Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Φίλες μανούλες, γεια σας! Επειδή εξαφανίστηκα για καιρό έχω χάσει ΠΟΛΛΑ επεισόδια αλλά θα προσπαθήσω να ανακάμψω… Λοιπόν, σήμερα κάναμε το Βʼ επιπέδου και μας είπαν πως το μωρό είναι κοριτσάκι, οπότε ένα ροζάκι και για ʽμένα παρακαλώ! Αυτήν τη φορά δε μου βγήκε η διαίσθηση λοιπόν. Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα είναι αγόρι. Φυσικά χαίρομαι που είναι καλά πρώτα απʼ όλα! Είναι πολύ ψηλή λέει και 468γρ. Έκανα και λόγω του διαβήτη μου τον υπέρηχο καρδιάς του εμβρύου και βγήκε άριστος , οπότε μου ʽφυγε ένα άγχος. Κατά τα άλλα, έχω πρόσθιο πλακούντα και έτσι δεν την καταλαβαίνω συνέχεια, κυρίως το βράδυ την πιάνει υπερδιέγερση και τη χαίρομαι. Από ψώνια το μόνο που θα αγοράσω είναι ένα καινούργιο ρουχαλάκι για την έξοδο απʼ το μαιευτήριο και μια κουβερτούλα απλά για να της πάρω κι εκείνης κάτι δικό της! Τα ρούχα του γιου μου θα της τα φοράω κανονικά γιατί δεν του είχα «αγορίστικα» θαλασσιά, όπως και σʼ αυτήν δε θα φορέσω ροζ. Κι επειδή θα γεννηθεί και ίδιο μήνα θα πέφτουν ακριβώς τα νούμερα, οπότε καθαρίσαμε κι από αυτό το θέμα. Αρχικά θα την έχω σε λίκνο στο δικό μας δωμάτιο για τους πρώτους 6 μήνες και μετά θα πάει στην κούνια του μικρού και ο γιος μου σε κανονικό κρεβάτι πια. Το μόνο εύχομαι αυτή να τα καταφέρει να θηλάσει γιατί τώρα δε θα μπορώ να έχω θήλαστρο, όπως έκανα με τον μεγάλο. Πότε έγινε «μεγάλος» ο γιος μου δεν κατάλαβα.. Απίστευτο μου φαίνεται ακόμα!.. Καλά αποτελέσματα εύχομαι στις εξετάσεις, με το καλό ο γάμος Doani και περαστικά Ειρήνη για την πτώση! Αφού είναι και το μπεμπάκι καλά, υπομονή και θα περάσει! Καλώς σας ξαναβρήκα!

RENNIE ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ. Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΓΙΟ Μ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΜΠΛΕ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε; Εγώ χθες είχα άδεια από την δουλειά και έτσι το έριξα στα ψώνια. Ρε κορίτσια έχω ήδη 2 παιδιά και τα πράγματα που πρέπει να αγοράσω είναι πολλά. Ευτυχώς τα περισσότερα είναι μικροπράγματα. Βρήκα στο internet λίστα με τις αγορές ενός νεογέννητου και την εκτύπωσα να την έχω μην ξεχάσω κάτι.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Εγώ με τις λίστες δεν τα πάω καλά γιατί συνειδητοποίησα στο πρώτο ότι τελικά είχα πολλά παραπάνω πράγματα από ότι χρειαζόμουν. Τώρα μου έχουν δώσει και πολλά ρούχα από μια γνωστή και πάλι θεωρώ ότι εκτός από χοντρά ρούχα για έξω δεν θα χρειαστώ κάτι άλλο και πάλι μιλάμε για μετά τον Δεκέμβρη.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ Μ 7 ΚΙΛΑ Κ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ Κ ΠΑΧΑΙΝΕΙΣ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ 4 5 Κ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΘΑ ΣΑΙ.

Μάλλον τελικα μασαμπουκώνω και παχαίνω χαχαχαχα , αλλά όχι κ έτσι κάθε μέρα βλέπω + ...χτες εφαγα αργα-κατα τις 11-ενα σουβλάκι και το πρωι ημουν +0,5!!!!!!!!!

Με αυτο το ρυθμό που θα φτάσω ως το τέλος!!? :confused:

Καλημέρα girls!

Τα αποτελέσματα της καμπυλης μου δόξα το Θεό οκ!!

Αυριο μπαινω στην 25 εβδομάδα!!!!!!!!

Rania και εγω με τις λιστες δεν τα παω καλα...μου φαινονται και καπως υπερβολικες οι περισσοτερες, λες και μετα τη γεννα δεν θα ξαναψωνισουμε ή δε θα πεταχτουμε να παρουμε κατι αν χρειαστεί...

Με αγχώνει το μακρυνάρι της λίστας τι να πω...

Διαφημίσεις

mamma mia έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα κιλά. έχω βάλει 8 μέχρι στιγμής και δεν μπορώ να πω ότι τρώω υπερβολικά για να μπαίνουν έτσι εύκολα. Διάβασα ότι από το δεύτερο τρίμηνο και μετά βάζουμε το μέγιστο 500 γρ. ανά εβδομάδα. Μπράβο για την καμπύλη

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε; Εγώ χθες είχα άδεια από την δουλειά και έτσι το έριξα στα ψώνια. Ρε κορίτσια έχω ήδη 2 παιδιά και τα πράγματα που πρέπει να αγοράσω είναι πολλά. Ευτυχώς τα περισσότερα είναι μικροπράγματα. Βρήκα στο internet λίστα με τις αγορές ενός νεογέννητου και την εκτύπωσα να την έχω μην ξεχάσω κάτι.

Marina θα μπορούσες αν θυμασαι να μου στειλεις την λιστα σε μηνυμα να την εχω κι εγω ειναι το πρωτο μας μωρακι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

Αρχισαμε να χρωματιζομαστε ολες σιγα σιγα!!!:D:D

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Ειρηνακι μου περαστικα και να προσεχεις! Εγω φοβαμαι πολυ να μη φαω καμια βουτα και τα μπαλκονια τα εχει αναλαβει ο αντρας μου για να μη γλυστρησω!

Μαμα μια εγω ευτυχως με τα κιλα ακομα καλα κρατω αλλα νομιζω το τελευταιο τριμηνο μπαινουν αερας! Αν φαω βεβαια κατι βαρυ το βραδυ το επομενο πρωι εχω σιγουρα μισο κιλο παραπανω σαν τιμωρια για να μην το ξανακανω χαχα!

Οσο για τη λιστα κοριτσια νομιζω ειναι πιο πολυ για να την εχουμε στο νου μας αλλα να μην την ακολουθουμε πιστα! Για παραδειγμα καθε οικογενεια εχει διαφορετικες αναγκες και συνηθειες και μπορει να περναει διαφορετικα την καθημερινοτητα της σε σχεση με καποια αλλη! Τωρα οι πανες και τα σελτεδακια παντα χρειαζοναται αυτα δεν μπορεις να τα αποφυγεις!

Εμενα τωρα που ηρθε η μαμα μου μου ειπε οτι θα με παει σε ενα μαγαζι με πολυ καλα υφασματα για να κανω πανουλες και σεντονακια για να εχω! Ειχε παρει απο εκει και για την ξαδερφη μου αρκετα και βγηκαν πολυ καλα!

Παντως δε θελει αγχος με τα ψωνια εχουμε καιρο ακομα! Εγω τα ξεκινησα λογω εκπτωσεων πιο πολυ για να δω τι προσφορες παιζουν!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Οσον αφορα το θεμα των κιλων εγω εχω παρει γυρω στα 4.πιστευω ειναι καλα.την αλλη εβδομαδα τωρα εχω γιατρο.οποτε θα τον ρωτησω.:-D

Λιστες κατα καιρους εχω βρει πολλες σε διαφορα σαιτ αλλα πιστευω πως πολλα πολλα που λενε δεν χρειαζονται.ειδωμεν.....ας παρουμε τα βασικα για αρχη απο ειδη φαρμακειου κ λιγα ρουχαλακια να τα εχουμε ετοιμα κ για εμας που δεν ξερουμε θα μας βοηθησουν οι παλιοτερες μανουλες.εγω εχω και την αδερφη μου κ θα μου δωσει κ πολλα.εχει ενα παιδακι σχεδον 2 και ειναι αγορακι.ηδη μου εχει φερει πανες αγκαλιας κ τετοια λευκα ειδη ας το πω ετσι.

Οσον αφορα το θεμα των κιλων εγω εχω παρει γυρω στα 4.πιστευω ειναι καλα.την αλλη εβδομαδα τωρα εχω γιατρο.οποτε θα τον ρωτησω.:-D

Λιστες κατα καιρους εχω βρει πολλες σε διαφορα σαιτ αλλα πιστευω πως πολλα πολλα που λενε δεν χρειαζονται.ειδωμεν.....ας παρουμε τα βασικα για αρχη απο ειδη φαρμακειου κ λιγα ρουχαλακια να τα εχουμε ετοιμα κ για εμας που δεν ξερουμε θα μας βοηθησουν οι παλιοτερες μανουλες.εγω εχω και την αδερφη μου κ θα μου δωσει κ πολλα.εχει ενα παιδακι σχεδον 2 και ειναι αγορακι.ηδη μου εχει φερει πανες αγκαλιας κ τετοια λευκα ειδη ας το πω ετσι.

Δηλώνω παντελώς άσχετη με τα μωρουδιακά ... μόλις τώρα στο google βλέπω ότι οι πάνες αγκαλιάς δεν είναι πάνες (τύπου pampers). :eek: Σωστά; Πόσες τέτοιες θα χρειαστούμε; Είναι μόνο για το σπίτι ή και για να σκεπάζουμε το μωρό στο καρότσι πχ. ;

Επίσης, από τα λεγόμενα σελτεδάκια-πανάκια για ρέψιμο/γουλίτσες πόσα να αγοράσω; 5;

Τι άλλο χρειάζομαι άμεσα μόλις πάμε το μωρό στο σπίτι; Η αλήθεια είναι ότι πήγα σε ένα κατάστημα που πουλάει όλα αυτά τα είδη και ομολογώ ότι εάν αγοράσω όσα μου προτείνανε ως χρειαζούμενα, δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν στο σπίτι.

Με τα μπιμπερό, αποστειρωτή και το θήλαστρο τι κάνω; περιμένω να δω αν θα θηλάσω; και αν όχι, τότε να τα αγοράσω; 'Η να τα έχω για παν ενδεχόμενο να περιμένουν;

StW9p2.png etcKp3.png

Και ξέχασα και κάτι σημαντικό....

Τώρα που θα γεννήσουμε Νοέμβριο, λέτε να προλαβαίνουν να στεγνώνουν τα ρουχαλάκια κτλ του μωρού ή αξίζει να επενδύσουμε σε ένα στεγνωτήριο;

StW9p2.png etcKp3.png

Ziliher τις πάνες αγκαλιάς τουλάχιστον εξ όσον γνωρίζω θα τις χρησιμοποιήσεις και ως σεντονάκια κλινικής. Είναι καλά να έχει 10-12. εγώ στο κρεβατάκι του μωρού έβαζα κανονικά το σεντονάκι από κάτω και από πάνω μία πάνα γιατί το μωρό θα βγάζει γουλίτσες και μπορεί να χρειαστεί να τις αλλάζεις τακτικά. θα τις χρησιμοποιείς παντού. Για τα σελτεδάκια καλά είναι. όσο για τον αποστειρωτή και τα μπιμπερό καλά είναι να τα έχεις γιατί εκτός από το γάλα μπορεί να χριεαστεί να δώσεις και λίγο τσάι αν έχει πονάκια. Για το θήλαστρο δεν έχει κάποια γνωστή να σου το δανείσει; Εγώ το είχα απλά στο σπίτι αλλά δεν το χρειάστηκα στην δεύτερη μου κόρη που ήξερα καλύτερα για τον θηλασμό. Στην πρώτη το χρησιμοποιούσα συχνά για να ξέρω πόσο βγάζω και αν χορταίνει το παιδί.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...