Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

mamma mia έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα κιλά. έχω βάλει 8 μέχρι στιγμής και δεν μπορώ να πω ότι τρώω υπερβολικά για να μπαίνουν έτσι εύκολα. Διάβασα ότι από το δεύτερο τρίμηνο και μετά βάζουμε το μέγιστο 500 γρ. ανά εβδομάδα. Μπράβο για την καμπύλη

Ευχαριστώ :D Το μέγιστο 500 γρ/ εβδομάδα εεεε?? 1,3 kg πήρα μόνο την τελευταία εβδομάδα! Μέχρι τότε ψιλοπαλευοταν κάπως.

Η αληθεια απο την αλλη ειναι οτι μετα τον 7ο ξεκιναει ο ανηφορος απο οτι λένε...

Μπορει σε μενα να φταιει κ οτι ειμαι ολη μερα στο σπιτι, ουτε ασκηση ουτε περπατημα, τιποτα....

Mummy και doani εσεις μια χαρουλα κρατιεστε :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλώνω παντελώς άσχετη με τα μωρουδιακά ... μόλις τώρα στο google βλέπω ότι οι πάνες αγκαλιάς δεν είναι πάνες (τύπου pampers). :eek: Σωστά; Πόσες τέτοιες θα χρειαστούμε; Είναι μόνο για το σπίτι ή και για να σκεπάζουμε το μωρό στο καρότσι πχ. ;

Επίσης, από τα λεγόμενα σελτεδάκια-πανάκια για ρέψιμο/γουλίτσες πόσα να αγοράσω; 5;

Τι άλλο χρειάζομαι άμεσα μόλις πάμε το μωρό στο σπίτι; Η αλήθεια είναι ότι πήγα σε ένα κατάστημα που πουλάει όλα αυτά τα είδη και ομολογώ ότι εάν αγοράσω όσα μου προτείνανε ως χρειαζούμενα, δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν στο σπίτι.

Με τα μπιμπερό, αποστειρωτή και το θήλαστρο τι κάνω; περιμένω να δω αν θα θηλάσω; και αν όχι, τότε να τα αγοράσω; 'Η να τα έχω για παν ενδεχόμενο να περιμένουν;

Την ιδια απορία ειχα και εγω με τις πάνες αγκαλιας χαχαχα

Όντως αν παρουμε ολα οσα λενε οι λιστες θα πρέπει να ξενιτευτούμε εμεις απο το σπιτι....

Εγώ μπιμπερο θα παρω κανα 2 γυαλινα λεω, αποστειρωτη όχι πριν γεννηθει η μπεμπουλα, επισης θηλαστρο όχι πριν δω τι παιζει. Στην αρχη ξερω οτι καλο ειναι να χρησιμοποιεί κανεις μονο το νοσοκομειακο εφόσον χρειαστει...

Ziliher τις πάνες αγκαλιάς τουλάχιστον εξ όσον γνωρίζω θα τις χρησιμοποιήσεις και ως σεντονάκια κλινικής. Είναι καλά να έχει 10-12. εγώ στο κρεβατάκι του μωρού έβαζα κανονικά το σεντονάκι από κάτω και από πάνω μία πάνα γιατί το μωρό θα βγάζει γουλίτσες και μπορεί να χρειαστεί να τις αλλάζεις τακτικά. θα τις χρησιμοποιείς παντού. Για τα σελτεδάκια καλά είναι. όσο για τον αποστειρωτή και τα μπιμπερό καλά είναι να τα έχεις γιατί εκτός από το γάλα μπορεί να χριεαστεί να δώσεις και λίγο τσάι αν έχει πονάκια. Για το θήλαστρο δεν έχει κάποια γνωστή να σου το δανείσει; Εγώ το είχα απλά στο σπίτι αλλά δεν το χρειάστηκα στην δεύτερη μου κόρη που ήξερα καλύτερα για τον θηλασμό. Στην πρώτη το χρησιμοποιούσα συχνά για να ξέρω πόσο βγάζω και αν χορταίνει το παιδί.

Δηλαδή αν εχω καταλάβει σωστά στην κουνια του μωρου μπαινουν με τη σειρα (απο κατω προς τα πανω):

Στρωμα (αυτονόητο θα μου πείτε :mrgreen: )

προστατευτικο στρωματος (λογικα)

Σελτεδακι μεγαλο (σαν το στρωμα σε μέγεθος)

Σεντονακι

Πανα αγκαλιας

παντα γυρω γυρω

Κουβερτουλα για τα μωρακια μας το χειμωνα

Καλα τα έχω καταλάβει?

Δηλαδή αν εχω καταλάβει σωστά στην κουνια του μωρου μπαινουν με τη σειρα (απο κατω προς τα πανω):

Στρωμα (αυτονόητο θα μου πείτε :mrgreen: )

προστατευτικο στρωματος (λογικα)

Σελτεδακι μεγαλο (σαν το στρωμα σε μέγεθος)

Σεντονακι

Πανα αγκαλιας

παντα γυρω γυρω

Κουβερτουλα για τα μωρακια μας το χειμωνα

Καλα τα έχω καταλάβει?

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το σελτεδάκι μπαίνει κάτω από το σεντόνι. μήπως πρέπει από πάνω για να μην αλλάζουμε συνέχεια σεντόνια;

StW9p2.png etcKp3.png

Καλησπερα.γτ αγχωνεστε βρε κοριτσια για τα κιλα;αν δ δημιουργουν υπερταση,διαβητη πρβλμτ με το θυροειδη δ πειραζει.θα τα χασουμε μετα.μπορει λιγο να δυσκολευτουμε..

Στις λιστες λεει πολλα.οι πανες αγκαλιας ειναι απαραιτητες.οπου αφησεις το μωρο πχ καναπε,καποιος να το παρει αγκαλια.σαν ελαφρυ σκεπασμα η για σεντονι.5ειναι καλα.κ σελτεδακια.αλλα δ εβαζα στην κουνια.δ λερωνε η κορη.σε αντιθεση με τον ανηψιο που ειχε παλινδρομηση κ χτρειαζοταν απειρα ρουχα κ πανακια για γουλιες.γενικα καμια δεκα τετοια.

Θηλαστρο μεχρι να σαραντησουμε μονο νοσοκομειακο.κ καλυτερα οχι πιπιλα.νερακι-τσαγακι δ χρειαζονται.ακομη κ αν θες να δωσεις συμπληρωμα στο θηλασμο καλυτερα ειναι να ειναι μητρικο κ οχι με μπουκαλι να μη συνηθισει.αυτα σε περιπτωση θηλασμου

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε; βλεπω οτι εχετε παρει πραγματακια ή εχετε δει εγω ακομα δεν εχω ψαξει τιποτα..η αληθεια ειναι οτι ψαχνουμε σπιτι πρωτα κ μολις βρουμε θα δουμε κ τα πραγματακια του μωρου μας..κ ανυπομονω πολυ...

Τελικα στην β επιπεδου που μου ζητηθηκε νακανω καμπυλη λογω αυξημενου αμνιακου υγρου η γυναικολογος δεν δινει καμπυλη αλλα μου εδωσε να κανω σακχαροκ γλυκοζυλιωμενη κ αν δει λεει κατι τοτε..οι τιμες μου ειναι καλες 80 σακχαρο κ γλυκοζυλιωμενη 4.8 μια χαρα κανονικα ομως δεν πρεπει να κανω κ καμπυλη;

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε; βλεπω οτι εχετε παρει πραγματακια ή εχετε δει εγω ακομα δεν εχω ψαξει τιποτα..η αληθεια ειναι οτι ψαχνουμε σπιτι πρωτα κ μολις βρουμε θα δουμε κ τα πραγματακια του μωρου μας..κ ανυπομονω πολυ...

Τελικα στην β επιπεδου που μου ζητηθηκε νακανω καμπυλη λογω αυξημενου αμνιακου υγρου η γυναικολογος δεν δινει καμπυλη αλλα μου εδωσε να κανω σακχαροκ γλυκοζυλιωμενη κ αν δει λεει κατι τοτε..οι τιμες μου ειναι καλες 80 σακχαρο κ γλυκοζυλιωμενη 4.8 μια χαρα κανονικα ομως δεν πρεπει να κανω κ καμπυλη;

Οι γυναικολόγοι συνιστούν την καμπύλη νομίζω μετά την 27η εβδομάδα. Όντως οι τιμές σου είναι καλές - ίσως γι αυτό να μην θέλει ο γιατρός σου να σε βάλει στη διαδικασία αυτή. Το αυξημένο αμνιακό υγρό μπορεί να προέρχεται από αυξημένο σάκχαρο, αλλά αφού δεν σου είπε κάτι ο γυναικολόγος σου, γιατί ανησυχείς;

StW9p2.png etcKp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΛΕΣ Μ.

MUMMY K DOANI ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ Κ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΟΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ Μ ΛΕΡΩΝΕ 1 ΤΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΘΑ ΑΡΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΝΟΙΣΗΧΗΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ Α ΚΑΙ ΕΧΕΙ Κ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Κ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.

Διαφημίσεις

Πιστευω θα στεγνωνουν.αναλογα κ το σπιτι-περιοχη.αλλα εγω λεω να το παρω το στεγνωτηριο.το ονειρευομαι καιρο γτ σιχαινομαι το σιδερωμα(των μπεμπε ειναι πανευκολο)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΛΙΓΟ ΣΙΔΕΡΟ. Η ΜΑΜΑ Μ Π ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΙΔΕΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το σελτεδάκι μπαίνει κάτω από το σεντόνι. μήπως πρέπει από πάνω για να μην αλλάζουμε συνέχεια σεντόνια;

Σε αυτο δεν ειμαι 100% σίγουρη, ας μας πουν οι εμπειρες :D

Αλλά μετά το σεντόνι αν μπει η πανα αγκαλιας πάλι γλιτώνουμε την αλλαγη του σεντονιου καθε 3 κ λιγο, φαντάζομαι....

Mamma mia σωστα καταλαβες.ειναι πιο ευκολο παρα να αλλαζεις καθημερινα ολα τα σεντονια

Aααα οκ :D

Για το σελτεδάκι που ρωτάει και η ziliher τι λες κάτω ή πανω από το σεντόνι??

Καλημερα κοριτσια και κοιλιτσες! Τι κανετε? φουσκωνετε? Εγω τις τελευταιες μερες νιωθω οτι φουσκωσα αρκετουτσικα! ο μικρος κανει τις καθημερινες τουμπες του να ξεπιαστει χιχι! Ανυπομονω να μπει ο Αυγουστος ο οποιος πιστευω θα περασει νερακι, λιγο που θα ειναι οι γονεις εδω, λιγο που θα παμε διακοπες, λιγο που θα βαψουμε το παιδικο και θα παρουμε τα πρωτα πραγματακια ...τσουπππ περασε ο Αυγουσος και θα πλησιασουμε ακομα πιο πολυ στο ονειρο!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...