Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Εγω θεωρω πως ειναι κ απο την ζεστη που ιδρωνουμε.παντως εμενα μου μετραει καθε φορα τον τραχηλο.απο την αυχενικη μεχρι και 21/6 που ειχα παει τελευταια φορα κυμαινεται στο 3,5.τωρα για να δουμε τι παιζει την δευτερα με τον τραχηλο.:D

mummy σουπερ γύρω στο 3,5 :D !! ναι ιδρώνουμε κ αυτό δε βοηθάει...εμένα στην αυχενική ηταν 3,2, αλλά δεν με μετράει κάθε φορα κολπικα. Εγώ πάντα επιμένω έστω να το ελέγξει διακοιλιακα έστω κ αν δεν είναι ακριβες απολυτα.

Στο μεταξύ είχα και θέμα στη κολπικη καλλιεργεια και είχα φουντώσει διπλα, αλλά η τελευταια βγηκε καθαρη... :D

Παίζει να γίνει κανα κακο και απο αλλη αιτια πλην μικροβιου ρε κοριτσια??? ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΠΑΝΤΑ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο το τελευταιο που εγραψα εκφραζει ενα μεγαλο "?" τι πιστευετε??

Αν δεν υπαρχει μικροβιο και ο τράχηλος είναι οκ σχετικά υπάρχει φόβος?

...δεν μου αρεσει να κινδυνολογώ αλλά ψάχνω την καλύτερη προστασία.

Αυτο το τελευταιο που εγραψα εκφραζει ενα μεγαλο "?" τι πιστευετε??

Αν δεν υπαρχει μικροβιο και ο τράχηλος είναι οκ σχετικά υπάρχει φόβος?

...δεν μου αρεσει να κινδυνολογώ αλλά ψάχνω την καλύτερη προστασία.

Δεν κινδυνολογεις!προς θεου!εχω κανει κ εγω δυο κολπικες καλλιεργειες για μικροβια και πι δυοκαλες ηταν καθαρες.ειναι αυτο που ειπα το απογευμα!με τη βοηθεια του θεου να πανε σε ολες τις εγκυουλες τα πραγματα καλα.

Οσον αφορα το μηκος τραχηλου εγω καθε φορα κολπικα το μετραει.αβολο μεν αλλα μου ειπε ειναι πιο ακριβης η μετρηση!τι να πω!ειδωμεν.......

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑ Κ ΡΑΝΙΑ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΕΦΗΓΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΚΕΛΚ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΝ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.

ΡΑΝΙΑ Μ ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

ΜUMMY ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΟΛΠΙΚΑ Μ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΡΑΧΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

Ισαβέλλα μου πως λέγονται τα χαρτάκια? Τα βρίσκω στο φαρμακείο.

Βρε κορίτσια μου ο τράχηλός μου είναι 3,9μμ. Αλλά υγρά έχω συνέχεια. Και το πρωί σηκώθηκα και άλλαξα επι τόπου εσώρουχο 2 φορές. Δεν αντέχω και την υγρασία εν τω μεταξύ. Υπάρχει περίπτωση να είναι που η μικρή κλωτσάει και πάρα πολύ κάτω?

Ο γιατρός μου μου είπε ότι το αμνιακό υγρό είναι μεν διάφανο αλλά μυρίζει σαν σπέρμα. Μου δίνει κάποιες φορές την εντύπωση ότι μυρίζει αλλά είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα το καλοκαίρι αφού και ο ιδρώτας μυρίζει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Mummy87 με το καλό και η δική σου εξέταση την Δευτέρα. Να πάνε όλα καλά

Mama.mia καλά κάνεις και το ψάχνεις. Η πρόληψή είναι η καλύτερη θεραπεία. Πάντως είναι πολύ καλά τώρα όλα, αφού και μικρόβιο δεν υπάρχει και ο τράχηλος είναι μία χαρά. Και εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα μικρόβιο και έκανα θεραπεία για να μην προκύψει κάτι αργότερα.

Rania από την μικρή που κλωτσάει λίγο δύσκολο. Σκέψου πως τώρα είναι μια σταλιά. Μετά που θα είναι 2 και 3 κιλά και θα βαράνε?. Ο τράχηλος σου είναι σούπερ από μέτρηση. Αμα παίρνεις outrogestan πάντως αυτά κάνουν πολλά υγρά. Πάρε ένα τηλ. Τον γιατρό σου και ζήτα του να σου κάνει αυτός την εξέταση να σου φύγει το άγχος. Είναι μισό λεπτό υπόθεση η όλη διαδικασία. Το κάνουν και σε όλα τα εξωτερικά ιατρεία των μαιευτηρίων αν ο γιατρός σου δεν μπορεί ο ίδιος.

Εμείς κορίτσια είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα από την Β επιπέδου. Ο μικρός είναι 610γρ. και όλα είναι μία χαρά. Ήταν χαλαρός και χασμουριόταν όπως είπε ο γιατρός συνέχεια. Είχε δέσει και τα 2 χεράκια πίσω από το κεφάλι είχε τεντώσει ποδαράκια σε χαλαρό σταυροπόδι στον αστράγαλο και νομίζω περίμενε να του φέρουμε καφέ και εφημερίδα. Ο γιατρός γέλαγε συνέχεια με το πόσο ζεν φαινόταν ο μικρός. Είδαμε και φάτσα. Η κολπική εξέταση για τον τράχηλο ήταν λίγο άβολη μιας και η ουροδόχος κύστη μου ήταν μαξιλάρι για τον ποπό του κανακάρη μου αλλά όλα καλά. Τράχηλος 3 και πιθανότητα για πρόωρο τοκετό πολύ μικρή.Είμαι πολύ χαρούμενη που όλα ηταν καλά :P:p:p

tt1d1da1

Δεν παίρνω outrogestan.

Eκτός κι αν είναι κάποια κολπίτιδα χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα εκτός από τα υγρα και αγχώνομαι τσάμπα.

Την προηγουμενη εβδομάδα πήρα αντιβίωση για την περίπτωση στρεπτόκοκκου.

Θα πάω να πάρω τα χαρτάκια για το αμνιακό και θα του ζήτήσω στις 1η Αυγούστου που έχω ραντεβού να μου κάνει και κολπικη καλλιέργεια.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα καλημερα!!!Kelk συγχαρητηρια μωρε για το νινινι σου!χαιρομαι!!πω πω!!!!600 τοσα γραμμαρια;;;;;!!!!!:Pαχ μωρε!παιδακι!!!

Ρανια εγω παω στην μικροβιολογο μου κ της ζηταω καλλιεργεια αλλα φυσικα θα σου κανει χωρις κολποδιαστολεα!εγω αλλαζω και 5 φορες εσωρουχο τη μερα αλλα δεν φοραω καθολου σερβιετακι γιατι βαζω ουτροτζεσταν κολπικα κ βγαζει ρε παιδι μου ολη μερα.αηδια νιωθω.οταν ειμαι σπιτι ξεπλενομαι με σκετο νερο.αλλα δεν ειμαι ολες τις φορες σπιτι.και τα υγρα μου δεν ειναι διαφανη.σορρυ κιολας για την περιγραφη πρωι πρωι εχουν μεσα κατι ασπρα μικρα μπιλακια πολυ πολυ μικρα.γι αυτο μου ειπε κ ο γιατρος ειναι το ουτροτζεσταν.εγω ρωτησα και την μικροβιολογο αν εχω υγρα γενικα και μου ειπε οτι οχι και τοσα.εχω δει μου λεει εγκυες να εχουν υπερβολικα πολλα υγρα.

Επισης πολλες μερες αν γυρναω σπιτι μεσημερι απο τη ζεστη ειναι μουσκεμα το εσωρουχο μου λιγο στην περιοχη αναμεσα στα μπουτια .αλλα θεωρω οτι ειναι ιδρωτας!τι να πω!παντως για μεναΡανια λογικα σου μετρησε ποσοτητα αμνιακου ,κοιτα τα χαρτια σου .και πιες πολλα υγρα.νερο!!!!!το ξερω τωρα εχεις αγχωθει αλλα αν θες να ακουσεις τη συμβουλη μου αν ηταν κατι ανησυχητικο φουλ θα στο ελεγε.δεν παιζουν κ αυτοι ουτε ρισκαρουν.

Ο λόγος που αγχώνομαι είναι γιατί είναι η 2η εγκυμοσύνη και όλα αυτα΄δεν τα είχα στην πρώτη. Αλλά δεν ήμουν έγκυος και τέτοιους μήνες! Το αμνιακό υγρό είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Για καλό και για κακό πήρα στο φαρμακείο ναμου παραγγείλουν τα χαρτάκια αν και είμαι λίγο επιφυλακτική γιατί και μια κολπίτιδα αλλάζει το ph του κόλπου οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείας! Αν από τώρα έχω τέτοιο άγχος τι σκατά θα κάνω μετά? Αν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη ειλικρινά δεν ξέρω αν έμπαινα ξανά στη διαδικασία! Αστο καλό.....

Και όπως είπαν το 2004 με το ευρωπαικό....δεν περιγράφω άλλο. Θα κάτσω να σκάσω μόνη μου.... αρκετά σας κούρασα κι εσας! ;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!

kelk μπράβο σας για το μικρό γίγαντα!!!!! Τέλεια!!!

Κορίτσια πάντως γενικά τώρα αυτό που διάβασα σχετικά με τα αυξημένα υγρά (και πολύ λογικό το βρίσκω) είναι ότι οφείλονται στο γεγονός ότι αιματώνεται η μήτρα...

Σχετικά με αυτά τα χαρτάκια που ανέφερε παραπάνω η ιζαμπελα τι είναι?? τα πουλανε στο φαρμακείο??

Ο λόγος που αγχώνομαι είναι γιατί είναι η 2η εγκυμοσύνη και όλα αυτα΄δεν τα είχα στην πρώτη. Αλλά δεν ήμουν έγκυος και τέτοιους μήνες! Το αμνιακό υγρό είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Για καλό και για κακό πήρα στο φαρμακείο ναμου παραγγείλουν τα χαρτάκια αν και είμαι λίγο επιφυλακτική γιατί και μια κολπίτιδα αλλάζει το ph του κόλπου οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείας! Αν από τώρα έχω τέτοιο άγχος τι σκατά θα κάνω μετά? Αν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη ειλικρινά δεν ξέρω αν έμπαινα ξανά στη διαδικασία! Αστο καλό.....

Και όπως είπαν το 2014 με το ευρωπαικό....δεν περιγράφω άλλο. Θα κάτσω να σκάσω μόνη μου.... αρκετά σας κούρασα κι εσας! ;)

Ρανια αφού σου γράφει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ :)! Μην αγχώνεσαι, και εγώ πιστευω οτί οι γιατροι δε ρισκαρουν ετσι ουτε ντρεπονται να μας πουν κάτι! :D

Και όπως είπαν το 2014 με το ευρωπαικό....δεν περιγράφω άλλο. Θα κάτσω να σκάσω μόνη μου.... αρκετά σας κούρασα κι εσας! ;)

Δεν μας σκας!μην το ξαναπεις!αν θες να με ακουσεις γιατι εγω τα εχω περασει αυτα και ειναι πιλυ ψυχοφθορο ολο αυτο εμπιστευσου τον γιατρο σου(αν τον εμπιστευεσαι)και χαλαρωσε.

Εγω ειλικρινα σου μιλαω δεν θα επαιρνα τα χαρτακια απο φοβο μηπως δεν κανω τη διαδικασια που απαιτειται σωστα και τοτε θα τρελαινομουν περισσοτερο!!!! αφου η μπεμπα ειναι μια χαρα εσυ καθεσαι και σκας χωρις λογο.θα στο ελεγε αν ηταν.κατσε ακινησια για να μην εχεις διαρροη.δεν θα σε αφηνε ετσι στον κοσμο σου.παντως εγω πραγματικα σου λεω δεν θα εκανα τα χαρτακια χωρις να σε επηρεασω .θα πηγαινα γιατρο αν ενιωθα ετσι να ημουν πιο σιγουρη.γιατι δεν ξερω και πως στα σκ@τ@ δουλευουν αυτα τα χαρτια ρε συ.εχεις αγχωθει τωρα και εισαι χαζη.αντε

Rania λέγονται δείκτες ηλιοτροπιου.αυτα χρησιμοποιουν στα μαιευτήρια.αλλα είναι άβολα. Πρέπει να τα βάλεις στον κόλπο με το χέρι.εγω φοβάμαι.το ph το μετράω με τα eco care comfort.ειναι μπατονετες.παιχνιδακι.η αλήθεια είναι πως και μια απλή κολπίτιδα η η λήψη αντιβιωσης μπορεί να χαλάσει το ph.εσυ έχεις κ την τύχη να μπορείς να κάνεις κολπική καλλιέργεια. Εγώ εδώ στη γερμανια τίποτα...Αν το ph είναι καλό δεν κάνουν παραπανω εξετάσεις.αχ κ κάτι άλλο...για το στρεπτοκοκκο ποια αντιβιωση πήρες,πόσες μέρες και σε τι δοσολογία.ειχες σύμπτωμα και τον ανακάλυψες;όταν μου εσπασαν τα νερά βρηκαν στρεπτοκοκκο δεν τον θεώρησαν υπεύθυνο όμως...και σε επόμενες καλλιεργειες που έκανα μετά τη γέννα βρέθηκε πάλι...δεν έδωσαν αντιβιωση όμως γιατί θεωρείται φυσιολογική χλωρίδα...θα γεράσω πριν από την ώρα μου, μου φαίνεται.αλλαζω πολλά εσώρουχα μέσα στη μέρα και εδώ δεν κάνει ζέστη.ο γιατρός λέει ότι είναι οιστρογόνα.τα δικά μου είναι διάφανα αοσμα και λευκά.

Mummy εγώ άρχισα να παίρνω προγεστερονη εδώ και έναν μήνα προληπτικά 200mgκάθε βράδυ αλλά από το στόμα.εσυ πόσο παίρνεις;

Ziliher πέρυσι που προφανώς είχα διαρροή αμνιακου,ήταν σταγόνες νερού αοσμες αλλά τις καταλάβαινα να πέφτουν.οταν εσπασαν τα νερά ένιωσα να κατουριεμαι,δεν μπορούσα να το κρατήσω.ηταν σαν αίσθηση ζεστό.στη σερβιετα το χρώμα ήταν πρασινοκιτρινο και είχε μια μυρωδιά συγκεκριμένη.εμεινα με σπασμένα τα νερά σε απόλυτη ακινησία 3εβδομάδες και απο τι μου λένε ακόμη και τα ουρά μου μυριζαν απίστευτα άσχημα. Επειδή έχω ρωτήσει πολλούς γυναικολογους γιαυτό,μου έχουν πει ότι όλες οι γυναίκες έχουν υγρα και πολλές φοράνε κ σερβιέτες.μην φοβάστε με αυτα που γράφω.τυχαινει η στραβή μια στο τόσο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...