Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Τη νιώθω έντονα, ώρες ώρες αρκετά έντονα σε σημείο να διακρίνω την κίνηση πάνω από ρούχα (λεπτα ρουχα όπως φανελάκι) σαν τρανταγματακι, αλλες πιο χαλαρα, σχεδον πάντα το κάτω μέρος της κοιλιας, σπανιοτερα πανω απο τον αφαλο.

Μάλλον όμως ειναι τα χερακια της γιατι ο γιατρος ειπε ότι ειναι με το κεφαλι κάτω, έτσι μου ειχε πει κ ο αλλος στη Β'.

Σήμερα είναι ηρεμη για την ώρα, το βραδυ όμως πηγαινε κ ερχόταν και με ξαγρύπνησε!

Κ εμενα με το κεφαλι κατω ειναι.εγω τον νιωθω και λιγο πιο δεξια απο τον αφαλο κ ελαχιστα πιο πανω.μαλλον εκει ειναι ποδια.εμενα εχει στανταρ ωρες.λιγο το πρωι λιγο το μεσημερι και μετα τις 7 το απογευμα.δεν κανω πλακα.αυτες ειναι οι ωρες του.απολαυση ειναι ομως.εγω του μιλαω κιολας το απογευμα οταν τον νιωσω.σκεψου!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Κ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ Μ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

:D έτσι κ έμενα σαν να δυναμώνει και να δίνει πονο χαχαχαχα...ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ εμενα με το κεφαλι κατω ειναι.εγω τον νιωθω και λιγο πιο δεξια απο τον αφαλο κ ελαχιστα πιο πανω.μαλλον εκει ειναι ποδια.εμενα εχει στανταρ ωρες.λιγο το πρωι λιγο το μεσημερι και μετα τις 7 το απογευμα.δεν κανω πλακα.αυτες ειναι οι ωρες του.απολαυση ειναι ομως.εγω του μιλαω κιολας το απογευμα οταν τον νιωσω.σκεψου!!!!!!

Και εγώ της λέω καλημέρα το πρωί, όταν τρωω και κουνιέται παλι της ψιλομιλαω.

Στο μεταξυ το περιεργο, αν την ακουμπήσω εγώ όλο και θα κουνηθει, αν την ακουμπήσει ο μπαμπάς της ακινητη, εκτος σπανιων περιπτώσεων, λες και το κανει επειτηδες!!!! "Βρε μπεμπούλα, ο μπαμπας σου λέω ειναι, μη φοβασαι" :D

Και εγώ της λέω καλημέρα το πρωί, όταν τρωω και κουνιέται παλι της ψιλομιλαω.

Στο μεταξυ το περιεργο, αν την ακουμπήσω εγώ όλο και θα κουνηθει, αν την ακουμπήσει ο μπαμπάς της ακινητη, εκτος σπανιων περιπτώσεων, λες και το κανει επειτηδες!!!! "Βρε μπεμπούλα, ο μπαμπας σου λέω ειναι, μη φοβασαι" :D

Ετσι κανει και ο δικος μου.κουνιεται κουνιεται τον χαιδευω και συνεχιζει.και ερχεται και ο χαζομπαμπας κ μολις βαζει το χερι του δεν κουνιεται.και περιμενει και ο αντρουλης σαν.......να μην πω.......να τον καταλαβει.κ αμα τον καταλαβει μου λεει:νατος νατος.χαχα.το χουμε χασει.

Διαφημίσεις

Ετσι κανει και ο δικος μου.κουνιεται κουνιεται τον χαιδευω και συνεχιζει.και ερχεται και ο χαζομπαμπας κ μολις βαζει το χερι του δεν κουνιεται.και περιμενει και ο αντρουλης σαν.......να μην πω.......να τον καταλαβει.κ αμα τον καταλαβει μου λεει:νατος νατος.χαχα.το χουμε χασει.

χαχαχαχα!! τα ιδια ακριβως και εμεις "αααα, να τη" μου λεει!!! το εχουμε χασει οντως!!!

ο γιατρός μου ξεγενναει παντου (ολα τα ιδιωτικά και Αλεξανδρα), αλλά μάλλον στο δημόσιο! Εσυ?

Πρωτα ο θεος, ο δικος μου ξεγενναει μονο στο μητερα!οποτε εκει λογικα γιατι νιωθω μια σιγουρια μαζι του.

Απο την αλλη πραγματικα μου ειπε μια φιλη οτι και το αλεξανδρας ειναι σουπερ.κ οτι και γιατροι καλοι υπαρχουν.

Ο γιατρός μου θεωρείτε κορυφή και ελπιζω να μη χρειαστει να το αποδείξει δηλαδη ολα να κυλησουν φυσιολογικα μεχρι τέλους! Στο ραντεβού με βλέπει στο ιδιωτικό του γραφείο ευτυχως.

Τώρα η γεννα επειδη ειναι 3-4 μέρες δεν θεωρώ ότι αξίζει τα 450/500 ευρώ η βραδιά.

Προτιμώ να τα επενδυσω στο μωρό μου ή σε διακοπες ( να το πάλι!!! το καθημερινο συνδρομο ελλειψης διακοπων χαχαχαχαχαχα)

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου θεωρείτε κορυφή και ελπιζω να μη χρειαστει να το αποδείξει δηλαδη ολα να κυλησουν φυσιολογικα μεχρι τέλους! Στο ραντεβού με βλέπει στο ιδιωτικό του γραφείο ευτυχως.

Τώρα η γεννα επειδη ειναι 3-4 μέρες δεν θεωρώ ότι αξίζει τα 450/500 ευρώ η βραδιά.

Προτιμώ να τα επενδυσω στο μωρό μου ή σε διακοπες ( να το πάλι!!! το καθημερινο συνδρομο ελλειψης διακοπων χαχαχαχαχαχα)

Να μη χρειαστει κανενας γιατρος να αποδειξει τιποτα.να γεννησουμε ολες ολες οι εγκυουλες χωρις κανενα προβλημα.εγω 2 μερες θα κατσω το εχουμε συζητησει.εννοω 2 βραδια.τεσπα.

Γλυκεια μου, η λεξη "διακοπες" για σενα εχει την εννοια=ΠΑΓΩΤΟ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!!!!!!

δεν σε παει φετος λεμε!!!μαζεψε το μυαλο σου!!!!αχχχχχχχχ!!!!!!!

Να μη χρειαστει κανενας γιατρος να αποδειξει τιποτα.να γεννησουμε ολες ολες οι εγκυουλες χωρις κανενα προβλημα.εγω 2 μερες θα κατσω το εχουμε συζητησει.εννοω 2 βραδια.τεσπα.

Γλυκεια μου, η λεξη "διακοπες" για σενα εχει την εννοια=ΠΑΓΩΤΟ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!!!!!!

δεν σε παει φετος λεμε!!!μαζεψε το μυαλο σου!!!!αχχχχχχχχ!!!!!!!

Μακαρι ναι!! Να πανε όλα καλα σε όλες και αυτη η αναμονη να μας δικαιώσει!! Για 2 μέρες καλά εισαι, αλλά αμα χρειαστει (ΑΜΑ λεω, που μακαρι να μη χρειαστεί) παρα πάνω μέρες δεν πρεπει να εισαι προετοιμασμένη και εντός προυπολογισμού?

Αλλά ειμαι σίγουρη οτι το εχεις σκεφτει και το εχεις μελετήσει :D . Εμάς απλα δε μας παιρνει οικονομικα έτσι κ αλλιως.

Τώρα όσο για το παγωτο μηχανης πλησιαζει η ώρα του!!! Θα τα τρωω 2-2 μεχρι να κανω την καμπυλη γιατι ποτε δεν ξερεις... :rolleyes:

Μακαρι ναι!! Να πανε όλα καλα σε όλες και αυτη η αναμονη να μας δικαιώσει!! Για 2 μέρες καλά εισαι, αλλά αμα χρειαστει (ΑΜΑ λεω, που μακαρι να μη χρειαστεί) παρα πάνω μέρες δεν πρεπει να εισαι προετοιμασμένη και εντός προυπολογισμού?

Αλλά ειμαι σίγουρη οτι το εχεις σκεφτει και το εχεις μελετήσει :D . Εμάς απλα δε μας παιρνει οικονομικα έτσι κ αλλιως.

Τώρα όσο για το παγωτο μηχανης πλησιαζει η ώρα του!!! Θα τα τρωω 2-2 μεχρι να κανω την καμπυλη γιατι ποτε δεν ξερεις... :rolleyes:

Χαχα!Φαε να το ευχαριστηθει η ψυχη σου.κ εγω τρωω πολυ γλυκο.

Τα υπολοιπα κοριτσια χαθηκαν .ελπιζω να ειναι καλα.

Χαχα!Φαε να το ευχαριστηθει η ψυχη σου.κ εγω τρωω πολυ γλυκο.

Τα υπολοιπα κοριτσια χαθηκαν .ελπιζω να ειναι καλα.

ναι χάθηκαν...ελπίζω να επιστέψουν συντομα να μας πουν ευχαριστα νέα.

Και εσύ Ειρήνη πες μας τι έγινε με την καμπύλη? ολά καλα ευχομαι :D

ναι χάθηκαν...ελπίζω να επιστέψουν συντομα να μας πουν ευχαριστα νέα.

Και εσύ Ειρήνη πες μας τι έγινε με την καμπύλη? ολά καλα ευχομαι :D

Ποσο φοβαμαι αυτη τη καμπυλη:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...