Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια ! μολις συνειδητοποίησα οτι πολλα απο τα μηνύματα σας δεν τα εβλεπα στο κινητο !!! βλεπω τωρα οτι η ειρήνη πχ έπεσε οτι κανονιζετε γαμους και ανακαινίσεις οτι οι Β επιπεδου και οι καμπυλες ζαχαρου πηγαν καλα και αλλα πολλα !!!συγνώμη που δεν απαντούσα σε ολες ! θα κατσω να σας διαβασω με την ηρεμία μου και θα τα δω ολα ! !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΛΕΣ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ, ΕΓΩ ΟΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ Μ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ Ω ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Η ΚΟΡΗ Μ Κ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ. Κ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΙΣΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΗ ΣΤΝΤΡΟΦΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ειμαι στο ιασω απο τις 12 .έχω συσπάσεις και μου έβαλαν όρο.Φοβάμαι κορίτσια το μωρό μου είναι πολύ νωρίς ακόμα!

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΓΛΥΚΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΗ Μ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Κορίτσια ειμαι στο ιασω απο τις 12 .έχω συσπάσεις και μου έβαλαν όρο.Φοβάμαι κορίτσια το μωρό μου είναι πολύ νωρίς ακόμα!

izambella μου τι να πω...!!! Το διάβασα μόλις, τι έγινε έτσι ξαφνικά...? Ελπίζω να εισαι καλά, προσευχομαι και εγω για σενα και το μωρο σου..

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ Π ΜΕ ΨΙΛΟΑΓΧΩΣΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ Κ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.:roll::roll:

aaa μην αγχώνεσαι, τώρα είναι φυσιολογικά, βγάζουν μαλλιά τα παιδάκια μας! Κι εγώ έχω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μόλις το διάβασα. Ιζαμπέλλα μου τι κάνεις? Πως είσαι? Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, ολα καλά θα πάνε! έχω φιλενάδα που έμεινε μέσα από τον 3ο μήνα και έχει τώρα έναν κορίτσαρο 8 μηνών! Περιμένουμε νέα σου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Ιζαμπελα μου ολα καλα θα πανε, ολες σε σκεφτομαστε και προσευχομαστε να πανε ολα μια χαρα για σενα και τον μπεμπουλη σου! Ευχομαι να μην ειναι τπτ! Μολις εχεις νεοτερα θα περιμενουμε να μας πεις! Μην αγχωνεσαι και επηρεαζεις τον μπεμπουλη!

Ειρηνη μου και σε εμενα εχουν ερθει λιγες καουρες και αναγουλες, ιδιως το βραδυ που στριφογυρναει και ο μπεμπουλης μου! Χτες το βραδυ εδωσε ρεσιταλ σε σημειο απο το σκουντα σκουντα να μην μπορω να κοιμηθω!

JhFkp2.png

Κορίτσια ειμαι ακόμα μέσα .περιμένω τον γιατρό να περάσει να με δει,άρχισα τη κορτιζόνη για τους πνεύμονες του μωρού .δε μου λένε κάτι άλλο

το μόνο που ξέρω ειναι πως είναι καλά ο μικρός οι παλμοί του μια χαρά.

Το ποιο πιθανό είναι να το έπαθα από την Ουρολοίμωξη.το θετικό είναι ότι 5 του μήνα μπαίνω στον 7ο.

Σας ευχαριστώ ,ελπίζω να περάσει και αυτό,να πάνε όλα καλά.

Μανουλες καλημερα!!!!τι κανετε;

Ιζαμπελλα τι εγινε;περαστικα παναγια μου.ολα θα πανε καλα.πως το καταλαβες;;;;;;αφου εκανες κ κορτιζονες πιστευω ολα θα κυλησουν οπως πρεπει.ο μπεμπης σε θελει καλα.ηρεμη να εισαι.θα σε προσεχουν εκει.

izambella μην αγχώνεσαι. Λίγες εβδομαδούλες ακόμα να αντέξει το μωράκι και μια χαρά θα γεννηθεί. Εφόσον σε παρακολουθούν οι γιατροί μείνε ήσυχη. Να ξεκουράζεσαι και μια χαρά θα είσαι μέχρι το τέλος.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Αχ κοριτσια δε νομίζω να έχω τρομάξει περισσότερο στη ζωή μου.άρχισαν στις 12 παρά συσπασεις κάθε 5 με 3 λεπτά.Ο άντρας μου στη Δράμα και εγώ μόνη μου στο σπίτι. Πήρα τον άντρα μου και ήρθε ένας φίλος μας με έφερε στο νοσοκομείο .ήρθε και ο καημένος στις 5 το πρωί στη Λάρισα.

Μόνο το παιδι να είναι καλά κορίτσια.Μόνο αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...