Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου,

Ιζαμπέλλα μου μην αγχώνεσαι. Κι εγώ στον μικρό μου όταν τον γέννησα μου φαινόταν ότι απλώς μου είχαν δώσει ένα ξένο παιδί να το προσέχω. Και κράτησε αρκετό καιρό αυτό.... Το κοίταζα κι έλεγα δεν μπορεί να είναι δικός μου. Αφού εγώ δεν ήθελα ποτέ παιδιά. Και όμως το λατρεύεις. Μόλις σου φύγει το υπερβολικό άγχος για το αν αναπνέει ενώ κοιμάται, αν πονάει, αν κλαίει αρχίζεις και συνειδητοποιείς το αριστούργημα που έχεις δημιουργήσει. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τόσο απλό όσο το ωάριο και σπερματοζωάριο φτιάχνουν κάτι τόσο ζωντανό.

Οταν μάζεψα τη σκύλα μου από το δρόμο, την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και την ειχα πάρει σπίτι ήταν έγκυος. Ακόμα θυμάμαι την αντίδρασή μου που τη χάιδευα και είχα συνειδητοποιήσει ότι έπιανα τρία κεφαλάκια στην κοιλιά της! Απίστευτο πράγμα η δημιουργία ζωής. Και πιστεψτε με αν δείτε σκυλί να γεννάει θα καταλάβαιτε τι πάει να πει μητρικό ένστικτο! Τα καταφέρνουν αυτά...δεν θα τα καταφέρουμε εμείς?

Μαμα μία καλώς όρισες! Με το καλό το κορίτσι σου!

Σήμερα έχω και Β επιπέδου. Εχω αρκετό άγχος να δω τι γίνεται με το αμνιακό υγρό! Αντε να φύγει και αυτό!

Οπως καταλαβαίνετε είμαι πάλι άρρωστη. Πόσες φορές θα αρρωστήσω μέχρι να γεννήσω άραγε? Αμάν αυτός ο παιδικός! μας τάραξε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Καλωσηρθες μαμα μια και με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου!!! Β επιπεδου κανατε??

Κοριτσια ολες στην ιδια κατασταση ειμαστε με το αγχος, ειδικα για εμας που ειναι το πρωτο! Ολα καλα θα πανε ομως και αμεσως θα καταλαβουμε οτι ειμαστε γεννημενες γι'αυτο και ποσο απαραιτητα θα μας ειναι τα παιδακια μας!!!

Ρανια μου με το καλο η Β επιπεδου!!! Περιμενουμε νεα σου!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα doani και εσένα με το καλό το αγαράκι σου!!! Τhanks για τη λίστα!

Βλέπω είμαστε πολλές στις 10/11 εεεεεε??? Β επιπέδου εμεις κάναμε 21w+5 στις 6/7, ευτυχώς όλα οκ μας είπαν, εμένα μόνο με προβλημάτισε το βάρος της μπεμπας 416 γραμμάρια μου την έβγαλε. Τον ρώτησα σχετικά αλλά μου είπε είναι φυσιολογικό για την...ηλικία της και μια χαρά. Απλά εγώ είχα βρεί άλλες φυσιολογικές τιμές στο internet ...Τώρα τι να πω θα δείξει σύντομα...21/7 έχω ξανά ραντεβού στον γιατρό μου αυτή τη φορά (έλαβε με mail τα αποτελέσματα της Β΄ από τον υπερηχογραφιστή).

Καλωσηρθες μαμα μια και με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου!!! Β επιπεδου κανατε??

Κοριτσια ολες στην ιδια κατασταση ειμαστε με το αγχος, ειδικα για εμας που ειναι το πρωτο! Ολα καλα θα πανε ομως και αμεσως θα καταλαβουμε οτι ειμαστε γεννημενες γι'αυτο και ποσο απαραιτητα θα μας ειναι τα παιδακια μας!!!

Ρανια μου με το καλο η Β επιπεδου!!! Περιμενουμε νεα σου!!!

Ευχαριστώ Δοανάκη μου... απλώς θα σε πληροφορήσω ότι στο δεύτερο παιδί εγώ έχω πολύ περισσότερο άγχος. Στο πρώτο ούτε που κατάλαβα εγκυμοσύνη, γέννα. Τώρα κάθε μέρα είμαι με εγκεφαλικά! Χάνω αμνιακό υγρό, κουνιέται το μωρό, της κάνει κακό ο μικρός που κάθεται αγκαλιά, τον σηκώνω υπερβολικά? Στο πρώτο μέχρι και την μέρα που γέννησα είχα κανονίσει να πάω για 2ωρο περπάτημα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ευχαριστώ Δοανάκη μου... απλώς θα σε πληροφορήσω ότι στο δεύτερο παιδί εγώ έχω πολύ περισσότερο άγχος. Στο πρώτο ούτε που κατάλαβα εγκυμοσύνη, γέννα. Τώρα κάθε μέρα είμαι με εγκεφαλικά! Χάνω αμνιακό υγρό, κουνιέται το μωρό, της κάνει κακό ο μικρός που κάθεται αγκαλιά, τον σηκώνω υπερβολικά? Στο πρώτο μέχρι και την μέρα που γέννησα είχα κανονίσει να πάω για 2ωρο περπάτημα!

Πώς καταλαβαίνεις ότι χάνεις αμνιακό υγρό;

StW9p2.png etcKp3.png

Μακάρι να ήξερα! Αυτό θέλω να μάθω σήμερα. Αν είναι αμνιακό υγρό ή αν απλως το εσώρουχο γίνεται μούσκεμα λόγω ιδρώτα. Θεωρούσα ότι ειναι ιδρώτας αλλά με άγχωσε ο γιατρός μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μακάρι να ήξερα! Αυτό θέλω να μάθω σήμερα. Αν είναι αμνιακό υγρό ή αν απλως το εσώρουχο γίνεται μούσκεμα λόγω ιδρώτα. Θεωρούσα ότι ειναι ιδρώτας αλλά με άγχωσε ο γιατρός μου!

αντε καλε ! το εσώρουχο ειναι ! εγω αλλαζω 4-5 φορες τη μερα και αν παω εξω φοραω σερβιέτα ουτε καν σερβιετακι , και στην β' επιπεδου μου ειπε οτι ειναι στα ανώτατα ορια το αμνιακό, προσέχω για το ζαχαρο τοσο καιρο τωρα θα αρχίσω να κανω μπεεεεεε με τις σαλατες, της υγιεινής διατροφής θα βγει το παιδι , φαντάσου πηγα σε σουβλατζιδικο και δεν εφαγα γυρο,κοτοπουλάκι ψητο και αυτο το φιλεταρισε εκείνη την ωρα για να μην εχει μαρινάδα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,

Ιζαμπέλλα μου μην αγχώνεσαι. Κι εγώ στον μικρό μου όταν τον γέννησα μου φαινόταν ότι απλώς μου είχαν δώσει ένα ξένο παιδί να το προσέχω. Και κράτησε αρκετό καιρό αυτό.... Το κοίταζα κι έλεγα δεν μπορεί να είναι δικός μου. Αφού εγώ δεν ήθελα ποτέ παιδιά. Και όμως το λατρεύεις. Μόλις σου φύγει το υπερβολικό άγχος για το αν αναπνέει ενώ κοιμάται, αν πονάει, αν κλαίει αρχίζεις και συνειδητοποιείς το αριστούργημα που έχεις δημιουργήσει. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τόσο απλό όσο το ωάριο και σπερματοζωάριο φτιάχνουν κάτι τόσο ζωντανό.

Οταν μάζεψα τη σκύλα μου από το δρόμο, την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και την ειχα πάρει σπίτι ήταν έγκυος. Ακόμα θυμάμαι την αντίδρασή μου που τη χάιδευα και είχα συνειδητοποιήσει ότι έπιανα τρία κεφαλάκια στην κοιλιά της! Απίστευτο πράγμα η δημιουργία ζωής. Και πιστεψτε με αν δείτε σκυλί να γεννάει θα καταλάβαιτε τι πάει να πει μητρικό ένστικτο! Τα καταφέρνουν αυτά...δεν θα τα καταφέρουμε εμείς?

Μαμα μία καλώς όρισες! Με το καλό το κορίτσι σου!

Σήμερα έχω και Β επιπέδου. Εχω αρκετό άγχος να δω τι γίνεται με το αμνιακό υγρό! Αντε να φύγει και αυτό!

Οπως καταλαβαίνετε είμαι πάλι άρρωστη. Πόσες φορές θα αρρωστήσω μέχρι να γεννήσω άραγε? Αμάν αυτός ο παιδικός! μας τάραξε!

εμενα τα εφερνε η δικια μου στα χερια μου ! τα εκανε τα καθάριζε και τα εφερνε να της πω μπράβο κορίτσι μου!!! μετα δεν πλησίαζε κανεις στο σπιτι !!!

Eίναι απίστευτο το πως ξέρουν να τα γεννήσουν, να τα καθαρίσουν, τα γλύφουν να πάρουν ανάσα, να κάνουν κακάκια τους... το πως τα σπρώχνουν στο στήθος πρώτη φορά! και όλα αυτά χωρίς μαίες, χωρίς πληροφορίες, χωρίς βοήθεια! Δεν έχω δει τίποτα πιο όμορφο!.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπερα κορίτσια . μολις επέστρεψα από την Β επιπεδου. Όλα μια χαρά. Σε ενα μήνα θα κανω καμπύλη σακχαρου. Κορίτσια να αχωθω?? Δεν εκανα στις προηγουμενες εγκυμοσυνες μου. Τώρα εγινε υποχρεωτικο μου ειπε ο γιατρος μου. Πρεπει να προσεχω την διατροφη μου απο τωρα?

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Μαρίνα μου μην αγχώνεσαι. Εγώ στο προηγούμενο έκανα και το ζάχαρό μου είναι πάντα κάτω απότο φυσιολογικό! Φαντάζου ότι και στην εγκυμοσύνη μου στην καμπύλη έπεφτε στο 58 και μετά την τρίτη δόση ανέβηκε στο 80. 70 είναι το κατώτατο όριο. Δεν προσέχεις τίποτα μέχρι να σου βρει πρόβλημα.

β επιπέδου πολύ καλή. Η μικρή είναι 500γρ. Ισως χάνω αμνιακό υγρό μιας και όντως έχω υγρά στο εσώρουχο αλλά από ότι φαίνεται αναπληρώνεται οπότε δεν έχει κάποιο θέμα η μικρή. Ολα καλά, υπερκινητική! Δεν έκατσε ούτε μισό λεπτό. βγάλαμε και φωτογραφίες αλλά ρε παιδάκι μου κλασσική σκορπιός. Σε κάθε έγχρωμη φωτογραφία προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της! Και τώρα βγάλαμε φατσούλα αλλά με τα χέρια στο πρόσωπο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

RANIA καλημέρα! και εμάς ακριβώς το ίδιο χτες. Τον έσπρωχνε ο γιατρός σε σημείο που πονούσα για να δούμε το πρόσωπο του αλλά δεν έφευγε τα χέρια από το πρόσωπο! εμάς είναι 480 γρ! Όσο για τα υγρά έχω και εγώ αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι από τη ζέστη. Αφού σου είπε ότι είναι μια χαρά το αμνιακό υγρό τότε μην αγχώνεσαι!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...