Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Marina και Rania μπράβο για τα ωραια αποτελέσματα.

Rania υπάρχει εξέταση πάντως που μπορουν να σου κανουν για να δουν αν ειναι αμνιακα υγρα. Εμενα μου εκανε ο γιατρος μετα την αμνιοπαρακέντηση που ξαφνικά είχα πάρα πολλά υγρά. Βαζουν κολπικά ένα χαρτάκι και αν ειναι αμνιακο υγρό αλλάξει χρώμα. Βεβαια λογικά θα είχες και πολύ λίγα αμνιακά υγρά αν υπήρχε διαρροή.

εμείς θα πάμε σήμερα το βράδυ για την Β επιπέδου..Θέλω να δω φάτσα:D:D

tt1d1da1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rania υπάρχει εξέταση πάντως που μπορουν να σου κανουν για να δουν αν ειναι αμνιακα υγρα. Εμενα μου εκανε ο γιατρος μετα την αμνιοπαρακέντηση που ξαφνικά είχα πάρα πολλά υγρά. Βαζουν κολπικά ένα χαρτάκι και αν ειναι αμνιακο υγρό αλλάξει χρώμα. Βεβαια λογικά θα είχες και πολύ λίγα αμνιακά υγρά αν υπήρχε διαρροή.

Marina, Rania όλα πολύ καλά με τη β΄ επιπέδου! Μπράβο! Πόση ώρα πήρε; Είχατε φάει κάτι πριν για να μην κοιμάται το μπεμπάκι; εμένα μονίμως κοιμάται στους υπερήχους γιατί δεν πολυτρώω λόγω ζαχάρου που είναι στα ανώτατα φυσιολογικά. :D

Kelk, καλά αποτελέσματα και για σένα.

Εγώ θα πάω 25/7 για β΄επιπέδου. Προς το παρόν δεν αγχώνομαι. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Μαρινα και Ρανια μου συγχαρηητηρια για τα ωραια αποτελεσματα σας! Ολα με το καλο να σας πανε μεχρι το τελος!!!

Κελκ μου με το καλο και η δικη σου εξεταση! Περιμενουμε και δκα σου νεα!!!

JhFkp2.png

Marina, Rania όλα πολύ καλά με τη β΄ επιπέδου! Μπράβο! Πόση ώρα πήρε; Είχατε φάει κάτι πριν για να μην κοιμάται το μπεμπάκι; εμένα μονίμως κοιμάται στους υπερήχους γιατί δεν πολυτρώω λόγω ζαχάρου που είναι στα ανώτατα φυσιολογικά. :D

Kelk, καλά αποτελέσματα και για σένα.

Εγώ θα πάω 25/7 για β΄επιπέδου. Προς το παρόν δεν αγχώνομαι. :D

Πήρε περίπου 40-45 λεπτά. Σε ενημερώνουν εκείνη τη μέρα να μην έχεις φάει τροφές που δημιουργούν πρήξιμο,οπως όσπρια, να μην έχεις αλοιφές και μια ώρα πριν να φας κάτι γλυκο αν και η μικρή μου δεν το χρειάστηκε αφού χτυπιέται όλη μέρα εκτός από κάτι διαλλείματα.

Να ξέρεις οτι δεν έχει καμία σχέση η κινητικότητα του μικρού από το φαγητό σου. Ο μικρός μου δεν κουνιόταν καθόλου σχεδόν στην κοιλια. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα που πηγαίναμε συνέχεια στον καρδιοτοκογράφο, μου έδιναν πορτοκαλάδες και μέλι και πάλι δεν κουνιόταν. Είναι στο παιδι. Αυτή, εκτός από κάτι διαλλείματα 3μερα χτυπιέται συνέχεια ανεξάρτητα από το φαγητό.

Με το καλό η β επιπέδου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Και ο δικόςμου αν είχα κάνει αμνιοπαρακέντηση θα το έκανε αυτό με το χαρτάκι. Μου το είπε. Μου είπε να πάρω κάτι σερβιετάκια απο υαλοβαμβακα και θα φανεί αν είναι αμνιακο υγρο. Από τα στοιχεία πάντως που μου έδωσε φαίνεται πως είναι. Αλλά δεν είναι μεγάλη ποσότητα!

Με το καλό η β επιπέδου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!!

Διαβάζω ωραιότατα νέα, Marina και Rania ΜΠΡΑΒΟ! Όλα καλά και προχωράμε!

Εγώ από χτες νιώθω πολύ βαριά ξαφνικά και το βρα΄δυ στο κρεββάτι κάνω υπερπροσπάθεια να αλλάξω πλευρό, σα γρια 90 χρονών ένα πράγμα...πω πωω πως θα είναι αργότερα...αναρωτιέμαι...

Ziliher εμένα στη Β μου είχε πει να φάω γλυκό 1 ώρα πριν την εξέταση, εεεεεε χτυπήσαμε από ένα παγωτάκι με τον άντρα μου (δυσκολευτήκαμε χαχαχαχαχα)

Και εμένα πήρε 40 λεπτά περίπου. Εγώ έφαγα μια μικρή σοκολατίτσα αλλα είχαμε 45 λεπτά καθυστέρηση άρα και να του έδωσε ενέργεια η σοκολάτα μέχρι να μπούμε του πέρασε. Δεν έφυγε λεπτό τα χέρια του από το πρόσωπο. 2-3 φωτογραφίες μας έβγαλε τρισδιάστατες από το πλάι. Δεν πειράζει ευτυχώς που είναι μια χαρά και θα τον δούμε σε λίγο καιρό από κοντά!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Να κάνω μια ερωτησούλα άσχετη? Πάνε και τα δικά σας τικερ πίσω σήμερα? Σήμερα κανονικά θα έλεγε 23 week... Μπήκα να δω τι παίζει και μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα...

Εμένα είναι οκ. Αλλάζω εβδομάδα κάθε Πέμπτη, οπότε είναι στρογγυλό στρογγυλό σήμερα το 20αράκι!:D

StW9p2.png etcKp3.png

Κοριτσαρες καλησπερουδια!!!!mama καλως ηρθες.με το καλο το νινι σου.Ρανια και Μαρινα ωραιοτατα με τις β επιπ.σας εφυγε ενα αγχος.μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!

Kelk με το καλο και η δικη σου εξεταση σημερα.ολα να πανε μια χαρουλα.

Τι ζεστη ειναι αυτη!μολις εφαγα και εχω φουσκωσει απιστευτα.εγω κανω τη δευτερα β επιπ.εχω ενα αγχος.μακαρι να ναι ολα καλα.ειμαι αισιοδοξη αλλα αγχωνομαι.ποσο θα ηθελα να παω καπου ετσι για λιγο.το συζητησαμε με τον καλο μου κ μου ειπε να παμε καπου σεπτεμβριο αν ειναι μπας και ειναι λιγο καλυτερα απο θεμα ζεστης.θα δουμε.μη φανταστειτε!!!ετσι 2-3 μερες να ξεφυγουμε λιγο.θα το σκεφτω.να ειναι ολα καλα και ο μπεμπουλης κ βλεπουμε.τι αλλα νεα εσεις;;;;:D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...διαβαζω σχεδον καθημερινα τα νεα σας...

ειστε ολες καλα και χαιρομαι...

ρανια αν υπαρχει υποψια διαρροης αμνιακου ειναι σοβαρο...πολυ χαλαρος ο γιατρος σου...να το ελεγχεις...

για να φευγει αμνιακο πρεπει να εχει τρυπησει ο σακος...μπορει η τρυπουλα να επουλωθει...αλλα θελει αντιβιωση και ακινησια...το μωρο δεν μενει χωρις αμνιακο σε τοσο μεγαλες εβδομαδες γιατι κατουραει...ειναι απλο...

καλα μην σε αγχωνω...απλως μουδιαζω οταν ακουω για αμνιακο...εχασα το μωρακι μου περυσι απο ρηξη υμενων....

τωρα εχω πολλα υγρα σαν νερο....αλλοτε λεω οτι υδρωνω και αλλοτε ουτε που ξερω...δεν τα καταλαβαινω ομως να μου φευγουν απλως βρεχομαι...κανω τεστ ph μια φορα την εβδομαδα και βαζω και χαρτακι σαν αυτο που ειπε η kelk.δεν το βαζω μεσα ομως φοβαμαι...το ακουμπαω στο βρεγμενο εσωρουχο.εχω τα μπλε χαρτακια που αν παραμεινουν μπλε εχουν σπασει τα νερα και αν γινουν ροζ ολα καλα.15 ευρο εχουν και εχει παρα πολλα μεσα.οι σερβιετες ειναι ακριβες.

γεια σας κοριτσια...διαβαζω σχεδον καθημερινα τα νεα σας...

ειστε ολες καλα και χαιρομαι...

ρανια αν υπαρχει υποψια διαρροης αμνιακου ειναι σοβαρο...πολυ χαλαρος ο γιατρος σου...να το ελεγχεις...

για να φευγει αμνιακο πρεπει να εχει τρυπησει ο σακος...μπορει η τρυπουλα να επουλωθει...αλλα θελει αντιβιωση και ακινησια...το μωρο δεν μενει χωρις αμνιακο σε τοσο μεγαλες εβδομαδες γιατι κατουραει...ειναι απλο...

καλα μην σε αγχωνω...απλως μουδιαζω οταν ακουω για αμνιακο...εχασα το μωρακι μου περυσι απο ρηξη υμενων....

τωρα εχω πολλα υγρα σαν νερο....αλλοτε λεω οτι υδρωνω και αλλοτε ουτε που ξερω...δεν τα καταλαβαινω ομως να μου φευγουν απλως βρεχομαι...κανω τεστ ph μια φορα την εβδομαδα και βαζω και χαρτακι σαν αυτο που ειπε η kelk.δεν το βαζω μεσα ομως φοβαμαι...το ακουμπαω στο βρεγμενο εσωρουχο.εχω τα μπλε χαρτακια που αν παραμεινουν μπλε εχουν σπασει τα νερα και αν γινουν ροζ ολα καλα.15 ευρο εχουν και εχει παρα πολλα μεσα.οι σερβιετες ειναι ακριβες.

Απ΄ ο,τι καταλαβαίνω, πρέπει να προσέχουμε γενικώς! Έχει κάποια ιδιαίτερη οσμή ή κάποιο χρώμα το αμνιακό υγρό; Γιατί όλες μας λίγο-πολύ υγρά έχουμε...

StW9p2.png etcKp3.png

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα ολιγουδραμνιο που σημαινει ελαχιστοτατο αμνιακο.δεν πηρα ποτε αντιβιωση ποτε δεν καταλαβα οτι εχανα υγρο και τελικα γεννησα 17η εβδομαδα.τωρα εχω υγρα αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο το ουτροτζεσταν αφου το παιρνω ασταματητα απο την αρχη προληπτικα.και ο θεος βοηθος που λενε;;;;;ενα τετοιο πραγμα.

απλα πλεον δεν τρςλαινομαι.ο.τι ειναι να γινει θα γινει!!!!!

Παντως θεωρω πως αν ηταν κατι ανησυχητικο Ρανια μου θα στο ελεγε και ο γιατρος να προσεξεις η να παρεις κατι.ετσι πιστευω!αυτος μπορει να μετρησει την ποσοτητα του στον υπερηχο.

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή...και εμένα πριν κανάμήνα μου φάνηκε οτι είχαν αυξηθει αρκετα τα υγρα και θορυβήθηκα..πήγα εκτακτως στο γιατρό και μου μέτρησε τον τράχηλο και ηρεμήσαμε...αλλά στη Β επιπέδου μου τον βγάλανε 2,9 αλλά συμπαγης και οκ...ο Θεός μαζί μας, είναι επικύνδινα το κ@λομικρόβια...

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή...και εμένα πριν κανάμήνα μου φάνηκε οτι είχαν αυξηθει αρκετα τα υγρα και θορυβήθηκα..πήγα εκτακτως στο γιατρό και μου μέτρησε τον τράχηλο και ηρεμήσαμε...αλλά στη Β επιπέδου μου τον βγάλανε 2,9 αλλά συμπαγης και οκ...ο Θεός μαζί μας, είναι επικύνδινα το κ@λομικρόβια...

Εγω θεωρω πως ειναι κ απο την ζεστη που ιδρωνουμε.παντως εμενα μου μετραει καθε φορα τον τραχηλο.απο την αυχενικη μεχρι και 21/6 που ειχα παει τελευταια φορα κυμαινεται στο 3,5.τωρα για να δουμε τι παιζει την δευτερα με τον τραχηλο.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...