Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα βʽβʽ

Καλα αποτέλεσματα σε οσες περιμένουν β επιπέδου κ πολλα συγχαρητήρια σε οσες την κανατε.....!!!!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα την καναμε κ εμείς. ..Κοριτσάκι με τη βούλα. .Οπότε σχεδον ολα έτοιμα. ...!!

Το γκαλοπ τι λεει ειναι κοριτσοχρονια μου φαίνεται. ..!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΠΝ ΜΠΕΜΠΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ισαβέλλα ο άντρας μου είναι 1 98 και εγώ 1.80 όποτε το παιδί Τι θα κάνει? Πόσο να ειναι?

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ? ΚΑΛΕ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΗ 1.74 ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ.

Γεια σας κοριτσια ειμαικιεγω καινουργια στο φορουμ ειχα μπερδευτει κ ειχα γραψει στις μανουλες δεκεμβριου αλλα ειμαι νοεμβριου .αλλα δεν ειχα ιντερνετ και τωρα που ειμαι στην μανουλα βρηκα..επιασα τομωρακιμου με εξωσωματικη κ γι αυτο μου ειχε πειο γιατρος μου να κανω αμνιοπαρακεντηση που τελικα τελευταια στιγμη το μετανιωσα κ δεν εκανα..κ τωρα χαιρομαι την εγκυμισυνη μου περιμενω αγορακι κι εχω αρχισει εδω κ πολυκαιρο να τον νιωθω.πιο πανω διαβασα για υγρα εχω κι εγω αλλα ογιατρος δεν ανυσυχησε τοβρηκεφυσιολογικο απλα κανω ντουζ κ αλλαζω συχνα εσωρουχο. Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση κ αν γνωριζετε να μου πειτε εδω και μια εβδομαδα εχω πονο στην πλατη κατω δεξια στηνωμοπλατη με πιανει τοσο πουδιπλωνομαι στα δυο κ κλαιω απι τον πονο σημερα πηγα στον ορθοπεδικο κμου ειπε οτι σπρωχνει τομωρο κ ειναι φλεγμονη κ μουεκανε τοπικα ενεση propiochrine κ οτι ειβαι ακινδυνηγια το μωρο αλλα εγω αγχωθηκα γνωριζει καμια κοπελα κατι..σορρυ για το πολυμεγαλο μηνυμα..

Δυστυχως δεν γνωριζω κατι για να σε βοηθησω σ αυτο που ρωτας.αλλα αφου ξερει οτι εισαι εγκυουλα θα στην εκανε αν ηταν να σας θεσει σε κινδυνο;δεν νομιζω.αλλα για να σοθ φυγει η ιδεα παρε τηλ τον γιατρο σου να σε ησυχασει.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ολα καλα!εχουμε χ♥στει πανω μας απ την χαρα μας.δεν υπαρχει.εχουμε λαλησει και--οι --δυο.εχω κοιταξει οοοοοολλλλλλοοοοοοοο το dvd ισα με 5 φορες μεχρι τωρα.

ευχομαι σε ολες μας να ειναι ολα τα μωρακια μας

ΜΠΡΑΒΟ MUMMY ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΑΝΤΕ Κ ΣΕΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ LIVE ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ DVD

Γεια σας κοριτσια ειμαικιεγω καινουργια στο φορουμ ειχα μπερδευτει κ ειχα γραψει στις μανουλες δεκεμβριου αλλα ειμαι νοεμβριου .αλλα δεν ειχα ιντερνετ και τωρα που ειμαι στην μανουλα βρηκα..επιασα τομωρακιμου με εξωσωματικη κ γι αυτο μου ειχε πειο γιατρος μου να κανω αμνιοπαρακεντηση που τελικα τελευταια στιγμη το μετανιωσα κ δεν εκανα..κ τωρα χαιρομαι την εγκυμισυνη μου περιμενω αγορακι κι εχω αρχισει εδω κ πολυκαιρο να τον νιωθω.πιο πανω διαβασα για υγρα εχω κι εγω αλλα ογιατρος δεν ανυσυχησε τοβρηκεφυσιολογικο απλα κανω ντουζ κ αλλαζω συχνα εσωρουχο. Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση κ αν γνωριζετε να μου πειτε εδω και μια εβδομαδα εχω πονο στην πλατη κατω δεξια στηνωμοπλατη με πιανει τοσο πουδιπλωνομαι στα δυο κ κλαιω απι τον πονο σημερα πηγα στον ορθοπεδικο κμου ειπε οτι σπρωχνει τομωρο κ ειναι φλεγμονη κ μουεκανε τοπικα ενεση propiochrine κ οτι ειβαι ακινδυνηγια το μωρο αλλα εγω αγχωθηκα γνωριζει καμια κοπελα κατι..σορρυ για το πολυμεγαλο μηνυμα..

Stelli καλημέρα. Νομίζω μετά από εξωσωματική είναι φυσιολογικό λόγω των ορμονών να υπάρχουν πολλά υγρα.

Χαίρομαι όταν ακούω για μανούλες που πιάνουν με την εξωσωματική γιατί ξέρω πόσο ταλαιπωρούνται και πόσο δύσκολο είναι. Εχω γνωστούς και είναι φοβερά ψυχοφθόρο.

Οσον αφορά τον πόνο σου εμένα για ψύξη μου έκανε. Μήπως έπρεπε να περιμένεις λίγο? Πάντως κανονικά ο ίδιος ο ορθοπεδικός έπρεπε να μπει στη διαδικασία να επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο σου. Εμένα η ωρυλά, επειδή ο γιατρός μου δίνει μόνο αμοξίλ και σεκλορ για αντιβίωση, όταν ήθελε ν αμου δώσει ζιναντολ μίλησε με τον γυναικολόγο μου στο τηλέφωνο για επιβεβαίωση.

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και εύχομαι μια τελειόμηνη και εύκολη γέννα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? Για κλαμα διαβαζω! Βαλτε με και εμενα στο γκρουπ, τελικα ολες το εχουμε! Εγω αυτες τις μερες κοιμαμαι ανησυχα γτ εχω αγχος για την Β επιπεδου! Αντε να ερθει και η Τεταρτη να περασει και αυτο! Μummy καλη επιτυχια και σε εσας! Ο δικος μου πρεπει να εχει γινει θηριακι γτ πλεον το καταλαβαινω παρα πολυ και τρανταζεται και η κοιλια μου απο τις κλωτσουλες του! Ειναι απολαυση παντως!

Ειδαμε και για καροτσι και μαλλον την Παρασκευη λεμε να το κλεισουμε, ειδαμε και για σετ προικας και μας τα αφησε ολα μαζι σε καλη τιμη! Τωρα με τις προσφορες αξιζει να κλεισουμε μερικα πραγματα! Μετα την εξεταση ομως! Βρηκα και φωτιστικο για το δωματιο ετσι ακριβως οπως το ηθελα και τους ειπα να μου το κρατησουν γτ ηταν το τελευταιο και εκθεσιακο! Αρχισαμε σιγα σιγα να βλεπουμε για τις αγορες μας!!!

Αααα ψώνια ακούω! Μπράβο. Με το καλό και η β επιπέδου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια! Ειριηνη και Ρανια ευχαριστω πολυ! Ναι ειπαμε να αρχισουμε σιγα σιγα τα ψωνια γτ δε θα εχω βοηθεια προς το τελος οποτε καλο ειναι να προλαβω τις χοντρες δουλειες να τις τελειωσω τωρα και με τον αντρουλη μου που θα καθεται μεσα στον Αυγουστο! Μια και σημερα για την Β επιπεδου! Να δω το καμαρι μας που μου εχει λειψει! Αρχισε να εχει και προγραμμα! Στις 7 περιπου πρωινες κλωτσουλες (σημερα συνεχιζονται τωρα γτ σκουπιζα και σφουγγαριζα οποτε μολις του εκοψα το νανουρισμα), το μεσημερι δινει το παρον του για λιγο μετα το φαγητο και ξανα στις 8 ξεκιναει μεχρι τις 11 που ξεσαλωνει μολις ξαπλωσω στο κρεβατι! Χαζομαμα απο τωρα!

Mummy τι ωραια τα νεα σας! Ειδατε και φατσουλα? Ποσα κιλακια ειναι?? Εγω αυριο λεω να φαω καμια κουβερτουλα μιση ωρα πριν παμε! Θελω να τον χαρω!

Στελλι καλως ηρθες στην παρεουλα μας και με το καλο το αγορακι σου! Ποτε εχεις ΠΗΤ για να σε βαλω στο πινακακι μας? Συμφωνω και εγω με τη Ρανια οτι χαιρομαι πολυ περισσοτερο οταν ακουω οτι αλλη μια κοπελα εφτασε στο στοχο της μετα απο πολλες προσπαθειες και εξωσωματικη! Ευχομαι ολα καλα να σου πανε! Οσο για την αμνιο δεν ξερω αν ειναι υποχρεωτικο στην εξωσωματικη παντως και εγω αν δεν υπηρχε συγκεκριμενος λογος δε θα την εκανα! Οσο για την ενεση και εγω πιστευω οτι πρεπει να ρωτησεις τον γυναικολογο σου! Εγω για ενα φρονιμητη που εβγαλα πρωτα μιλησα μαι ζτου και πηρα το οκ και ευτυχως δε χρειαστηκε αντιβιωση!

Πως γινεται καθε φορα και γραφω ολοκληρο σεντονι.... χιχι!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Mummy συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της Β'!!! Αχ μας έχουν ήδη τρελάνει τα μωράκιαα μας και που να τα πάρουμε και αγκαλίτσα..!

Στελλι & πορτοκάλι καλώς ήρθατε, με το καλό και με ένα πόνο!!!

Ψώνια τώρα που γυρίζει χαχαχαχα, παρα πολλά έξοδα όμως ρε κορίτσια τι να πω, καρότσι, κουνια, προικα, στρωμα, παντες, σεντονακια, πετσετακια, ζιπουνακια, μπιμπερα, κλπ κλπ κλπ.......μια περιουσια πραγματικα!!! Αγορές κάνετε από e shop ή κανονικά από μαγαζιά? Και εγώ στο ψαξιμο ακόμη, δεν έχω ξεκινήσει, έχω δει όμως πάρα πολλά και από κοντα και στο ιντερνετ...

Το δωμάτιο τώρα της μπεμπούλας κάπως το έχω φανταστεί αλλά έτσι κ αλλιως με αυτό δεν πιέζομαι αφού σίγουρα θα ξεχειμωνιάσει στο δικό μας υπνοδωμάτιο...Αλλά απο την άλλη πρεπει να ετοιμαστεί και το δικό της σωστά?? Ουφ!!!

Στο μεταξύ εγώ όταν κάνω αρκετή ώρα να σηκωθώ πονάω αριστερά χαμηλά πίσω μεταξύ μέσης και γλουτού..ειδικά το βράδυ όταν ξυπνάω για τουαλέτα με πεθαινει. Και 2-3 μέρες τώρα με πονάει και μπροστα δεξια χαμηλά, πιο κάτω από το μωρό, σε σημείο να βολευομαι να περπαταω μόνο με τα ποδια ανοιχτα και λυγισμένα...ευτυχώς που δεν έχω κυκλοφορήσει κ εξω δηλαδη... Αντε να δω τι θα μου πει ο γιατρος την Πέμπτη.

Καλημερα κοριτσια κ ευχαριστω για την αποδοχη κ τις απαντησεις..πηρα τηλ τον γυναικολογο κ μου ειπε ολα καλα κ ο ορθοπεδικος γιατρος ειναικ γνωριζει παρολα αυτα ο πονος συνεχιζει..τινα κανω..υπομονη..σημερα εχω κ την β επιπεδου κ ανυπομονω πολυνα τον δω γιατι θα μου κανεικ 3d κγενικα να δουμε αν ολα καλα ανκ ιταν τον νιωθω πιστευω οτι ειναι καλα..πητ ο γιατρος μου εδωσε 29 νοεμβριου..

Καλημέρα!!!

Mummy συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της Β'!!! Αχ μας έχουν ήδη τρελάνει τα μωράκιαα μας και που να τα πάρουμε και αγκαλίτσα..!

Στελλι & πορτοκάλι καλώς ήρθατε, με το καλό και με ένα πόνο!!!

Ψώνια τώρα που γυρίζει χαχαχαχα, παρα πολλά έξοδα όμως ρε κορίτσια τι να πω, καρότσι, κουνια, προικα, στρωμα, παντες, σεντονακια, πετσετακια, ζιπουνακια, μπιμπερα, κλπ κλπ κλπ.......μια περιουσια πραγματικα!!! Αγορές κάνετε από e shop ή κανονικά από μαγαζιά? Και εγώ στο ψαξιμο ακόμη, δεν έχω ξεκινήσει, έχω δει όμως πάρα πολλά και από κοντα και στο ιντερνετ...

Το δωμάτιο τώρα της μπεμπούλας κάπως το έχω φανταστεί αλλά έτσι κ αλλιως με αυτό δεν πιέζομαι αφού σίγουρα θα ξεχειμωνιάσει στο δικό μας υπνοδωμάτιο...Αλλά απο την άλλη πρεπει να ετοιμαστεί και το δικό της σωστά?? Ουφ!!!

Στο μεταξύ εγώ όταν κάνω αρκετή ώρα να σηκωθώ πονάω αριστερά χαμηλά πίσω μεταξύ μέσης και γλουτού..ειδικά το βράδυ όταν ξυπνάω για τουαλέτα με πεθαινει. Και 2-3 μέρες τώρα με πονάει και μπροστα δεξια χαμηλά, πιο κάτω από το μωρό, σε σημείο να βολευομαι να περπαταω μόνο με τα ποδια ανοιχτα και λυγισμένα...ευτυχώς που δεν έχω κυκλοφορήσει κ εξω δηλαδη... Αντε να δω τι θα μου πει ο γιατρος την Πέμπτη.

Κι εγώ ακριβώς εκεί πισω πονάω εδώ και λίγες μέρες. Θεωρώ ότι πιέζεται κάποιο νεύρο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...