Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κορίτσια .ευτυχώς είμαι ήρεμη δεν είχα από το πρωί τίποτα.Θα μου πεις έχεις κατεβάσει μια φαρμακαποθηκη από το πρωί σε χάπι ορό και ενεσιμα .Δε πειράζει χαλάλι τουΈχω λιώσει στον ύπνο σήμερα.Αύριο μετακομίζω στο σαλόνι και μου βάφουν το υδ μου.το άλλο σκ θα φτιάξει ο μπαμπάς μας του μπέμπη.θέλει να το κάνει μόνος του να φέρω την κούνια τα πράγματα να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Ελπίζω να έρθει κανονικά τον Νοέμβρη το παιδι μου!Που θα έρθει .Θέλω να σκέφτομαι θετικα πως όλα θα πάνε καλά!

Izambella, όλα θα πάνε καλά, κοπέλα μου! Αφού το προλάβατε, μια χαρά θα είναι ο μπεμπάκος σας! Εσύ να φροντίζεις να είσαι ξεκούραστη και ψύχραιμη και να παίρνεις την αγωγή σου, όπως πρέπει. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί μ' εσένα και το μωράκι σου! Τα φιλιά μας!

Κορίτσια, κατά τη δική μου γνώμη, τα σελτεδάκια είναι απ' τα περιττά αντικείμενα. Στο λίκνο και την κούνια δεν έβαλα ποτέ γιατί το πλαστικό που έχουν από κάτω δεν αφήνουν το στρώμα να αναπνέει και αυτό το θεωρώ ανθυγιεινό για το μωρό. Του στρώνω από κάτω 2 πετσέτες χοντρές και ένα κάλυμμα κρεβατιού καπιτονέ χωρίς αδιάβροχη επένδυση όμως. Βέβαια, ο μικρός δεν έκανε ούτε αναγωγές ούτε εμετούς ποτέ. Ελπίζω ότι και η μπέμπα δε θα έχει τέτοια προβλήματα. Σελτέ έχω πάντα στην τσάντα του αν θέλω να τον αλλάξω και είμαστε εκτός σπιτιού. Όσο για το στεγνωτήριο είναι πραγματικά σωτήριο. Αν έχετε τη δυνατότητα, πάρτε αλλά όσο το δυνατόν υψηλότερης ενεργειακής κλάσης γιατί καίει πάρα πολύ ρεύμα.

Άσχετο: αν έχετε χώρο, την αλλαξιέρα βάλτε τη μέσα στο μπάνιο. Πρώτον όταν είναι νεογέννητα κρυώνουν πολύ και τρέμουν όταν τα βγάζεις απ' τη ζέστη του μπάνιου για να τα πας στο δωμάτιο και δεύτερον ειδικά τα αγοράκια κατουράνε πολύ συχνά και σε εντυπωσιακές αποστάσεις και είναι πιο εύκολο να καθαρίζεις τα πλακάκια του μπάνιου απ' το να πλένεις τοίχους και το χαλί του δωματίου... Αν σκεφτείτε τίποτα άλλο, πείτε να σας λύνουμε τις απορίες εμείς οι παλιές!

2016.pnghHGHp3.png

Izabela ξεκούραση...δηλαδή κρεβάτι...

Ηρεμια κι όλα καλά θα πάνε....

Σου έκαναν κορτιζονες γιατί φοβήθηκαν πρόωρο τοκετό.

Με τις συσπάσεις ανοίγει ο τραχηλος... Στη συνέχεια σπάνε τα νερά και πάει λέγοντας.

Εσύ λόγω μικροβιου λογικά είχες τις συσπάσεις.επομενως αν καταπολεμηθει το μικρόβιο.μια χαρά

Μην διστασεις να πας στο νοσοκομειο αν αισθανθείς οτιδήποτε...η ενδοφλέβια τοκολυτικη αγωγή δεν μπορεί να αντικατασταθει με χάπια.

Μαγνήσιο προγεστερονη και ανταλατ σου έδωσαν;

Γιατρός έχω γίνει.μην φοβάσαι για το μωρό.ειναι και μεγαλουλης...εύχομαι να έχεις ένα ανέμελο υπολοιπο

Izabela ξεκούραση...δηλαδή κρεβάτι...

Ηρεμια κι όλα καλά θα πάνεουτροτζεσταν κοέκαναν κορτιζονες γιατί φοβήθηκαν πρόωρο τοκετό.

Με τις συσπάσεις ανοίγει ο τραχηλος... Στη συνέχεια σπάνε τα νερά και πάει λέγοντας.

Εσύ λόγω μικροβιου λογικά είχες τις συσπάσεις.επομενως αν καταπολεμηθει το μικρόβιο.μια χαρά

Μην διστασεις να πας στο νοσοκομειο αν αισθανθείς οτιδήποτε...η ενδοφλέβια τοκολυτικη αγωγή δεν μπορεί να αντικατασταθει με χάπια.

Μαγνήσιο προγεστερονη και ανταλατ σου έδωσαν;

Γιατρός έχω γίνει.μην φοβάσαι για το μωρό.ειναι και μεγαλουλης...εύχομαι να έχεις ένα ανέμελο υπολοιπο

Ισαβέλλα από το μικρόβιο είναι.έπαιρνα μαγνήσιο τώρα μου αύξησε τη δόση ,άρχισα ξανά τα ουτροτζεσταν κολπικα και αναλατ.Έχω και 4 κορτιζονες να τις κανω.

Διαφημίσεις

Izambella, όλα θα πάνε καλά, κοπέλα μου! Αφού το προλάβατε, μια χαρά θα είναι ο μπεμπάκος σας! Εσύ να φροντίζεις να είσαι ξεκούραστη και ψύχραιμη και να παίρνεις την αγωγή σου, όπως πρέπει. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί μ' εσένα και το μωράκι σου! Τα φιλιά μας!

Κορίτσια, κατά τη δική μου γνώμη, τα σελτεδάκια είναι απ' τα περιττά αντικείμενα. Στο λίκνο και την κούνια δεν έβαλα ποτέ γιατί το πλαστικό που έχουν από κάτω δεν αφήνουν το στρώμα να αναπνέει και αυτό το θεωρώ ανθυγιεινό για το μωρό. Του στρώνω από κάτω 2 πετσέτες χοντρές και ένα κάλυμμα κρεβατιού καπιτονέ χωρίς αδιάβροχη επένδυση όμως. Βέβαια, ο μικρός δεν έκανε ούτε αναγωγές ούτε εμετούς ποτέ. Ελπίζω ότι και η μπέμπα δε θα έχει τέτοια προβλήματα. Σελτέ έχω πάντα στην τσάντα του αν θέλω να τον αλλάξω και είμαστε εκτός σπιτιού. Όσο για το στεγνωτήριο είναι χπραγματικά σωτήριο. Αν έχετε τη δυνατότητα, πάρτε αλλά όσο το δυνατόν υψηλότερης ενεργειακής κλάσης γιατί καίει πάρα πολύ ρεύμα.

Άσχετο: αν έχετε χώρο, την αλλαξιέρα βάλτε τη μέσα στο μπάνιο. Πρώτον όταν είναι νεογέννητα κρυώνουν πολύ και τρέμουν όταν τα βγάζεις απ' τη ζέστη του μπάνιου για να τα πας στο δωμάτιο και δεύτερον ειδικά τα αγοράκια κατουράνε πολύ συχνά και σε εντυπωσιακές αποστάσεις και είναι πιο εύκολο να καθαρίζεις τα πλακάκια του μπάνιου απ' το να πλένεις τοίχους και το χαλί του δωματίου... Αν σκεφτείτε τίποτα άλλο, πείτε να σας λύνουμε τις απορίες εμείς οι παλιές!

Έχω γελάσει τόσο πολύ με τη περιγραφή ότι κατουρανε τοίχους,το έκανα εικόνα και έκλαψα. Καλέ τόσο μακριά φτάνουν? ??

Σελτεδακια και εμένα μου είπαν οχι πολλα και όχι στο στρώμα για τη βόλτα ίσα που θα χρειαστούν μόνο Στο τέλος! Γενικά να μη πάρω πολλά τα βασικά και στη πορεία ότι χρειαστεί. Βλεπουμε.

Καλημέρα σε ολες και να έχουμε ενα όμορφο σκ!

Να ρωτησω κατι μια και επανηλθαμε στα ψωνια, το μωρο στην αρχη για υπνο θα το βαλετε σε port bebe ή στην κουνια του???? Ειναι απαραίτητο το port bebe? και επισης στην αρχη 2-3 μηνων δλδ, που το βαζουμε το μωρο ολη μερα οταν δεν κοιμαται? Σε ρηλαξ? στην κουνια? στον καναπε? (μάλλον όχι εεε...?)

Καλημέρα σε ολες και να έχουμε ενα όμορφο σκ!

Να ρωτησω κατι μια και επανηλθαμε στα ψωνια, το μωρο στην αρχη για υπνο θα το βαλετε σε port bebe ή στην κουνια του???? Ειναι απαραίτητο το port bebe? και επισης στην αρχη 2-3 μηνων δλδ, που το βαζουμε το μωρο ολη μερα οταν δεν κοιμαται? Σε ρηλαξ? στην κουνια? στον καναπε? (μάλλον όχι εεε...?)

Καλημερα!!!το πορτ μπεμπε χρειαζεται για την μεταφορα απο νοσοκομειο σπιτι.εγω θα παρω καλαθουνα και θα τον κοιμιζω εκει τους πρωτους μηνες.και οταν ειναι ξυπνιος-α οπως λες θεωρω οτι το πορτ μπεμπε ειναι καλη λυση για το σαλονι.να σηκωνεται και λιγο.

Για τη μεταφορα απο το νοσοκομειο ήξερα το καθισματακι αυτοκινητου που ειναι ως 0-9 μηνων, με αυτο ειχα σκεφτει να μεταφέρουμε τη μπεμπουλινα.

Το καλο με το port bebe ειναι οτι το χειμωνα οσο να ναι θα κραταει και πιο ζεστο το μωρο, ενω στην κουνια θα ειναι λιγοτερο ζεστο μαλλον...δεν ξερω ειμαι σε διλλημα!

Διαφημίσεις

Για τη μεταφορα απο το νοσοκομειο ήξερα το καθισματακι αυτοκινητου που ειναι ως 0-9 μηνων, με αυτο ειχα σκεφτει να μεταφέρουμε τη μπεμπουλινα.

Το καλο με το port bebe ειναι οτι το χειμωνα οσο να ναι θα κραταει και πιο ζεστο το μωρο, ενω στην κουνια θα ειναι λιγοτερο ζεστο μαλλον...δεν ξερω ειμαι σε διλλημα!

Το port bebe δεν ειναι το καθισμα του αυτοκινητου;;;;;;οεο;;;;;:confused:εγω νομιζα ειναι το καθισμα αυτοκινητου.

οοοοοοχιιι...αλλο το ενα κ αλλο το αλλο! τα πολυκαροτσια 3 in 1 ειναι καροτσι, καθισματακι αυτοκινητου και port bebe, ενω τα 2 in 1 ειναι καροτσι+καθισματακι...

Δεν το ηξερα.εγω στο χαζεμα που εχω κανει εχω δει αλλα δεν εχω δωσει βαση οπως σου ειπα.thanks!!!!ασχετη ειμαι.

οοοοοοχιιι...αλλο το ενα κ αλλο το αλλο! τα πολυκαροτσια 3 in 1 ειναι καροτσι, καθισματακι αυτοκινητου και port bebe, ενω τα 2 in 1 ειναι καροτσι+καθισματακι...

Δηλαδη το πορτ μπεμπε ειναι η καλαθουνα που λεω εγω;;;;

Δηλαδη το πορτ μπεμπε ειναι η καλαθουνα που λεω εγω;;;;

Ναι ή σχεδον ναι :D

Απλα η καλαθουνα -πως να το περιγραψω- εχει αλλο στυλ απο το πορτ μπεμπε.

Σα μεγεθος και χρησιμοτητα ειναι το ιδιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...