Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μummy εμένα σκέψου την τελευταια φορα που έκανα εξετάσεις αίματος δεν μου την εγραψε καν!!!! και την εκανα μόνη μου γιατι είχα ξεσκ**σει τα παγωτά και φοβήθηκα, αλλα βγήκε οκ πάλι.

Και την πίεση στο τελευταιο ραντεβού μου την μέτρησε, βεβαια οταν μου πήρε ιστορικό τον ενημέρωσα ότι δεν είχα ποτε πρόβλημα, ίσως υπόταση μερικές φορές. Είναι και στο γιατρο....τι να πω...

Εγω εχω να κανω γενικη αιματος απο τελος μαιου.και τωρα θα ξανακανω.αυτος μου ειπε βεβαια.προληπτκα γιατι εχω και ενα θεμα οπως σου ειπα με το αιμα κ η καλυτερη μου θα ηταν να μην εκανα καθολου.τεσπα.παντως γενικα στο ιντερνετ και στα φορουμ επικρατει ενας πανζουρλισμος οποτε ρωτησε τον γιατρο σου για καθε απορια που ενδεχομενως εχεις να εισαι σιγουρη γιατι ολες εμεις μακαρι να ειμασταν γιατροι!!!!!!!ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και μπορει να αγχωθεις χωρις λογο και αιτια.αλλα σου λεω ουτε εγω εχω κανει καμπυλη ακομη.ισως γιατι οπως ειπες κ εσυ ητα νσε καλα επιπεδα μεχρι στιγμης.ισως τωρα μας πει να την κανουμε που τα μπεμπακια θα εχουν μια πιο ραγδαια αναπτυξη σε αντιθεση με τους προηγουμενους μηνες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εχω να κανω γενικη αιματος απο τελος μαιου.και τωρα θα ξανακανω.αυτος μου ειπε βεβαια.προληπτκα γιατι εχω και ενα θεμα οπως σου ειπα με το αιμα κ η καλυτερη μου θα ηταν να μην εκανα καθολου.τεσπα.παντως γενικα στο ιντερνετ και στα φορουμ επικρατει ενας πανζουρλισμος οποτε ρωτησε τον γιατρο σου για καθε απορια που ενδεχομενως εχεις να εισαι σιγουρη γιατι ολες εμεις μακαρι να ειμασταν γιατροι!!!!!!!ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και μπορει να αγχωθεις χωρις λογο και αιτια.αλλα σου λεω ουτε εγω εχω κανει καμπυλη ακομη.ισως γιατι οπως ειπες κ εσυ ητα νσε καλα επιπεδα μεχρι στιγμης.ισως τωρα μας πει να την κανουμε που τα μπεμπακια θα εχουν μια πιο ραγδαια αναπτυξη σε αντιθεση με τους προηγουμενους μηνες.

Σωστά, ειδωμέν λοιπόν...ε ρε τι τραβαμε οι μανες...αγχωνόμαστε με τα πραγματικά, αγχωνόμαστε και με τα ενδεχομενα... :confused:

Σωστά, ειδωμέν λοιπόν...ε ρε τι τραβαμε οι μανες...αγχωνόμαστε με τα πραγματικά, αγχωνόμαστε και με τα ενδεχομενα... :confused:

Ακριβως.να βρουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει ενα πραμα:rolleyes:ντε και καλα:rolleyes:

Κατι εντελως ασχετο.μου εφεραν δωρο κατι κουτακιαλουκουμια απο συρο και κατι χαλβαδοπιτες που πρωτη φορα δοκιμασα και τα εχω τσακισει δεν υπαρχει.δεν εχω ξανφαει πιονοστιμα λουκουμια.

Και εδω ειναι η σκηνη που μπαινει η μικροβιολογος με μια συριγγα να.....μετα συγχωρησεως και σου λεει:::τρως λουκουμακια;;;;;;;;θα στο ρουφηξω ολο το αιμα!!!!!χαχαχαχαχα:-D

Διαφημίσεις

Και εδω ειναι η σκηνη που μπαινει η μικροβιολογος με μια συριγγα να.....μετα συγχωρησεως και σου λεει:::τρως λουκουμακια;;;;;;;;θα στο ρουφηξω ολο το αιμα!!!!!χαχαχαχαχα:-D

χαχαχαχαχα :D λουκούμια εεε??? αχ, εγώ εχω κόλλημα με τα παγωτά, ειδικά το μηχανής- μάλλον είναι ψυχολογικό, μου θυμίζει διακοπές!

χαχαχαχαχα :D λουκούμια εεε??? αχ, εγώ εχω κόλλημα με τα παγωτά, ειδικά το μηχανής- μάλλον είναι ψυχολογικό, μου θυμίζει διακοπές!

Και να φανταστεις οτι ποτε δεν ετρωγα λουκουμι by the way.!!!!!και παγωτακι μηχανης ομως ειναι σουπερ μπραβο!!!!μαζεψε το μυαλο σου απο διακοπες φετος.αντε και αν τρως παγωτο επςιδη και καλα σου θυμιζει........διακοπες........αγορασε κανενα ψευτικο κοχυλι.χαχαχαχαχα.παρε κ λιγη αμμο ξςρεις σκονη πηγαινε βαλε λιγο θαλασσινο νερο σε ενα πλαστικο μπουκαλι να το μυριζεις και να σαι!!!!!

Και να φανταστεις οτι ποτε δεν ετρωγα λουκουμι by the way.!!!!!και παγωτακι μηχανης ομως ειναι σουπερ μπραβο!!!!μαζεψε το μυαλο σου απο διακοπες φετος.αντε και αν τρως παγωτο επςιδη και καλα σου θυμιζει........διακοπες........αγορασε κανενα ψευτικο κοχυλι.χαχαχαχαχα.παρε κ λιγη αμμο ξςρεις σκονη πηγαινε βαλε λιγο θαλασσινο νερο σε ενα πλαστικο μπουκαλι να το μυριζεις και να σαι!!!!!

χαχαχαχαχα :D μη σου πώ θα ρίξω και λίγο αλατάκι στη μπανιέρα όταν κάνω μπάνιο να νιώθω την αλμυρα ρε γμτ!!!

Διαφημίσεις

Μου εδωσες ιδεα να τρελανω τον αντρουλη μεσημεριατικα να γελασουμε λιγο.ακου:θα φορεσω μαγιο καπελο θα στρωσω στο μπανιο κατω πετσετα θαλασσης θα παρω απο την αποθηκη την ψαθα θα την στρωσω κ αυτη κατω.θα ανοιξω και ενα καρεκλακι που παιρναμε στη θαλασσα και θατο παιξω τουριστ!!!!

Για αντηλιακο ομως;;;;;;τι θα βαζεις;;;;;

χαχαχαχα ελα ντε, κανει το λαδακι που βάζουμε για τις ραγάδες? :mrgreen::rolleyes:

Ο Θεός μαζί μας φέτος με τη ζέστη, ευτυχως σήμερα είναι καλά για την ώρα!

Μου εδωσες ιδεα να τρελανω τον αντρουλη μεσημεριατικα να γελασουμε λιγο.ακου:θα φορεσω μαγιο καπελο θα στρωσω στο μπανιο κατω πετσετα θαλασσης θα παρω απο την αποθηκη την ψαθα θα την στρωσω κ αυτη κατω.θα ανοιξω και ενα καρεκλακι που παιρναμε στη θαλασσα και θατο παιξω τουριστ!!!!

χαχαχαχα :D και διπλα ραδιοφωνάκι και carot**en, πες του σήμερα δε μαγείρεψα, θα περασούμε μετα το μπανιο σε καμια ταβερνούλα εδω κοντα!!! αχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα :D και διπλα ραδιοφωνάκι και carot**en, πες του σήμερα δε μαγείρεψα, θα περασούμε μετα το μπανιο σε καμια ταβερνούλα εδω κοντα!!! αχαχαχαχαχαχα

Πω πω!!!!δεν υπαρχει!!!!!πραγματικα!!!!!!σημερα θα φτιαξω αρνακι με πατατουλες.οπως βλεπεις τιγκα healthy eating habits!!!!!θα σου πω την αλλη εβδομαδα ποτε θα παω για καμπυλη.απ οτι καταλαβες μαλλον αμεσα!χαχαχαχαα:cool:

Πω πω!!!!δεν υπαρχει!!!!!πραγματικα!!!!!!σημερα θα φτιαξω αρνακι με πατατουλες.οπως βλεπεις τιγκα healthy eating habits!!!!!θα σου πω την αλλη εβδομαδα ποτε θα παω για καμπυλη.απ οτι καταλαβες μαλλον αμεσα!χαχαχαχαα:cool:

Μιαμμ μιαμμ, εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα φτιάξω σήμερα, ο δικός μου έρχεται το απογευμα κατα τις 6, οποτε τη βγάζω μεχρι τότε καπως ταπεινα όπως τοστ, φρουτα, γάλα με δημητριακα, καμια σαλατα κλπ! Μετα του δίνουμε και καταλαβαίνει! Κανελόνια με κιμά μου έχουν λείψει... χεχεχε τα λουκουμια, το παγωτο μηχανης και το...μπανιο μου ανοιξαν την ορεξη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...