Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνει κανείς..χαμός, πολλά νέα .. χαχα..και το ευχάριστο πως όλα είναι καλά.Αντε έτσι φτου φτου να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα

Εγώ χάθηκα λιγάκι λόγο δουλειάς. Μιας και αισθανόμουν καλύτερα είπα να αναλάβω καμιά δουλειά και ξαφνικά βρέθηκα με 4 να τρέχω να παραδώσω. Ωραία ήταν πάντως..κουνήθηκα λιγάκι , είδα κόσμο και το σημαντικό είχαμε μια τονωτική ένεση στο οικογενιακό ταμείο.Όλα καλά αν και κουράστικα λίγο.Καμία σχέση οι αντοχές μου. Και ο μικρός να κάνει πάρτυ με κλωτσιές.:-P

Εγώ ψώνια δεν έχω κάνει καθόλου. Το έχει αναλάβει η αδερφή μου - που έχει ήδη 2 παιδάκια μικρά- και μου είπε πως θα μαζέψει αυτή όλα οσα χρειάζομαι και θα μου τα φερει τον Σεπτέμβρη. Θα δω τι υπάρχει και τοτε θα παω για ψωνια για οτι λείπει.

Με τον καλό μου το Σαββατο μετρήσαμε όλο το σπίτι και αποφασίσαμε τι αλλαγές, καινούργια έπιπλα και βαψίματα θέλουμε να κάνουμε οπότε τώρα τον Αυγουστο που έχει άδεια θα αφιερώσουμε ένα 10μερο για ανακαίνιση/μαστωρέματα και μετά θα πάμε διακοπούλες:-P

Χτές με έβγαλε και για φαγητάκι σε ένα ωραίο μαγαζί για να γιορτάσουμε την επέτειο του γάμου μας. Ενας χρόνος. Πόσο γρήγορα περνάει.Και σε λίγους μήνες θα έχουμε και ένα μικρούλι μαζί μας.Ευτυχία, τι άλλο να ζητήσει κανείς.:-D:grin::-D

Σήμερα θα πάμε το απόγευμα και στον καινούργιο γιατρό και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Εκλεισα και μαθήματα ανώδυνου τοκετού για Σεπτέμβρη.

Αυτά τα νέα μας..χαχαχα σεντόνι εγραψα

tt1d1da1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνει κανείς..χαμός, πολλά νέα .. χαχα..και το ευχάριστο πως όλα είναι καλά.Αντε έτσι φτου φτου να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα

Εγώ χάθηκα λιγάκι λόγο δουλειάς. Μιας και αισθανόμουν καλύτερα είπα να αναλάβω καμιά δουλειά και ξαφνικά βρέθηκα με 4 να τρέχω να παραδώσω. Ωραία ήταν πάντως..κουνήθηκα λιγάκι , είδα κόσμο και το σημαντικό είχαμε μια τονωτική ένεση στο οικογενιακό ταμείο.Όλα καλά αν και κουράστικα λίγο.Καμία σχέση οι αντοχές μου. Και ο μικρός να κάνει πάρτυ με κλωτσιές.:-P

Εγώ ψώνια δεν έχω κάνει καθόλου. Το έχει αναλάβει η αδερφή μου - που έχει ήδη 2 παιδάκια μικρά- και μου είπε πως θα μαζέψει αυτή όλα οσα χρειάζομαι και θα μου τα φερει τον Σεπτέμβρη. Θα δω τι υπάρχει και τοτε θα παω για ψωνια για οτι λείπει.

Με τον καλό μου το Σαββατο μετρήσαμε όλο το σπίτι και αποφασίσαμε τι αλλαγές, καινούργια έπιπλα και βαψίματα θέλουμε να κάνουμε οπότε τώρα τον Αυγουστο που έχει άδεια θα αφιερώσουμε ένα 10μερο για ανακαίνιση/μαστωρέματα και μετά θα πάμε διακοπούλες:-P

Χτές με έβγαλε και για φαγητάκι σε ένα ωραίο μαγαζί για να γιορτάσουμε την επέτειο του γάμου μας. Ενας χρόνος. Πόσο γρήγορα περνάει.Και σε λίγους μήνες θα έχουμε και ένα μικρούλι μαζί μας.Ευτυχία, τι άλλο να ζητήσει κανείς.:-D:grin::-D

Σήμερα θα πάμε το απόγευμα και στον καινούργιο γιατρό και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Εκλεισα και μαθήματα ανώδυνου τοκετού για Σεπτέμβρη.

Αυτά τα νέα μας..χαχαχα σεντόνι εγραψα

Ωραία τα νέα σου kelk :) ...Πάντως ναι...έχουμε και τα μαθήματα ανώδυνου τοκέτου να κανονίσουμε...Που θα τα κανεις?

Ωραία τα νέα σου kelk :) ...Πάντως ναι...έχουμε και τα μαθήματα ανώδυνου τοκέτου να κανονίσουμε...Που θα τα κανεις?

θα τα κάνω στο Ελενα που θα γεννήσω κιόλας. Είναι 4 3ωρα + 1 μέρα για θηλασμό. Εχει ή πρωινά, πας για μια βδομαδα ή απογευματινά κάθε παρασκευή.Εμεις θα παμε στα απογευματινα για να έρθει και ο καλός μου ωστε να παρει και την βεβαίωση που θα του επιτρέψει να είναι μέσα στον τοκετό και είναι νομίζω 3ευρώ το μάθημα αν δεν κάνω λάθος

tt1d1da1

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ Π ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΡΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ.

Εκεί που πάω εγώ σε τρυπάνε και τις 3-4 φορές!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ωχ θεε μου αυριο θα κανω τη καμπύλη και απο τωρα το σκεφτομαι... πως θα με τρυπήσουν τοσες φορες?? :( εχω και ουρων να κανω μαλλον τσιμπισα ουρολοίμωξη τα υγρα εγιναν ψιλομουσταρδι , προς το παρον καλο πλύσιμό και ντακταριν τοπικα ! αντε να δω τι αλλο !! ο μικρός κλασικα κλωτσάει μες τη νυχτα και δεν φτανει αυτο το πηρε είδηση ο αντρας μου και απο τις 2 το πρωι αρχιζουν τη συζήτηση , του μιλαει ο μπαμπας χαϊδεύει τη κοιλια κλωτσαει ο μπεμπης !!! οποτε ολονυκτία κανουμε !! τα στραγαλια το ουισκι και ο χριστοδουλοπουλος να τραγουδάει μας λείπει ! ! !

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν είναι τόσο χάλια η καμπύλη. Εμένα μου είχαν δώσει μια ωραιότατη πορτοκαλάδα στο γιο, την είχα πιει και ολα μια χαρα...βέβαια όντως η σκέψη ότι σε τρυπάνε 3-4φορές είναι άθλια αλλά δεν είναι τόσο χάλια. Και εννοείτε ότι αν σας φανεί πολύ γλυκο ζητάτε νεράκι.

Αλοίμονο από αυτές που έκαναν αμνιοπαρακέντηση που τους περνάνε βελόνα 15 εκατοστών!:(

Κάναμε το πρώτο μας μπάνιο το σάββατο. Πολύ ωραία! Βεβαια πως κατάφερα με αντιηλιακό και μαγιώ τακίνι να αρπάξωλίγο στη κοιλιά και κάτω από σκιά ακόμα δεν το έχω καταλάβει! Μάλλον για αυτό απαγορεύουν τελείως τον ήλιο στην εγκυμοσύνη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μωρέ εγώ πίνω τον εσπρέσο διπλό και σκέτο!είχα να φάω παγωτο μπορεί και 10 χρόνια.Δεν μου αρέσουν τα γλυκά βασικά.δε γινόταν να κάνανε την εξέταση με καμία σπαλομπιζολα?καμία καρμποναρα?έστω μια πίτσα! !το ίδιο είναι να.σε τρυπισουν και να έχεις στο μυαλό σου κεμπάπ το ίδιο την γλυκόζη?

:P

Καλησπερα κοιλιτσες!τι κανετε;χαθηκα αλλα εξοχικο δ εχει ιντερνετ.ωραιες οι διακοπουλες αλλα λιγο..ευτυχως πολλα μπανακια.χαιρομαι που ολα κυλανε καλα!

Μαμα.μια καλως μας ηρθατε μαμα κ κορη!

Δοανακι με το καλο ο γαμος!πολυ ωραια τα σκεφτεσαι για το δωματιο!

Εγω στην κορη εβαζα αμυγδαλελαιο 2φορες τη μερα μεχρι αυτο το σημειο περιπου κ ημουν οκ.πιο λιγα κιλα βεβαια κ ανυπαρκτη κοιλια.μετα με ολα οσα μου συνεβησαν ηταν το τελευταιο που με απασχολουσε.εκανα ραγαδες.κ μετα τη γεννα.καλλιεργεια κολπικου δ εχω κανει.συνεχιζω το διαβασμα κ επανερχομαι..

Το a/c κ μενα μ ενοχλει.επισης πολυ ευσυγκινητη.

Στελλι καλως μας ηρθες κ συ!

Δοανι να χαιρεσαι το συζηγο!καλως να δεχτεις τη μαμακα σου κ περαστικα στη γιαγια

Μπραβο κ για τις αγορες!

Εμεις πριν μια βδομαδα ειδαμε το μικρουλι.οιεξετασεις του μηνα δ μ αρεσαν πολυ κ λεω να παω αυριο αν μπορεσω να τις δειξω στο γυναικολογο.αυριο εχω κ ενδοκρινολογο.καναμε σημερα κ τη β επ!ολα καλα με το μωρο.μικρουλι.450γρ.κ εχω συγκλονιστικα νεα!τελικα αγορακι!ακομη σοκαρισμενη ειμαι..εχουμε κ μετακομιση μεσα στον αυγουστο λογω μεταθεσης.ευτυχως στη διπλανη πολη αλλα τα σπιτια χαλια κ πανακριβα:cry:

Κελκ να ζησετε!νιοπαντροι!μες στα μελια..η ευτυχια θα ολοκληρωθει με το μωρακι σας..

Ζιλιχερ απλα να σου πω οτι καλο θα ηταν το πρωτο να ειναι περιπου 1,5μεχρι να το βαλεις σε απλο κρεβατι.να μην εχει φοβο να πεσει

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

Μεγαλη ανατροπη Βικακι! πως το πηρατε? ο αντρας σου χαρηκε με το γιο?

JhFkp2.png

Α!κ η β επ κρατησε 2ωρες παρακαλω(με αναμονη)κ 20'διαλλειμμα για γλυκο κ περπατημα!δ συνεργαζοταν με τπτ ο μικρος!

Κι εγώ πήγα το πρωί κουνιστή και λυγιστή για β επιπέδου- αλλά η μικρή μας είχε αποφασίσει να κάνει γιόγκα σήμερα. Ήταν με την πλάτη γυρισμένη και τα ποδαράκια της έτσι ώστε να ακουμπάνε τα γόνατα στο μέτωπο. Είχα πιεί ένα χυμό πριν μπας και ξεκουνιόταν αλλά επειδή μας άργησε ο γιατρός περίπου μια ώρα είχε περάσει η επήρεια και είχε πάλι πέσει για ύπνο. Μέτρησε ό.τι μπορούσε όπως ήταν, μου πίεζε και την κοιλιά αρκετά (αισθάνθηκα πολύ άβολα), μου ΄πε να βήξω δυνατά, σηκώθηκα, ξανακάθισα... με τα πολλά γύρισε και είδαμε και τα υπόλοιπα...

Το πώς μεγαλώνουν είναι πολύ εντυπωσιακό... την περασμένη Δευτέρα ήταν 355 γρ. και σήμερα 480γρ.! Νταρντανογυναίκα, όχι αστεία! :D:D:D:D

Και ο τράχηλος καλός στα 3,7 εκ. Καμπύλη ζαχάρου καλή... θα πάω αυριο στην ενδοκρινολόγο να της την δείξω.

Αυτά τα νεότερα!

Σας φιλώ!

StW9p2.png etcKp3.png

κοριτσια πρεπει να σας διαβασω ολες...εμεινα πισω....ασχολητηηκα λιγο με τα πραγματα του μωρου και ξεχαστηκα...εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω την καμπυλη στις 16 αυγουστου και να φαω κανονικα πρωινο...αλλο παλι κ αυτο...

θα σας δειξω τις αγορες μου

https://www.mixibaby.de/13-tlg-bettsetpaket-von-kleiner-prinz-in-blau/baby-moebel/a-1007408/

η προικα...πηρα και τα 13 κομματια

http://www.ebay.de/itm/Babywiege-Stubenwagen-Babyschaukel-Himmelbett-Bett-weiss-Rueschen-Little-World-Neu-/252030686411

για να τον εχω στο δωματιο

τελιωμο δεν θα εχω...

ΙΣΑΒΕΛΛΑ Μ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΕ ΓΕΙΑ. ΠΡΩΙΝΟ Κ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΥΓΟΥΡΑ? ΝΟΜΙΖΩ ΡΩΤΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΟΥΡΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...