Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ισαβελλα στην πρωτη επαιρνα 4χαπια των 200ολο το πρωτο τριμηνο.

Εμεις ψωνια δ θα κανουμε.εχουμε τα παντα..

Για καροτσι δ προτεινω 3σε1.κ νομιζω τα καλυτερα ειναι inglesina,pegperego,chicco.

Για κρεβατι τι να σας πω..εμας αχρησιμοποιητο ειναι..κοιμομαστε μαζι.φανταζομαι τα λικνα που κολλανε στο κρεβατι θα βολευουν αλλα ειναι για κανενα εξαμηνο.σε κανονικο μονο σιγουρα μετα τον 1,5χρονο αλλα εξαρταται το παιδι.αν στριφογυρναει-σκαρφαλωνει..

Ωωωωω, πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου! ευχαριστώ

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;; εγώ έχω αγχωθεί πάρα πολύ με τα κιλά. κάθε φορά που βγαίνω στη ζυγαριά βλέπω και μισό κιλό πάνω ενώ προσέχω τι τρώω. Αν συνεχίσει αυτό θα επισκεφθώ διατροφολόγο σύντομα.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;; εγώ έχω αγχωθεί πάρα πολύ με τα κιλά. κάθε φορά που βγαίνω στη ζυγαριά βλέπω και μισό κιλό πάνω ενώ προσέχω τι τρώω. Αν συνεχίσει αυτό θα επισκεφθώ διατροφολόγο σύντομα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΗ Μ 6.5 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ? ΕΓΩ 6 Κ ΧΤΕΣ Π ΠΗΓΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ Μ ΕΙΠΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ 6 ΜΕ 8 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΑΧ ΠΟΣΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΝΜΤΑΚΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ Κ ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΠΑΡΟΛΟ Π ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Μ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Μ

Kαλημέρα κορίτσια μου. Το φυσιολογικό μέχρι στιγμής για τα κιλά είναι τα 6 από ότι ξέρω κι εγώ. Εγώ τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω τσιμπήσει 1,2 κιλά. Σύνολο 4,2. Ελπίζω να μην ξεπεράσω τα 13 κιλά που είχα πάρει στην προηγούμενη!

Κατα τα άλλα ειμαστε καλά. Η μικρή υπερκινητική. Σήμερα θα την δούμε κιόλας.

Στη δουλειά δεν το συζητάω.... μόνο να τους δείρω θέλω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

καλήμερα... για κιλά μιλάτε ε? εγω τωρα που σταμάτησαν οι εμετοι θα βαλω 300 κιλα !!! εχθες εφτιαξα κρεπες με μερεντα στις 11 το βραδυ, ενταξει , ολη μερα φρουτα ειχα φαει δεν μπορουσα με την ζεστη ! θα σταματήσω ομως τις κραιπάλες γιατι αν συνεχίσω θα το ξεφτιλίσω τελείως ! ! !

κατα τα αλλα εχω μια αγωνια να παω για τη Β επιπέδου σημερα να δω το μωρο μου!!! εχω 4 εβδομαδες περιπου τωρα!! βρε κοριτσια τα εχω παιξει με τις σκυλιτσες μου! ερχονται και δίνουν φιλια στη κοιλιά μου, και το μωρο αντιδρα!! κουνιέται οι μικρες συνεχίζουν τα φιλιά και κουνανε τις ουρες σαν τρελες ! δεν υπαρχει αυτο το πράγμα !!! ειναι τρομακτικά υπέροχο !

καλήμερα... για κιλά μιλάτε ε? εγω τωρα που σταμάτησαν οι εμετοι θα βαλω 300 κιλα !!! εχθες εφτιαξα κρεπες με μερεντα στις 11 το βραδυ, ενταξει , ολη μερα φρουτα ειχα φαει δεν μπορουσα με την ζεστη ! θα σταματήσω ομως τις κραιπάλες γιατι αν συνεχίσω θα το ξεφτιλίσω τελείως ! ! !

κατα τα αλλα εχω μια αγωνια να παω για τη Β επιπέδου σημερα να δω το μωρο μου!!! εχω 4 εβδομαδες περιπου τωρα!! βρε κοριτσια τα εχω παιξει με τις σκυλιτσες μου! ερχονται και δίνουν φιλια στη κοιλιά μου, και το μωρο αντιδρα!! κουνιέται οι μικρες συνεχίζουν τα φιλιά και κουνανε τις ουρες σαν τρελες ! δεν υπαρχει αυτο το πράγμα !!! ειναι τρομακτικά υπέροχο !

αα τι ωραία! Τα θηλυκά σκυλιά ειναι άλλο πράγμα!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ναι βρε Ράνια! ειναι αλλο πραγμα τελικα τα θυλικα σκυλιά!! εχουμε τωρα και τον αρσενικο του αντρα μου μαζι μας και ειναι στο κοσμο του ! δεν τον αφορά τιποτα και κανενας! μαμ κακα και νανι ! αντε και κανενα χαδι οταν εχει όρεξη ! χααχχαχα

Διαφημίσεις

Ναι βρε Ράνια! ειναι αλλο πραγμα τελικα τα θυλικα σκυλιά!! εχουμε τωρα και τον αρσενικο του αντρα μου μαζι μας και ειναι στο κοσμο του ! δεν τον αφορά τιποτα και κανενας! μαμ κακα και νανι ! αντε και κανενα χαδι οταν εχει όρεξη ! χααχχαχα

Eμένα το αρσενικό είναι φοβερά άγαρμπο, σε βαθμό που όταν είναι λυτός ο μικρός μου τον ψιλοφοβάται! Καλά είναι και μεγάλο σκυλί και κάπου δεν τα βγάζει πέρα ο μικρός.

Με το θηλυκό έχουμε αγάπες, τον φιλάει, του κάνει παιχνίδια πάει και ο γιος μου και την παίρνει αγκαλιά, μετά κάνει ότι την δέρνει και γελάει! Είναι άλλη φάση το θηλυκό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eμένα το αρσενικό είναι φοβερά άγαρμπο, σε βαθμό που όταν είναι λυτός ο μικρός μου τον ψιλοφοβάται! Καλά είναι και μεγάλο σκυλί και κάπου δεν τα βγάζει πέρα ο μικρός.

Με το θηλυκό έχουμε αγάπες, τον φιλάει, του κάνει παιχνίδια πάει και ο γιος μου και την παίρνει αγκαλιά, μετά κάνει ότι την δέρνει και γελάει! Είναι άλλη φάση το θηλυκό!

καλε εχω παθει σοκ!!! σα παλαβες κανουν! τωρα θα παμε και στον εκπαιδευτη να περάσουμε ξανα την βασική υπακοή και 2-3 ακομα εντολες γιατι πολυ γαιδουρέψαμε, να ειμαστε έτοιμοι για το μωρο!

βρε κοριτσια κανετε και εσεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξυριστείτε η μονο εγω? δεν μπορω να σκύψω!!! τραγικο ! ! ! αχαχχαχαχα

καλε εχω παθει σοκ!!! σα παλαβες κανουν! τωρα θα παμε και στον εκπαιδευτη να περάσουμε ξανα την βασική υπακοή και 2-3 ακομα εντολες γιατι πολυ γαιδουρέψαμε, να ειμαστε έτοιμοι για το μωρο!

βρε κοριτσια κανετε και εσεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξυριστείτε η μονο εγω? δεν μπορω να σκύψω!!! τραγικο ! ! ! αχαχχαχαχα

ενώ τα κορδόνια στα αθλητικα που είναι πάντα στραβοδεμένα!? φοβερο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια καλησπέρα πριν λίγο γύρισα από τη απο τη Β επιπέδου. Ο γιος μου είναι μα χαρά

Μισο κιλο και μεγαλύτερος από το μέσο όρο!έβαλε 3d υπέρηχο και χαζεψα. Είναι κούκλος τα έχω παίξει τελείως! !έβλεπα τα χειλακια του τα δαχτυλακια του τη μυτούλα του και δεν το πίστευα ότι μεγαλώνει μέσα μου αυτό το πλάσμα! Έχω εμπροσθιο πλακούντα και ο τράχηλος είναι μια χαρά.δεν εχω αλλα λογια .παω να χαζεψω τη φωτο του μωρου μου!! βΊ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...