Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Πολλά έξοδα κορίτσια.Και δε ξέρω τι πραγματικά χρειαζόμαστε ώστε να μη πέσουμε σε παγίδες! Αυτό που μου είπαν οι φίλες μου είναι να πάρω όσο ποιο απλά ελαφριά και πρακτικά πράγματα μπορώ, για καρότσι ριλαξ κλπ.Μόνο στο κάθισμα του αυτοκινήτου να μη λυπηθώ λεφτά και.

Ευτυχώς έχω τους κουμπάρους που θα μας δώσουν πολλά πράγματα καθότι εχουν 2 γιους μεγαλους πλέον ,αλλα όσο να'ναι θελεις ρε παιδι μου να πάρεις το κάτι τι σου για το παιδί.

Έχω στεναχωρηθεί και παρά πολύ αυτές τις μέρες.γιατι η σπιτονοικοκυρα ενω μου ειχε πει οτι θα φτιαξει το σπίτι μας τα γύρισε τελευταία στιγμη και εχω τρελαθει.σπιτια δεν υπαρχουν και δεν ξερω τι θα κάνω. Και Θεσσαλονίκη που ψάχνω δε θέλουν τα σκυλια μου,μεχρι να τα αφήσω σε κανένα δάσος μου είπαν. Περιττό να σας πω ότι τον εστειλα στον αγυριστο με οχι και τοσο κομψο τροπο... τι θα κανω ουτε ξερω... :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλά έξοδα κορίτσια.Και δε ξέρω τι πραγματικά χρειαζόμαστε ώστε να μη πέσουμε σε παγίδες! Αυτό που μου είπαν οι φίλες μου είναι να πάρω όσο ποιο απλά ελαφριά και πρακτικά πράγματα μπορώ, για καρότσι ριλαξ κλπ.Μόνο στο κάθισμα του αυτοκινήτου να μη λυπηθώ λεφτά και.

Ευτυχώς έχω τους κουμπάρους που θα μας δώσουν πολλά πράγματα καθότι εχουν 2 γιους μεγαλους πλέον ,αλλα όσο να'ναι θελεις ρε παιδι μου να πάρεις το κάτι τι σου για το παιδί.

Έχω στεναχωρηθεί και παρά πολύ αυτές τις μέρες.γιατι η σπιτονοικοκυρα ενω μου ειχε πει οτι θα φτιαξει το σπίτι μας τα γύρισε τελευταία στιγμη και εχω τρελαθει.σπιτια δεν υπαρχουν και δεν ξερω τι θα κάνω. Και Θεσσαλονίκη που ψάχνω δε θέλουν τα σκυλια μου,μεχρι να τα αφήσω σε κανένα δάσος μου είπαν. Περιττό να σας πω ότι τον εστειλα στον αγυριστο με οχι και τοσο κομψο τροπο... τι θα κανω ουτε ξερω... :(

Καλημέρα Ιζαμπελλα. Οντως είναι πολλά τα έξοδα αλλά να ξέρεις μετά τα περισσότερα στα δίνουν οι γύρω. Εγώ φαντάσου παρόλο που έχω πολλά από τον μικρό, έχω ήδη 3 μεγάλες τσάντες ρούχα για την μικρή που έδωσαν γνωστοί και 2η κουνια ντουλάπα και άλλα πράγματα θα μου δώσει η μέλλουσα νονά που έχει 2 γιούς μεγάλους 10 και 5 χρονών. Πέσαμε πάνω στην αλλαγή βλέπεις. Ακόμα και στο πρώτο τα περισσότερα τα δώσανε οι γύρω. Απλώς περιμένανε να γεννήσω σχεδόν για να ξεκινήσουν να αγοράζουν 5 πράγματα. Φαντάσου η λογική του πατέρα μου ήταν αφού γεννάω Ιούνιο μέχρι τέλη Αυγούστου δεν χρειαζόταν το καρότσι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ Μ ΤΟ 3 ΣΕ 1 ΤΗΣ PEG PEREGO ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Κ ΑΠΟ ΤΑ 3, ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ 1 ΕΤΟΥΣ ΤΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙ ΚΟΥΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΓΚΩΔΕΣ Κ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Τ ΜΩΡΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΣ Μ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ Τ. ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΙΚΕΑ 136Ε. ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΡΟΥΧΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΛΕΣ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ Π ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΚΡΙΖΑ Κ ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΠΤ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ. ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΛ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ TESCO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΠΟΙΟΤΙΚΑ.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!

Δεν το πιστευω οτι αυριο κλεινω την 24η εβδομάδα! Εχω αγωνια αυριο για το γιατρο να μας δει, να δω και το βαρος της, αν και λογικα εχει μεγαλωσει διοτι νιωθω πιο δυνατα τις κινήσεις της.

Εγώ απο Ελληνικά e-shop σκέφτομαι να ψωνίσω, φυσικα θα παιξει και το jumbo...

Από κιλά και κοιλιά πως τα πάτε?? Εγώ +6 κιλα αλλά από κοιλια όχι κάτι φοβερό, ξάπλωμενη ισα που πεταει για να καταλαβετε...όρθια με κάτι ψιλοφαρδυ φαινομαι απλα χοντρουλα, εχω παρει παντου ποντους και στην περιφερεια και μαγουλα στο προσωπο...

Γενικα όσοι δεν με ξέρουν νομιζω δεν το καταλαβαινουν με τη μια...

Πρώτη φορά έχω έτσι άγχος με τα κιλά. Κάθε 3-4 μέρες ζυγίζομαι και πάντα είμαι πάντα πιο πάνω...

Και εγω μεγάλο άγχος...ξέφυγα και στο πρώτο τρίμηνο λίγοοο :mrgreen: (πολύ) ενώ το μωρό ειναι ελάχιστα μόνο γραμμαρια πήρα τα πρώτα 2-3 κιλά. Για να μην πιασω το θέμα της χαλάρωσης στους γλουτους με τόσο καθισιο...

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!

Μαρινακι χρονια πολλα για την γιορτη σου προχθες....με υγεια ο.τι ο.τι επιθυμεις.

κοριτσακια μου τι κανετε;;;εγω δουκεια.για ψωνια ακουω.εγω σκεφτομαι σεπτεμβρη να ξεκινησω.δεν εχω τιποτα αφου ειναι πρωτο αλλα θα μας τα παρουν τα περισσοτερα γιαγιαδες παππουδες.εννοω καροτσι κουνια κτλ.εμεις απλα θα διαλεξουμε τι μας αρεσει.απο ρουχα κοιταω σε διαφορα σαιτ.εχουμε χρονο μωρε.εγω ολα ετσι κ αλλιως τα κανω τελευταια στιγμη οποτε ειμαι συνηθισμενη στο να αγχωνομαι τελευταια στιγμη.

Καλημέρα κορίτσια. IRINI το TESCO γράφει ότι μόνο σε περιοχές της Αγγλίας γίνονται αποστολές. Πως παράγγειλες;

ΜΑΡΙΝΑ Μ ΕΙΝΑΙ TESCO F&F CLOTHING Κ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΜΟΝΟ 10 ΛΙΡΕΣ ΟΤΙ Κ ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ 8.5 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Κ ΤΑ 2.5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΟΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ, ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ Μ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ.

ΕΝΤΟ ΜΕΥΑΞΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Μ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ Κ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ 10 ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΔΙΑΛΥΟΜΑΙ. ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ Κ ΜΕ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Μ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ :cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...