Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Doanaki τι κανεις κοριτσι;ευχαριστουμε για το πινακακι για ακομη μια φορα.πολυ μπλεεεεεεεε!!!!!!!θα τσακωνονται για τα λιγα κοριτσοπουλα του μηνος!!!!!!πολλοι οι γαμπροι!!!!!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανια μου σε καταλαβαινω κ εγω οταν δεν τον ακουγα ειχα αγχωθει αλλα μετα εκανε παλι την εμφανιση του! ποτε εχετε ξανα γιατρο?

Ιζαμπελα εγω ακομα δεν τον εχω καταλαβει τοσο εντονα ωστε να μη με αφηνει να κοιμηθω, αλλα εχουμε διαφορα γυρω στις 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα, μπορει και παραπανω! Ανυπομονω να τον νιωθω και εγω τοσο εντονα!!!

καλε εμενα ερχονται και τα παιδια με τις μουσουδες και οσο κλωτσαει ο μικρος δινουν φιλακια τα παιδια και κουνανε ουρες!! ρεσιταλ δινουμε καθε βραδυ !!! ευτυχώς εχει δροσια στη βεραντα οποτε βλεπουμε το game of thrones μες τη νυχτα εξω !! :D:D:D:D:D:D

καλε εμενα ερχονται και τα παιδια με τις μουσουδες και οσο κλωτσαει ο μικρος δινουν φιλακια τα παιδια και κουνανε ουρες!! ρεσιταλ δινουμε καθε βραδυ !!! ευτυχώς εχει δροσια στη βεραντα οποτε βλεπουμε το game of thrones μες τη νυχτα εξω !! :D:D:D:D:D:D

Σου ευχομαι να ειν αι ησυχο και οταν γεννηθει ω στε να συνεχισετε να βλεπετε τις σειρες σας!!! Με ολη μου την καρδια. Εχω δει 3 φορες ταινια απο τοτε που γεννησα, για να ευχαριστηθω κιολας! Εχουμε δεκα μερες που κοιμομαστε σερι το βραδυ με εξαιρεση το χθεσινο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ρανια μου μην αγχωνεσαι.κ εγω τον καταλαβαινω εντονα οταν ξαπλωνω κ ειμαι πιο χαλαρη.και μη φανταστεις με την ιδια συχνοτητα καθε μερα.αραγε κλωτσαει με τα χερια η με τα ποδια;;;;χαζη ερωτηση ναι το ξερω.προχθες βραδυ που εβαλε το χερι ο μπαμπας του τον καταλαβε που κλωτσησε δυο φορες δυνατα.ειχε πλακα.δεν το πιστευε.του το ελεγα κ μετα το συνειδητοποιησε.χιχι.απλα κ αυτα πιστευω κοιμουνται .κ ακομη εχουν χωρο στο να κινηθουν οποτε γι αυτο δεν γινονται εντονα αισθητα καθε μερα.

Στον τελευταιο υπερηχο την ειδα να ριχνει μπουνια με το δεξι παρακαλω. Πολυ! Θεωρουσα σιγουρο οτι αισθανομουν τα ποδια της αλλα με διεψευσε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ρανια μου σε καταλαβαινω κ εγω οταν δενο ακουγα ειχα αγχωθει αλλα μετα εκανε παλι την εμφανιση του! ποτε εχετε ξανα γιατρο?

Ιζαμπελα εγω ακομα δεν τον εχω καταλαβει τοσο εντονα ωστε να μη με αφηνει να κοιμηθω, αλλα εχουμε διαφορα γυρω στις 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα, μπορει και παραπανω! Ανυπομονω να τον νιωθω και εγω τοσο εντονα!!!

Την αλλη τεταρτη στις 14 εχω β επιπεδου. Περασε ο καιρος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙ ΜΕΡΑ Π Μ ΕΙΠΕ Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΥΡΟ Κ ΠΑΡΟΛΟ Κ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΩΤΣΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Π ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ Χ Χ Χ Χ

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε??? Τι ομορφα νεα με τις μπουνιτσες και τις κλωτσιτσες απο τα ζουζουνακια μας!!! Εμενα χτες πρωτη φορα τον καταλαβε και ο αντρας μου!!! Απιστευτο συναισθημα!!! Αυριο εχουμε ραντεβου στο γιατρο και ανυπομονω να το δω το μαιμουδακι μου!!! Χτες το βραδυ εφαγα πιτσα και ακομη να την χωνεψω, με εχει πεθανει ολο το βραδυ, αρχισαν για τα καλα οι καουρες!!!

Mummy πολλα αγορια οντως και λιγες οι νυφες, μαχη θα εχουμε χιχι!!!

JhFkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε? Εμείς έχουμε 13 του μήνα Β΄Επιπέδου και ανυπομονώ να δω το αγόρι μου. Περιμένω να κάνει μαγουλάκια να καταλάβουμε ποιου μοιάζει!!

θα απογοητευτείς αν περιμένεις από τους υπέρηχους. Εμένα ήταν ίδιος εγώ στην υπέρηχο. και γεννήθηκε ίδιος ο άντρας μου!!! και ειναι ακόμα ίδιος! Ουτε τα μάτια δεν μου πήρε πανάθεμά τον! χαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ράνια δεν πειράζει μωρά υγιέστατα να γεννηθούν και ας μοιάζουν και του μπαμπά!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑ Κ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ? ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ Τ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ

Mα δεν καταλάβατε! Δεν μοιάζει απλώς στον μπαμπά του! Είναι φωτοτυπία! Ο γιατρός μου είχε εκπλαγεί την ώρα που τον έβγαζε από την κοιλιά! χαχαχαχαχ!

Βρε για καλό το λέω...για να μην απογοητευτείτε όταν γεννήσετε. Γιατί πολλοί θέλουν να τους μοιάζουν τα παιδιά τους!

Ο αδερφός μου για παράδειγμα παρεξηγείτε όταν του λέμε ότι η μικρή είναι ίδια η γυναίκα του! Αφού είναι όμως τι να του πούμε ότι του μοιάζει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Στον τελευταιο υπερηχο την ειδα να ριχνει μπουνια με το δεξι παρακαλω. Πολυ! Θεωρουσα σιγουρο οτι αισθανομουν τα ποδια της αλλα με διεψευσε!

αμα άρχισε τα δεξια κροσέ απο τωρα... σωθήκατε!! παρτε κράνη ολοι στο σπιτι :D:D:D:D:D

Πολλες ζεστες και ηλιολουστες καλησπερεςςςςςς!!!!!!!!!μανουλιτσες κ μπεμπακια χαιρομαι πραγματικα που ειμαστε καλα.αχ θεε μου.!!!!!που λετε να μοιαζει στον μπαμπα ας μοιαζει.χαιρονται κ αυτοι μωρε σαν χαζοκουτσουρα.χιχιχι.εμενα ο δικος μου κοιμαμαι πολλες φορες κ τον καταλαβαινω που χαιδευει την κοιλια μου αλλα εννοειται οτι ξυπναω αλλα δεν μιλαω ουτε ανοιγω ματια και κανω οτι κοιμαμαι.χαχα.δεν υπαρχει.δεν περιμενα ποτε οτι οι αντρες ειναι ευαισθητοι.:tongue:απο την αλλη εμεις ζουμε ολο αυτο το μεγαλειο το να νιωθεις ενα ανθρωπινι μικρουλι να μεγαλωνει μεσα σου αλλα και οι μπαμπαδες τα αγαπανε πιστευω το ιδιο μωρε!!!!!!!!!

Τι κανετε μανουλες;ωραια τα νεα σας απο τα μπεμπακια!με το καλο κ οι υπολοιπες β επ!

Ρανια μαλλον ειναι της λεπτομερειας ο γιατρος σου..μην ανησυχεις..

Ιρενε υπομονη με τους εφιαλτες..

Καλα ιζαμπελλα τα δικα σου ονειρα φοβερα!

Εγω μια χαρα ξυριζομαι,κοβω νυχακια ποδιων κλπ..γενικα ειμαι πολυ καλα αλλα παντα ποναει μετα ολο μου το σωμα κ κυριως η μεση..ξυπνια καθε μερα απο τις 8!καθημερινα σχεδον θαλασσα κ το απογευμα πισινα η κουνιες κ με την ταρζανουλα μου να μην κοιμαται συνηθως μες στη μερα.ευτυχως κοιμαται καλα τα βραδυα!

Το μωρουλι δ το νιωθω καθημερινα αλλα οποτε δινει παρον ειναι δυναμικο!η αληθεια ειναι οτι το ξεχναω συχνα..

Επομενος υπερηχος 19/7 κ 25/7β επ!

Την αλλη δευτερα διακοπουλες!

Βεβαια κ τωρα οποτε μπορουμε παμε εξοχικο.δ αντεχω στην πολη..

Α!δ σας ειπα..η κορη μου με κοροιδευει..τουρλωνει την κοιλια της κ λεει μαμας..κ γελαει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...