Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ δευτερα πρωι τον χτυπησα τον λουκουμα εγω!ολο το σ/κ περνουσε ο αλλος απο την παραλια κ φωναζε λουκουμας-λουκουμας!

Και πολύ καλα έκανες.δεν φταις εσύ όμως,αυτός προκαλουσε... Εγώ χτύπησα ένα παγωτό σήμερα ..

Και πολύ καλα έκανες.δεν φταις εσύ όμως,αυτός προκαλουσε... Εγώ χτύπησα ένα παγωτό σήμερα ..

ΕΓΩ ΧΤΥΠΗΣΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Μ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Π ΟΤΙ Κ ΑΝ ΦΑΩ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΙΝΑ ΣΑΝ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ?

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Μ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Μ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ.

Τι κανετε μανουλες;ωραια τα νεα σας απο τα μπεμπακια!με το καλο κ οι υπολοιπες β επ!

Ρανια μαλλον ειναι της λεπτομερειας ο γιατρος σου..μην ανησυχεις..

Ιρενε υπομονη με τους εφιαλτες..

Καλα ιζαμπελλα τα δικα σου ονειρα φοβερα!

Εγω μια χαρα ξυριζομαι,κοβω νυχακια ποδιων κλπ..γενικα ειμαι πολυ καλα αλλα παντα ποναει μετα ολο μου το σωμα κ κυριως η μεση..ξυπνια καθε μερα απο τις 8!καθημερινα σχεδον θαλασσα κ το απογευμα πισινα η κουνιες κ με την ταρζανουλα μου να μην κοιμαται συνηθως μες στη μερα.ευτυχως κοιμαται καλα τα βραδυα!

Το μωρουλι δ το νιωθω καθημερινα αλλα οποτε δινει παρον ειναι δυναμικο!η αληθεια ειναι οτι το ξεχναω συχνα..

Επομενος υπερηχος 19/7 κ 25/7β επ!

Την αλλη δευτερα διακοπουλες!

Βεβαια κ τωρα οποτε μπορουμε παμε εξοχικο.δ αντεχω στην πολη..

Α!δ σας ειπα..η κορη μου με κοροιδευει..τουρλωνει την κοιλια της κ λεει μαμας..κ γελαει..

Μην νομίζεις οτι ο δικός μου είναι καλύτερος.... ανεβάζει την μπλούζα του και μετά τη δική μου, τουρλωνει κοιλιά, με καβαλάει και αρχίζει και τρίβει την κοιλιά του πάνω στη δική μου! χαχαχαχαχα!

Από πείνες καλά πάμε, από εδώ και πέρα θα πεινάμε αρκετά. Τώρα αρχίζει και το μωράκι μας να παίρνει βάρος!

Ψιτττ κάποιες εδώ μέσα παίζεται με τονπόνο μου???? Θα απαγορεύσω τις διακοπές στο φόρουμ!:P Εγώ πότε θα πάω διακοπές????

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μην νομίζεις οτι ο δικός μου είναι καλύτερος.... ανεβάζει την μπλούζα του και μετά τη δική μου, τουρλωνει κοιλιά, με καβαλάει και αρχίζει και τρίβει την κοιλιά του πάνω στη δική μου! χαχαχαχαχα!

Από πείνες καλά πάμε, από εδώ και πέρα θα πεινάμε αρκετά. Τώρα αρχίζει και το μωράκι μας να παίρνει βάρος!

Ψιτττ κάποιες εδώ μέσα παίζεται με τονπόνο μου???? Θα απαγορεύσω τις διακοπές στο φόρουμ!:P Εγώ πότε θα πάω διακοπές????

απαγορευσε τις διακοπές αμεσα... εγω μαζι σου ! :P :P :P :P :P

Διαφημίσεις

Από σήμερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΕΣ -Π ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΘΕ ΡΩΓΜΗ Τ ΤΑΒΑΝΙΟΥ ΑΠΕΞΩ -ΛΙΓΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ Π ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Καλημερα κοριτσια!!!! Τι κανετε??? Υπομονη για τις διακοπουλες και του χρονου ολες θα παμε με τα νινακια μας που θα τσαλαβουτανε και θα χαιρονται με τη θαλασσα!!!

Χτες πηγαμε στο γιατρο και μεγαλωνουμε μια χαρα!!! 346γρ φτασαμε, σχεδον 100γρ βαλαμε σε δυο βδομαδες, μας εδειξε για λιγο το προσωπακι του οπου ειχε ανοιχτα ματακια και το τσουτσουνακι του και μετα μας γυρισε μπρουμυτα και δεν μπορουσαμε να δουμε και πολλα!!! Κουνιοταν, κλωτσουσε και ειναι ενας γλυκας το αστερακι μου!!! Σε δυο βδομαδες τωρα εχουμε τη Β επιπεδου, θα παρω να κλεισω σημερα ραντεβου, ανυπομονω να τον δω και σε 3D!!!! Τωρα περιμενω να ανοιξει το φαρμακειο να παρω συλλεκτη ουρων γτ μου εγραψε γενικη ουρων και αιματος μιας και εχω να κανω απο την αυχενικη, ελπιζω να ανοιξει συντομα γτ ποση ωρα να κρατηθω και εγω.... χιχι! αυτα τα νεα μας!!!! ολα καλα δηλαδη!!!

JhFkp2.png

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΕΣ -Π ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΘΕ ΡΩΓΜΗ Τ ΤΑΒΑΝΙΟΥ ΑΠΕΞΩ -ΛΙΓΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ Π ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Οχι δεν είστε οι μόνες. Εγώ δεν τις γνωρίζω τις ρωγμές του ταβανιού αλλά διακοπές γιοκ! Θα ειμαστε εδώ μαζί και θα πλατσουρίζουμε στον ιδρώτα μας!;):tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!! Τι κανετε??? Υπομονη για τις διακοπουλες και του χρονου ολες θα παμε με τα νινακια μας που θα τσαλαβουτανε και θα χαιρονται με τη θαλασσα!!!

Χτες πηγαμε στο γιατρο και μεγαλωνουμε μια χαρα!!! 346γρ φτασαμε, σχεδον 100γρ βαλαμε σε δυο βδομαδες, μας εδειξε για λιγο το προσωπακι του οπου ειχε ανοιχτα ματακια και το τσουτσουνακι του και μετα μας γυρισε μπρουμυτα και δεν μπορουσαμε να δουμε και πολλα!!! Κουνιοταν, κλωτσουσε και ειναι ενας γλυκας το αστερακι μου!!! Σε δυο βδομαδες τωρα εχουμε τη Β επιπεδου, θα παρω να κλεισω σημερα ραντεβου, ανυπομονω να τον δω και σε 3D!!!! Τωρα περιμενω να ανοιξει το φαρμακειο να παρω συλλεκτη ουρων γτ μου εγραψε γενικη ουρων και αιματος μιας και εχω να κανω απο την αυχενικη, ελπιζω να ανοιξει συντομα γτ ποση ωρα να κρατηθω και εγω.... χιχι! αυτα τα νεα μας!!!! ολα καλα δηλαδη!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ DOANI Μ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Οχι δεν είστε οι μόνες. Εγώ δεν τις γνωρίζω τις ρωγμές του ταβανιού αλλά διακοπές γιοκ! Θα ειμαστε εδώ μαζί και θα πλατσουρίζουμε στον ιδρώτα μας!;):tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΑΝΙΑ Μ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ.

Ευχαριστω πολυ ειρηνακι μου!!! Αντρακλας εγινε χιχι!!! :tongue:

Άντρακλας; Και λίγα λες!!! Με το καλό και η β' επιπέδου.

Εμείς έχουμε κλείσει για τις 25/7 και στις 18/7 θα πάμε και στο γιατρό να την δούμε. Στις 23/6 που είχαμε πάει ήταν 197 γρ. (πριν 2 εβδομάδες)... Πώς μεγαλώνουν,ε;

Κι εμείς διακοπές δεν θα πάμε μάλλον... ίσως κανένα 3ημερο εδώ γύρω. :) Του χρόνου όμως δεν θα ξεκολλάμε από τις παραλίες!

Εκτός από την εξέταση ούρων, κάθε φορά κάνετε καλλιέργεια κολπικού υγρού ή μόνο αν υπάρχει λόγος; Ρωτάω γιατί εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κάνει και σκεφτόμουν να το ζητήσω από το γιατρό μου την επόμενη φορά.

Πολλά φιλάκια!

StW9p2.png etcKp3.png

Γεια σας κορίτσια όμορφα

Απο όλες καλά νέα βλέπω, αντε μπράβο να πάμε έτσι καλά μέχρι το τέλος.

Εμείς πήγαμε χτές στο γιατρό και ο μικρός είναι 540γρ. με κέφια πολλά, μπουνίτσες και κλοτσιές στο φουλ. Εχει πλέον προγραμμα, εγερτήριο στις 6 το πρωι με κλοτσιές μετα το μεσημεράκι 4 με 5 κάνει πάλι την εμφανιση του και το βράδυ 10 με 12 ξεφαντώνει..

Εχουμε κλείσει 14 του μήνα Β επιπέδου να τον δούμε και ελπίζω να μας κάνει την χάρη να δούμε λίγο φάτσα.:-D

Δυστυχώς είμαστε πάλι σε αναζήτηση γιατρού. Και χτές στον γυναικολόγο τον ιδιωτικο πήγα. Ο γιατρός που είχαμε βρεί στο Ελενα για προσωπικους λόγους δεν θα μπορεί να με δει για τις επομενες εβδομάδες όπως μου είπε και αμα προκυψει κάτι πρέπει να πάω σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Προχτες ξαφνικα το ενα μου ποδι πρηστηκε , σαν να το είχα σπάσει - και δεν ειχα γιατρο να ρωτήσω αν ειναι κατι ανυσηχητικο ή όχι. Ηταν και κανα 2 άλλα που είχαν γίνει που μας είχαν φανεί κάπως οπότε εδεσε το γλυκό. Δεν τον εμπιστευομαι τωρα.Μου φαινεται θα γεννήσω σε όποιον εφημερευει τελικα.Καταραμενα οικονομικα..τι να κάνουμε , χαμογελάμε και πάμε παρακάτω. Αφου ο μικρος ειναι καλά είμαι και εγω καλά.:-D:grin:

tt1d1da1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...