Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μαμά.μια η αλήθεια είναι πως χωρίς μικρόβιο και με καλό τράχηλο πρέπει να είσαι πολύ γκαντεμα όπως εγώ για να συμβεί κάτι.ξεκουραση....ξεξουραση...μόνο αυτό μένει...τι άλλο να κάνει κανείς...

Η εγκυμοσυνη είναι μια φυσιολογική διαδικασία...αλλα όπως το καθετί κρύβει κ αυτή κινδύνους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!!!

Όλα καλά θα πάνε, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά όσο γίνεται...Το χρειάζονται και τα μωράκια άλλωστε.

Όσο σκέφτομαι ότι διανύω την 24 εβδομάδα τόσο απίστευτο μου φαίνεται πως ήδη πέρασε τόσος καιρός...Αρχίζω βέβαια να βαραίνω κάπως όπως σας έχω ξαναπεί, χωρίς καμια ιδιαίτερα μεγάλη κοιλια... από κιλά είμαι στα +6 και προσπαθώ να κάνω κράτει όσο γίνεται. Σήμερα μέτρησα και την περίμετρο στο υψος του αφαλού 88cm παρακαλώ!!!

Σκέφτομαι από βδομάδα να ξεκινήσω δειλά δειλά και τις αγορές της μπεμπούλας. Τα ρουχαλακια της μόνο θα αφήσω αρκετα αργότερα γιατί θα χρειαστούμε χειμερινή collection χαχαχαχα

Για την ώρα της έχω πάρει μόνο 1 βρεφικό αφρόλουτρο-σαμπουάν ch**co, όταν παραγγειλα από το ηλεκτρόνικο φαρμακείο και τις δικές μου κρεμες για τις ραγάδες (τις οποίες βαριέμαι απίστευτα να χρησιμοποιώ...)

Στο μεταξύ το τικερ μου έχει σπάσει τα νευρα, μπαίνω κάθε μέρα και το αλλάζω γιατι μένει στάσιμο...Τι κάνω λάθος...γκρρρρρρρ

Λοιπόν...με επιασε πολυλογία πρωί πρωί...

Καλό σκ σε όλες!!! καλά να περάσετε όπου και αν βρίσκεστε ότι και αν κάνετε!!!

ΚΕΛΚ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΗΡΙΑΚΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σ.

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΠΙΚΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΠΟΣΑ ΥΓΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΣΣΩΡΟΥΧΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥΣ,ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ Κ ΚΑΜΟΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΤΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΕ ΙΣΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΠΟ Κ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΥΣΜΟΥΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΠΟΡΩ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ?

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΆΓΧΩΘΗΚΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Κ ΕΔΩ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Π ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΟΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ Κ ΑΡΚΕΤΗΣ ΞΒΚΟΥΡΑΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.

Α ΚΑΙ ΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΥΜΕ Κ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

καλησπερα! ειρήνη το σκεφτομουν και εγω οτι μπορει να εχετε κανενα επεισόδιο αλλα τελικα ολα ηρεμα! σταμάτησαν οι συσπάσεις?εισαι καλύτερα?? Ρανια δεν ζαλίζεις καμια μας ! εχουμε ολες τις ιδιες ανησυχίες! γιαυτο άλλωστε ειμαστε εδω και συζητάμε !

κορίτσια απο ψυχολογια πως πανε? εγω βαζω κατι κλάματα απο το πουθενα που δεν μπορω να σταματήσω ! εχει γινει γελοίο το ζήτημα ! αλλα τι να κανω? δεν μπορω να κρατηθώ.ανοιγει η βρυση και αρχιζω! :(

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

izambella κ εγώ στο πρώτο τρίμηνο έκλαιγα κάθε τρεις και λίγο, είχα γίνει γραφική, μετά σαν να το ξεπέρασα...αλλά βλέπω τελευταία έχω υποτροπιάσει ξανα!! το ίδιο ακριβως μου συμβαίνει με την αυπνία.......αλλά σ αυτο μπορεί να φταιει και η ζέστη...ξυπνάω 2-3 ωρίτσες το βράδυ και τη μέρα σερνομαι..

Rania λέγονται δείκτες ηλιοτροπιου.αυτα χρησιμοποιουν στα μαιευτήρια.αλλα είναι άβολα. Πρέπει να τα βάλεις στον κόλπο με το χέρι.εγω φοβάμαι.το ph το μετράω με τα eco care comfort.ειναι μπατονετες.παιχνιδακι.η αλήθεια είναι πως και μια απλή κολπίτιδα η η λήψη αντιβιωσης μπορεί να χαλάσει το ph.εσυ έχεις κ την τύχη να μπορείς να κάνεις κολπική καλλιέργεια. Εγώ εδώ στη γερμανια τίποτα...Αν το ph είναι καλό δεν κάνουν παραπανω εξετάσεις.αχ κ κάτι άλλο...για το στρεπτοκοκκο ποια αντιβιωση πήρες,πόσες μέρες και σε τι δοσολογία.ειχες σύμπτωμα και τον ανακάλυψες;όταν μου εσπασαν τα νερά βρηκαν στρεπτοκοκκο δεν τον θεώρησαν υπεύθυνο όμως...και σε επόμενες καλλιεργειες που έκανα μετά τη γέννα βρέθηκε πάλι...δεν έδωσαν αντιβιωση όμως γιατί θεωρείται φυσιολογική χλωρίδα...θα γεράσω πριν από την ώρα μου, μου φαίνεται.αλλαζω πολλά εσώρουχα μέσα στη μέρα και εδώ δεν κάνει ζέστη.ο γιατρός λέει ότι είναι οιστρογόνα.τα δικά μου είναι διάφανα αοσμα και λευκά.

Mummy εγώ άρχισα να παίρνω προγεστερονη εδώ και έναν μήνα προληπτικά 200mgκάθε βράδυ αλλά από το στόμα.εσυ πόσο παίρνεις;

Λοιπόν πήρα κάτι σερβιετάκια, πανάκριβα-τα 2 20 ευρώ, amnios λέγονται. Εβαλα το ένα το Σάββατο το βράδυ, δεν είχα πολλά υγρά βέβαια και δεν εδειξε κάτι. Δεν έχω υγρά από την Παρασκευή οπότε ποιός ξέρει. ΅Εχω άλλο ένα που θα βάλω μόλις ξαναδώ πολλά υγρά.

Εμένα ο γυναικολόγος μου δεν είναι υπέρ της κολπικής καλλιέργειας οπότε με δυσκολία καναμε.

Είχα αυξημένη crp και πολλά υγρά. Μου έδωσε απλή αμοξίλ του 1γρ (μόνο αυτή δίνει ο δικός μου και σεκλόρ, καμία άλλη) πρωί βράδυ για 7 μέρες.

Πάντως να ξέρεις εμένα μετά τη γέννα μου είχε δώσει αρκετά βαριά αντιβίωση, δεν θυμάμαι το όνομά της για να μην υπάρχουν επιπλοκές και όντως έχω ακούσει κοπέλα να μπει στο νοσοκομείο με μικρόβιο μια βδομάδα μετά τη γέννα! Μήπως είναι πολύ χαλαροί στη γερμανία? Και στην Ελβετία που έχω ζήσει κάποια χρόνια, ναι μεν πολύ τυπικοί στα παπ και σε όλα αλλά μετά δυσκολίας σε εξυπηρετούσαν. Η κολλητή μου στη δεύτερη εγκυμοσύνη (στην Ελβετία μιλάω) έμεινε από τον 3ο μήνα στο νοσοκομείο γιατί στην πρώτη καισαρική δεν την είχαν ράψει σωστά με αποτέλεσμα να ανοίγει η τομή από το βάρος του παιδιού!Γέννησε δύο μήνες νωρίτερα αλλά έκανε μια κούκλα! Το δεύτερο παιδάκι της έχει 5 χρόνια διαφοράς από το πρώτο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ισαβελλα καλησπερα!εγω παιρνω 2 των 200 απο 4,5 εβδομαδων.και οπως ειπα και χθες και ο θεος βοηθος.

Μην αγχώνεσαι δεν παθαίνεις τίποτα. Μια συνάδελφός μου έπαιρνε από την αρχή αντιβίωση μέχρι το τέλος λόγω περίδεσης και κωλοβακτηριδίου και δεν έπαθε απολύτως τίποτα το παιδί της!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλησπερα! ειρήνη το σκεφτομουν και εγω οτι μπορει να εχετε κανενα επεισόδιο αλλα τελικα ολα ηρεμα! σταμάτησαν οι συσπάσεις?εισαι καλύτερα?? Ρανια δεν ζαλίζεις καμια μας ! εχουμε ολες τις ιδιες ανησυχίες! γιαυτο άλλωστε ειμαστε εδω και συζητάμε !

κορίτσια απο ψυχολογια πως πανε? εγω βαζω κατι κλάματα απο το πουθενα που δεν μπορω να σταματήσω ! εχει γινει γελοίο το ζήτημα ! αλλα τι να κανω? δεν μπορω να κρατηθώ.ανοιγει η βρυση και αρχιζω! :(

Λοιπόν εγώ ειλικρινά είμαι για κρέμασμα στο θέμα κλάμα! Διαβάζω και κάτι ηλιθιότητες με τους παιδεραστές, ανθρώπους που δέρνουν τα παιδιά τους και κάτι τέτοια και με πιάνει ένα κλάμα απίστευτο. Και το θέμα είναι οτι παλεύω να κρατηθώ όλη μέρα και πάω μετά σπίτι και αγκαλιάζω το γιο μου και ξεσπάω εκεί στα κλάματα! Σαν το βλαμένο! Αν με δει κανείς θα νομίζει ότι κάποιος έχει πεθάνει. Κ

Και όταν λέω ότι όλα αυτά δεν τα είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη το εννοώ! Είναι τραγικό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μολις γυρισα απο το γιατρο ! το παιδι μου ειναι 800+ γραμμάρια και αρκετά ψηλό! εχει μια πατουσάρα !!!! και κατι πλευρά !!! κολλήσαμε με το γιατρο να κοιτάμε ! μια χαρα ειναι ! ζωηρότατος το στομάχι γεμάτο και συνεχίζει να δινει μπουνιές και κλωτσιές στη μαμα του !

Λοιπόν εγώ ειλικρινά είμαι για κρέμασμα στο θέμα κλάμα! Διαβάζω και κάτι ηλιθιότητες με τους παιδεραστές, ανθρώπους που δέρνουν τα παιδιά τους και κάτι τέτοια και με πιάνει ένα κλάμα απίστευτο. Και το θέμα είναι οτι παλεύω να κρατηθώ όλη μέρα και πάω μετά σπίτι και αγκαλιάζω το γιο μου και ξεσπάω εκεί στα κλάματα! Σαν το βλαμένο! Αν με δει κανείς θα νομίζει ότι κάποιος έχει πεθάνει. Κ

Και όταν λέω ότι όλα αυτά δεν τα είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη το εννοώ! Είναι τραγικό!

καλε εχθες ακυρώσαμε τη θάλασσα και εκανα σαν το μωρο ! τι κλαμα τι λυγμό έριξα δεν λεγετε!!! εκανα εμεό απο το κλαμα ! στο τελος ερχετε ο αντρας μου και μου λεει ηρέμησε με τρομάζεις! θα βγει ο μικρος γκρινιάρης !

Καλημερουδια μανουλες και μπεμπακια ομορφα!!!!!!

Εχω β επιπ σημερα!αγχος.μακαρι να ειναι ολα καλα θεε μου

Καλα με το κλαμα που λετε δεν υπαρχει.πραγματικα.για τον πιο χαζο λογο που υπαρχει.κατα τα αλλα ηρεμα.εσεις;;;;;;ιζαμπελλα τελεια το μωρο.μπραβο κοριτσι.μεγαλωσε μωρε.τον νιωθεις πιο βαρυ τωρα που ειναι τοσα γρ;

κορίτσια μολις γυρισα απο το γιατρο ! το παιδι μου ειναι 800+ γραμμάρια και αρκετά ψηλό! εχει μια πατουσάρα !!!! και κατι πλευρά !!! κολλήσαμε με το γιατρο να κοιτάμε ! μια χαρα ειναι ! ζωηρότατος το στομάχι γεμάτο και συνεχίζει να δινει μπουνιές και κλωτσιές στη μαμα του !

Mπράβο μπράβο μπράβο! Τέλειο το μωρό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερουδια μανουλες και μπεμπακια ομορφα!!!!!!

Εχω β επιπ σημερα!αγχος.μακαρι να ειναι ολα καλα θεε μου

Καλα με το κλαμα που λετε δεν υπαρχει.πραγματικα.για τον πιο χαζο λογο που υπαρχει.κατα τα αλλα ηρεμα.εσεις;;;;;;ιζαμπελλα τελεια το μωρο.μπραβο κοριτσι.μεγαλωσε μωρε.τον νιωθεις πιο βαρυ τωρα που ειναι τοσα γρ;

Με το καλό η Β επιπέδου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...