Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΤΑΣΗ ΣΑΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗ.406 ΓΡΑΜΑΡΙΑ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΗ ΑΠΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ. ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΟΚ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΧΑΜΗΛΟΣ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ Κ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΙΩΘΩ. ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΟΣ Κ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΟΣ 2,5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΗΡΕΜΙΑ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω γυρισα απο το γιατρο. Αυξημενη crp και θα παρω μια βδομαδα αντιβιωση. Εχω ανησυχισει λιγο δεν σας κρυβω αν και ο γιατρος μου ηταν καθησυχαστικος. Κατα τα αλλα υπερκινητικη, μια βδομαδα μεγαλυτερη απο τη βδομαδα μου και 350 γρ. 14 Ιουλιου εχω β επιπεδου. Ιζαμπελα μου και Ειρηνη μπραβο για τα μπεμπακια! Με το καλο και η doppler!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μια χαρά λοιπόν τα μωρά μας!!

Ρανια ν α μην ανησυχείς.αφου είναι καθησυχαστικος ο γιατρός όλα καλά θα είναι.ήρεμα όχι άγχος τα καταλαβαίνουν όλα τα μικρουλια μας! Η crp τι ακριβώς είναι?

Ειρήνη ξεκούραση και ηρεμία οπως σου ειπε ο γιατρός. Όχι βαριές δουλειές και ταρζανιες! '!Προσοχή λιγάκι και όλα καλά '!!!!

Κοριτσακια τι κάνετε. ..σημερα εκατσα κ διαβασα τα νεα σας...ξεκινησαν η Β επιπέδου. .μεγαλώνουν τα μπεμπινια μας...εμεις εχουμε κλεισει β επιπεδου στις 16 Ιουλίου. ..δηλαδη στην 23 εβδομάδα. Μου φαίνεται ψιλοαργα βέβαια αλλα τεσπα ..Κατα τα αλλα ολα καλά. ..το μωράκι μας μαλλον κοριτσάκι. ..

ο χρόνος μου πολυ περιορισμενος βρε κορίτσια λογω της μεγάλης μου κόρης καθε μερα τρεχουμε για μπανακι στη παραλία . .η αληθεια ειναι οτι μενουμε επαρχια κ δεν εχουμε πολλες επιλογες διασκεδασης οποτε το ριχνουμε στα μπανια..

σας διαβαζω ομως...με δυσκολευει λιγο αυτο το σαιτ...Καλο βραδυ..βʽ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο για τα μωράκια σας!! Ράνια και εγώ σε προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα ελαφρώς αυξημένη crp. Μπορεί να πέρασες μικρό κρυολόγημα ή οτιδήποτε χωρίς να το καταλάβεις. Μην ανησυχείς εμένα δεν μου έδωσε αντιβίωση απλά έκανα ξανά αναλύσεις λίγο καιρό μετά.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο για τα μωράκια σας!! Ράνια και εγώ σε προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα ελαφρώς αυξημένη crp. Μπορεί να πέρασες μικρό κρυολόγημα ή οτιδήποτε χωρίς να το καταλάβεις. Μην ανησυχείς εμένα δεν μου έδωσε αντιβίωση απλά έκανα ξανά αναλύσεις λίγο καιρό μετά.

Kι εμένα είναι από την αρχή λίγο αυξημένη. Αλλά δεν ειχε πει κάτι. Τώρα ειναι γύρω στο 7,5 και επειδή φοβάται για κανένα στρεπτόκοκκο έδωσε αντιβίωση προληπτικά για να μην έχουμε καμία ρήξη υμένων. Γενικά από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω πάρει 3 φορές αντιβίωση, Ας είναι καλά ο βρεφονηπιακός σταθμός! χαχαχαχα!

Το ξέρεις ότι δεν θυμάμαι στον μικρό μου αν έκανα αυτή την εξέταση? Πρεπει να ψαξω τις εξετάσεις μου.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσακια τι κάνετε. ..σημερα εκατσα κ διαβασα τα νεα σας...ξεκινησαν η Β επιπέδου. .μεγαλώνουν τα μπεμπινια μας...εμεις εχουμε κλεισει β επιπεδου στις 16 Ιουλίου. ..δηλαδη στην 23 εβδομάδα. Μου φαίνεται ψιλοαργα βέβαια αλλα τεσπα ..Κατα τα αλλα ολα καλά. ..το μωράκι μας μαλλον κοριτσάκι. ..

ο χρόνος μου πολυ περιορισμενος βρε κορίτσια λογω της μεγάλης μου κόρης καθε μερα τρεχουμε για μπανακι στη παραλία . .η αληθεια ειναι οτι μενουμε επαρχια κ δεν εχουμε πολλες επιλογες διασκεδασης οποτε το ριχνουμε στα μπανια..

σας διαβαζω ομως...με δυσκολευει λιγο αυτο το σαιτ...Καλο βραδυ..βʽ

Να πω ότι ζηλεύω! Ούτε ένα μπάνιο και το θέλω σαν τρελή! Ελπίζω τον Αυγουστο στην άδεια να κάνω κανένα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Συνεχίζουμε λοιπόν Ιζαμπελα και Irene...με χαρά και αισιοδοξία.izabela ζηλεύω...το δικό μου κρυβόταν...απέφευγε τις φώτο...

Irene σου δώσε τίποτα για τον τράχηλο...φάρμακα κτλ....έστω καμιά συμβουλή να μαθαίνω κ εγώ...γιατι εδώ που είμαι είναι δεμένα τα χέρια μου.αν ήμουν στην ελλαδα κάθε δέκα μέρες θα πήγαινα στο γιατρο και θα το έβλεπα πάντα σε 4d.

Rania πώς και την έκανες την crp;πάρε αντιβιωση να είσαι σίγουρη...σιγά...δεν παθαίνουν τίποτα τα έμβρυα.πηρα μια φορά για το λαιμό και τώρα που θα πάω για καθαρισμό στα δόντια θέλω να ξαναπάρω... Φοβάμαι μην φύγει κανένα μικρόβιο....

Αχ ανέφερες το στρεπτοκοκκο κ μουδιασα.ειχα προωρη ρηξη των υμενων περυσι.το μόνο που βρήκαν ήταν στρεπτοκοκκος αγκαλακτια αν κ δεν θεωρήθηκε υπευθυνος για την ρήξη.ειχες τίποτα περίεργα υγρα;

Συνεχίζουμε λοιπόν Ιζαμπελα και Irene...με χαρά και αισιοδοξία.izabela ζηλεύω...το δικό μου κρυβόταν...απέφευγε τις φώτο...

Irene σου δώσε τίποτα για τον τράχηλο...φάρμακα κτλ....έστω καμιά συμβουλή να μαθαίνω κ εγώ...γιατι εδώ που είμαι είναι δεμένα τα χέρια μου.αν ήμουν στην ελλαδα κάθε δέκα μέρες θα πήγαινα στο γιατρο και θα το έβλεπα πάντα σε 4d.

Rania πώς και την έκανες την crp;πάρε αντιβιωση να είσαι σίγουρη...σιγά...δεν παθαίνουν τίποτα τα έμβρυα.πηρα μια φορά για το λαιμό και τώρα που θα πάω για καθαρισμό στα δόντια θέλω να ξαναπάρω... Φοβάμαι μην φύγει κανένα μικρόβιο....

Αχ ανέφερες το στρεπτοκοκκο κ μουδιασα.ειχα προωρη ρηξη των υμενων περυσι.το μόνο που βρήκαν ήταν στρεπτοκοκκος αγκαλακτια αν κ δεν θεωρήθηκε υπευθυνος για την ρήξη.ειχες τίποτα περίεργα υγρα;

To θέμα μου δεν είναι η αντιβίωση, έχω πάρει ήδη 2 φορές ζιναντόλ και μία αμοξίλ μεχρι στιγμής από την έναρξη της εγκυμοσύνης και από χθές πάλι αμοξιλ. Το θέμα μου είναι ότι στον μικρό μου δεν έκανα ποτέ αυτή την εξέταση και τώρα την κάνω κάθε μήνα και μουκάνει εντύπωση. Βέβαια η μικροβιολόγος μου είπε ότι ο γιατρός μου είναι υπερβολικός και στις εγκυμοσύνες ειναι φυσιολογικό να είναι αυξημένη η crp μέχρι το 15 περίπου κι εγώ έχω γύρω στο 7,5. Εκτός και αν την κάνουμε προληπτικά λόγω του παιδιού που πάει βρεφικό για να έχει και αυτός το κεφάλι του ήσυχο!

Πάντως ο δικός μου δεν θέλει καθόλου τον στρεπτόκοκκο γιατί τον θεωρεί κύριο υπεύθυνο για ρήξη υμένων. Ο κάθε γιατρός είναι διαφορετικός!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ισαβέλα και εμενα ο κύριος πλατη ειχε γυρίσει αλλα ήπια καφε, φραπε και γυρισε! ενταξει μετα απο 6 μηνες σχεδων ενα καφε τον δικαιούμαι ! θα το ξαναπώ βρε κορίτσια , ποτε ηταν μια μικρη κουκκίδα ποτε εγινε ανθρωπάκι ακομα δεν καταλαβα!!! :/

ΙΣΑΒΕΛΑ Μ Μ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Π ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΑΜΕ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ 3 ΥΠΟΘΕΤΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ 6 ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Τ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ 3 Κ 3 ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Π ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ Τ.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΝΑΠΕ Η ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΑΝΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΒΟΛΤΑ ΑΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΔΕΝ ΑΧΤΕΧΏ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Π ΔΕΝ ΚΟΙΜ ΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΠΝΙΕΣ Π ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝ ΒΛΕΠΩ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΩΛΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Μ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ :confused: ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Μ ΜΠΑΣ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ.... ΜΩΛΙΣΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ Κ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΙΟΣ Μ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ Κ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΟΥΤΗΞΑΝ Κ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ Κ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙ ΣΑΝ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ Τ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ :-(:sad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...