Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια όμορφα

Απο όλες καλά νέα βλέπω, αντε μπράβο να πάμε έτσι καλά μέχρι το τέλος.

Εμείς πήγαμε χτές στο γιατρό και ο μικρός είναι 540γρ. με κέφια πολλά, μπουνίτσες και κλοτσιές στο φουλ. Εχει πλέον προγραμμα, εγερτήριο στις 6 το πρωι με κλοτσιές μετα το μεσημεράκι 4 με 5 κάνει πάλι την εμφανιση του και το βράδυ 10 με 12 ξεφαντώνει..

Εχουμε κλείσει 14 του μήνα Β επιπέδου να τον δούμε και ελπίζω να μας κάνει την χάρη να δούμε λίγο φάτσα.:-D

Δυστυχώς είμαστε πάλι σε αναζήτηση γιατρού. Και χτές στον γυναικολόγο τον ιδιωτικο πήγα. Ο γιατρός που είχαμε βρεί στο Ελενα για προσωπικους λόγους δεν θα μπορεί να με δει για τις επομενες εβδομάδες όπως μου είπε και αμα προκυψει κάτι πρέπει να πάω σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Προχτες ξαφνικα το ενα μου ποδι πρηστηκε , σαν να το είχα σπάσει - και δεν ειχα γιατρο να ρωτήσω αν ειναι κατι ανυσηχητικο ή όχι. Ηταν και κανα 2 άλλα που είχαν γίνει που μας είχαν φανεί κάπως οπότε εδεσε το γλυκό. Δεν τον εμπιστευομαι τωρα.Μου φαινεται θα γεννήσω σε όποιον εφημερευει τελικα.Καταραμενα οικονομικα..τι να κάνουμε , χαμογελάμε και πάμε παρακάτω. Αφου ο μικρος ειναι καλά είμαι και εγω καλά.:-D:grin:

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ KELK ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΗΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ Σ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ? ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΑΛΑ ΧΑΔΙΑΡΙΚΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια όμορφα

Εμείς πήγαμε χτές στο γιατρό και ο μικρός είναι 540γρ. με κέφια πολλά, μπουνίτσες και κλοτσιές στο φουλ. Εχει πλέον προγραμμα, εγερτήριο στις 6 το πρωι με κλοτσιές μετα το μεσημεράκι 4 με 5 κάνει πάλι την εμφανιση του και το βράδυ 10 με 12 ξεφαντώνει..

Εχουμε κλείσει 14 του μήνα Β επιπέδου να τον δούμε και ελπίζω να μας κάνει την χάρη να δούμε λίγο φάτσα.:-D

Δυστυχώς είμαστε πάλι σε αναζήτηση γιατρού. Και χτές στον γυναικολόγο τον ιδιωτικο πήγα. Ο γιατρός που είχαμε βρεί στο Ελενα για προσωπικους λόγους δεν θα μπορεί να με δει για τις επομενες εβδομάδες όπως μου είπε και αμα προκυψει κάτι πρέπει να πάω σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Προχτες ξαφνικα το ενα μου ποδι πρηστηκε , σαν να το είχα σπάσει - και δεν ειχα γιατρο να ρωτήσω αν ειναι κατι ανυσηχητικο ή όχι. Ηταν και κανα 2 άλλα που είχαν γίνει που μας είχαν φανεί κάπως οπότε εδεσε το γλυκό. Δεν τον εμπιστευομαι τωρα.Μου φαινεται θα γεννήσω σε όποιον εφημερευει τελικα.Καταραμενα οικονομικα..τι να κάνουμε , χαμογελάμε και πάμε παρακάτω. Αφου ο μικρος ειναι καλά είμαι και εγω καλά.:-D:grin:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ Μ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΠΡΗΣΤΗΚΕ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΑ ΟΥΤΕ ΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Π ΘΑ ΠΑΕΙ.

Άντρακλας; Και λίγα λες!!! Με το καλό και η β' επιπέδου.

Εμείς έχουμε κλείσει για τις 25/7 και στις 18/7 θα πάμε και στο γιατρό να την δούμε. Στις 23/6 που είχαμε πάει ήταν 197 γρ. (πριν 2 εβδομάδες)... Πώς μεγαλώνουν,ε;

Κι εμείς διακοπές δεν θα πάμε μάλλον... ίσως κανένα 3ημερο εδώ γύρω. :) Του χρόνου όμως δεν θα ξεκολλάμε από τις παραλίες!

Εκτός από την εξέταση ούρων, κάθε φορά κάνετε καλλιέργεια κολπικού υγρού ή μόνο αν υπάρχει λόγος; Ρωτάω γιατί εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κάνει και σκεφτόμουν να το ζητήσω από το γιατρό μου την επόμενη φορά.

Πολλά φιλάκια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ Μ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΔΙΚΗ Σ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΔΥΣΟΣΜΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΗΦΗΣ Κ ΟΨΗΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ Μ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΠΡΗΣΤΗΚΕ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΑ ΟΥΤΕ ΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Π ΘΑ ΠΑΕΙ.

Και γω ετσι λέω..κάτι θα βρω που θα μου πάει.:):):) Απλά οι γυναικολόγοι με έχουν ταλαιπωρήσει χρόνια τώρα και δεν τους πολυσυμπαθώ πλέον. Τόσα χρόνια δεν μπορούσα να μείνω έγκυος και υπέφερα με πόνους, πυρετούς και μονο ο γιατρος που έχω τώρα - ο ιδιωτικος - το βρήκε με την μία, κάναμε την εγχείρηση και στους 3 μήνες έμεινα έγκυος.Είναι όμως μόνο στο Μητέρα και δεν μας παίρνει οικονομικά. Αλλά είπαμε θετική σκέψη. Το πόδι μου είπε πως είναι μάλλον κακό κυκλοφορικο αλλά μου έγραψε και κάτι εξετάσεις ούρων για να αποκλέισουμε την προεκλαμψία. Να μην βγαίνω στην ζέστη ειδικά το μεσημέρι, κομμένο το αλάτι και ξεκούραση με τα πόδια ψηλά το βράδυ.

tt1d1da1

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ Μ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΔΙΚΗ Σ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΔΥΣΟΣΜΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΗΦΗΣ Κ ΟΨΗΣ.

εμένα στην αρχή είχαμε κάνει για να δούμε οτι είναι όλα οκ - είχα όμως πολλά κολπικά υγρά- και μετά δεν έχουμε ξανακάνει. Μου είπε πως προς το τέλος θα ξανακάνουμε αν χρειαστεί.

tt1d1da1

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια όμορφα

Μέτρα τακτικά την πίεση σου γιατί τα πρηξίματα είναι και δείγματα προεκλαμψίας και είναι σοβαρό στην εγκυμοσύνη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ KELK ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΗΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ Σ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ? ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΑΛΑ ΧΑΔΙΑΡΙΚΑ.

χα! εμένα ο γιος με χάιδευε όποτε το θυμόταν! Αυτή μου δίνει και καταλαβαίνω! Δεν έχει θέμα το φύλο!Μάλλον ο χαρακτήρας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Πρωινη πρωινη παλι!!! πως ειστε?? Εγω ξυπνησα αλλα νυσταζω ακομα και ισως ξαπλωσω λιγο ξανα! Σημερα εχω να παω σε ενα σεμιναριο που κανουν κατι μαιες στο ικα που περναω επιτροπη και δηλωσα συμμετοχη! Στο γκρουπακι θα ειμαι με κοριτσια που ειμαστε κοντα στις εβδομαδες και προς το παρον ειμαστε 4! Θα παω και θα σας πω εμπειρειες!!! Ο μπεμπης σημερα πρωινος πρωινος!!! Ειναι και ζωηρουλης η ψυχουλα μου!!! Χτες πηρα και τις εξετασεις αιματος και ουρων!!! Ο αιματοκριτης επεσε στο 31,2 και ισως χρειαστει να αυξησω τον σιδηρο, η αληθεια ειναι οτι με τους γαμους και τα γλεντια τον ειχα παραμελησει 3 μερες (πεμπτη, παρασκευη, σαββατο). Θα μιλησω με το γιατρο και βλεπουμε! Στα ουρα γραφει οτι βρεθηκαν ελαχιστα σπορια μυκητων και η μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και οτι πολλες εγκυες εχουν! Αντε να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος!!! Γενικα ολα τα αλλα καλα!!! Αρχισα να σκεφτομαι και το πως θελω να κανω το δωματιο του μωρου γτ σε ενα μηνα θα αρχισουμε βαψιμο! Λεω να το βαψω μπεζ ανοιχτο και τα υφασματα που θα βαλω να ειναι σε σιελ αποχρωση και σαν θεμα να εχει τα αστερια!!! π.χ. ειδα ενα χαλι σιελ με ασπρα αστερια και αυτοκολλητο τοιχου σιελ ενα φεγγαρι οπου πανω ξαπλωνουν δυο αρκουδακια και εχει και πολλα αστερια τριγυρω, το οποιο στο σκοταδι φωτιζεται και απο κουρτινα θα ψαξω παλι κατι σε σιελ με ασρα αστερια! Τα επιπλα, δλδ η κουνια και η συρταριερα που θα εχω πανω την αλλαξιερα, τα θελω σε καφε ανοιχτο αποχρωση γτ ηδη εχουμε μια ντουλαπα και θελω να ταιριαζουν! Γενικα το εχω φανταστει καπως και ελπιζω να βρω αυτα που θελω και τα οικονομικα να βοηθησουν να τα υλοποιησω! Θελω να αρχισω να φτιαχνω και εγω διαφορες χειροτεχνιες για να το διακοσμησω! Πως σας φαινονται σαν ιδεα αυτα που σκεφτηκα???

JhFkp2.png

Καλημέρα doani. Πολύ ωραία αυτά που σκέφτηκες. Ξεκίνα το ψάξιμο από τώρα να βρεις τι ακριβώς θέλεις και τα αγοράζεις λίγα λίγα. Εγώ δεν έχω σκεφτεί ακόμη γιατί το δωμάτιο του προς το παρών είναι ο χώρος που απλώνω, σιδερώνω και άλλα διάφορα και πρέπει πρώτα να σκεφτώ που θα πάνε όλα αυτά.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα doani. Πολύ ωραία αυτά που σκέφτηκες. Ξεκίνα το ψάξιμο από τώρα να βρεις τι ακριβώς θέλεις και τα αγοράζεις λίγα λίγα. Εγώ δεν έχω σκεφτεί ακόμη γιατί το δωμάτιο του προς το παρών είναι ο χώρος που απλώνω, σιδερώνω και άλλα διάφορα και πρέπει πρώτα να σκεφτώ που θα πάνε όλα αυτά.

Και εγω το δωματιο αυτο το ειχα κανει αποθηκη αλλα τα περισσοτερα καπου τα βολεψα, κατι ψιλοπραγματα μου εμειναν μονο! Ηδη μεσω ιντερνετ εχω δει μερικα πραγματα αλλα απο τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε να κοιταμε και απο κοντα με τον αντρα μου που θα εχει αδεια και αυτος! Α κλεισαμε και για τον πολιτικο επιτελους στις 18 Αυγουστου στις 2 το μεσημερι :D

JhFkp2.png

Και εγω το δωματιο αυτο το ειχα κανει αποθηκη αλλα τα περισσοτερα καπου τα βολεψα, κατι ψιλοπραγματα μου εμειναν μονο! Ηδη μεσω ιντερνετ εχω δει μερικα πραγματα αλλα απο τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε να κοιταμε και απο κοντα με τον αντρα μου που θα εχει αδεια και αυτος! Α κλεισαμε και για τον πολιτικο επιτελους στις 18 Αυγουστου στις 2 το μεσημερι :D

Με το καλό κορίτσι μου ο γάμος και ευχομαι το δωματιάκι να σας βγει όπως θέλετε.

Κι εγώ το παιδικό ακόμα το έχω αποθήκη μιας και ο γιος μου αποφάσισε 2 χρόνια τώρα να κοιμάται μαζί μας.

Τώρα σκέφτομαι κι εγώ να το αλλάξω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με τα πράγματα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Πρωινη πρωινη παλι!!! πως ειστε?? Εγω ξυπνησα αλλα νυσταζω ακομα και ισως ξαπλωσω λιγο ξανα! Σημερα εχω να παω σε ενα σεμιναριο που κανουν κατι μαιες στο ικα που περναω επιτροπη και δηλωσα συμμετοχη! Στο γκρουπακι θα ειμαι με κοριτσια που ειμαστε κοντα στις εβδομαδες και προς το παρον ειμαστε 4! Θα παω και θα σας πω εμπειρειες!!! Ο μπεμπης σημερα πρωινος πρωινος!!! Ειναι και ζωηρουλης η ψυχουλα μου!!! Χτες πηρα και τις εξετασεις αιματος και ουρων!!! Ο αιματοκριτης επεσε στο 31,2 και ισως χρειαστει να αυξησω τον σιδηρο, η αληθεια ειναι οτι με τους γαμους και τα γλεντια τον ειχα παραμελησει 3 μερες (πεμπτη, παρασκευη, σαββατο). Θα μιλησω με το γιατρο και βλεπουμε! Στα ουρα γραφει οτι βρεθηκαν ελαχιστα σπορια μυκητων και η μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και οτι πολλες εγκυες εχουν! Αντε να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος!!! Γενικα ολα τα αλλα καλα!!! Αρχισα να σκεφτομαι και το πως θελω να κανω το δωματιο του μωρου γτ σε ενα μηνα θα αρχισουμε βαψιμο! Λεω να το βαψω μπεζ ανοιχτο και τα υφασματα που θα βαλω να ειναι σε σιελ αποχρωση και σαν θεμα να εχει τα αστερια!!! π.χ. ειδα ενα χαλι σιελ με ασπρα αστερια και αυτοκολλητο τοιχου σιελ ενα φεγγαρι οπου πανω ξαπλωνουν δυο αρκουδακια και εχει και πολλα αστερια τριγυρω, το οποιο στο σκοταδι φωτιζεται και απο κουρτινα θα ψαξω παλι κατι σε σιελ με ασρα αστερια! Τα επιπλα, δλδ η κουνια και η συρταριερα που θα εχω πανω την αλλαξιερα, τα θελω σε καφε ανοιχτο αποχρωση γτ ηδη εχουμε μια ντουλαπα και θελω να ταιριαζουν! Γενικα το εχω φανταστει καπως και ελπιζω να βρω αυτα που θελω και τα οικονομικα να βοηθησουν να τα υλοποιησω! Θελω να αρχισω να φτιαχνω και εγω διαφορες χειροτεχνιες για να το διακοσμησω! Πως σας φαινονται σαν ιδεα αυτα που σκεφτηκα???

Ολες έχουμε. Αν εχεις μεγάλη ενόχληση κάποια στιγμή βάζεις υπόθετο. Να ξέρεις η μεγαλύτερη έξαρση είναι στον 7ο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσακια καλημεραααααα και απο εμας!!!!!!!εκλεισα την αλλη δευτερα β επιπ.αντε να περασει κ αυτο να ηρεμησουμε λιγο.ντοανακι με το καλο κοριτσι μου ο γαμος.εγω ειχα κανει τον πολιτικο 17 αυγουστου.χιχι.;)διακοπες εμεις δεν θα παμε.περισσοτερο γιατι φοβαμαι εγω κοριτσια.ευελπιστω να ειμαστε ολοι καλα του χρονου πρωτα ο θεος!!!!βεβαια θα ηθελα να παω αλλα λεω :κατσε στα αυγα σου!!!!!προσπαθω να κοψω τελειως το τσιγαρο!κανω ενα δυο μονο το πρωι!με τον καφε.βριστε με!!!!!!!οσο περισσοτερο το ακουω τοσο το συνειδητοποιω!!!!!!!anyway.ακομη δεν εχω καταλαβει πως φτασαμε πεμπτο μηνα.δεν το πιστευω.επισης κατι ασχετο:δυο συνεχομενα βραδιανιωθω κατω απο το δεξι στηθος κατι φτερουγισματα.λιγο πιο κατω!τι στο καλο ειναι εκει;δεν εχω παρει το γιατρο τηλ.

Επισης και το δικο μας παιδικο προς στιγμην το εχω κ βαζω τα πλυμενα,εχω την σιδερωστρα ανοιχτη μονιμως οπως επισης κ οοοοοοοολλλλλλλλαααααααααα τα παπουτσια με τα κουτια τους!!!!αλλα δεν αγχωνομαι.εξαλλου στην αρχη θα τον παιρνω στο κρεβατι μας διπλα.και σκεφτηκα να παρω μια εντελως απλη απλουστατη κουνια.η αδερφη μου που πηρε κουνια υπερπαραγωγη με αλλαξιερα συρταρια που γινεται κρεβατι κ γραφειο μετα μου λεει:μην τολμησεις κ παρεις τετοια σαν εμενα.δεν κουνιεται απο τη θεση της ειναι πολυ βαρια κοριτσια.επισης,ποτε δεν τον αλλαξε πανω στην αλλαξιερα της κουνιας ουτε χρησιμοποιησε τα συρταρια για τα ρουχα του.εγω ουτως η αλλως προτιμω τα πιο απλα γενικα.να παρω ενα καλο στρωμα ναι αλλα δεν προκειται να διαλεξω ακριβα πραγματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...