Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μιαμμ μιαμμ, εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα φτιάξω σήμερα, ο δικός μου έρχεται το απογευμα κατα τις 6, οποτε τη βγάζω μεχρι τότε καπως ταπεινα όπως τοστ, φρουτα, γάλα με δημητριακα, καμια σαλατα κλπ! Μετα του δίνουμε και καταλαβαίνει! Κανελόνια με κιμά μου έχουν λείψει... χεχεχε τα λουκουμια, το παγωτο μηχανης και το...μπανιο μου ανοιξαν την ορεξη!!

Εσυ εχεις ωρα.εγω σημερα εχω ρεπο και ο δικος μου θα ερθει κατα τις 3 και θα ξαναφυγει 5.οποτε πρεπει να σηκωθω σιγα σιγα.κανε και για μενα μια βουτια ρε συ σημερα στην μπανιερα!@!@pleaseeeee!αφου εχεις χρονο.

Υ.Γ προσεχε τα βραχια στη βουτια!τις σμερνες!αααααα!!!!και αλλαξε μαγιο.μην κατσεις με το βρεγμενο.οκ;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ εχεις ωρα.εγω σημερα εχω ρεπο και ο δικος μου θα ερθει κατα τις 3 και θα ξαναφυγει 5.οποτε πρεπει να σηκωθω σιγα σιγα.κανε και για μενα μια βουτια ρε συ σημερα στην μπανιερα!@!@pleaseeeee!αφου εχεις χρονο.

Υ.Γ προσεχε τα βραχια στη βουτια!τις σμερνες!αααααα!!!!και αλλαξε μαγιο.μην κατσεις με το βρεγμενο.οκ;;;;

χαχαχα οκ θα προσέχω! Καλό μαγείρεμα!!!

Mama καλημερα.μην αγχωνεσαι.κ εγω την αλλη εβδομαδα θα κανω εξετασεις αιματος γενικες να παω στον γιατρο μου.ουτε εγω εχω κανει αλλα θυμαμαι οτι και η αδερφη μου ειχα κανει προληπτικα περιπου την 27η εβδομαδα.οποτε προφανως μην τρελαινεσαι οι κοπελες που κανουν μπορει να εχουν αλλη προδιαθεση.ή καποιο αλλο θεμα ενδοκρινολογικο.

Συμφωνώ κι εγώ... εγώ έκανα πολύ νωρίτερα από το κανονικό γιατί το σάκχαρο νηστείας μου μερικές φορές ξεπερνάει το 92, πράγμα που έχει θορυβήσει την ενδοκρινολόγο μου. Ο γυναικολόγος μου βέβαια λέει ότι αν είναι κάτω από 100 να μην αγχώνομαι.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια. τώρα που έφαγα μια σπανακόπιτα και ήπια κι ένα Milko μπορώ να γράψω!:D Οσον αφορά την καμπύλη ζαχάρου είναι καθαρά στο γιατρό! Εγώ έχω φυσιολογικό ζάχαρο 68-72 τα ανώτατα όρια, με στιγμές να πέφτει στο 48. Και παρόλα αυτά είναι μέσα στις εξετάσεις μου κάθε μήνα και θα κάνω και καμπύλη ζακχάρου όπως έκανα και στον μικρό! Δεν είναι λοιπόν απόλυτο ότι πρέπει να εχεις προδιάθεση αλλά κατα πόσο θέλει να είναι καλυμμένος ο γιατρός!

Οσον αφορά παραλίες μπάνια κτλ εγώ ανυπομονώ για αύριο που από ότι φαίνεται θα κάνω το πρώτο μου!!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Rania ντου για το πρώτο μπανάκι!!! ζηλεύω ναι ναιιι!!!

Ziliher και mummy τελικά ο γιατρός μου είχε...προνοήσει και μου είχε ήδη εξετάσεις καμπύλης γραμμένες...

"καμπύλες σακχαραιμικές (λακτόζης, μαλτόζης, καλοσακχάρου)" γράφει, 3 φορές ο ίδιος κωδικός με σχολια απο κατω (60min μετα απο 75gr glu, νηστείας, 120').........

Αυτή δεν ειναι η περιβόητη καμπύλη?? (sorry που ρωτάω αλλά δεν έχω ξανακάνει ποτέ και δεν έχω ιδέα). Γιατί αν ναι, είχα την εντύπωση ότι δεν γράφεται...

Και κρατάει 2 ώρες η όλη διαδικασία??

Κατα τ αλλά μια χαρά δόξα το Θεό! Η μπεμπούλα είναι θηρίο 700 γρ!!!

Τα διαφορα πονάκια ειναι λέει φυσιολογικά και τα ψιλοπονάκια περιοδου που του περιεργαψα οτι μπορει να εχω συχνα πυκνα επίσης λέει φυσιολογικά.

Μου μέτρησε κ τον τράχηλο διακολπικά, 3,2...! Επόμενο ραντεβού σε 4 εβδομάδες...

Όλα πάνε καλά ευτυχώς!!

Ναι αυτη ειναι η καμπυλη.μεγαλωνει το κοριτσακι σου!!!!και ο τραχηλος σουπερ!ολα καλα θα μας πανε μωρε!εγω παιρνω ακομη ουτροτζεσταν.εμενα ο τραχηλος εφτασε 4,1 την δευτερα απο 3,5 που ηταν τους δυο τελευταιους μηνες!δεν το πιστευα!!!!!!:)

thanks για την απάντηση Mummy μου, μένει τωρα και να την προγραμματίσω...

Στο μεταξύ για τον τράχηλο νόμιζα ότι μόνο μικραίνει, εμενα από μόνος του πως πήγε απο 2,9 στο 3,2...αγγνωστο. Πάλι καλά να λέμε!!!

Διαφημίσεις

thanks για την απάντηση Mummy μου, μένει τωρα και να την προγραμματίσω...

Στο μεταξύ για τον τράχηλο νόμιζα ότι μόνο μικραίνει, εμενα από μόνος του πως πήγε απο 2,9 στο 3,2...αγγνωστο. Πάλι καλά να λέμε!!!

Τι να πω!!!!φτου φτου!μην το γκαντεμιασουμε!!!!να ειμαστε καλα .

την μπεμπα σου πως την νιωθεις;εμενα απο προχθες το απογευμα οταν κουνιεται ο μπεμπης καταλαβαινω μεγαλη επιφανεια να κουνιεται.χιχι.πολυ εντονα.

Τη νιώθω έντονα, ώρες ώρες αρκετά έντονα σε σημείο να διακρίνω την κίνηση πάνω από ρούχα (λεπτα ρουχα όπως φανελάκι) σαν τρανταγματακι, αλλες πιο χαλαρα, σχεδον πάντα το κάτω μέρος της κοιλιας, σπανιοτερα πανω απο τον αφαλο.

Μάλλον όμως ειναι τα χερακια της γιατι ο γιατρος ειπε ότι ειναι με το κεφαλι κάτω, έτσι μου ειχε πει κ ο αλλος στη Β'.

Σήμερα είναι ηρεμη για την ώρα, το βραδυ όμως πηγαινε κ ερχόταν και με ξαγρύπνησε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΑΠΌ ΤΙΣ 8.3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Μ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΙΜΑΙΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑΧ ΩΡΑ Π ΗΡΘΑ Μ ΠΗΡΕ ΗΔΗ 3 ΦΟΡΕΣ Κ ΕΦΕΡΑ Κ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ Κ ΕΔΩΡΑ Κ ΣΤΗΧ ΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΘΑ ΔΩΣΩ Κ ΣΤΗΝ 2.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ 2 ΜΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ Μ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΥΔΡΩΝΑ ΠΟΛΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΡΧΠΘΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΜΟΥΜΙΑΣΤΑ Κ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΠΙΤΣΙΛΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΣΒΗΣΩ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ Μ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟ ΦΕΡΙΤΙΝΗ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Π ΠΑΜΕ.

Καλημέρα Ειρήνη, πιστευω δεν θα ειναι κάτι, μην αγχώνεσαι! Εγώ υπογλυκαιμία έχω σχεδόν πάντα, αλλά χωρίς αλλα συμπτώματα για την ώρα.

Πιστευω οτι στη φάση που είμαστε πεφτουν αιματοκριτες κλπ γι αυτο και ολο αυτο...

Αυριο ή Δευτέρα θα κανονισω να τα κάνω κ εγώ.

Μα τόση διαδικασια πια αυτη η καμπύλη σακχαρου.......απαπααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...