Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΖΕΣΤΗ Κ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΛΑΙΩ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΨΗΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟ Μ ΕΚΛΑΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΙΑ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ ΜΑ ΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ Μ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

ΜUMMY ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.

ΡΑΝΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΧΡΙΑΣΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙΣ ΥΓΡΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rania πηρα κ ΕΓΩ αμοξιλ προληπτικα λόγω λαιμού,φοβόμαστε βλέπεις τα μικρόβια για 7μέρες.να ρωτήσω κάτι άσχετο...έπαιρνες 1γρ αντιβιωση αμοξιλ...Το καταπινες το χάπι η το ελιωνες.ρωταω γιατί στις οδηγίες η ενός γραμ γράφει ότι είναι διασπειρομενο δισκίο.εγω το καταπινα πάντως.επαιρνα μισό κάθε 8ώρες.

Izabella τι παιδί είναι αυτό;είστε τεράστιοι εσύ κ ο άντρας σου;5κιλά θα τον κάνεις.εμεις 20 κ4ειμασταν μόλις 382γραμμάρια. αύριο 23κ5ε πόσο μπορεί να έχει φτάσει....θα δείξει.τρως πολύ;εγώ όχι.

Κορίτσια μήπως έχετε καμία λιστα για τα ψώνια που πρέπει να κάνουμε;εγώ πήρα μερικά εσώρουχα τοσοδουλικα αλλά μακρυμανικα.βλακεια μου ε;επειδη είναι χειμώνας σκέφτηκα. Το δωμάτιο θα το κάνω γαλάζιο.δεν θα βάψω τοίχους.η διακόσμηση θα είναι γαλάζια.θα έχει θέμα την κορώνα.εννοω η πάντα, το πάπλωμα κτλ.

Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να πάρω τα αξεσουάρ της κουνιας η και κάποια επιπλέον με το ίδιο μοτίβο...υπνοσακο,ποδοσακο(αντί για φόρμα εξόδου) κτλ

Δεν βγαίνω από το σπίτι κ όλα τα κοιτάζω από το ίντερνετ.για καρότσι πάλι μου αρέσουν τα κλασικά με τις τεράστιες μεταλλικές ρόδες και να είναι κ δερμάτινο....ο άντρας μου διαφωνεί ομως γιατί ειναι τεράστιο.για πολυκαροτσι λέω.ρι λέτε εσείς που ξέρετε; Εδω αυτό που μαρεσει έχει γύρω στα 650.

Ισαβέλλα ο άντρας μου είναι 1 98 και εγώ 1.80 όποτε το παιδί Τι θα κάνει? Πόσο να ειναι?

Mamma περιμενουμε νέα το βράδυ !

Ρανια ΑΧΡΕΊΑΣΤΟ το σερβιετακι.

Επίσης το μικρό δεν τον νιώθω ποιο βαρυ έτσι και αλλιώς από τον 3ο μήνα και μετά έχω πάει 3 κιλά μονο,έστρωσε ο θυρεοειδή ευτυχώς, έχω όμως θέμα με την τουαλέτα, πάω συνέχεια και δεν μπορώ να περπατησω για ώρα.με προετοίμασε και ο γιατρός ότι αν το παιδί είναι πολύ μεγάλο θα σκεφτουμε την επισκληριδιο η ακόμα και τη καισαρικη στην εσχάτη περίπτωση. Μου εκανε και φροντιστήριο για το θηλασμό. Να θηλασω πάση θυσία και να το παλέψω όσο μπορώ.πω πω βλέπω τη πατούσα του και γελάω. Που θα βρίσκουμε παπούτσια καλέ?

Ισαβέλλα ο άντρας μου είναι 1 98 και εγώ 1.80 όποτε το παιδί Τι θα κάνει? Πόσο να ειναι?

Mamma περιμενουμε νέα το βράδυ !

Ρανια ΑΧΡΕΊΑΣΤΟ το σερβιετακι.

Επίσης το μικρό δεν τον νιώθω ποιο βαρυ έτσι και αλλιώς από τον 3ο μήνα και μετά έχω πάει 3 κιλά μονο,έστρωσε ο θυρεοειδή ευτυχώς, έχω όμως θέμα με την τουαλέτα, πάω συνέχεια και δεν μπορώ να περπατησω για ώρα.με προετοίμασε και ο γιατρός ότι αν το παιδί είναι πολύ μεγάλο θα σκεφτουμε την επισκληριδιο η ακόμα και τη καισαρικη στην εσχάτη περίπτωση. Μου εκανε και φροντιστήριο για το θηλασμό. Να θηλασω πάση θυσία και να το παλέψω όσο μπορώ.πω πω βλέπω τη πατούσα του και γελάω. Που θα βρίσκουμε παπούτσια καλέ?

������������������������������

Μία κοπέλα οταν γεννούσα ταλαιπωρήθηκε 12 ΄ωρες με πρόκληση και τελικά γέννησε καισαρική. Το βλαστάρι της μόλις 4κιλά και 700 γρ! Εννοείτε ότι το έβαλαν θερμοκοιτίδα γιατί λένε πως τα παιδιά κάτω από 2,5 κιλά και πάνω από 4 τα βάζουν θερμοκοιτίδα. Αλλά το πρώτο της γεύμα ήταν κοκα κολα και παγωτό. Μην ρωτάτε! Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια...κι εμείς τρώγαμε φιδε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Rania πηρα κ ΕΓΩ αμοξιλ προληπτικα λόγω λαιμού,φοβόμαστε βλέπεις τα μικρόβια για 7μέρες.να ρωτήσω κάτι άσχετο...έπαιρνες 1γρ αντιβιωση αμοξιλ...Το καταπινες το χάπι η το ελιωνες.ρωταω γιατί στις οδηγίες η ενός γραμ γράφει ότι είναι διασπειρομενο δισκίο.εγω το καταπινα πάντως.επαιρνα μισό κάθε 8ώρες.

Izabella τι παιδί είναι αυτό;είστε τεράστιοι εσύ κ ο άντρας σου;5κιλά θα τον κάνεις.εμεις 20 κ4ειμασταν μόλις 382γραμμάρια. αύριο 23κ5ε πόσο μπορεί να έχει φτάσει....θα δείξει.τρως πολύ;εγώ όχι.

Κορίτσια μήπως έχετε καμία λιστα για τα ψώνια που πρέπει να κάνουμε;εγώ πήρα μερικά εσώρουχα τοσοδουλικα αλλά μακρυμανικα.βλακεια μου ε;επειδη είναι χειμώνας σκέφτηκα. Το δωμάτιο θα το κάνω γαλάζιο.δεν θα βάψω τοίχους.η διακόσμηση θα είναι γαλάζια.θα έχει θέμα την κορώνα.εννοω η πάντα, το πάπλωμα κτλ.

Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να πάρω τα αξεσουάρ της κουνιας η και κάποια επιπλέον με το ίδιο μοτίβο...υπνοσακο,ποδοσακο(αντί για φόρμα εξόδου) κτλ

Δεν βγαίνω από το σπίτι κ όλα τα κοιτάζω από το ίντερνετ.για καρότσι πάλι μου αρέσουν τα κλασικά με τις τεράστιες μεταλλικές ρόδες και να είναι κ δερμάτινο....ο άντρας μου διαφωνεί ομως γιατί ειναι τεράστιο.για πολυκαροτσι λέω.ρι λέτε εσείς που ξέρετε; Εδω αυτό που μαρεσει έχει γύρω στα 650.

Αν σου πω ότι κι εγώ μόλις πρόσεξα ότι είναι διασπειρώμενο τι θα πεις? Τόσα χρόνια κατάπινα! χαχαχαχαχ!

Εννοείτε πως θες μακρυμανικα! Τα μικρούλια θα έχουν ανάγκη απο ζεστούλα αλλα βεβαια εξαρτάται και απο τη θερμοκρασία που θα έχεις στο δωμάτιο σου! Κι εγώ μακρυμάνικα της έχω

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια Καλησπέρα βʽβʽ

Καλα αποτέλεσματα σε οσες περιμένουν β επιπέδου κ πολλα συγχαρητήρια σε οσες την κανατε.....!!!!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα την καναμε κ εμείς. ..Κοριτσάκι με τη βούλα. .Οπότε σχεδον ολα έτοιμα. ...!!

Το γκαλοπ τι λεει ειναι κοριτσοχρονια μου φαίνεται. ..!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

JhFkp2.png

Κορίτσια Καλησπέρα βʽβʽ

Καλα αποτέλεσματα σε οσες περιμένουν β επιπέδου κ πολλα συγχαρητήρια σε οσες την κανατε.....!!!!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα την καναμε κ εμείς. ..Κοριτσάκι με τη βούλα. .Οπότε σχεδον ολα έτοιμα. ...!!

Το γκαλοπ τι λεει ειναι κοριτσοχρονια μου φαίνεται. ..!!!!!

Συγχαρητηρια κοπελα μου! Αγοροχρονια ειναι θα ελεγα! Ποτε εχεις ΠΗΤ? Θυμησε μου για να σε βαλω στο πινακακι! Μου ξεφυγες!

JhFkp2.png

Καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? Για κλαμα διαβαζω! Βαλτε με και εμενα στο γκρουπ, τελικα ολες το εχουμε! Εγω αυτες τις μερες κοιμαμαι ανησυχα γτ εχω αγχος για την Β επιπεδου! Αντε να ερθει και η Τεταρτη να περασει και αυτο! Μummy καλη επιτυχια και σε εσας! Ο δικος μου πρεπει να εχει γινει θηριακι γτ πλεον το καταλαβαινω παρα πολυ και τρανταζεται και η κοιλια μου απο τις κλωτσουλες του! Ειναι απολαυση παντως!

Ειδαμε και για καροτσι και μαλλον την Παρασκευη λεμε να το κλεισουμε, ειδαμε και για σετ προικας και μας τα αφησε ολα μαζι σε καλη τιμη! Τωρα με τις προσφορες αξιζει να κλεισουμε μερικα πραγματα! Μετα την εξεταση ομως! Βρηκα και φωτιστικο για το δωματιο ετσι ακριβως οπως το ηθελα και τους ειπα να μου το κρατησουν γτ ηταν το τελευταιο και εκθεσιακο! Αρχισαμε σιγα σιγα να βλεπουμε για τις αγορες μας!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Μία κοπέλα οταν γεννούσα ταλαιπωρήθηκε 12 ΄ωρες με πρόκληση και τελικά γέννησε καισαρική. Το βλαστάρι της μόλις 4κιλά και 700 γρ! Εννοείτε ότι το έβαλαν θερμοκοιτίδα γιατί λένε πως τα παιδιά κάτω από 2,5 κιλά και πάνω από 4 τα βάζουν θερμοκοιτίδα. Αλλά το πρώτο της γεύμα ήταν κοκα κολα και παγωτό. Μην ρωτάτε! Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια...κι εμείς τρώγαμε φιδε!

12 ωρες???? με μονο στην ιδέα παθαίνω πανικο ! οχι οχι ! με τπτ αν παει το παιδι τοσο πολυ θα μπω για καισαρική ! ! ! :mrgreen:

Γεια σας κοριτσια ειμαικιεγω καινουργια στο φορουμ ειχα μπερδευτει κ ειχα γραψει στις μανουλες δεκεμβριου αλλα ειμαι νοεμβριου .αλλα δεν ειχα ιντερνετ και τωρα που ειμαι στην μανουλα βρηκα..επιασα τομωρακιμου με εξωσωματικη κ γι αυτο μου ειχε πειο γιατρος μου να κανω αμνιοπαρακεντηση που τελικα τελευταια στιγμη το μετανιωσα κ δεν εκανα..κ τωρα χαιρομαι την εγκυμισυνη μου περιμενω αγορακι κι εχω αρχισει εδω κ πολυκαιρο να τον νιωθω.πιο πανω διαβασα για υγρα εχω κι εγω αλλα ογιατρος δεν ανυσυχησε τοβρηκεφυσιολογικο απλα κανω ντουζ κ αλλαζω συχνα εσωρουχο. Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση κ αν γνωριζετε να μου πειτε εδω και μια εβδομαδα εχω πονο στην πλατη κατω δεξια στηνωμοπλατη με πιανει τοσο πουδιπλωνομαι στα δυο κ κλαιω απι τον πονο σημερα πηγα στον ορθοπεδικο κμου ειπε οτι σπρωχνει τομωρο κ ειναι φλεγμονη κ μουεκανε τοπικα ενεση propiochrine κ οτι ειβαι ακινδυνηγια το μωρο αλλα εγω αγχωθηκα γνωριζει καμια κοπελα κατι..σορρυ για το πολυμεγαλο μηνυμα..

Γεια σας κοριτσια ειμαικιεγω καινουργια στο φορουμ ειχα μπερδευτει κ ειχα γραψει στις μανουλες δεκεμβριου αλλα ειμαι νοεμβριου .αλλα δεν ειχα ιντερνετ και τωρα που ειμαι στην μανουλα βρηκα..επιασα τομωρακιμου με εξωσωματικη κ γι αυτο μου ειχε πειο γιατρος μου να κανω αμνιοπαρακεντηση που τελικα τελευταια στιγμη το μετανιωσα κ δεν εκανα..κ τωρα χαιρομαι την εγκυμισυνη μου περιμενω αγορακι κι εχω αρχισει εδω κ πολυκαιρο να τον νιωθω.πιο πανω διαβασα για υγρα εχω κι εγω αλλα ογιατρος δεν ανυσυχησε τοβρηκεφυσιολογικο απλα κανω ντουζ κ αλλαζω συχνα εσωρουχο. Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση κ αν γνωριζετε να μου πειτε εδω και μια εβδομαδα εχω πονο στην πλατη κατω δεξια στηνωμοπλατη με πιανει τοσο πουδιπλωνομαι στα δυο κ κλαιω απι τον πονο σημερα πηγα στον ορθοπεδικο κμου ειπε οτι σπρωχνει τομωρο κ ειναι φλεγμονη κ μουεκανε τοπικα ενεση propiochrine κ οτι ειβαι ακινδυνηγια το μωρο αλλα εγω αγχωθηκα γνωριζει καμια κοπελα κατι..σορρυ για το πολυμεγαλο μηνυμα..

ΓΕΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΕΛΛΙ Κ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Σ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ Κ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Σ ΝΑ Σ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

Καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? Για κλαμα διαβαζω! Βαλτε με και εμενα στο γκρουπ, τελικα ολες το εχουμε! Εγω αυτες τις μερες κοιμαμαι ανησυχα γτ εχω αγχος για την Β επιπεδου! Αντε να ερθει και η Τεταρτη να περασει και αυτο! Μummy καλη επιτυχια και σε εσας! Ο δικος μου πρεπει να εχει γινει θηριακι γτ πλεον το καταλαβαινω παρα πολυ και τρανταζεται και η κοιλια μου απο τις κλωτσουλες του! Ειναι απολαυση παντως!

Ειδαμε και για καροτσι και μαλλον την Παρασκευη λεμε να το κλεισουμε, ειδαμε και για σετ προικας και μας τα αφησε ολα μαζι σε καλη τιμη! Τωρα με τις προσφορες αξιζει να κλεισουμε μερικα πραγματα! Μετα την εξεταση ομως! Βρηκα και φωτιστικο για το δωματιο ετσι ακριβως οπως το ηθελα και τους ειπα να μου το κρατησουν γτ ηταν το τελευταιο και εκθεσιακο! Αρχισαμε σιγα σιγα να βλεπουμε για τις αγορες μας!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ DOANI Μ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ Σ ΕΡΘΟΥΝ ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ.

Κοριτσια μου ολα καλα!εχουμε χ♥στει πανω μας απ την χαρα μας.δεν υπαρχει.εχουμε λαλησει και--οι --δυο.εχω κοιταξει οοοοοολλλλλλοοοοοοοο το dvd ισα με 5 φορες μεχρι τωρα.

ευχομαι σε ολες μας να ειναι ολα τα μωρακια μας υγιη παναγια μου κ να τα κρατησουμε αγκαλιτσα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...