Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

IRENE ευχαριστώ πολύ. Mummy ευτυχώς έχω κοντά μου τη μαμά μου και με βοηθάει σε όλα. ήθελα πάντα να κάνω 3 παιδιά και να μεγαλώσουν μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ στα 35 μου ξανά από την αρχή να μεγαλώνω βρέφος. Καλύτερα τώρα που θυμόμαστε και κάτι.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20% ποιο μαγαζί έχει? ούτε εγώ έχω δει 50%...

Στα λευκά είδη στο ιντερνετ βλέπω καλές εκπτωσεις...

Στο Moth****re είδα 20% σε συγκεκριμένα κρεβατάκια και 10% στα 3 σε 1 της Ingl***na και της Per***o.

Εγώ από κιλά, έχω πάρει μόνο 1 γιατί με έχει στριμώξει η ενδοκρινολόγος μου. Δυστυχώς όμως ξεκίνησα και με πολλά (+10 από το κανονικό μου βάρος) οπότε δεν με παίρνει να πάρω κι άλλα.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλησπετα κοριτσια χθες εκανα την β επιπεδου μου ειπε ολα καλα τομονο ανυσυχητικο ειναι οτι το εμβρυοκ το αμνιακο υγρο ανωτερα απο τι φυσιολογικο του επιπεδο κ μου ζητησε καμπυλη ζαχαρου την οποισ θα κανω αυριο κ επανελεγχο σε μερικες εβδομαδες..αα κ οτι δεν βλεπει καμια χρωμισωματικη ανωμαλια στο εμβρυο..το προβλημα μου ομως ειναι ο γυναικολογος μου πουμολις του το ειπα για το αμνιακο υγρο μου την ειπε σεγενικες γραμμες που δεν ειχα κανει την αμνιοπαρακενρηση κ μπιρει να οφειλετε κ σε χρωμοσ.ανωμαλιες αντε μετα απι αυτο να ησυχασεις..ξερει καμια κοπελα κατι...?? εγω απο κιλα εχω παρει 5 με 6 ειχα παρει πριν μεινω εγκυος λογο εξωσωματικης

Καλησπετα κοριτσια χθες εκανα την β επιπεδου μου ειπε ολα καλα τομονο ανυσυχητικο ειναι οτι το εμβρυοκ το αμνιακο υγρο ανωτερα απο τι φυσιολογικο του επιπεδο κ μου ζητησε καμπυλη ζαχαρου την οποισ θα κανω αυριο κ επανελεγχο σε μερικες εβδομαδες..αα κ οτι δεν βλεπει καμια χρωμισωματικη ανωμαλια στο εμβρυο..το προβλημα μου ομως ειναι ο γυναικολογος μου πουμολις του το ειπα για το αμνιακο υγρο μου την ειπε σεγενικες γραμμες που δεν ειχα κανει την αμνιοπαρακενρηση κ μπιρει να οφειλετε κ σε χρωμοσ.ανωμαλιες αντε μετα απι αυτο να ησυχασεις..ξερει καμια κοπελα κατι...?? εγω απο κιλα εχω παρει 5 με 6 ειχα παρει πριν μεινω εγκυος λογο εξωσωματικης

γιατι σε άγχωσαν τοσο πολυ? και εμενα ετσι ειναι το αμνιακό στα ανωτερα φυσιολογικά επιπεδα, την καμπύλη ζαχαρου θα την καναμε ετσι και αλλιως σε αυτον το μηνα!! για ζαχαρο φοβούνται εμενα αυτο μου ειπε να κοβω αμιλα γλυκα μακαρονια κλπ . ισα ισα προχθες μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα ολα και ο μικρος μια χαρα , σήμερα εδωσε και κατι κλωτσιες τρομερες, κουνήθηκε η μπλουζα! :D:D:D:D:D

Στο Moth****re είδα 20% σε συγκεκριμένα κρεβατάκια και 10% στα 3 σε 1 της Ingl***na και της Per***o.

Εγώ από κιλά, έχω πάρει μόνο 1 γιατί με έχει στριμώξει η ενδοκρινολόγος μου. Δυστυχώς όμως ξεκίνησα και με πολλά (+10 από το κανονικό μου βάρος) οπότε δεν με παίρνει να πάρω κι άλλα.

σε ποιο ενδικρυνολογο πας ? ? ? εχω λογο που σε ρωταω, εμενα παραλίγο να μου εκανε ζημια αυτη που πήγαινα, αλλαξα τελευταια στιγμη και σωθηκα !

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για ποιο λογο παντως η δευτερη γυναικολογο που πγα σημερα γιατι ηρθα στην μητερα μου για λιγο καιρο μου ειπε να χαλαρωσω κ απλα θα το παρακολουθουμε..οσο για το μωρο κι εμενα εδω κτρεις μερες τον νιωθω ολο κ περισσοτερο

Δεν ξερω για ποιο λογο παντως η δευτερη γυναικολογο που πγα σημερα γιατι ηρθα στην μητερα μου για λιγο καιρο μου ειπε να χαλαρωσω κ απλα θα το παρακολουθουμε..οσο για το μωρο κι εμενα εδω κτρεις μερες τον νιωθω ολο κ περισσοτερο

Συμφωνώ με την γυναικολόγο,χαλαρωσε και ολα θα ειναι καλα !!

Καλημερα κοριτσια! Χτες το βραδακι καναμε τη Β επιπεδου! Μας αργησε μια ωρα αλλα χαλαλι γτ ο μπεμπακος μου ειναι μια χαρα υγιεστατος! Ολες οι μετρησεις ηταν φυσιολογικες και ειμαστε 426γρ και πατουσιτσα 3,9 εκατοστα! Μεγαλωνουμε φυσιολογικα! Μπορεσαμε και βγαλαμε φωτογραφια αν και δραστηριος και ειχαμε το χερακι στο στομα! Σε ποιον μοιαζει δεν μπορω να καταλαβω απο τωρα αν και ο αντρας μου λεει οτι μοιαζει σε εμενα χιχι! Ειναι πολυ μικρουλης ομως για να καταλαβεις! Ειναι ερωτας! Ανυπομονω για το μεγαλο μας ραντεβου απο κοντα!

JhFkp2.png

Μανουλιτσες καλημερα και απο εμας.τι κανετε;;;;εμεις δοξα τον θεο ειμαστε καλα.

ντοανι συγχαρητηρια για τον μπεμπη.ερωτας ειναι δε λες τιποτα.εγω κοιταζω τις φωρο μας καθεμερα!!!!!αντε να περασει ο καιρος μωρε!!!!!φιλακια πολλα:tongue:

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σας!!

Doani συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα σας!!

Εμείς σήμερα έχουμε επιτέλους γιατρο!

Μπορεί και ξέρει καμία σας παρακαλώ να βοηθήσει με το κ@λο τικερ???

Μου εχει σπάσει τα νευρα...δεν κάνει μόνο του update και πρέπει κάθε μέρα να το αλλάζω, από την αλλη δε σβήνει κιολας μου γράφει...Κανω copy paste το url image απο το Lilypie στον πινακα ελέγχου, στην επεξεργασια υπογραφης...Τι κάνω λάθος?????

Όσον αφορά το σάκχαρο τώρα και την καμπύλη...εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ο ντοκ -θα τον ρωτήσω και σήμερα- μήπως επειδή στη γενική αιματος βγαίνει πάντα στα φυσιολογικα πλαίσια? Αλλά και πάλι δεν θα επρεπε να μου πει να την κανουμε για να αποκλειστει οποιοδηποτε ενδεχόμενο μελλοντικού προβλήματος?

Όσον αφορά το σάκχαρο τώρα και την καμπύλη...εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ο ντοκ -θα τον ρωτήσω και σήμερα- μήπως επειδή στη γενική αιματος βγαίνει πάντα στα φυσιολογικα πλαίσια? Αλλά και πάλι δεν θα επρεπε να μου πει να την κανουμε για να αποκλειστει οποιοδηποτε ενδεχόμενο μελλοντικού προβλήματος?

Mama καλημερα.μην αγχωνεσαι.κ εγω την αλλη εβδομαδα θα κανω εξετασεις αιματος γενικες να παω στον γιατρο μου.ουτε εγω εχω κανει αλλα θυμαμαι οτι και η αδερφη μου ειχα κανει προληπτικα περιπου την 27η εβδομαδα.οποτε προφανως μην τρελαινεσαι οι κοπελες που κανουν μπορει να εχουν αλλη προδιαθεση.ή καποιο αλλο θεμα ενδοκρινολογικο.

Και εξαλλου η καθε γυναικα και ο καθε οργανισμος μην ξεχνας πως ειναι διαφορετικος.εγω που φοβαμαι κιολας τις αιμοληψιες γενικως......εκει να δεις.παντως μην συγκρινεις εξετασεις κτλ κτλ κτλ.δςν εχει νοημα.ο γιατρος που σε παρακολουθει γνωριζει ακριβως τις αναγκες σου.

Mama καλημερα.μην αγχωνεσαι.κ εγω την αλλη εβδομαδα θα κανω εξετασεις αιματος γενικες να παω στον γιατρο μου.ουτε εγω εχω κανει αλλα θυμαμαι οτι και η αδερφη μου ειχα κανει προληπτικα περιπου την 27η εβδομαδα.οποτε προφανως μην τρελαινεσαι οι κοπελες που κανουν μπορει να εχουν αλλη προδιαθεση.ή καποιο αλλο θεμα ενδοκρινολογικο.

Μummy εμένα σκέψου την τελευταια φορα που έκανα εξετάσεις αίματος δεν μου την εγραψε καν!!!! και την εκανα μόνη μου γιατι είχα ξεσκ**σει τα παγωτά και φοβήθηκα, αλλα βγήκε οκ πάλι.

Και την πίεση στο τελευταιο ραντεβού μου την μέτρησε, βεβαια οταν μου πήρε ιστορικό τον ενημέρωσα ότι δεν είχα ποτε πρόβλημα, ίσως υπόταση μερικές φορές. Είναι και στο γιατρο....τι να πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...