Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Κορίτσια,

Εγώ έκανα την καμπύλη χθες και αρνούμαι να πάω να πάρω τα αποτελέσματα... Ελπίζω όλα καλά να είναι.

Έτσι κι αλλιώς από την 6η εβδομάδα, επειδή είχα αυξημένο σάκχαρο νηστείας (95-98), η ενδοκρινολόγος μου έδωσε μια δίαιτα - διατροφή για διαβητικούς των 1800 θερμίδων. Όσο μπορώ την ακολουθώ και νομίζω θα είμαι εντάξει και θα αποφύγω την ινσουλίνη. Μου έχει δώσει κι ένα μηχανηματάκι και μετράω το σάκχαρο 5-6 φορές τη μέρα (με βελονίτσες...). Αποτέλεσμα βέβαια είναι να έχω πάρει μόνο 1 κιλό μέχρι τώρα. Τρώω κανένα παγωτάκι πού και πού... (1-2 φορές την εβδομάδα). Έχω παρατηρήσει όμως ότι αυτό που μου ανεβάζει πιο πολύ το σάκχαρο είναι το ρύζι, παρά οποιοδήποτε γλυκό! :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Π Σ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ Π ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ.

Όντως πολύ χάλια... σου δώσανε με γεύση ή σκέτο;

Εμένα με άφηνε να πιω νερό και μάλιστα η ενδοκρινολόγος μου είπε να έχω πιει και από πριν νερό ώστε να μην μου πέσει βαρύ.

StW9p2.png etcKp3.png

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Π Σ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ Π ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ.

Εγω δεν εχω θεμα με το γλυκο.φοβαμαι το αιμα οχι την βελονα.καθε φορα που παω η γυναικα με ξερει δεν ποναω ουτε καν.εγω στο μυαλο μου λεω :και τωρα θα λιποθυμησω και τωρα θα λιποθυμησω!!!!!δεν μπορω με τιποτα την αισθηση οτι γεμιζει το μπουκαλακι εκεινο με αιμα!:cry:

Διαφημίσεις

Όντως πολύ χάλια... σου δώσανε με γεύση ή σκέτο;

Εμένα με άφηνε να πιω νερό και μάλιστα η ενδοκρινολόγος μου είπε να έχω πιει και από πριν νερό ώστε να μην μου πέσει βαρύ.

ΣΚΕΤΟ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΚΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΜΕ ΓΕΥΣΗ.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Μ Κ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΒΑΡΥ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΣΚΕΤΟ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΚΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΜΕ ΓΕΥΣΗ.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Μ Κ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΒΑΡΥ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Σε μερικά διαγνωστικά κέντρα έχει γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι, αλλά το πιο συνηθισμένο είναι το σκέτο. Αν κάνει καμία με σκέτο, βοηθάει να έχει μαζί της φρέσκο χυμό λεμόνι και να τον ρίξει μέσα για να το πιει πιο εύκολα.

StW9p2.png etcKp3.png

Σε μερικά διαγνωστικά κέντρα έχει γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι, αλλά το πιο συνηθισμένο είναι το σκέτο. Αν κάνει καμία με σκέτο, βοηθάει να έχει μαζί της φρέσκο χυμό λεμόνι και να τον ρίξει μέσα για να το πιει πιο εύκολα.

ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ. Κ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ Μ ΑΠΟ ΧΤΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ. ΣΒ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΒ, ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ :(

ΤΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ Π ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ Κ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΟΙ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΜΑΜΙΑ Κ ΜUMMY ΤΙ Μ ΚΑΝΟΥΝ ΛΥΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΓΩΤΑ Κ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ?

DOANI M RANIA ZIHLER ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ?

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ Π ΧΑΘΗΚΑΝ?

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσουδια!!!! Ειρηνακι μου καλα ειμαι, με τον υπνο δεν ξερω τι θα κανω γτ βρικολακιαζω χαχα!!! Δεν κοιμαμαι καλα τελευταια!!! Σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου και μολις ετοιμασα το φαγητο για το μεσημερι, θα φωναξουμε και τον μπαμπα του να φαμε ολοι μαζι!!! Σε λιγο θα παμε να παρουμε το φωτιστικο του παιδικου και να δουμε ενα μαγαζι με αυτοκολλητα τοιχου!!! Καφεδακι βολτιτσα και λεμε να μην παμε θαλασσιτσα σημερα!!! Χτες κλεισαμε το καροτσι και την προικα και σε δυο βδομαδες θα παμε να τα παρουμε!!! Το καροτσι ειπαν θα μας το παρουν οι γονεις μου και την προικα η ξαδερφη μου που ειμαστε και κουμπαρες!!! Μπηκα στο κλιμα για τα καλα!!!! Χαχαχα!!! Σημερα ερχεται και η μαμα μου απο Σουηδια, μια βδομαδα νωριτερα απ'οτι την περιμενα γτ εχουμε μερικα τρεχαματα με τη γιαγια!!! Πολλα νεακια σας ειπα!!! Εσεις τι κανετε κοιλιτσες??

JhFkp2.png

ZILIHER ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ :tongue::tongue:

Χαχαχα, σιγά το ονοματάκι! :)

Καλά είμαστε κι εμείς... έχω καμιά ώρα που ξύπνησα και η μπέμπα δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Πίνω όμως γάλα, που νομίζω ότι της αρέσει, και όπου να ναι θα ξεκινήσει το καράτε! :D:D:D

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

StW9p2.png etcKp3.png

Kαλημερα κοριτσουδια!!!! Ειρηνακι μου καλα ειμαι, με τον υπνο δεν ξερω τι θα κανω γτ βρικολακιαζω χαχα!!! Δεν κοιμαμαι καλα τελευταια!!! Σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου και μολις ετοιμασα το φαγητο για το μεσημερι, θα φωναξουμε και τον μπαμπα του να φαμε ολοι μαζι!!! Σε λιγο θα παμε να παρουμε το φωτιστικο του παιδικου και να δουμε ενα μαγαζι με αυτοκολλητα τοιχου!!! Καφεδακι βολτιτσα και λεμε να μην παμε θαλασσιτσα σημερα!!! Χτες κλεισαμε το καροτσι και την προικα και σε δυο βδομαδες θα παμε να τα παρουμε!!! Το καροτσι ειπαν θα μας το παρουν οι γονεις μου και την προικα η ξαδερφη μου που ειμαστε και κουμπαρες!!! Μπηκα στο κλιμα για τα καλα!!!! Χαχαχα!!! Σημερα ερχεται και η μαμα μου απο Σουηδια, μια βδομαδα νωριτερα απ'οτι την περιμενα γτ εχουμε μερικα τρεχαματα με τη γιαγια!!! Πολλα νεακια σας ειπα!!! Εσεις τι κανετε κοιλιτσες??

ΑΡΧΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΛΗΣ Σ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ Σ ΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ Κ ΤΕΛΟΣ... ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ Χ Χ Χ

Χαχαχα, σιγά το ονοματάκι! :)

Καλά είμαστε κι εμείς... έχω καμιά ώρα που ξύπνησα και η μπέμπα δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Πίνω όμως γάλα, που νομίζω ότι της αρέσει, και όπου να ναι θα ξεκινήσει το καράτε! :D:D:D

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ Μ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Χ Χ Χ

Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...