Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Εγώ από χθες νιώθω κάτι σαν βάρος στην ουροδόχο όχι όλη την ώρα. Δεν νιώθω όμως κάψιμο για να πω ότι έχω κάποια μόλυνση. Λέτε να είναι από το μωρό;

Μάλλον πίεζονται τα νευρα όπως ειπε και η Ρανια, αλλά σίγουρα και τα όργανα του σώματος έχουν εκτοπιστεί για να μεγαλώσει το μωράκι:D

Εμένα μου τη σπάει κ ο γιατρός που ότι και να του πω του φαινεται φυσιολογικο!!!! Την αλλη φορά με πονουσε ο καρπός ο αριστερός για 2-3 μέρες, στη συνεχεια πέρασε και με επιασε ο δεξης και μου λέει συμβαινουν αυτα στην εγκυμοσυνη, τα οιδηματα και η κατακρατηση υγρών πιέζουν τα νευρα και τα αγγεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα. Πως είστε?? Επιτέλους ξεκινήσαμε και εμείς τα ψώνια. Τώρα που έχουν 50% είπα να πάρω τα περισσότερα και εγώ.

Κι εμείς είδαμε χθες για καροτσάκι και κούνια, αλλά έχω μπερδευτεί. Έχετε δει σε συγκεκριμένο μαγαζί το 50% ; Έχει σελίδα στο ίντερνετ; Σε αυτά που έχω δει εδώ είναι οι συνηθισμένες προσφορές που κάνουν (20%) και όχι σε όλα τα είδη...

StW9p2.png etcKp3.png

Μάλλον πίεζονται τα νευρα όπως ειπε και η Ρανια, αλλά σίγουρα και τα όργανα του σώματος έχουν εκτοπιστεί για να μεγαλώσει το μωράκι:D

Εμένα μου τη σπάει κ ο γιατρός που ότι και να του πω του φαινεται φυσιολογικο!!!! Την αλλη φορά με πονουσε ο καρπός ο αριστερός για 2-3 μέρες, στη συνεχεια πέρασε και με επιασε ο δεξης και μου λέει συμβαινουν αυτα στην εγκυμοσυνη, τα οιδηματα και η κατακρατηση υγρών πιέζουν τα νευρα και τα αγγεια...

Αυτό για τους καρπούς το έχω διαβάσει κι εγώ κάπου και μάλιστα συνιστούσαν να φοράμε και επιδέσμους/νάρθηκες σε περίπτωση που πονάει πολύ.

StW9p2.png etcKp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

Τι ωραια μαζευτηκαμε πολλες!!!! :D:tongue:

JhFkp2.png

Αυτό για τους καρπούς το έχω διαβάσει κι εγώ κάπου και μάλιστα συνιστούσαν να φοράμε και επιδέσμους/νάρθηκες σε περίπτωση που πονάει πολύ.

Nαι όταν με πιανει με πεθαινει, ουτε λυζίζει ουτε τεντώνει...Εμένα ο ντοκ μου συστησε να κοψω το αλάτι. Αλλά το κάνω μόνο όταν βλέπω να μου σκάνε τέτοια...κουσουρια ;)

Διαφημίσεις

Κι εμείς είδαμε χθες για καροτσάκι και κούνια, αλλά έχω μπερδευτεί. Έχετε δει σε συγκεκριμένο μαγαζί το 50% ; Έχει σελίδα στο ίντερνετ; Σε αυτά που έχω δει εδώ είναι οι συνηθισμένες προσφορές που κάνουν (20%) και όχι σε όλα τα είδη...

20% ποιο μαγαζί έχει? ούτε εγώ έχω δει 50%...

Στα λευκά είδη στο ιντερνετ βλέπω καλές εκπτωσεις...

Ziliher εγω απο οτι εχω ψαξει δεν εχουν πεσει περσσοτερο οι τιμες απλα εχει προσφορες... Για παραδειγμα πηγα στα orchestra εδω θεσσαλονικη και ειχε τις κανονικες προσφορες με την καρτα μελους οπως εχει ολο το χρονο αλλα σε ρουχαλακια ειχε και καποια επιπλεον εκπτωση και ειδα οτι ειχε στα συστηματα μεταφορας 3σε1 της peg perego που κοιταω εγω, εκπτωση σε καποια εκθεσιακα κομματια πολυ καλες τιμες απλα εμενα δε με βολεψε συμφωνα με τα χρωματα που ηθελα (π.χ. απο 916 ειχε 770 και ενα αλλο απο 850 ειχε 720) Η αληθεια ειναι οτι μπηκα στον πειρασμο αλλα ηδη ειχα δει ενα που ξετρελαθηκα και λογικα θα το κλεισω τελος της εβδομαδας!

Στα Λητω εχουν μεχρι τελος του μηνα προσφορα με αγορες, για παραδειγμα παλι στην ιδια μαρκα καροτσιων, επιστροφη το 30% σε δωροεπιταγες να ψωνησεις οτι θελεις μεσα σε 3 μηνες! Για καροτσια, κρεβατια και γενικα τα χοντρα πραγματα αξιζει αν και οι αρχικες τους τιμες ειναι υψηλες σε σχεση με αλλα καταστηματα αλλα αν σκεφτεις οτι με το καροτσι θα εδινα 100? περισσοτερα σε σχεση με αλλο καταστημα και θα μου εδιναν δωροεπιταγες 240? να παρω οτι αλλο θελω συμφερει!

Μαμα μια, εγω κοιταω απο ιντερνετ για να βρω που εχει καλυτερες προσφορες και μετα παω απο κοντα να δω ποιοτητες και αν μου κανουν καποια διαφορετικη τιμη! αυτα που ειδα θα τα παρω κανονικα απο τα καταστηματα! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ψωνησει ποτε μεσω ιντερνετ αλλα σκεφτομαι αργοτερα να παρω πανες! Αυτα! Η αληθεια ειναι οτι θελει ψαξιμο και πολλα λεφτα ειδικα για εμενα που ειναι το πρωτο και δεν εχω τπτ!

JhFkp2.png

doani και εμένα το πρώτο...και από γνωστούς κανείς δεν πρόκειτε να μας δώσει κάτι διότι ή θα έχουν μικρό μωράκι που εξακολουθούν να τα χρειάζονται σχεδόν όλα ή δεν έχουν καθόλου...Eγώ συμβουλεύομαι το skroutz και βλέποντας και κάνοντας, και πάνω σε εσας αλλά και εδώ στην Αθήνα έχει πολλές επιλογές αλλά γενικά τα eshop που έχουν πολύ καλές τιμές παίζει και να μην έχουν αρκετα από αυτα φυσικό κατάστημα...Για καρότσι πάλι σίγουρα έχω αποκλείσει τα πολύ ακριβα και γνωστά για οικονομικους λόγους...

doani και εμένα το πρώτο...και από γνωστούς κανείς δεν πρόκειτε να μας δώσει κάτι διότι ή θα έχουν μικρό μωράκι που εξακολουθούν να τα χρειάζονται σχεδόν όλα ή δεν έχουν καθόλου...Eγώ συμβουλεύομαι το skroutz και βλέποντας και κάνοντας, και πάνω σε εσας αλλά και εδώ στην Αθήνα έχει πολλές επιλογές αλλά γενικά τα eshop που έχουν πολύ καλές τιμές παίζει και να μην έχουν αρκετα από αυτα φυσικό κατάστημα...Για καρότσι πάλι σίγουρα έχω αποκλείσει τα πολύ ακριβα και γνωστά για οικονομικους λόγους...

Εγω καροτσι ειχα πει οτι θελω να παρω καλο και βολικο και ειχα κλεισει στα peg perego αλλα οντως ειναι ακριβα και διαλεξα σχετικα απο τα πιο φτηνα σχεδια τους! Τωρα για τα υπολοιπα αναλογα τα οικονομικα! Μπιμπερο και αποστειρωτη ειπα να μην παρω για να δω αν θα θηλασω και μετα, μην τα παιρνω ασκοπα! Απο φιλους ισως δανειστω παρκοκρεβατο αργοτερα και μπανακι με βαση! Και οι δικοι μας φιλοι εχουν μωρα οποτε ακομα τα χρησιμοποιουν, η αληθεια ειναι οτι ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι στο πρωτο θελουμε να τα παρουμε καινουρια αλλα οσο βλεπουμε τα οικονομικα σκεφτομασε και καποια να ειναι δανεικα!

JhFkp2.png

Εγω καροτσι ειχα πει οτι θελω να παρω καλο και βολικο και ειχα κλεισει στα peg perego αλλα οντως ειναι ακριβα και διαλεξα σχετικα απο τα πιο φτηνα σχεδια τους! Τωρα για τα υπολοιπα αναλογα τα οικονομικα! Μπιμπερο και αποστειρωτη ειπα να μην παρω για να δω αν θα θηλασω και μετα, μην τα παιρνω ασκοπα! Απο φιλους ισως δανειστω παρκοκρεβατο αργοτερα και μπανακι με βαση! Και οι δικοι μας φιλοι εχουν μωρα οποτε ακομα τα χρησιμοποιουν, η αληθεια ειναι οτι ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι στο πρωτο θελουμε να τα παρουμε καινουρια αλλα οσο βλεπουμε τα οικονομικα σκεφτομασε και καποια να ειναι δανεικα!

Μπιμπερό και αποστειρωτή ούτε εγώ σκέφτομαι να πάρω, μόνο αν δώ ότι θα χρειαστουν στην πορεία. Το ίδιο ισχυει και για το θήλαστρο, ετσι κ αλλιως στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός διάβασα οτι μονο το νοσοκομειακό κανει, το οποιο νοικιάζεις.... Και εμεις με τον αντρα μου το ιδιο θέλαμε αλλά...τελος πάντων υγεια να έχουν τα μωράκια μας και να ειναι καλά και θα τη βρούμε την άκρη, θέλω να πιστευω :-)

Διαφημίσεις

Εγώ από χθες νιώθω κάτι σαν βάρος στην ουροδόχο όχι όλη την ώρα. Δεν νιώθω όμως κάψιμο για να πω ότι έχω κάποια μόλυνση. Λέτε να είναι από το μωρό;

To έχω και αυτό, βολεύονται μάλλον εκεί πάνω. Απλώς εγώ το συνειδητοποιώ γιατι η σκατιάρα κλωτσάει κιόλας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kαι έχω και τον αντρα μου που με κοροϊδεύει έτσι όπως περπατάω ώρες ώρες...δεν ξέρει όμως τι ρισκο παίρνει και για πότε θα του έρθει τπτ στο κεφάλι χαχαχαχα

Βρε εμένα με κουβαλούσε σαν την παμπογρια προχθές για να πάω από την κουζίνα στο κρεβάτι...μιλάμε για 10 βήματα απόσταση! Και του είπα, τράβα με στα ΚΑΠΗ διπλα είναι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Για ρουχαλάκια μιλώ για 50%. Δεν ξέρω αν έχετε το κατάστημα okaidi έχει τέλεια βρεφικά. Πήρα κάτι βελούδα φορμάκια τέλεια. Καρότσι έχουμε Inglesina και θα αγοράσω μόνο άλλα καλύμματα γύρω στα €200 θα μου στοιχίσει μαζί με τα καλύμματα του car seat

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Βρε εμένα με κουβαλούσε σαν την παμπογρια προχθές για να πάω από την κουζίνα στο κρεβάτι...μιλάμε για 10 βήματα απόσταση! Και του είπα, τράβα με στα ΚΑΠΗ διπλα είναι!

χαχαχαχαχ :D και εμενα απο τη μια με δουλευει και απο την αλλη μου δένει τα λουράκια στα παπουτσια που δεν μπορω να σκυψω :D χαχαχα τι τραβάνε κ αυτοί...

Μπιμπερό και αποστειρωτή ούτε εγώ σκέφτομαι να πάρω, μόνο αν δώ ότι θα χρειαστουν στην πορεία. Το ίδιο ισχυει και για το θήλαστρο, ετσι κ αλλιως στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός διάβασα οτι μονο το νοσοκομειακό κανει, το οποιο νοικιάζεις.... Και εμεις με τον αντρα μου το ιδιο θέλαμε αλλά...τελος πάντων υγεια να έχουν τα μωράκια μας και να ειναι καλά και θα τη βρούμε την άκρη, θέλω να πιστευω :-)

Να ξέρετε ότι το θήλαστρο κόβει το γάλα! Είναι χρήσιμό μόνο αν σκέφτεστε να μη θηλάσετε ή αν έχετε θέμα με τις θηλές μονο και μόνο για να δίνεται μητρικό γάλα! Από προσωπική εμπειρία σας το λέω.

Ο γιος μου θήλαζε τέλεια από το αριστερό στήθος και λογω θηλής δνε έπιανε το δεξί. Πήρα απλο θηλαστρο εμπορίου, της avent το ηλεκτρικό εφτιαξε η θηλή και απο εκεί και πέρα θήλαζα από το στήθος κανονικά!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...