Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. DOANI M ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΕΛΕΙΑ Η ΙΔΕΑ Σ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, MUMMY ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΛΗ Μ. DOANI ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΑΝΙΑ Μ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΧΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Π ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Κ ΓΩ ΜΑΖΙ Μ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Μ

Κοριτσακια καλημεραααααα και απο εμας!!!!!!!εκλεισα την αλλη δευτερα β επιπ.αντε να περασει κ αυτο να ηρεμησουμε λιγο.ντοανακι με το καλο κοριτσι μου ο γαμος.εγω ειχα κανει τον πολιτικο 17 αυγουστου.χιχι.;)διακοπες εμεις δεν θα παμε.περισσοτερο γιατι φοβαμαι εγω κοριτσια.ευελπιστω να ειμαστε ολοι καλα του χρονου πρωτα ο θεος!!!!βεβαια θα ηθελα να παω αλλα λεω :κατσε στα αυγα σου!!!!!προσπαθω να κοψω τελειως το τσιγαρο!κανω ενα δυο μονο το πρωι!με τον καφε.βριστε με!!!!!!!οσο περισσοτερο το ακουω τοσο το συνειδητοποιω!!!!!!!anyway.ακομη δεν εχω καταλαβει πως φτασαμε πεμπτο μηνα.δεν το πιστευω.επισης κατι ασχετο:δυο συνεχομενα βραδιανιωθω κατω απο το δεξι στηθος κατι φτερουγισματα.λιγο πιο κατω!τι στο καλο ειναι εκει;δεν εχω παρει το γιατρο τηλ.

ΑΧ ΜUMMY M ΘΕΜΑ ΤΣΙΓΑΡΟ. Κ ΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΩΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ Π ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Μ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ 2 2 ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ Σ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Π ΔΕΝ ΒΗΧΩ ΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ Κ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ Μ ΟΤΑΧ ΓΕΛΑΩ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Π ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ Π ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΜΕΤΑ

Για γάμους διαβάζω, για δωμάτια Παιδικά, μπουνιες κλωτσιές, Β επιπέδου και λοιπά! !!υπέροχα νέα.

Εγώ πήρα τις εξετάσεις του θυρεωειδη και ευτυχώς ειναι καλές! !!Δεν ενθουσιάζομαι όμως θα παω για υπέρηχο από βδομάδα να δούμε τι γίνεται ακριβώς και μετα θα μπορω να ηρεμισω !!ελπιζω να καταφέρω να πάω καμία θαλασσα αυτό το σκ.. αν και χλωμό!

Κοριτσακια μου γυρισα!!! Μετα το σεμιναριο το εριξα στα ψωνια και στον καφε! Πηρα επιτελους απο τα Hondos ενα σουτιεν 16? τωρα που εχει εκπτωσεις και πεταξα και κατι παλια που τα εχω λιωσει, ασε που δε πιστευω οτι θα με κανουν ποτε ξανα γτ και πριν μεινω εγκυος ισα ισα χωρουσα! Ανανεωση καρνταρομπας χιχι!

Λοιπον το σεμιναριο πολυ ωραιο και με δυο μαιες που μιλησαμε ηταν πολυ καλες και γλυκες! Την Πεμπτη το επομενο ραντεβου! Μας ειπε οτι θα μιλησουμε με φυσιοθεραπευτες για ασκησεις με μπαλες για τη βελτιωση της πλατης ωστε να μην ποναμε και να εχουμε καλυτερη σταση σωματος, θα μιλησουμε με οδοντιατρο για τη στωματικη υγειινη μας και αργοτερα του μωρου και μας ειπε για φροντιδα ακομη και των ουλων των μωρων που δεν το γνωριζα οπως και οι περισσοτεροι, θα μιλησουμε με ψυχολογο για θεματα που μας απασχολουν μεσα στην εγκυμοσυνη και μπορουμε να κλεισουμε και ραντεβου μαζι του για να συζητησουμε και προσωπικα μας θεματα, θα μιλησουμε για το θηλασμο και για τη φροντιδα του νεογνου και ειπαν οτι θα προσπαθησουν αν το θελουμε φυσικα μετα τη γεννα να ερθουν στο σπιτι να μας βοηθησουν και να μας δειξουν διαφορα για το μικρακι μας! Ολα αυτα τα διοργανωνουν η προισταμενη μαια του Ικα και αλλες μαιες και απ'οτι καταλαβα τωρα το ξεκινανε απο μονες τους και ολα αυτα θα ειναι δωρεαν! Μας ειχαν κανει ενημερωση τη τελευταια φορα που πηγα να περασω επιτροπη και δηλωσα συμμετοχη, στο γκρουπ που ειμαι εγω ειμαστε 4 γυναικες! Αυτα!!! Εφυγα ενθουσιασμενη μπορω να πω και παρ'ολο που ειναι λιγο μακρια απο το σπιτι αξιζει τον κοπο!!!

Ρανια μου ευχαριστω για τις ευχες, δεν το γνωριζα οτι ολες εχουμε, οποτε δε χρειαεται ννα ανησυχω!

Mummy με το καλο η β επιπεδου και εγω εκλεισα χτες στις 20/7!!! Χαχα κοντα ειναι ο πολιτικος μας!!! Εγω εκλεισα στη Θασο και νομιζω οτι εχω αναγκη τις διακοπες για να ηρεμησουμε και να μαζεψουμε δυναμεις για μετα!!! Δε θα εχω και βοηθεια απο γονεις και ο αντρας μου θα λειπει πολλες ωρες στη δουλεια οποτε πρεπει να γεμισω μπαταριες!!!

Ειρηνη μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!! Μακαρι να καταφερεις να το κοψεις για παντα το τσιγαρο! Εγω ποτε δεν το αρχισα και νιωθω πολυ τυχερη!!!

Ιζαμπελα μου τελεια τα νεα για τον θυροειδη!!! Ολα καλα θα ειναι και με τον υπερηχο και μετα κανε μια βουτιτσα να το χαρεις!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

κοκονες καλησπερα!!! κρεμουλα για τις ραγαδες!!! δοκιμασμενη και οικονομικη !

http://www.skroutz.gr/s/4732479/Salba-Salba-Mamma-Uno-100ml.html

εσεις ποια βαζετε? ??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ Κ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΛΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΒ Κ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ.

ΑΡΤΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΚΡΕΜΟΥΛΛΑ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΕΓΩ ΒΑΖΩ BEBANTHOL MAMMY ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ, Μ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Π ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Γεια σας και απο εμένα. Εγω βαζω ένα λαδακι της mustella

Πολύ καλή εταιρεία αυτή! έχει και προϊόντα για την περιποίηση του μωρού αργότερα. Δυστυχώς, όμως, δεν την βρίσκω εύκολα στα φαρμακεία.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλή εταιρεία αυτή! έχει και προϊόντα για την περιποίηση του μωρού αργότερα. Δυστυχώς, όμως, δεν την βρίσκω εύκολα στα φαρμακεία.

Εγώ με την Mustella δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένη. Βέβαια έχω και παιδάκι με πολύ ευαίσθητο δέρμα και η mustella μας έκανε το πρόβλημα πολύ χειρότερο. Πιστεύω ότι ειναι και στο δέρμα του παιδιού και της μαμάς.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγώ με την Mustella δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένη. Βέβαια έχω και παιδάκι με πολύ ευαίσθητο δέρμα και η mustella μας έκανε το πρόβλημα πολύ χειρότερο. Πιστεύω ότι ειναι και στο δέρμα του παιδιού και της μαμάς.

Οκ... θα έχω μια επιφύλαξη, ιδιαίτερα για τα μωρουδιακά που δεν τα έχω δοκιμάσει. :) Σ΄ ευχαριστώ!

StW9p2.png etcKp3.png

Εγω μεγαλωσα 2 μωρα με την mustella και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Ειδικα η μεγαλη μου κορη που το δερμα της ειναι πιο ευαισθητο δεν ειχα κανενα προβλημα και χρησιμοποίησα σχεδον όλα τα προΐοντα τους

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ? ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΙΔΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΥΤΗ Μ ΒΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΠΤΟΥ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΩΜΟΠΛΑΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ. ΟΥΦ ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...