Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καλησπέρα Makelen και εμένα το ίδιο μου είπε τώρα θα αρχίσω και εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου. Μου είπε για να δει αν είναι κυστικά αν καταλαβα καλά και να κάνω παράλληλα και εξετάσεις αίματος την ίδια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου ακούστηκε και εμένα κάπως ... αλλά λέω οκ σκέψου ότι αυτοί ειναι εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ εγω μόνο που το ακουσα γουρλωσα τα μάτια 🙄  Καλη επιιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελά ντε τι πράγμα ειναι αυτο ρε γμτ... στο μεταξύ το διαγνωστικο που εχω κοντα για να μην περιμενω εκει, αυριο δεν εχει να πηγαινα να ξεμπερδεψω...απο Δευτερα και νηστικη εντελως μου ειπαν...έτσι κ αλλιως θα τη συνδιασω και με τη γενικη αιματος που μου εχει γραψει....

Αν βγει κατι περιεργο μετα τι κανουμε?? προσεκτικη διατροφη ή διατροφολόγο??

Ελά ντε τι πράγμα ειναι αυτο ρε γμτ... στο μεταξύ το διαγνωστικο που εχω κοντα για να μην περιμενω εκει, αυριο δεν εχει να πηγαινα να ξεμπερδεψω...απο Δευτερα και νηστικη εντελως μου ειπαν...έτσι κ αλλιως θα τη συνδιασω και με τη γενικη αιματος που μου εχει γραψει....

Αν βγει κατι περιεργο μετα τι κανουμε?? προσεκτικη διατροφη ή διατροφολόγο??

Εδω με το ζορι παω για γενικη αιμ.οχι νσ με τρυπησει τοσες φορες.παναγια μου!!!!

:roll:μετα δεν ξερω.θα μας πει ο γιατρος μωρε!δεν μπορω καθολου το αιμα.πεφτω κατω!το πως θα γεννησω δεν ξερω.:roll:

Εδω με το ζορι παω για γενικη αιμ.οχι νσ με τρυπησει τοσες φορες.παναγια μου!!!!

:roll:μετα δεν ξερω.θα μας πει ο γιατρος μωρε!δεν μπορω καθολου το αιμα.πεφτω κατω!το πως θα γεννησω δεν ξερω.:roll:

Mummy μου σ αυτο το τελευταίο το ιδιο αναρωτιέμαι κ εγω... :confused:

Αλλά πιστεύω ότι ο Θεός μας εχει πλασμένες για να αντεξουμε.

Mummy μου σ αυτο το τελευταίο το ιδιο αναρωτιέμαι κ εγω... :confused:

Αλλά πιστεύω ότι ο Θεός μας εχει πλασμένες για να αντεξουμε.

Ναι ετσι πιστευω.η εμπειρια μου παντως απο την προηγουμενη μου φορα αν και ημουν μολις 17εβδ ηταν αθλια.δεν κρινω με βαση την ψυχολογια.ειχα πονους κ εκανα 22ωρες.κ παρακαλουσα κντε μου επισκληρ να μην ποναω κ μοθ εκαναν λιγο πριν μπω χειρ.ελεος.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου! Τι κανετε? Εγω νυσταζω συνεχεια απο χτες!!! Δεν κοιμηθηκα και καλα το βραδυ γτ σκεφτομουν τον μπεμπακο μου και αυτος εδινε πονο!!! χιχι!!!

Για καμπυλη σακχαρου και εγω δεν ξερω ακομα, περιμενω να δω τι θα μου πει ο γιατρος, την φοβαμαι και εγω πολυ, τοση ωρα νυστικη κιολας, με βλεπω να σοριαζομαι κατω, ο αιματοκριτης εχει πεσει και αυτος στα ταρταρα στην τελευταια μου γενικη αιματος στο 31, απο σημερα ξεκινησα κα δευτερο χαπακι σιδηρου!

Βλεπω η παρεουλα μας πηρε φορα και χαιρομαι! Μη με μαλωσετε αλλα εχουν μεινει λιγοτερο απο 3 βδομαδες για να παω διακοπουλες στη Θασο και ανυπομονω! Ελεγα στον αντρα μου οταν εβλεπα τους τουριστες αντε να ερθει ο καιρος να νιωσω και εγω λιγο τουριστρια!!! χαχαχα!!! Για τα παγωτα δε σχολιαζω γτ και εγω τα εχω ταραξει και οχι μονο τα παγωτα, απορω πως κρατιεμαι καλα στα κιλα!!!

JhFkp2.png

Kαλημερούδια doani! εγω 2 σίδηρο παίρνω εδω και 1,5 μήνα, αλλιως δεν θα την παλευα καθόλου...

Διακοπες ακούω!!!! Τέλεια!!! Δεν αντέχω αλλο ρε γμτ...ζεστενομαι, αλλά που να πας σκ στην Αθήνα....ουφφφφφφφφφ

Από κιλά πόσα έχεις πάρει θύμισε μου... Εμενα στη ζυγαρια του γιατρου παντα βγαινω πολύ περισσοτερο, παω και βραδυ μετα το φαγητο ισως γι αυτο και ολο μου λεει προσεχε και προσεχεεεεε....

Kαλημερούδια doani! εγω 2 σίδηρο παίρνω εδω και 1,5 μήνα, αλλιως δεν θα την παλευα καθόλου...

Διακοπες ακούω!!!! Τέλεια!!! Δεν αντέχω αλλο ρε γμτ...ζεστενομαι, αλλά που να πας σκ στην Αθήνα....ουφφφφφφφφφ

Από κιλά πόσα έχεις πάρει θύμισε μου... Εμενα στη ζυγαρια του γιατρου παντα βγαινω πολύ περισσοτερο, παω και βραδυ μετα το φαγητο ισως γι αυτο και ολο μου λεει προσεχε και προσεχεεεεε....

Εγω εδω στο σπιτι ζυγιζομαι το πρωι και ειμαι στα +3,5 ευτυχως! Ο γιατρος δε με ζυγισε ποτε! Το βραδυ μετα το φαγητο ειμαι ενα κιλο πανω σιγουρα!

Ασε εγω το ειχα ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι χωρις διακοπες δεν μπορω, βεβαια πρωτα να ειμαι καλα! Οταν παω διακοπες γεμιζουν οι μπαταριες για το χειμωνα!

JhFkp2.png

Εγω εδω στο σπιτι ζυγιζομαι το πρωι και ειμαι στα +3,5 ευτυχως! Ο γιατρος δε με ζυγισε ποτε! Το βραδυ μετα το φαγητο ειμαι ενα κιλο πανω σιγουρα!

Ασε εγω το ειχα ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι χωρις διακοπες δεν μπορω, βεβαια πρωτα να ειμαι καλα! Οταν παω διακοπες γεμιζουν οι μπαταριες για το χειμωνα!

Σουπερ, πιστευω δεν κινδυνευεις τοτε να ξεπερασεις το κλασσικο 12 αρι κιλων...

να πατε να πατε παιδια μου και για εμας!! :D :D

Σουπερ, πιστευω δεν κινδυνευεις τοτε να ξεπερασεις το κλασσικο 12 αρι κιλων...

να πατε να πατε παιδια μου και για εμας!! :D :D

Χαχα ελα θα παρω μεγαλη βαλιτσα, χωρας και εσυ!!! Δε θα μας καταλαβουν!!!! :tongue::tongue::tongue:

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

ναι χάθηκαν...ελπίζω να επιστέψουν συντομα να μας πουν ευχαριστα νέα.

Και εσύ Ειρήνη πες μας τι έγινε με την καμπύλη? ολά καλα ευχομαι :D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΜΩΛΙΣ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

3,5 κιλα? θεα σε βρισκω μοντελακι ουτε θα το καταλαβεισ οτι γεννησεσ. το πολυ να παρεισ αλλα 5 με 6 μια χαρα.

Καλημερα κοριτσια μου! Τι κανετε? Εγω νυσταζω συνεχεια απο χτες!!! Δεν κοιμηθηκα και καλα το βραδυ γτ σκεφτομουν τον μπεμπακο μου και αυτος εδινε πονο!!! χιχι!!!

Για καμπυλη σακχαρου και εγω δεν ξερω ακομα, περιμενω να δω τι θα μου πει ο γιατρος, την φοβαμαι και εγω πολυ, τοση ωρα νυστικη κιολας, με βλεπω να σοριαζομαι κατω, ο αιματοκριτης εχει πεσει και αυτος στα ταρταρα στην τελευταια μου γενικη αιματος στο 31, απο σημερα ξεκινησα κα δευτερο χαπακι σιδηρου!

Βλεπω η παρεουλα μας πηρε φορα και χαιρομαι! Μη με μαλωσετε αλλα εχουν μεινει λιγοτερο απο 3 βδομαδες για να παω διακοπουλες στη Θασο και ανυπομονω! Ελεγα στον αντρα μου οταν εβλεπα τους τουριστες αντε να ερθει ο καιρος να νιωσω και εγω λιγο τουριστρια!!! χαχαχα!!! Για τα παγωτα δε σχολιαζω γτ και εγω τα εχω ταραξει και οχι μονο τα παγωτα, απορω πως κρατιεμαι καλα στα κιλα!!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΗΛΙΟ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ :-D

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ Π ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΡΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ.

Απο τωρα την ψιλιαζομαι οτι θα λιποθυμησω.:cry:

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Π Σ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ Π ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...