Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ποσο πολύ ισχύει αυτό που λες.. μπράβο σου κορίτσι μου!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια. Πως ειστε? Αρχίσαμε και εμείς τα ψώνια εντατικά γιανα μην μας ερθουν όλα μαζί. Κατέβασα και όλα τα βρεφικά απο τις κόρες μου. Ευτυχώς κάποια φανελάκια και φορμάκια ειναι ασπρα.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσουδια!!!! Ειρηνακι μου καλα ειμαι, με τον υπνο δεν ξερω τι θα κανω γτ βρικολακιαζω χαχα!!! Δεν κοιμαμαι καλα τελευταια!!! Σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου και μολις ετοιμασα το φαγητο για το μεσημερι, θα φωναξουμε και τον μπαμπα του να φαμε ολοι μαζι!!! Σε λιγο θα παμε να παρουμε το φωτιστικο του παιδικου και να δουμε ενα μαγαζι με αυτοκολλητα τοιχου!!! Καφεδακι βολτιτσα και λεμε να μην παμε θαλασσιτσα σημερα!!! Χτες κλεισαμε το καροτσι και την προικα και σε δυο βδομαδες θα παμε να τα παρουμε!!! Το καροτσι ειπαν θα μας το παρουν οι γονεις μου και την προικα η ξαδερφη μου που ειμαστε και κουμπαρες!!! Μπηκα στο κλιμα για τα καλα!!!! Χαχαχα!!! Σημερα ερχεται και η μαμα μου απο Σουηδια, μια βδομαδα νωριτερα απ'οτι την περιμενα γτ εχουμε μερικα τρεχαματα με τη γιαγια!!! Πολλα νεακια σας ειπα!!! Εσεις τι κανετε κοιλιτσες??

Μπράβο! Έτσι, δυναμικά στα ψώνια! :)

Ποιο καρότσι πήρατε; Κρεβατάκι;

Για το κρεβατάκι θέλω τη γνώμη σας... Σκέφτομαι να πάρω κούνια (που δε μετατρέπεται) και μετά να βάλω την μικρή σε κανονικό κρεβάτι Ή να πάρω ένα κρεβάτι που μετατρέπεται και βλέπουμε. Ο λόγος που αμφιβάλλω είναι γιατί είναι το πρώτο μας μωρό και θέλουμε να υπάρξει και δεύτερο σχετικά σύντομα (όχι 2-3 χρόνια). Βέβαια, όταν εμείς σχεδιάζουμε, ο Θεός γελάει, που λένε, αλλά τελοσπάντων, αυτή είναι η σκέψη μας.

StW9p2.png etcKp3.png

Μπράβο! Έτσι, δυναμικά στα ψώνια! :)

Ποιο καρότσι πήρατε; Κρεβατάκι;

Για το κρεβατάκι θέλω τη γνώμη σας... Σκέφτομαι να πάρω κούνια (που δε μετατρέπεται) και μετά να βάλω την μικρή σε κανονικό κρεβάτι Ή να πάρω ένα κρεβάτι που μετατρέπεται και βλέπουμε. Ο λόγος που αμφιβάλλω είναι γιατί είναι το πρώτο μας μωρό και θέλουμε να υπάρξει και δεύτερο σχετικά σύντομα (όχι 2-3 χρόνια). Βέβαια, όταν εμείς σχεδιάζουμε, ο Θεός γελάει, που λένε, αλλά τελοσπάντων, αυτή είναι η σκέψη μας.

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΝΙΑ Π ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ Κ ΑΦΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

Καλησπερα κοριτσια και ευχαριστω για τις ευχουλες! Ειρηνη δεν ξεχασες τπτ χαχα!

Ziliher καροτσι ειδα της peg perego ολο το συστημα μεταφορας, ειναι τα αγαπημενα μου και ηθελα απο την αρχη αυτα, διαλεξα απο τα καινουρια μοντελα σχετικα το πιο οικονομικο!

http://www.fatsules.gr/paidiko-karotsi-peg-perego-book-plus-51-sportivo-modular-2015.html

Αυτο ακριβως πηρα και απο το καταστημα αυτο! Αν εισαι κοντα στη Θεσσαλονικη αξιζει να δεις και εκει, οι τιμες και απο κοντα αν ψωνησεις ειναι αυτες που αναγραφονται στο site! Κρεβατακι δεν ειδα ακομα, θα παμε με ενα φιλο μας σε γνωστο του λογικα μεσα στον αυγουστο να παραγγειλουμε!Λογικα θα δω για απλη κουνια και οχι μετατρεπομενη και μια συρταριερα και πανω θα βαλω την αλλαξιερα! Σημερα πηρα το φωτιστικο και παρηγγειλα και αυτοκολλητο τοιχου! Αυτα! Επα να παρω και μια μπλουζιτσα για μενα!

JhFkp2.png

κοριτσια πρεπει να σας διαβασω ολες...εμεινα πισω....ασχολητηηκα λιγο με τα πραγματα του μωρου και ξεχαστηκα...εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω την καμπυλη στις 16 αυγουστου και να φαω κανονικα πρωινο...αλλο παλι κ αυτο...

θα σας δειξω τις αγορες μου

https://www.mixibaby.de/13-tlg-bettsetpaket-von-kleiner-prinz-in-blau/baby-moebel/a-1007408/

η προικα...πηρα και τα 13 κομματια

http://www.ebay.de/itm/Babywiege-Stubenwagen-Babyschaukel-Himmelbett-Bett-weiss-Rueschen-Little-World-Neu-/252030686411

για να τον εχω στο δωματιο

τελιωμο δεν θα εχω...

Διαφημίσεις

κοριτσια πρεπει να σας διαβασω ολες...εμεινα πισω....ασχολητηηκα λιγο με τα πραγματα του μωρου και ξεχαστηκα...εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω την καμπυλη στις 16 αυγουστου και να φαω κανονικα πρωινο...αλλο παλι κ αυτο...

θα σας δειξω τις αγορες μου

https://www.mixibaby.de/13-tlg-bettsetpaket-von-kleiner-prinz-in-blau/baby-moebel/a-1007408/

η προικα...πηρα και τα 13 κομματια

http://www.ebay.de/itm/Babywiege-Stubenwagen-Babyschaukel-Himmelbett-Bett-weiss-Rueschen-Little-World-Neu-/252030686411

για να τον εχω στο δωματιο

τελιωμο δεν θα εχω...

Μένεις εκτός Ελλάδας;

StW9p2.png etcKp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου! Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!!

Irene εμείς γλωσσοκοπάνες!!!? χαχαχαχα...Μα απορώ γιατί το λες αυτό...?

Doani να χαίρεσαι τον άντρα σου! Με γεια και τα ψώνια!!

Ziliher και εγώ κούνια απλή θα σου έλεγα...Και εγώ απλή κούνια σκέφτομαι βεβαια η αλήθεια είναι οτι έχω και ενα κρεββάτι ημίδιπλο στο σπίτι που μου περισσευει...

Marina με το καλό τα ψώνια σου και εσύ!

Ισαβέλλα ωραιες οι αγορές σου!

Ωχ μόνο έγω μου φαίνεται έχω μείνει πίσω......Με έχει φάει η σκέψη και από πράξη μηδεν...Και τώρα που το συνειδητοποιώ σιγα σιγα τελειωνει και ο Ιούλιος...

Kαλημέρα κορίτσια μου! Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!!

Irene εμείς γλωσσοκοπάνες!!!? χαχαχαχα...Μα απορώ γιατί το λες αυτό...?

Doani να χαίρεσαι τον άντρα σου! Με γεια και τα ψώνια!!

Ziliher και εγώ κούνια απλή θα σου έλεγα...Και εγώ απλή κούνια σκέφτομαι βεβαια η αλήθεια είναι οτι έχω και ενα κρεββάτι ημίδιπλο στο σπίτι που μου περισσευει...

Marina με το καλό τα ψώνια σου και εσύ!

Ισαβελλά ωραιες οι αγορές σου!

Ωχ μόνο έγω μου φαίνεται έχω μείνει πίσω......Με έχει φάει η σκέψη και από πράξη μηδεν...Και τώρα που το συνειδητοποιώ σιγα σιγα τελειωνει και ο Ιούλιος...

Κι εγώ τίποτα δεν έχω ψωνίσει, αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να κάνω μέσα στον Αύγουστο. Τουλάχιστον, να βάψω το υποψήφιο παιδικό δωμάτιο ... :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω εχω μπει εντατικα στα ψωνια, θελω να βαψω το παιδικο υδ πρωτα να παρω κουρτινες και θα ανεβουμε θεσσαλονικη το σεμπτεμβριο να τα παρουμε ολα, οτι χρειαζόμαστε, ενταξει κατι φορμακια γαντακια παπουτσακια σκουφακια τα παίρνω αλλα οχι με πρόγραμμα , θα παρω οτι χρειαζετε για τη βαλιτσα τωρα μη γινει καμια στραβή και τα υπόλοιπα το σεπτεμβριο !

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!!!καλη εβδομαδα να εχουμε.με γεια τα ψωνια σας σε οσες εχουν κλεισει-ψωνισει πραγματακια.εγω οπως σας εχω πει ουτε καν εχω κοιταξει τι θελω.πρεπει καποια στιγμη.απο σεπτεμβριο βλεπουμε.δεν αργουν να ερθουν σιγα.κατα τα αλλα ησυχα!!!!!μια δυσκολια στο κρεβατι στο στριφογυρισμα αρχιζω να αποκτω.αυτα!!!!!!;)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Εγω να σας πω όντως ψιλοαγχώθηκα με τα ψώνια...

Χτες το βράδυ εκανα μια αποτομη κίνηση γυρνώντας πλευρό στο κρεββάτι και πέθανα στον πονο χαμηλα στην κοιλια αριστερα...

Ευτυχώς πέρασε μετά από λίγο, αλλά το πόσο αναστατώθηκα και αγχώθηκα δεν λέγεται....

Για την καμπύλη μαλλον αυριο θα πάω τελικα...δεν ειχα προμηθευτει και τον ουροσυλεκτη γιατι μου εχει γραψει και γενική ουρών ο γιατρος και βρήκα πρόφαση να την αποφύγω ώστε να παω για όλα μαζι...

Ουφ...πολύ αγχος...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Εγω να σας πω όντως ψιλοαγχώθηκα με τα ψώνια...

Χτες το βράδυ εκανα μια αποτομη κίνηση γυρνώντας πλευρό στο κρεββάτι και πέθανα στον πονο χαμηλα στην κοιλια αριστερα...

Ευτυχώς πέρασε μετά από λίγο, αλλά το πόσο αναστατώθηκα και αγχώθηκα δεν λέγεται....

Για την καμπύλη μαλλον αυριο θα πάω τελικα...δεν ειχα προμηθευτει και τον ουροσυλεκτη γιατι μου εχει γραψει και γενική ουρών ο γιατρος και βρήκα πρόφαση να την αποφύγω ώστε να παω για όλα μαζι...

Ουφ...πολύ αγχος...

Καλημερα κοριτσι!!!γιατι ψιλοαγχωθηκες;;εγω δεν αγχωνομαι.μη σου πω οκτωβριο θα ψωνισω.θεωρω οτι ακομη ειναι νωρις.και ρουχαλακια εγω σου λεω:ποσο θα κανεις να τα πλυνεις να στεγνωσουν κ να τα σιδερωσεις;ενα μηνα;δυο μηνες;χαχαχα:confused:

και εγω ρε γαμωτο πρεπςι να παω για γενικες μαλλον τεταρτη πεμπτη.

Καλημερα κοριτσι!!!γιατι ψιλοαγχωθηκες;;εγω δεν αγχωνομαι.μη σου πω οκτωβριο θα ψωνισω.θεωρω οτι ακομη ειναι νωρις.και ρουχαλακια εγω σου λεω:ποσο θα κανεις να τα πλυνεις να στεγνωσουν κ να τα σιδερωσεις;ενα μηνα;δυο μηνες;χαχαχα:confused:

και εγω ρε γαμωτο πρεπςι να παω για γενικες μαλλον τεταρτη πεμπτη.

Λες ε Mummy μου??? ξέρω γω κάηκε ο εγκέφαλος μου το σκ και έχει παρουσιάσει βλάβη τώρα :?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...