Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ειρηνη χαλαρωσε στην περίοδο της εγκυμοσύνης βλεπουμε εφιαλτες όλες!!Εγώ έχω δει από το ότι με κυνηγάνε δεινόσαυροι... (μα ο τυρανοσαυρος Ρεξ? )

Μέχρι ότι με καταπίνει η μποκαμβιλια στο κήπο.. Είναι φυσιολογικο όποτε μη δίνεις σημασία και μην αγχώνεσαι! !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε καλα ! που πας κυρα μου με τη διαφήμιση απο λουκουμάδες μεσα σε συζήτηση απο γκαστρωμένες?? ? θες να μας μυρίσει τιποτα να τρέχουμε τους αντρες μας μες το καταμεσίμερο ?40 βαθμούς εχει εξω? ντροπή !!!

αντε καλα ! που πας κυρα μου με τη διαφήμιση απο λουκουμάδες μεσα σε συζήτηση απο γκαστρωμένες?? ? θες να μας μυρίσει τιποτα να τρέχουμε τους αντρες μας μες το καταμεσίμερο ?40 βαθμούς εχει εξω? ντροπή !!!

χαχαχαχα..εντάξει κλαίω απ τα γέλια...χαχαχα:P:p:p:p

tt1d1da1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!! Βλεπω οτι ολες ειστε καλα και χαιρομαι!!! Τα μικρα μας μεγαλωνουν και καποιες εχετε κανει και την Β επιπεδου!!! Πως εφτασε ο καιρος χαμπαρι δεν πηρα!!! Εμεις ειμαστε καλα, τελειωσαμε με τους γαμους και τις υποχρεωσεις και περασαμε πολυ ομορφα!!! Απο χτες βεβαια μαζευουμε τα κομματια μας!!! μπορω να πω οτι ψοφησα με τα γλεντια και τις ετοιμασιες!!! Το μικρακι μου το καταλαβαινω καθε μερα να κλωτσαει και μερικες φορες με κανει να κατουριεμαι απο τα σπρωξιματακια του!!! Οσο τον ακουω ειμαι ησυχη οτι ειναι μια χαρα!!! Πριν μια βδομαδα δεν τον ακουγα για 2 μερες και ειχα ανησυχησει αλλα τωρα ευτυχως δινει παρον!!! Αυτη τη βδομαδα εχουμε να παμε στον γιατρο για την καθιερωμενη επισκεψη και ανυπομονω τοσο πολυ!!! Με πιανει ολο αγχος αν ολα κυλανε καλα!!! Με το δοντι Βικακι ολα μια χαρα, ουτε παυσιπονο δεν χρειαστηκα και σιγα σιγα κλεινει και η τρυπα!!! Σε 2 βδομαδες εχουμε και εμεις την Βεπιπεδου και ανυπομονω να ερθει εκεινη η μερα και να δω και το μουτρακι του!!! Κοριτσια σε ενα μηνα περιπου θα ξεκινησουμε και τα πρωτα ψωνια μας, κρεβατακι στρωμα συρταριερα καροτσι... αχχχ τρελαινομαι!!! χιχι!!!

JhFkp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΚΑΛΑ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. ΠΕΡΑΣΕ Κ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΟ ΣΚ Π ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΑΊΤ Π ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ

Eγώ πάλι θα γκρινιάξω για κούραση! Σε σημείο που να πονάω πολύ από την κούραση! Κοιμήθηκα σαν το πτώμα αλλά ο γιος μου είχε άλλα σχέδια στις 4 το πρωί ο οποίος σηκώθηκε με κλάμματα και ήθελε να τον κουνήσω κιόλας! Ε ο κακομοίρης έφτασε στο σημείο να φωνάζει τον πατέρα του κλαίγοντας γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ από την παραλυσία!

Αντε να σταματήσω με τη δουλειά να τα φέρω όλα σε ένα ρυθμό!

Κατά τα άλλα σχετικά καλά. Η μικρή αυτές τις μερες δεν κουνιέται πολύ και έχω φοβερό άγχος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσια καλησπέρα.ζούμε μεγάλες στιγμές με το μπέμπη ,παρόλο που έχω εμπροσθιο μπλακουντα και ψηλά άρχισα να νιώθω κλωτσιές ,δυνατές όμως φαίνονται και από την κοιλιά αν κοιτάξεις. Είναι και εσάς τα μωρά σας νυκτωβια η μονο εγώ θα τον ψάχνω στα ορθαδικα?από τις 1 μέχρι της 3 δίνουμε ρεσιτάλ 2 βραδιές τώρα... με ξυπνάει και μετά πάει καλές 5 να κοιμηθώ!!!

Διαφημίσεις

Ρανια μου σε καταλαβαινω κ εγω οταν δεν τον ακουγα ειχα αγχωθει αλλα μετα εκανε παλι την εμφανιση του! ποτε εχετε ξανα γιατρο?

Ιζαμπελα εγω ακομα δεν τον εχω καταλαβει τοσο εντονα ωστε να μη με αφηνει να κοιμηθω, αλλα εχουμε διαφορα γυρω στις 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα, μπορει και παραπανω! Ανυπομονω να τον νιωθω και εγω τοσο εντονα!!!

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Για να θυμηθουμε ξανα το πινακακι μας!!!!:D:D:D

JhFkp2.png

:Pκοριτσιααααα καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!ευχομαι ολες να ειστε καλα.αντε να πςρναει σιγα σιγα ο καιρος.εγω τον μπεμπη τον καταλαβαινω καθε μερα.δεν φαινεται ομως κατι στην κοιλια.ιζαμπελλα φανταζομαι θα εχει πλακα να φαινεται ε;;;χιχι.κατα τα αλλα ηρεμα.πρεπει να παρω το γιατρο να μου πει αν θα παω την αλλη εβδομαδα για β επιπ.μου ειχε πει στις 22 εβδομαδες παλια που τον ειχα ρωτησει.να φυγει κ αυτο το αγχος.ουφ!!!!!!!περισσοτερο αγχωνομαι να ειναι κ ο τραχηλος καλα.τεσπα.τα νεα σας;;;;;;τωρα που γραφω κλωτσαει.οποτε εχετε τα χαιρετισματα του κ σε σας κ στους μικρους μας φιλους.

Ρανια μου μην αγχωνεσαι.κ εγω τον καταλαβαινω εντονα οταν ξαπλωνω κ ειμαι πιο χαλαρη.και μη φανταστεις με την ιδια συχνοτητα καθε μερα.αραγε κλωτσαει με τα χερια η με τα ποδια;;;;χαζη ερωτηση ναι το ξερω.προχθες βραδυ που εβαλε το χερι ο μπαμπας του τον καταλαβε που κλωτσησε δυο φορες δυνατα.ειχε πλακα.δεν το πιστευε.του το ελεγα κ μετα το συνειδητοποιησε.χιχι.απλα κ αυτα πιστευω κοιμουνται .κ ακομη εχουν χωρο στο να κινηθουν οποτε γι αυτο δεν γινονται εντονα αισθητα καθε μερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...