο.

Ενταξει.ναι δεν εννοω και εγω την κλασσικη καλαθουνα με τα σεντονια που εχει γυρω γυρω.τους φραμπαλαδες!!!!!:lol:αυτο εννοω οτι θα εχω και θα τον κοιμιζω στην αρχη.;)το πορτ μπεμπε λοιπον.μαλιστα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει.ναι δεν εννοω και εγω την κλασσικη καλαθουνα με τα σεντονια που εχει γυρω γυρω.τους φραμπαλαδες!!!!!:lol:αυτο εννοω οτι θα εχω και θα τον κοιμιζω στην αρχη.;)το πορτ μπεμπε λοιπον.μαλιστα!!!!

αααααα οκκκ χαχαχαχα :D

αααααα οκκκ χαχαχαχα :D

Τι γελας;;;δεν παιζει ρε συ να εβγαινα απο το μαιευτηριο με την σατεναδουρα.χαχαχα.δεν υπαρχει ρε παιδι μου.παιζει να ειναι εποχης που γεννηθηκε η γιαγια μου.δηλαδη:mrgreen:οκ

Τι γελας;;;δεν παιζει ρε συ να εβγαινα απο το μαιευτηριο με την σατεναδουρα.χαχαχα.δεν υπαρχει ρε παιδι μου.παιζει να ειναι εποχης που γεννηθηκε η γιαγια μου.δηλαδη:mrgreen:οκ

χαχαχα γιατι τι εχει το σατεν παρακαλω?? :rolleyes:

Αχχχχ ποσο απιστευτο ότι πλησιαζει η εποχη που και θα μπουμε αλλα και που θα βγουμε απο το μαιευτηριο...!!!!

χαχαχα γιατι τι εχει το σατεν παρακαλω?? :rolleyes:

Αχχχχ ποσο απιστευτο ότι πλησιαζει η εποχη που και θα μπουμε αλλα και που θα βγουμε απο το μαιευτηριο...!!!!

Μπλε σατεν μωρε;;;;;;χαχαχα.παρε εσυ μια ροζ που εχεις και μπουμπου.και να παρεις με πολυ φραμπαλα λεμε.και πλεχτη.καλαμωτη!!!:cool:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

ΙΣΑΒΕΛΛΑ Μ ΜΙΣΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ.

ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ Μ ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΟ Μ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ Τ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΨΑΡΙ.

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!!!!τι ωραια μερα παλι σημερα!!!!!θετικη σκεψη και ενεργεια!!!!!:D

ΚΑΛΕ ΕΣΥ Π ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΨΗΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ Κ ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΛΑΜΠΕ. ΤΟΣΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΠΟ Π ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ

Καλημερα!πως ειστε σημερα;

Ιζαμπελλα μου πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα!ξαπλα,τα φαρμακα σου κ θετικες σκεψεις!

Κοριτσια απλα να ξερετε οσες εχετε μεγαλα μωρακια το καρεκλακι για το αμαξι που εχει στα 3σε1 ειναι πολυ μικρο.η δικια μου ηθελε να απλωνει τα ποδια της.

Το ιδιο κ γενικα με τον υπνο.με το ζορι 4μηνες στο πορτμπεμπε.υπαρχουν πορτμπεμπε με ιμαντες οποτε μπαινουν κ στο αμαξι κ για βολτα.

Το ρηλαξ με μετρο.το πρωτο διμηνο οπου τα αφηνεις εκει μενουν!οποτε κ στον καναπε.

Εμεις βρηκαμε σπιτι!θα αργησουμε λιγο τη μετακομιση αλλα εφυγε ενα αγχος..

Koritsia εγω πηρα την καλαθουνα οπως την λέτε...ειναι τέλεια.γινεται λίκνο,σταθερό κουνακι...αλλά και με ρόδες.με φραμπαλαδες....λευκή....γιατι μπορεί να υπάρξει κ μπέμπα.το πορτ μπεμπε θα το έχω στο σαλόνι...έχουμε μεζονέτα.αλλα θα είναι χρήσιμο και για τις βόλτες με το καρότσι.στο καθισματακι πρέπει να είναι το μωρό στο ιχ.

Μου έφερε η αδερφή μου από Ελλάδα ένα σωρό πράγματα.εχουν ενθουσιαστεί...ειναι το πρώτο μωρό της οικογένειας....δεν θα έχω τι να τα κάνω.

Izabela οι κορτιζονες είναι για τα πνευμονακια του μωρού σε περίπτωση που βγει νωρίτερα να είναι έτοιμο.μακρια τα χεράκια από τις κοιλιτσες.ενεργοποιειται η μήτρα.ουτε όταν καταλαβαινετε συσπαση το χέρι στην κοιλιά γιατί κρατάει περισσότερο.φιλακια σε όλες...σήμερα θα βγω βολτα

Καλημερα!πως ειστε σημερα;

Ιζαμπελλα μου πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα!ξαπλα,τα φαρμακα σου κ θετικες σκεψεις!

Κοριτσια απλα να ξερετε οσες εχετε μεγαλα μωρακια το καρεκλακι για το αμαξι που εχει στα 3σε1 ειναι πολυ μικρο.η δικια μου ηθελε να απλωνει τα ποδια της.

Το ιδιο κ γενικα με τον υπνο.με το ζορι 4μηνες στο πορτμπεμπε.υπαρχουν πορτμπεμπε με ιμαντες οποτε μπαινουν κ στο αμαξι κ για βολτα.

Το ρηλαξ με μετρο.το πρωτο διμηνο οπου τα αφηνεις εκει μενουν!οποτε κ στον καναπε.

Εμεις βρηκαμε σπιτι!θα αργησουμε λιγο τη μετακομιση αλλα εφυγε ενα αγχος..

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΡηΗΛΑΞ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ Τ 3ΣΕ1 ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟΛΕΜΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ Κ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Τ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Διαφημίσεις

Koritsia εγω πηρα την καλαθουνα οπως την λέτε...ειναι τέλεια.γινεται λίκνο,σταθερό κουνακι...αλλά και με ρόδες.με φραμπαλαδες....λευκή....γιατι μπορεί να υπάρξει κ μπέμπα.το πορτ μπεμπε θα το έχω στο σαλόνι...έχουμε μεζονέτα.αλλα θα είναι χρήσιμο και για τις βόλτες με το καρότσι.στο καθισματακι πρέπει να είναι το μωρό στο ιχ.

Μου έφερε η αδερφή μου από Ελλάδα ένα σωρό πράγματα.εχουν ενθουσιαστεί...ειναι το πρώτο μωρό της οικογένειας....δεν θα έχω τι να τα κάνω.

Izabela οι κορτιζονες είναι για τα πνευμονακια του μωρού σε περίπτωση που βγει νωρίτερα να είναι έτοιμο.μακρια τα χεράκια από τις κοιλιτσες.ενεργοποιειται η μήτρα.ουτε όταν καταλαβαινετε συσπαση το χέρι στην κοιλιά γιατί κρατάει περισσότερο.φιλακια σε όλες...σήμερα θα βγω βολτα

ΜΕ ΓΕΙΑ ΙΣΑΒΕΛΑ Μ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΕ Τ ΛΕΥΚΟΥΣ ΦΡΑΜΠΑΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

Ειναι το τι θελει ο καθενας,το τι τον βολευει.εγω 3 σε 1 θα παρω γιατι θεωρω πως στην αρχη βολευει να κοιμαται στο πορτ-μπεμπε.μετα θα παει κατευθειαν κουνια.και μετα στο σαλονι μπορουμε να τα βαζουμε στο χαλι στο καθισμα αυτοκινητου.λεω εγω τωρα.αποψη μου,βεβαια!!!

Μαμμυ εχεις δικιο.εξαρταται απο την καθε οικογενεια.κ γω ετσι νομιζα.αλλα αν εχεις ενα μωρο που ξυπναει ανα 2-3ωρες για πολυ μετα το σαραντισμο ειναι κουραστικο να πηγαινοερχεσαι στο δωματιο του.αν η κουνια ειναι στο δωματιο σας ειναι διαφορετικα.νομιζω οτι στα μωρακια αρεσει η σταση μεσα στο καρεκλακι αυτοκινητου,αλλα επειδη την εβλεπα ετσι κουλουριασμενη την αφηνα μονο αν ειχε κοιμηθει μετα απο βολτα με το αμαξι

Καλημέρα!!

Vikib με το καλο η μετακόμιση!!!

Τι ζεστη αφορητη ειναι αυτη, δε αντεχω!!!

Εγω δεν ξερω ακομη που θα καταληξω (3 σε 1 ή 2 σε 1), αφου το port bebe ειναι για τοσο λιγο και ετσι κ αλλιως θα βαλω την κουνια στο δικο μας υπνοδωματιο για τον πρωτο καιρο, σιγουρα μεχρι την Ανοιξη και βλεπουμε...

Το ρηλαξ γιατι με μετρο? υπαρχει νομιζω και για 0-9 μηνων...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...