Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!! Εγω δεν εχω ιδεα απο καλλυντικα για τα μωρακια μας, αυτο που ξερω ειναι οτι αλλα ταιριαζουν σε καποια μωρα και αλλα οχι οποτε καλο ειναι να δοκιμασουμε πρωτα κα μετα να προμηθευτουμε ποσοτητες! Επισης μπορουμε να παρουμε και δειγματακια ωστε να μην κανουμε περιτα εξοδα! Νομιζω εγω ηδη εχω δειγματακια της mustella αν δεν κανω λαθος και της chico απο ενα σεμιναριο στα λητω, θα δοκιμασω και βλεπουμε!

Εγω για τις ραγαδες ξεκινησα με την κρεμα της Frezyderm αλλα λογω του οτι ειναι λιγο ακριβουτσικη (25?) προτιμησα το αμυγδαλελαιο απο μαγαζι με βιολογικα! Σκεφτομαι βεβαια κατα τον αυγουστο να παρω παλι την κρεμα και να βαζω και απο τα δυο γτ τοτε λογικα θα μεγαλωσει και πιο πολυ η κοιλια! Το λαδακι το βαζω μετα το μπανιο σχεδον καθε μερα και λεω να βαζω και την κρεμα οταν ξυπναω!

Κατα τ'αλλα εδω εμεις καλα ειμαστε, παλευουμε με τη κοιλιτσα της μαμας, κυριως κλωτσιες πεφτουν αριστερα, με τα χερακια ειμαστε πιο ευγενικοι! χιχι! Σημερα εβαλα να κανω δουλειες, σκουπισμα και σφουγγαρισμα και τωρα λεω να κανω το φαγητο μου, γιγαντες στο φουρνο (πως θα την παλεψω μετα με τα αερια δεν ξερω βεβαια.... χιχι)

Ειρηνακι ασε και εγω οσο δεν το θελω το κλιματιστικο γτ στεγνωνει ο λαιμος μου και τρεχει και η μυτη μου πολλες φορες, τοσο δεν μπορω χωρις αυτο φετος... Υπομονη γτ μετα το χειμωνα θα ζηταμε τη ζεστουλα ξανα!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ? ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΙΔΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΥΤΗ Μ ΒΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΠΤΟΥ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΩΜΟΠΛΑΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ. ΟΥΦ ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Εγώ δεν το αντέχω το αιρκοντίσιον... μονίμως με αρρωσταίνει είτε με συνάχι είτε με ψύξη. Συνηθίζω να έχω ανεμιστήρα κοντά μου. Βέβαια, είμαι στην Κρήτη και ακόμα κι εδώ τις θερμοκρασίες της Κύπρου δεν τις έχουμε πιάσει!

Μήπως να έκανες κανένα ντους πότε πότε για δροσιά;

StW9p2.png etcKp3.png

Εγώ δεν το αντέχω το αιρκοντίσιον... μονίμως με αρρωσταίνει είτε με συνάχι είτε με ψύξη. Συνηθίζω να έχω ανεμιστήρα κοντά μου. Βέβαια, είμαι στην Κρήτη και ακόμα κι εδώ τις θερμοκρασίες της Κύπρου δεν τις έχουμε πιάσει!

Μήπως να έκανες κανένα ντους πότε πότε για δροσιά;

ΑΧ ΚΑΛΗ Μ ΚΑΝΩ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΩ ΑΠΟ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ;) ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ.

ΦΕΤΟΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑΝΑΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΗΡΘΕ ΚΑΜΟΙΑ 15 ΦΟΡΕΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΡΗΤΗ ΦΑΙΡΝΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ. ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΤΣΙ Τ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Καλημέρα κορίτσια όμορφα

Doani με το καλό ο γάμος. Η ιδέα για το παιδικό δωμάτιο ακούγεται πολύ ωραία. Και εγώ στην «μελέτη» είμαι για το πώς θα το φτιάξουμε. Είναι μεγάλο θέμα βέβαια να βρω που θα βάλω όλα τα πράγματα που υπάρχουν τώρα μέσα αλλά κάτι θα κάνουμε.

Για τις κρέμες για τις ραγάδες η δερματολόγος που ρώτησα μου είπε πως όλες λίγο πολύ βοηθάνε – και πως οι ποιο οικονομικές σαν την bebanthol- δεν υστερούν σε τίποτα από τις ποιο ακριβές. Πρέπει να τις βάζεις όμως κάθε μέρα και πως από εκεί και πέρα είναι θέμα γονιδίων για το αν θα κάνει κάποιος ραγάδες ή όχι. Οπότε βάζω και ελπίζω..:)

IRENESPYROS σε καταλαβαίνω απόλυτα με την ζέστη.. Σα να έχει χαλάσει ο εσωτερικός θερμοστάτης μου είμαι. Με πιάνουν κάτι φουντώματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Με έχουν βοηθήσει πολύ κάτι ωραίες εύπλαστες παγοκύστες από το φαρμακείο. Όταν δεν αντέχω άλλο τις βάζω κάτω από τα πατουσακια που καίνε και με ανακουφίζουν πάρα πολύ.

Κατά τ ʼάλλα είμαστε σε χαλαρή κατάσταση με τον μικρό να έχει πολλά κέφια ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες . Ξεκίνησα να κάνω δειλά δειλά και κάποιες δουλειές- η χαρά του ελεύθερου επαγγελματία- . Πολύ με αγχώνει αυτό. Δεν ξέρω πως θα μπορώ να δουλεύω μετά με τον μικρό. Τον βλέπω σε μάρσιππο να με ακολουθεί σε επαγγελματικά ραντεβού .

Άντε να έρθει και η Πέμπτη να τον δούμε στην Βʼεπιπέδου.. Έχω πολύ αγωνία :D:D

tt1d1da1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Σας διαβάζω συχνά και είπα να σας γράψω κ εγώ !! Περιμένω το κοριτσάκι μου Νοέμβρη, ΠΗΤ 10/11/2016 !!!

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΚΕΛΚ Μ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΤΗ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ Μ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ :)

καλησπέρα κοριτσια !!! τι κανετε? τα μωρα? εμεις μια χαρα , κλοτσάμε κανουμε βολτες μεσα στην κοιλια της μαμας !!! τη δευτερα θα παμε και στο γιατρο για την προγραμματισμένη μας επισκεψη! βρε κοριτσια οσο πλησιάζει ο καιρος αγχώνομαι τρομερα!θα πανε ολα καλα? θα ειναι εύκολη η γεννα? θα το καταλάβω οταν ειναι η ωρα η θα εχω διαστολη 10 και θα γεννησω σε κανενα αμαξι!!θα τα καταφέρω?? ποσες ωρες θα παρει ? και μετα??? τι ? θα γυρισω σπιτι και τι ? θα τα καταφέρω η θα το κοιτάω σαν μικρο εξωγήινο ?

καλησπέρα κοριτσια !!! τι κανετε? τα μωρα? εμεις μια χαρα , κλοτσάμε κανουμε βολτες μεσα στην κοιλια της μαμας !!! τη δευτερα θα παμε και στο γιατρο για την προγραμματισμένη μας επισκεψη! βρε κοριτσια οσο πλησιάζει ο καιρος αγχώνομαι τρομερα!θα πανε ολα καλα? θα ειναι εύκολη η γεννα? θα το καταλάβω οταν ειναι η ωρα η θα εχω διαστολη 10 και θα γεννησω σε κανενα αμαξι!!θα τα καταφέρω?? ποσες ωρες θα παρει ? και μετα??? τι ? θα γυρισω σπιτι και τι ? θα τα καταφέρω η θα το κοιτάω σαν μικρο εξωγήινο ?

ΓΛΥΚΙΑ Μ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΕΜΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΚΕΤΟΥ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΠΛΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ Σ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ Π ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΡΧΗ.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΜΑΝΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΝΤΑΝΤΕΥΕΙΣ

Διαφημίσεις

πφφφφφ αγχος βρε ειρηνη! και οσο τον νιωθω το μικρο τοσο σκεφτομαι , αραγε θα ειμαι καλη μαμα ? το παθατε και εσεις βρε κοριτσια στο πρωτο ή μονο εγω ειμαι υπερβολική?

πφφφφφ αγχος βρε ειρηνη! και οσο τον νιωθω το μικρο τοσο σκεφτομαι , αραγε θα ειμαι καλη μαμα ? το παθατε και εσεις βρε κοριτσια στο πρωτο ή μονο εγω ειμαι υπερβολική?

ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Τ ΑΓΝΩΣΤΟΥ Κ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ. Κ ΜΕΝΑ Π ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Μ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Π ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Τ ΑΝ Κ Τ ΠΩΣ ΘΑ.

καλημέρα κορίτσια

izambella σε καταλαβαινω απολυτα - και μενα το πρωτο είναι- και νομίζω όλες μας λίγο πολύ έχουμε τις ιδιες ανησυχίες και το ιδιο αγχος. Καποιες μερες ποιο πολυ, κάποιες ποιο λίγο.

Ναι πιστευω πως θα το κοιταμε λίγο σαν εξωγήινο στην αρχή αλλά θα την βρούμε την άκρη. Απο την στιγμη που έχεις σκέψεις σημαινει πως θα κάνεις το καλύτερο δυνατό για το μικρο σου και πως η φυση θα πάρει το δρομο της.Και στο λέει ενας ανθρωπος που πάσχει απο κρίσεις πανικου..Ενα πραγμα που με βοηθαει πολύ όταν νιωθω να έχω πολύ άγχος είναι να γράφω σε ενα χαρτι τι ειναι αυτο που με αγχωνει και μετα το ξανακοιταζω μετα απο λίγη ώρα και προσπαθω να το σκεφτω σε λογικα πλαίσια. Βοηθαει επισης και ο καλός μου πολύ. Οταν τα συζηταμε μπαινουν όλα σε μια ποιο λογική διασταση απο οταν τα σκεφτομαι μονη μου.Νομίζω το πραγματικα ανησυχητικο θα ηταν να μην μας ενοιαζε καθολου :)

tt1d1da1

Καλημέρα σε όλες, καλώς σας βρήκα!!

izambella μεγάλο θέμα αυτό με το άγχος ειδικά όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία...

Η μεγαλύτερη για μένα αγωνία είναι να φέρω στον κόσμο ένα γερό μωρό και φυσικά να είμαι ικανή να το φροντίσω και να το αναθρέψω σωστά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...