Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνει κανείς..χαμός, πολλά νέα .. χαχα..και το ευχάριστο πως όλα είναι καλά.Αντε έτσι φτου φτου να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα

Εγώ χάθηκα λιγάκι λόγο δουλειάς. Μιας και αισθανόμουν καλύτερα είπα να αναλάβω καμιά δουλειά και ξαφνικά βρέθηκα με 4 να τρέχω να παραδώσω. Ωραία ήταν πάντως..κουνήθηκα λιγάκι , είδα κόσμο και το σημαντικό είχαμε μια τονωτική ένεση στο οικογενιακό ταμείο.Όλα καλά αν και κουράστικα λίγο.Καμία σχέση οι αντοχές μου. Και ο μικρός να κάνει πάρτυ με κλωτσιές.:-P

Εγώ ψώνια δεν έχω κάνει καθόλου. Το έχει αναλάβει η αδερφή μου - που έχει ήδη 2 παιδάκια μικρά- και μου είπε πως θα μαζέψει αυτή όλα οσα χρειάζομαι και θα μου τα φερει τον Σεπτέμβρη. Θα δω τι υπάρχει και τοτε θα παω για ψωνια για οτι λείπει.

Με τον καλό μου το Σαββατο μετρήσαμε όλο το σπίτι και αποφασίσαμε τι αλλαγές, καινούργια έπιπλα και βαψίματα θέλουμε να κάνουμε οπότε τώρα τον Αυγουστο που έχει άδεια θα αφιερώσουμε ένα 10μερο για ανακαίνιση/μαστωρέματα και μετά θα πάμε διακοπούλες:-P

Χτές με έβγαλε και για φαγητάκι σε ένα ωραίο μαγαζί για να γιορτάσουμε την επέτειο του γάμου μας. Ενας χρόνος. Πόσο γρήγορα περνάει.Και σε λίγους μήνες θα έχουμε και ένα μικρούλι μαζί μας.Ευτυχία, τι άλλο να ζητήσει κανείς.:-D:grin::-D

Σήμερα θα πάμε το απόγευμα και στον καινούργιο γιατρό και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Εκλεισα και μαθήματα ανώδυνου τοκετού για Σεπτέμβρη.

Αυτά τα νέα μας..χαχαχα σεντόνι εγραψα

ΚΕΛΚ Μ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΗΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Εγω να σας πω όντως ψιλοαγχώθηκα με τα ψώνια...

Χτες το βράδυ εκανα μια αποτομη κίνηση γυρνώντας πλευρό στο κρεββάτι και πέθανα στον πονο χαμηλα στην κοιλια αριστερα...

Ευτυχώς πέρασε μετά από λίγο, αλλά το πόσο αναστατώθηκα και αγχώθηκα δεν λέγεται....

Για την καμπύλη μαλλον αυριο θα πάω τελικα...δεν ειχα προμηθευτει και τον ουροσυλεκτη γιατι μου εχει γραψει και γενική ουρών ο γιατρος και βρήκα πρόφαση να την αποφύγω ώστε να παω για όλα μαζι...

Ουφ...πολύ αγχος...

ΒΡΕ ΕΣΥ ΆΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ Κ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ Σ 1 ΒΙΒΛΙΟ Η ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ

ωχ θεε μου αυριο θα κανω τη καμπύλη και απο τωρα το σκεφτομαι... πως θα με τρυπήσουν τοσες φορες?? :( εχω και ουρων να κανω μαλλον τσιμπισα ουρολοίμωξη τα υγρα εγιναν ψιλομουσταρδι , προς το παρον καλο πλύσιμό και ντακταριν τοπικα ! αντε να δω τι αλλο !! ο μικρός κλασικα κλωτσάει μες τη νυχτα και δεν φτανει αυτο το πηρε είδηση ο αντρας μου και απο τις 2 το πρωι αρχιζουν τη συζήτηση , του μιλαει ο μπαμπας χαϊδεύει τη κοιλια κλωτσαει ο μπεμπης !!! οποτε ολονυκτία κανουμε !! τα στραγαλια το ουισκι και ο χριστοδουλοπουλος να τραγουδάει μας λείπει ! ! !

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ? ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΝΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΘΑ Σ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΛΙΓΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

Το a/c κ μενα μ ενοχλει.επισης πολυ ευσυγκινητη.

Στελλι καλως μας ηρθες κ συ!

Δοανι να χαιρεσαι το συζηγο!καλως να δεχτεις τη μαμακα σου κ περαστικα στη γιαγια

Μπραβο κ για τις αγορες!

Εμεις πριν μια βδομαδα ειδαμε το μικρουλι.οιεξετασεις του μηνα δ μ αρεσαν πολυ κ λεω να παω αυριο αν μπορεσω να τις δειξω στο γυναικολογο.αυριο εχω κ ενδοκρινολογο.καναμε σημερα κ τη β επ!ολα καλα με το μωρο.μικρουλι.450γρ.κ εχω συγκλονιστικα νεα!τελικα αγορακι!ακομη σοκαρισμενη ειμαι..εχουμε κ μετακομιση μεσα στον αυγουστο λογω μεταθεσης.ευτυχως στη διπλανη πολη αλλα τα σπιτια χαλια κ πανακριβα:cry:

Κελκ να ζησετε!νιοπαντροι!μες στα μελια..η ευτυχια θα ολοκληρωθει με το μωρακι σας..

Ζιλιχερ απλα να σου πω οτι καλο θα ηταν το πρωτο να ειναι περιπου 1,5μεχρι να το βαλεις σε απλο κρεβατι.να μην εχει φοβο να πεσει

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΗ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ? ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΝΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΘΑ Σ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΛΙΓΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

Χαχαχαχαχα και καμία σαμπάνια να έχουμε να ανοίγουμε .

Διαφημίσεις

Κι εγώ πήγα το πρωί κουνιστή και λυγιστή για β επιπέδου- αλλά η μικρή μας είχε αποφασίσει να κάνει γιόγκα σήμερα. Ήταν με την πλάτη γυρισμένη και τα ποδαράκια της έτσι ώστε να ακουμπάνε τα γόνατα στο μέτωπο. Είχα πιεί ένα χυμό πριν μπας και ξεκουνιόταν αλλά επειδή μας άργησε ο γιατρός περίπου μια ώρα είχε περάσει η επήρεια και είχε πάλι πέσει για ύπνο. Μέτρησε ό.τι μπορούσε όπως ήταν, μου πίεζε και την κοιλιά αρκετά (αισθάνθηκα πολύ άβολα), μου ΄πε να βήξω δυνατά, σηκώθηκα, ξανακάθισα... με τα πολλά γύρισε και είδαμε και τα υπόλοιπα...

Το πώς μεγαλώνουν είναι πολύ εντυπωσιακό... την περασμένη Δευτέρα ήταν 355 γρ. και σήμερα 480γρ.! Νταρντανογυναίκα, όχι αστεία! :D:D:D:D

Και ο τράχηλος καλός στα 3,7 εκ. Καμπύλη ζαχάρου καλή... θα πάω αυριο στην ενδοκρινολόγο να της την δείξω.

Αυτά τα νεότερα!

Σας φιλώ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ZILIHER Μ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ Τ

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ Μ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΙΖΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ Μ Κ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΧΥΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕΣΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ ΕΣΕΣΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Μ Κ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ Κ ΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Μ. ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΖΩΗ Μ ΝΑ ΣΥΚΩΘΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΓΩ Κ Ο ΓΙΟΣ Μ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ Μ ΝΑ ΣΤΑΘΩ. ΤΠ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΗΠΗΣΑ ΓΟΝΑΤΟ Τ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΜΑΥΡΙΣΔ Κ ΠΟΝΟΥΣΕ, ΠΟΝΟΥΣΔ Κ Η ΜΕΣΗ Κ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟ 2 ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ. Η ΚΟΙΛΙΑ Μ ΑΝ Κ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΔΕΝ ΠΌΝΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ Κ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ Κ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΔΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Π ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Τ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ. Κ ΤΩΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ ΠΟΔΑΡΑΚΙ Κ ΜΕΣΟΥΛΑ.

Ειρηνη μου περαστικα.κανε ενα ευχαιλεο..

Πολυ προσοχη κοριτσακια μου..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΙΚΗ Μ Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΙΛΕΟ ΤΧΞ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ Π ΘΑ Μ ΠΕΡΑΣΕΙ

Φίλες μανούλες, γεια σας! Επειδή εξαφανίστηκα για καιρό έχω χάσει ΠΟΛΛΑ επεισόδια αλλά θα προσπαθήσω να ανακάμψω… Λοιπόν, σήμερα κάναμε το Βʼ επιπέδου και μας είπαν πως το μωρό είναι κοριτσάκι, οπότε ένα ροζάκι και για ʽμένα παρακαλώ! Αυτήν τη φορά δε μου βγήκε η διαίσθηση λοιπόν. Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα είναι αγόρι. Φυσικά χαίρομαι που είναι καλά πρώτα απʼ όλα! Είναι πολύ ψηλή λέει και 468γρ. Έκανα και λόγω του διαβήτη μου τον υπέρηχο καρδιάς του εμβρύου και βγήκε άριστος , οπότε μου ʽφυγε ένα άγχος. Κατά τα άλλα, έχω πρόσθιο πλακούντα και έτσι δεν την καταλαβαίνω συνέχεια, κυρίως το βράδυ την πιάνει υπερδιέγερση και τη χαίρομαι. Από ψώνια το μόνο που θα αγοράσω είναι ένα καινούργιο ρουχαλάκι για την έξοδο απʼ το μαιευτήριο και μια κουβερτούλα απλά για να της πάρω κι εκείνης κάτι δικό της! Τα ρούχα του γιου μου θα της τα φοράω κανονικά γιατί δεν του είχα «αγορίστικα» θαλασσιά, όπως και σʼ αυτήν δε θα φορέσω ροζ. Κι επειδή θα γεννηθεί και ίδιο μήνα θα πέφτουν ακριβώς τα νούμερα, οπότε καθαρίσαμε κι από αυτό το θέμα. Αρχικά θα την έχω σε λίκνο στο δικό μας δωμάτιο για τους πρώτους 6 μήνες και μετά θα πάει στην κούνια του μικρού και ο γιος μου σε κανονικό κρεβάτι πια. Το μόνο εύχομαι αυτή να τα καταφέρει να θηλάσει γιατί τώρα δε θα μπορώ να έχω θήλαστρο, όπως έκανα με τον μεγάλο. Πότε έγινε «μεγάλος» ο γιος μου δεν κατάλαβα.. Απίστευτο μου φαίνεται ακόμα!.. Καλά αποτελέσματα εύχομαι στις εξετάσεις, με το καλό ο γάμος Doani και περαστικά Ειρήνη για την πτώση! Αφού είναι και το μπεμπάκι καλά, υπομονή και θα περάσει! Καλώς σας ξαναβρήκα!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Bρε Ειρήνη μου αγχώθηκα και μόνο που το διάβασα! Περαστικα΄κορίτσι μου και χαίρομαι που είναι καλά ο μικρούλης. Φαντάσου τι ζόρια τραβάνε τα μικρούλια μας.

Εγώ μόνο πουκουράζομαι λίγο παραπάνω και μπορεί να κάνω και τρεις μέρες να την ακούσω. Φαντάσου ένα πέσιμο! :(

Χαίρομαι που εισαι καλά και περισσότερο το μικράκι!

Οσον αφορά το θέμα του κρεβατιού εγώ θεωρώ και 2 χρονών ότι είναι μικρό για κανονικό αν κρίνω τον δικό μου που κάνει άστατο ύπνο και θα είχε πέσει τουλάχιστον 5 φορές αν του είχα κανονικό κρεβάτι! Κούνια και πάλι κούνια.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρααα σας,

Vikib μπράβο για τη Βʼ και το αγόρι σου!!

Ziliher συγχαρητήρια και σε σένα για το κοριτσακι σου!!

Irene περαστικά σου και να προσέχεις!!!!! Χρειάζεσαι ξεματιασμα!!

Rennie μπράβο και σε σενα για την κοπελάρα σου!

Εγω σήμερα εκανα την καμπύλη ζαχάρου και αναμένω τα αποτελέσματα.

Η κοιλια πάντως πλεόν είναι γενικα ευδιακριτη αρκετα, τουμπανο θα έλεγα.

Κιλά +7.... αναπνέω και παχαίνω....γκρρρ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΑ Μ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΩΤΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Καλησπέρααα σας,

Vikib μπράβο για τη Βʼ και το αγόρι σου!!

Ziliher συγχαρητήρια και σε σένα για το κοριτσακι σου!!

Irene περαστικά σου και να προσέχεις!!!!! Χρειάζεσαι ξεματιασμα!!

Rennie μπράβο και σε σενα για την κοπελάρα σου!

Εγω σήμερα εκανα την καμπύλη ζαχάρου και αναμένω τα αποτελέσματα.

Η κοιλια πάντως πλεόν είναι γενικα ευδιακριτη αρκετα, τουμπανο θα έλεγα.

Κιλά +7.... αναπνέω και παχαίνω....γκρρρ

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ Μ 7 ΚΙΛΑ Κ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ Κ ΠΑΧΑΙΝΕΙΣ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ 4 5 Κ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΘΑ ΣΑΙ.

Bρε Ειρήνη μου αγχώθηκα και μόνο που το διάβασα! Περαστικα΄κορίτσι μου και χαίρομαι που είναι καλά ο μικρούλης. Φαντάσου τι ζόρια τραβάνε τα μικρούλια μας.

Εγώ μόνο πουκουράζομαι λίγο παραπάνω και μπορεί να κάνω και τρεις μέρες να την ακούσω. Φαντάσου ένα πέσιμο! :(

Χαίρομαι που εισαι καλά και περισσότερο το μικράκι!

Οσον αφορά το θέμα του κρεβατιού εγώ θεωρώ και 2 χρονών ότι είναι μικρό για κανονικό αν κρίνω τον δικό μου που κάνει άστατο ύπνο και θα είχε πέσει τουλάχιστον 5 φορές αν του είχα κανονικό κρεβάτι! Κούνια και πάλι κούνια.

ΡΑΝΙΑ Μ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, Κ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΣΒΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ Τ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...