Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσια δε νομίζω να έχω τρομάξει περισσότερο στη ζωή μου.άρχισαν στις 12 παρά συσπασεις κάθε 5 με 3 λεπτά.Ο άντρας μου στη Δράμα και εγώ μόνη μου στο σπίτι. Πήρα τον άντρα μου και ήρθε ένας φίλος μας με έφερε στο νοσοκομείο .ήρθε και ο καημένος στις 5 το πρωί στη Λάρισα.

Μόνο το παιδι να είναι καλά κορίτσια.Μόνο αυτό!

Σε πιστευω οτι πεθανες απο το αγχος σου.ολα θα πανε μια χαρα.και ο μπεμπακος θα ειναι καλα.μην αγχωνεσαι.εισαι εκει και σας προσεχουν.εγω η ασχετη δεν ξερω καν πως ειναι οι συσπασεις γι αυτο σε ρωτησα πριν πως το καταλαβες.η παναγια να ειναι μαζι σας.

Ιζαμπελα μου τουλαχιστον τωρα εισαι στο νοσοκομειο και εχεις μπολικη φροντιδα και εκει θα σε φροντισουν ωστε ο μπεμπουλης σου να κρατηθει και αλλες βδομαδουλες! Το καλο ειναι οτι προλαβες πηγες και το αντιμετωπιζετε! Φανταζομαι την τρομερα σου ειδικα οταν εισα μονη σου στο σπιτι! Αυτο το αγχος εχω και εγω αλλα το καλο ειναι οτι η δουλεια του αντρα μου δεν ειναι τοσο μακρια! Ευχομαι ολα να πανε υπεροχα!

JhFkp2.png

Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Το καλό είναι πως είσαι μέσα στο νοσοκομείο και οι γιατροί δεν θα σε αφήσουν έτσι. Θα δεις πως θα βγεις και θα είναι τελειόμηνος ο μπεμπάκος σου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ειμαι ακόμα μέσα .περιμένω τον γιατρό να περάσει να με δει,άρχισα τη κορτιζόνη για τους πνεύμονες του μωρού .δε μου λένε κάτι άλλο

το μόνο που ξέρω ειναι πως είναι καλά ο μικρός οι παλμοί του μια χαρά.

Το ποιο πιθανό είναι να το έπαθα από την Ουρολοίμωξη.το θετικό είναι ότι 5 του μήνα μπαίνω στον 7ο.

Σας ευχαριστώ ,ελπίζω να περάσει και αυτό,να πάνε όλα καλά.

ΓΛΥΚΙΑ Μ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ Π ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ Π ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Χ Χ Χ

Ιzambella ελπίζω να έχεις ηρεμήσει και να εισαι καλύτερα και εσύ και ο μπέμπης!

Μπες να μας πεις τα νέα σου!

Πως καταλαβες οτι προκειτε για συσπάσεις και τι σε οδήγησε στο να πας στο νοσοκομείο?

Γενικά και εγώ οι συσπάσεις δεν ξέρω ακριβώς πως ειναι...

Πάντως νομίζω οτι εχω βαρυνει υπερβολικα κορίτσια, και αυτη η ζέστη δεν παλευεται πια...

Κορίτσια γύρισα σπίτι.Ο μικρος είναι περίπου 950γρ και μια χαρά. Δεν έχω διαρροή αμνιακου .το αιματακιπου είχα ειναι η από τον πολυπιδα η από την Ουρολοίμωξη. Μου έδωσε χάπια παρά πολλά χάπια όμως υποθετα κολπικα ενεσεις κορτιζονης και στο κρεβάτι,να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα, προσπαθούμε να κερδίσουμε χρονο,και να καταπολεμήσουμε το μικρόβιο της Ουρολοιμωξης. Έχω να πω ότι οι μαιες στο ιασω ειναι άψογες ενω εχθες μπήκα με συσπάσεις κάθε 3 λεπτά όχι μόνο δεν με αγχωσαν ίσα ίσα με χαλαρωαν σε σημείο να νιώθω ότι έχω ένα απλό βήχα.Σήμερα το πρωί μετά που ηρέμησα μου εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί....

Οι συσπάσεις για τις κοπέλες που ρωτάνε έχουν την εξής αίσθηση .σκληραίνει η κοιλια σαν πετρα πονας σαν πονο περιοδου και σε λιγα δευτερολεπτα χαλαρωνει και είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτα! !!

Εγω χρονομετρουσα ,για να δω πως παω!

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρων και τις προσευχές !!και κοριτσια το νου σας στις Ουρολοιμώξεις καντε καλλθεργεια συχνα εμενα ηταν ασυμπτωματικη κανενα μήνα

τωρα και εσκασε την δευτερα το βραδυ με λιγη αιματοουρια που έκανα.αν δηλαδή δεν είχα εμπειρία από πρωιγουμενες φορές θα έλεγα ειναι ο πολυποδας! !!!

Χαιρομαι ιζαμπελλα που ολα πηγαν καλα.ξεκουρασου χωρις αγχος και κοιμησου.θα σου χρειαζεται λιγος υπνος να ηρεμησεις.και ο μπεμπουκος μια χαρουλα.καλη ξεκουραση.:D

Κορίτσια γύρισα σπίτι.Ο μικρος είναι περίπου 950γρ και μια χαρά. Δεν έχω διαρροή αμνιακου .το αιματακιπου είχα ειναι η από τον πολυπιδα η από την Ουρολοίμωξη. Μου έδωσε χάπια παρά πολλά χάπια όμως υποθετα κολπικα ενεσεις κορτιζονης και στο κρεβάτι,να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα, προσπαθούμε να κερδίσουμε χρονο,και να καταπολεμήσουμε το μικρόβιο της Ουρολοιμωξης. Έχω να πω ότι οι μαιες στο ιασω ειναι άψογες ενω εχθες μπήκα με συσπάσεις κάθε 3 λεπτά όχι μόνο δεν με αγχωσαν ίσα ίσα με χαλαρωαν σε σημείο να νιώθω ότι έχω ένα απλό βήχα.Σήμερα το πρωί μετά που ηρέμησα μου εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί....

Οι συσπάσεις για τις κοπέλες που ρωτάνε έχουν την εξής αίσθηση .σκληραίνει η κοιλια σαν πετρα πονας σαν πονο περιοδου και σε λιγα δευτερολεπτα χαλαρωνει και είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτα! !!

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρων και τις προσευχές !!και κοριτσια το νου σας στις Ουρολοιμώξεις καντε καλλθεργεια συχνα εμενα ηταν ασυμπτωματικη κανενα μήνα

τωρα και εσκασε την δευτερα το βραδυ με λιγη αιματοουρια που έκανα.αν δηλαδή δεν είχα εμπειρία από πρωιγουμενες φορές θα έλεγα ειναι ο πολυποδας! !!!

Μεγάλη τρομάρα πήρες! Τέλος καλό, όλα καλά όμως, ε; :D ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!

Έχεις δίκιο για τις ουρολοιμώξεις κτλ. Είναι ύπουλες. Το τελευταίο που θέλουμε είναι μικρόβια στην ευαίσθητη περιοχή. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι ακόμα πιο δύσκολα... λίγο τα κολπικά υγρά, λίγο η υψηλή θερμοκρασία ...

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Μεγάλη τρομάρα πήρες! Τέλος καλό, όλα καλά όμως, ε; :D ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!

Έχεις δίκιο για τις ουρολοιμώξεις κτλ. Είναι ύπουλες. Το τελευταίο που θέλουμε είναι μικρόβια στην ευαίσθητη περιοχή. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι ακόμα πιο δύσκολα... λίγο τα κολπικά υγρά, λίγο η υψηλή θερμοκρασία ...

Π

Έπαθα πανικό ζιλχερ.πανικό έκανα αναπνοές να ηρεμήσω και από ένα σημείο και μετα λειτουργουσα μηχανικά. Τηλ στον άντρα μου τηλέφωνο στο γιατρό Ιασώ .Δεν έχω περάσει τετοιο σοκ ξανα ουτε θελω να ξαναπερασω .τα δευτετολεπτα μεχρι να με βαλουν στο τοκογραφο και να ακουσω το μωρο ηταν αιωνας !!μετα ησύχασα όταν τον άκουσα!

Ιζαμπελα μου χαιρομαι που ολα ειναι μια χαρα! Ξεκουραση! Μπολικη ξεκουραση για εσενα και τον μπεμπουλη, ο οποιος εχει βαλει κιλακια και πλησιαζει το κιλο! Μπραβο σας! Απο εδω και περα αφου το προλαβες και ολα πηγαν καλα δεν εχεις να ανησυχεις, παρε τα χαπια και ακολουθα τις συμβουλες του γιατρου και ολα θα ειναι παρελθον!

JhFkp2.png

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Π ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...